A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice, mivel én nem pesti vagyok, távbabásítást is vállalsz?Kép

Milli
milli

ÉviciKép
ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. Ha egyébként is alacsony az alaphőd, akkor lehet, hogy jó ez a 36,8, de jobb lenne utánanézni. Szoktad mérni a hődet? Volt mostanában prog.mérésed? Ha igen, mennyi volt?

Azé' nem kell betojni, legfeljebb kapsz egy kis pótlást, aztán minden rendben. Tessék szépen megnyugodni!

A levendulaillat nyugtatKép, remélem a szavai isKép

L.
Levendula

Kedves K!Kép

A két orvos eléggé hasonló dolgot javasolt: a Clostylbegytnek és a Serophene-nek ugyanaz a hatóanyaga. Ha viszont neked egyébként sincs gondod a teherbeeséssel, akkor szerintem - de én nem vagyok orvos - kicsit soknak tűnik a 2x1 Closti. Fontos az Uh követés, nehogy túlstimulálódj. Én ebben a pesti orvosoddal értek egyet: legalább a 11. napon el kell kezdeni nézegetni.
A Profasi-ból gondolom az enyhébb a 2000-es, az 5000-es az erősebb. Elég lenne az egyiket kiváltani.
Hormonvizsgálatot csináltak neked? Ott minden rendben volt?

Azért jó lenne, ha találnál egy olyan orvost, akiben megbízol, szerintem itt a lányok biztosan tudnának neked segíteni ebben.Kép

L.
Levendula

Evici!Kép
Tenyleg ne lass remeket.Az imadkozas arra vonatkozik,hogy izgulsz,mint minden kismama gondolom,mert ugy szeretned,ha a baba egeszseges lenne.En pl allandoan izgulok,mikor miert, es azon ragodom,hogy nem kellett volna meg elmondani,mert mi van ha 'neadjisten,aztan megnyugszom,hogy minden ok,aztan az egesz elolrol.KépEz mar csak ilyen.
Jobb,hogy nem most mentel,mert nem latszott volna,en is hamar rohantam el,aztan visszahivtak masfel hetre ra.
Kedves K!Kép
Szerintem hamarosan kapsz egy nagyon szakavatott tanacsot is Cattol vagy Viragtol,addig is megnyugtataskepp:a ket gyogyszerezes lenyeget tekintve nem ter el.A clostylbegit es a serophene hatoanyaga azonos (clomifen-azt hiszem.)Stimulalja a peteerest.Mindenkepp pozitivum,hogy hivtak uh-ra,ez fontos!Nem minden doki figyeli,pedig kellene.A profasi szuri pedig megrepeszti a megerett tuszoket.
Azt megkerdezhetem,hogy a terhessegek alatt kaptal-e progeszteron potlast?Utrogestant vagy Duphastonet?Merthogy ugy tunik akkor is szukseg lesz nalad tamogatasra,persze lehet ezt csak akkor irjak fel,ha mar megvana terhesseg.
Orsikam!Kép
Majd' elfelejtettem...Milyen volt a beszelgetes anyukaddal?Ugye jolesett?Mit szolt?
+szoszi+
szoszi

Levendula!Kép
Egyidoben es szinte mondatra azonosat irtunkKépHej,ez a sok itt eltoltott honap,mi?
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!
BARBI,ÉVI,MILLI,CSUTKA:köszönöm a bíztató szavakat, próbálok minél többet feküdni, de már nagyon hiányolnak a munkahelyemen, folyton hívogatnak!. Nem bajKép
LEONE,LEVENDULA:én úgy tudom lombiknál téves negatívot a teszt nem ad, legfeljebb táves pozitívot a szurikból visszamamradt hormonok magas szintje miatt. Úgy gondolkodom, ha netán negatív(ami persze nem fordulhat elő) jobb hamarabb megtudni és nem ott a helyszínen zokogni a Konc szobájában. Ha pozitív az még nem tuti, de bíztató.
LUJZA:akkor tologatunk együtt??KépNapközben nem érzek semmi különöset, még nyomnak egy kicsit a petefészkeim. Hajnalban viszont fölébresztett egy enyhe görcsölgetés. Te éreztél valamit?
ALICE:megvan, lebuktál!!A zebra-szerkónak köszönhető a bűvköröd!!!Hol vetted a gatyád??KépKép
Én sajnos messze földön, Zuglóban lakom...
Virág
ÉVICI:gr....!KépKép
virag

