A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

na ebben látod igaza van. :) De nagyon remélem, hogy az én fiam nem várat sokáig. Jó lenne már tudni hogy mi van vele... De két nap és mi is a 37. hétben leszünk. :) Onnan már csak egy köpés. Ugye??? :roll:

KépKép
muffin

mármint igazad van. neked. :)

KépKép
muffin

Babu, nem mindegyikre, ez én fiam előbb jött 4 nappal! :wink:
bencuri

Pont ez a vége tűnik a leghoszabbnak,nem? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Én is már nagyon várom hogy kibujjon,miattam már jöhetne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, szerintem is lassan , telik a vége! De a mai napot és a holnapot átenged azoknak akik szeretnének menni, apa úgyanis éjjeles lesz! :?
bencuri

ja és azt nem is meséltem, hogy tegnap amikor voltam a ctg-n, akkor ugye nem a saját dokim értékelte ki, mert ő szabin van, hanem egy másik szintén tök fiatal fickó. És tuti hogy ha most kéne választanom dokit, akkor simán választanám. Nem sietett sehova, kérdezte hogy van-e kérdésem, aztán kicsit kérdezgettem erről-arról. Nagyon rendes volt. De a lényeg, hogy rákérdeztem, hogy szerinte mit jelent az, hogy a IV. agykamra 10 mm. (Tudjátok amin a múltkor az a tapló szonográfus szívatott) erre azt mondta, hogy semmit. Ne aggódjak emiatt, mert az a normál érték felső határa. Úgyhogy ezen ne izguljak. Annyira jólesett hogy végre egy kicsit valaki nyugtatott is. :)
Amúgy nekem eddig a ctg-k tetszettek a legjobban, mert eddig ugye minden viszgálaton találtak valamit, a ctg-ken meg eddig mind a kétszer megdicsérték, hogy mennyire szépet produkált. Végre kezdem magam kismaminak érezni és nem egy rakás szerencsétlenségnek. :)
Most így a vége felé... :)
Na de most eldugulok és megyek enni egy kis lekváros kenyeret. :)

KépKép
muffin

Muffin! Nekem nem tünt hosszúnak az elmúlt pár hét! De ez a pár nap olóm lábakon halad!

Bencuri! Akkor Szabi is jöhet még 4 nappal előbb ha ma kijön! :D

Kike! Az utolsó napok a hosszúak!
Vendég

Muffin! Örülök mert ez azt jelenti, hogy még vannak érző lelkü emberek! Örülök, hogy a doki feltudott egy kicsit víditani! Minden féle képpen jót tesznek a pozítiv dolgok! Ha jól vagy és a kedved is jó azt Eliot is érzi és akkor Ő is jól érzi magát! :D Jó étvágyat! :D
Vendég

Akkor csajok én vezetem a sort. Nekem a 16. héttől vánszorog az idő... :cry:
mindenki azt mondta, csoda lesz, ha kihúzom a 36. hétig, úgyhogy végigrettegtem minden apró jelet, hogy mikor akar megszületni.
Most kezdek reménykedni, hogy talán nem lesz koraszülött.

Persze az is benne van a pakliban, hogy annyira nem akarom, hogy Emma megszülessen még, hogy amikor itt lesz az ideje, nem is akar. bár ma reggel is kőkemény a pocakom... :? Biztosan megint érzem, hogy közeleg a hidegfront. Hurrá :twisted:
Vendég

én meg visszabújok az ágyba!
Irt Titi, vérnyomása még mindig magas, fehérje egy keresztes! Várja az uh-ot és a ctg-t! Mindenkit puszil!
és Veráénak Gratulál!
bencuri

Wera! Gratulálok! És minden elismerésem!

Kép
szly27

Marcsi mostmár biztos minden rendben lesz! Lehet, h lassan de azért telnek a Ti heteitek is! És nemsokára lesz egy gyönyörü kislányod! :D
bencuri

Szly veled mizus? jósolgatsz még?
bencuri

Ma még nem éreztem, de éjszaka volt, fel is ébredtem rá!

Kép
szly27

Most lépek! Délután jövök újra! Jók legyetek! Írjatok Sokat!
Vendég

Szly, pedig gondoltam rád éjjel mikor nem tudtam aludni! Neked a méhszájad is elég szép már! Gondltam hátha két babánk lesz reggelre vagy mégtöbb! :D
bencuri

Babu Szia! Ti is jók legyetek és sétáltasd meg jól SzabiT! :D
bencuri

Sziasztok csajok!

Wera, te aztán stramm csajszi vagy!

Gratulálok Nóri babához, sok tejcsit, jó egészséget nektek!
Már biztos jól megharapdáltad a pici tappancsait.
Jaj, remélem, hamar láthatunk képeket is, olyan kíváncsi vagyok.

26 óra? Úristen, az brutális, én is úgy tudom, van ahol 12 óra után nem engedik tovább vajúdni az ember lányát, ez meg több, mint a duplája.

Sly, te most már mehetsz is, ugye, mert csak egy napra ment el a szülésznőd (Ha jól emlékszem, ami persze nem biztos).

Lehet már volt téma, de milyen az a jóslófájás, nekem pl csomoszór fáj a hasam eleje óta nem is kicsit, honnan fogom tudni, hogy ez jósló vagy nem?
Az olyan erős, hogy egyértelmű lesz?

Kép
teó

Sziasztok!

Felébredtem én is!
Éjjel nemsokat aludtam!
Úgy fájt megint a derekam ,görcsölgetett a hasam!
De semmi! :cry:

Úgy irigylem Werát! Remélem Apája hoz nekünk fotókat a kis Nóribabáról!
Szegény,jól megszenvedte!
Tényleg durva,hogy eddig hagyták!

Babu! Hajrá++++++++++++++++++++++++++++

Sziszka! drukk++++++++++++++++++++++++++

Nekem is nagyon lassan telnek ezek az utolsó hetek,napok!
Remélem órák,percek............ :roll:

Megyek,eszem valamit!

Kép

Kép
ibm

ja, és tegnap én is összecsomagoltam a kórházi cuccot.
De van egy kérdésem. Én még nem vettem szoptatós melltartót. Kicsit dilemmában vagyok emiatt. Ugyanis sajnos elég valószínű hogy nekem csak fejt formában fog menni a tej speckó cumival. Szerintetek ilyenkor is kell szoptatós melltartó? Nem tudom mit csináljak... :) Mindenesetre ma benézek a sugárba, mert valaki írta, hogy ott van. Csak arra nem emlékszem hogy melyik üzletben. Babuli, nem te írtad?

KépKép
muffin

Muffin ! A Sugárban a skálában! Fönt az emeleten! :D
Vendég

Kép

Kép
szly27

Szly! Tennél sima táblit is? Köszi
Vendég

Úristen!!! Eza tábla borzasztó!!!!!!!!!! :roll:
Mármint a betöltött hetek szerint,mindenki 39+...............
Te jó ég!!!!!!

Amúgy nagyon jó!
Köszönjük Szly! :wink:

Babu tényleg te jössz mostmár!!!

Meg persze Sziszka!!!!

Magamról már nem is beszélek! :cry:

Kép

Kép
ibm

Teó! Igen! Mától én is szívesen szülök! Már tegnap este be is jelentkezett a szülésznőm, hogy itthon van!

Bencuri! Jó is lett volna! De ma meg még semmit nem éreztem, pedig a doki is megvizsgált. Mondjuk egyáltalán nem fájt, engem még soha nem vizsgátl úgy, hogy fájt volna. Kivéve amikor Rolit szültem. De az már más helyzet.

Jósló fájás: Nekem olyan volt, hogy elkezdett szúrni a méhem tetejénél