+szoszi+Kép
Igen, igenKépugyanazt a tudást szívtuk magunkbaKép
De legalább neked megvan már az eredmény isKép

L.
Levendula

K:majd elfelejtettem válaszolni...Szóval a két kezelés nagyon hasonló. Én a helyedben első körben az egy fokkal gyengébb stimulációt választanám, hogy lásd hogy reagálsz a gyogyókra, vagyis a Clostilbegyt,1 Profasi-s felállást kiegészítve egy 11.napi UH-val.
Virág
virag

Kedves LányokKép
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
LevendulaKépA hormonvizsgálat sem mutatott problémát.A pesti orvosról itt a neten sok jót olvastam,gondolom előbb-utóbb a bizalom is kialakul,bár ahhoz valószínűleg egy sikeres terhesség kellene...
K
+szoszi+KépAz utolsó vetélés előtt a pozitív teszttől kezdve kaptam Utrogestant,de sajnos csak annyit "használt",hogy az elhalt embrió nem lökődött ki,így műtéttel kellett befejezni a vetélést.
Névtelen

VirágKépA gyengébb stimulációt nem az 1*1 Serophene+11.UH+Profasi adná?
K
Névtelen

Virag!Kép
Ha mar erre jarsz,mit szoltal a filmbol vett peldamhoz?Ugye Te is emlekszel mar es nem izgulsz,hogy korai lesz a vervetel...Azt hittem megnyugszol es megdicsersz erte!
+szoszi+
szoszi

Hát én csak itt ülök és mereszgetem a szemeimet.
Igaz mi csak most kezdtük a párommal ezt az egészet, de a felét sem értem amit írtok. Ugye nem bánnátok, hogyha belekérdezgetnék a dolgokba, mi mit jelent. lehet, hogy már pár hónap múlva többet fogok tudni az egészről, de most még ...........
Ági

Virág!
Kö...szi, de majd 1 hét múlva! Kép

Alice!
Nem nem akkor, de majd lecsekkolhatsz.. Kép

Levendula!
Nem te vagy a hibás, eleve túlstresszelős vagyok, amin azt hiszem sürgősen változtatnom kell, ha nem akarok megőrülni.

Most úgy meg van puffadva a hasam és feszül (először..) hogy itt ülök kigombolt farmerben és azt hiszem igy is fogok hazamenni. Kép Csak le ne essen útközben! Kép
Szóval reménykedem....
Virág megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Évici

Éva
Évici

SZÖSZI drága, persze, hogy megnyugodtam! KösziKépKépKép Irigyellek a munkahelyedért!
K:én úgy tudom a Closty "lájtosabb", de holnap talán benéz Cateye, őt is érdemes megkérdezned! Egyébként szerintem első nekifutásra napi 1 Closty bőven elég!
Virág
virag

K!Kép
Mintha a saját történetem hallottam volna, csak 3 év helyett 1-be sűrítve, illetve mi az első babáért küzdöttünk. A Closti a gyengébb, de csak annyival, hogy a Serophene tisztább. Engem is így stimuláltak 3 hónapig, sajnos nekem nem vált be. 4 hónap pihi után, amikor lelkileg is megkönnyebbültem picit, akkor sikerült, spontán, de a megmaradás végett Utrogestannal támogatva a progiszintem.
Nem biztos, hogy az Utrogestan miatt kellett utoljára műtét, harmadjára nekem is kaparás volt, pedig nem szedtem semmit.
A hormonszinted megnézték? Különösen a progeszteronra és a prolaktinra lennék kíváncsi: hányszor nézték, hanyadik napon volt a vérvétel? Utoljára amikor Utrot szedtél, akkor milyen adagban és mikortól? Mondott valamit a doki, hogy véleménye szerint mitől lehetett a vetélés?
Nem vagyok biztos benne, hogy kell ez a stimulálás, + repesztés, a válaszodtól függ, mi lesz a véleményem.
Nagyon érdekel mi lesz veled, tényleg nagyon hasonlít eddig az esetünk!

Virág!Kép
Nekem a téves pozitív eredmény is nagyon rosszul esne! Persze te tudod. De nekem nagyon jó érzéseim vannak veled kapcsolatban! Csak pihengess türelmesen! (Remélem nem csak az érzéseim jók, a megérzéseim is!) Kép
Drukk:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi28!Kép
Igen, tudom, hogy pihennem kéne, de ilyenkor lazítok, olvasom a topicot. Reggel szerencsére 9-10 között megyek csak dolgozni, így ki tudom pihenni magam. Ha meg majd márciustól nem dolgozok, állandóan csak magammal foglalkozok majd és lustizok. De jó lesz!Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

VirágKép Boldog Babanetes névnapot kívánok!Kép És pihenj sokat-sokat, hogy a jövő héten jó nagyot örömködjünk.Kép

ÉviciKép Ez már valami... Mire hazaértél rajtad volt még a farmerod?Kép És csak lazán, ne izgulj! Majd inkább én izgulok helyetted is, jó?

Szombaton leszek a 27. napon, ezért úgy gondoltam, hogy akkortól elkezdem mérni a hőmet. Abból már úgyis látni fogom, hogy mi az állás, széna, vagy szalma.

Lányok, a munkahelyen kinek kell szólni, ha az ember lánya babás lesz? A) Közvetlen főnök B) A munkáltató (nálunk spec a vezérigazgató) C) Munkaügyi vezető. Nehogy már ne legyek képben, ha végre sikerül a bébi.Kép

Nálunk süt a nap, biztos szép időnk lesz ma!
Így napsütéses, pálinkás, káposztástésztás, kinekmilyenkell jó reggelt és napot kívánok!

Milli
milli

Orsi
Dr Kovács Péter
Virág
Bár úgy lenne!!Én is éreztem görcsölgetést. Ágyazódik, fúródik a kicsike(ék).
Most rohanok kiszúratni a se...em. A másik kettőt már beszúrtamKépA fejem is fáj...és különben iiiiiss!!Kép
Lujza
lujza

Annyi sokat írtatok, hogy csak, hát egy nap otthon maradok(sajna ott is van gép) és már végig sem bírom olvasi!!!!!

Sajnálattal közlöm, hogy bár Alice mellettem ült a talin, tehát esélyeim az egekbe, de épp ott van a prolactinom is, így a hőm 24 napja 36,3=az esélytelenek nyugalmával várom a csodátKép

Évici! Hát g... vagymi?

Gitta!?! Mi van?

Ma még beugrok addig is mindenkinek kellemes ősziesen borongós szerdát kívánok! mA VAN APUKÁM SZÜLINAPJA!!!Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Milli, Rékacs!

Még nem tudom biztosan, jövő héten szerdán megyek a dokihoz. Addig csak drukkolok magamnak is... Kép
Évici

Éva
Évici

Virág! (Hát milyen vagyok)Boldog neved napját és két csodaszép ,dobogó kisszivecskét kívánok!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!KépKép

ÉviciKép Gr...., drukkolok, és iagza van Szöszinek nekem végig max. 36,8 volt a hőm. Most már a hatodik hónapban vagyokKépKép És nekem nem alacsonyabb a hőm, úgy általában sem. Szóval szvsz nem izgulj, ott van az a babuci, meglátod. Mióta próbálkoztatok?

K.Kép Nagyon sajnálom, amin keresztül mentetek egy év alatt, ez nagyon nagyon rossz lehetett. Engem is a hormoneredményeid érdekelnének, metr olyan nincs , hogy valminek nincs ok, mai hármoszor is megtörténik ilyen rövid időn belül. Mekkora a kisfiad? Mikor szültél? Mennyiidő után estél először teherbe? Úgy értem a szopttaás befejezése után. Nagyo drukkolok, hogy legközelebb minden rendben legyen és egészséges kisbabád szülessen.
VirágKépKép Nagyon szurkolok Neked is! Én is úgy érzem, ottvannak azok a babákok, cska pihenj sokat és beszélgess velül. Megkérdezhetem, hogy hoyghogy 4 babócát ültettek vissza?

Kele
Kele

VirágKépKép

Hogy én is milyen figyelmetlen vagyok!
Nagyon boldog névnapot kívánokKépKépKépKépKép

Kele
Kele

Virág

Nagyon Boldog és Kellemes Névnapot Kívánok sok babávalKép Alice

Tegnap nemtudtam összeszedni a gondolataimat, elég zavarodott állapotban vagyok, végem van.
Ugyan is 12 év eggyüttélés után úgy beszéltük meg a párommal hogy szétköltözünk
Olyan dolgok derültek ki rólla amit nem gondoltam volna,teljesen magam alatt vagyok tehát a gyerekről is le kell mondanom eggyenlőre és mindent a 0-ról kell kezdenem mert se barátaim sem családom nincs a közelben.(ugyanis nembarátkozhattam senkivel)még a talira is titokban mentem el,másszóval egy kicsit terrorban éltem eddig,viszont a mai napig szeretem és szerelmes vagyok belé.
Neharagudjatok de nemigazán jelentkezem a babások oldalán,most megpróbálok valamijen kicsi lakást bérelni amit ki tudok fizetni és elvonulok.
Majd talán ha lessz egy olyan férfi az életemben aki még gyereket is akar tőllem ujra meglátogatlak titeket.
De ez nemigazán mostanában lessz.Addigra már senki nem lessz itt.
Sziasztok és mindenkinek kívánok Nagyon Sok Boldogságot ebben az életben
Alice
malice

Alice!Kép

Nem találok szavakat.........Kép

bnemethm
bnemethm

ALICE:ezt el sem hiszem.Nem tudom elképzelni, mi lehet akkora probléma, hogy ennyi idő után derüljön csak ki és szakításhoz vezessen. Borzasztóan sajnálom! Te annyira jó fej csajszi vagy, ez a pasi meg sem érdemelt!Asszem én nem tudnék annyira szeretni valakit, hogy ilyen terrort elviseljek. Szívből kívánom, hogy az történjen veled, ami a legeslegjobb Neked!És ha segíthetünk bármiben, kérlek írj! Számíthatsz ám ránk, nemcsak bab-ügyben, igaz lányok?
LEONE:köszönöm!!!Kép
MILLI,RÉKACS,KELE:köszönöm a névnapi kívánságokat, nem is tudtam hogy ma is névnapom van!Kép
RÉKACS:nálatok most mi a helyzet? Nem kapsz gyogyót a hormonjaidra?
KELE:írj egy kicsit magatokról! Hogy telik a várandósságod? Hogy fogják hívni a babátokat?
LUJZI:tagnap is "mindjártmegfogjönni" érzésem volt, amit jó jelnek vettem! Bár igazatok lenne!
Akkor Te is s tűpárnák sorsára jutsz..Kép
MILLI:az én tippem A Kép és kívánom, hogy mielőbb bekövetkezzen!
Virág
virag

AliceKép
Ha bármiben tudunk segíteni, akkor itt vagyunk, ahogy Virág is írta. Lécci ne tűnj el hirtelen az életünkből!

Milli
milli

Ha netalán valaki tudna albérleti ügyben segíteni azt szívesen elfogadnám

Alice
malice

Virág Drága, én is, én is nagyon-nagyon szeretném.Kép Remélem a Te kívánságaid mások irányába varázserővel bírnak.Kép

M.
milli

Sziasztok!
Na, előkeveredtem, nem mintha nagyon hiányoltatok volna!Kép Képzeljétek a párom legutóbbi kétnapos látogatásának ma reggel két erős csík lett az eredménye!Kép

ÉviciKép
Úgy látom mi nagyon egy csónakban evezünk!Drukk!Kép

RékacsKép
Boldog szülinapot apukádnak!Kép

VirágKép
Drukk! És persze Boldog Névnapot!

AliceKép
Nagyon sajnálom!Kép Remélem hamar találsz magad mellé egy életrevaló, belevaló társat!

Egcsi
egcsi

AliceKép

Pliiiiiiiiz, dongo!!!! A pokolba azzal a hapsival, nekunk TE vagy a fontos!!!!!!!

Galuska

KépKép
galuska

AliceKép

Bocsesz, kicsit eros ez a poklos dolog, de a lenyeg az elso mondat, ill. a masodik mondat vesszo utani reszeKép , szoval mardjal man lecci!!!!

ViragKép

Most erkezett a hir (biztos forrasbol): Zebrad Rabafuzesnel atlepte a magyar hatartKép

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

Alice!Kép

Mindennek vége biztos? A különélés még adott esetben javíthat is a helyzeten! Amikor néhány éve szakítottunk egy időre, az a bizonyos felmelegített leves sokkal jobban ízlett mindkettőnknek mint azelőtt. Pedig hidd el nagyon komoly ok volt amiért akkor szétmentünk. Semmire nem akarlak rábeszélni, de ha még egy picit is úgy érzed (érzitek), hogy még van remény megbocsátani, akkor legyél türelemmel! Megéri!Kép
És nem elhanyagolni minket, maradj csak itt velünk!
(A XXII. ker.-ben a Leányka utcai szmeccs közért ajtaján láttam egy albérletet 15000-ért.)

Egcsi!Kép

Gratulálok!

Emberek mi van a levegőben? Régen hónapok alatt nem volt ennyi babás hír, mint most néhány hét alatt! Mi történik? Nagyon örülök neki, annál is inkább, mert így azt érzem előbb utóbb csak-csak sorra kerülök....

Virág!Kép

Boldog névnapot!Kép

Csutka
csutka

Alice Kép
Nagyon sajnálom. Azért ne tűnj el, légyszi!

Egcsi Kép
Hát ez fantasztikus! Gratulálok! De szép karácsonyotok lesz.

Puszi, Alena
alena

Virág Kép
Sokat gondolok rád! Vigyázz magadra.

Alena
alena

EgcsiiiiKépKépKép

Most latom csakKép:hat Neked furge egy Zebrad van amKép Nemetorszagon keresztul erkezett?
GRATULAAAAAAAKépKépKép

Galuska

KépKép
galuska

Alice! Még nem tudok albit, de utána nézek, ha van kedved akár magánba is elérsz!Küldök mailt!

Egcsi! Eza hír oly szuperrrr, hogy csak!!!!!Kép G....! Úgy látszik jó a tartogatás!

Virág! Most már 2*1-et szedek újra a Bromóból, hétfőtől, így azt remélem, hogy lenyomódik az a fránya pro... .9-én megyek a dokinénihez, mert az előző orvosom kicsit nem ért hozzá.... Azt is remélem, hogy valamerre elindulunk, már végre, meg 4-én megyünk andrológushoz is. Szóval itt tartok, vagyis sehol, de sebaj,max nem leszenek ponte egyidősek a csamtéjink. De, még osztálytársak lehetnek, mondjuk a kéttannyelvűhöz mit szolsz? Tudod az Ajtósin.

Kicsit hosszúra sikeredtem.

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Lányok!!!

+Szöszi+ írt sms-t Egéssz délelőtt görcsölt beutalták a kórházba és azt kéri szorítsunk nekik!!!!!!!!

Ezt nekik küldöm!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++

Alice
malice

LányokKép
Köszike!KépEgyenlőre csak a párom és ti tudjátok a jó hírt.Kép Remélem a gyereknek nem lesz német akcentusa!Kép(GaluskaKép)Azért még egy kis drukkot kérnék, hogy minden OK legyen. A hőm a 28. naptól fent van 37-en, úgyhogy amiatt nem aggódok, de még annyi minden más van, amiért lehet.
Most mennem kell, de este benézek, hátha az éjszakai műszak munkába áll.

Egcsi
egcsi

+Szöszi+

Gondolok rád, remélem nem komoly, kitartás! És persze:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csutka
csutka

+Szöszi+

Szorítok Neked!+++++++++++++++++++

Csutka
csutka

Bocsi, de megzavarodott a gépem, azt hittem nem ment el...
csutka

Sziasztok!
LeoneKépMegérintett amit írtál,érdekes érzés,hogy más is végigment ugyanazon amin én.Neked azóta már van babád?A kérdéseidre válaszolva:Utrogestant csak a legutolsó esetben (május)kaptam,tekintettel az előző két vetélésre.A mensim elmaradásától számított napon kezdtem 3*1-el,aztán a rizikós héten (6.) 3*2-vel folytattam.Az elhalás ezúttal csak az UH-on derült ki.Az összes terhességem első próbálkozásra összejött,stimuláció vagy más beavatkozás nélkül.Egyedül LH tesztet használtam,ami nekem nagyon bevált.
Az itthoni dokim tanácstalan volt,és tulajdonképpen Pesten sem tudtak mit mondani.Komoly hormonvizsgálatot egyébként nem csináltak,mert azt mondták,hogy sem a szabályos 28 naponkénti ciklusom,sem a szabályos hőgörbéim,sem a könnyen létrejövő terhességek,sem pedig az egészséges kisfiam léte nem indokolja.Az egyetlen hormonvizsgálatra a vetélést követő 2. ciklusban az 5.cn-on került sor.Eredmények:LH 6.5U/L , FSH 8.6U/L , PROLAKTIN 325.5mIU/L , hTSH 1.807mU/L
Az érdeklődésed jól esik és megnyugtat,köszönöm szépen!Nagyon szeretnénk januárban ismét belevágni,annál is inkább,mert a fiam is januárban fogant,úgyhogy szerencsés hónapnak tartomKép
KeleKépNeked is köszönöm az együttérzést és a drukkot.A kisfiam (Gergő) szeptember19-én volt 2 évesKépÉn is szeptemberi vagyok.Sajnos az első vetélésem éppen a születésnapomon zajlott le,nem sokkal Gergő 1.szülinapja előtt.Akkor már 4 hónapja nem szoptattam.Az orvosom mégis a prolaktint okolta,így vártunk fél évet,és ismét belevágtunk.Rögtön terhes is lettem,de újra megtörtént...Aztán rögtön az ezt követő hónapban ismét terhes lettem,és ismét elvetéltem...
Hát ennyi a történetem?És a tiéd?
K
Névtelen

+Szöszi+
Én is szorítok ám!++++++++++++++++++++++++++++++++

EgcsiKép
De klassz Nektek! Gratulala!Kép Én is szeretnék egy kétcsíkos tesztet, akkor most küldjem el itthonról apát? És csak két napra engedjem haza, ha ne adj Isten, ebben a hónapban mégsem sikerült? Lehet, hogy ez a tuti recept.Kép Drukkolok, hogy minden okse legyen!

Milli
milli

Egcsi Kép Kép Kép Gratulálok!!!!!!!!!!!!

Alice Kép nagyon sajnálom, ami történt. Albérletben nem igazán tudok segíteni, de bármi másban szívesen.

Mi lehet a levegőben??

Sajna nálam semmi hír... ma reggel megjelent a barna, tehát este meg fog jönni Kép

Edit Kép
Nem jelentkzetél. Mi volt a Kaáliban???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi Kép
ez hanyadik ciklus volt?

Szöszi Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi KépKépKépKépKép
Azé néha bekukk és belepofaKép

Alice
malice

Orsi!Kép
Nem 28-án mennek Editék?? Vagy el vagyok tévedve?Kép

Egcsi!Kép
Jaj, de örülök nektek!Kép Megy a drukk!Kép

Szöszi!Kép
Szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép

bnemethm
bnemethm

Szöszi!
Megy a ++++++++++, jó kezekben vagy!!
Kele!
Fél éve próbálkozunk de lélekben már sokkal régebb óta szeretném. Ezért sem irtam olyan nagyon sokat ide, mert azért van aki már régebb óta és nem akartam rossz érzéseket kelteni senkiben.
Egcsi!
Ez szuper! Figyelemmel kisérem sorsod! Kép

Nálam lehet hogy a napkitörés okozta a dolgokat,....

Alice!
Nagyon sajnálom. Én 2002 márciusában mentem szét az exemmel 6 év után. Decemberben megismertem a párom, és ki gondolta volna, hogy alig egy év múlva itt izgulhatok hogy mi a helyzet...
Szóval a gödörből már csak felfelé vezet az út!!
Puszi

Éva
Évici

Szijja Évici

Na csinyátá másik tesztet? hogy biztos légy benne, mert én már biztos vagyokKép

Egcsi
Na mitszósz milyen közel ültél a talin hozzámKép

Alice
malice

Bnemethm... hmmm most megzavarodtam. Nekem úgy rémlik, hogy kedden mennek, és én anno péntekre szerettem volna időpontot megbeszélni, de ugyanúgy keddre kaptam csak, mint ők... de lehet, hogy rosszul emlékszem.
nem baj Kép ha jelentkezik, akkor meg tudjuk, mi van.

Én már várom a keddet Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: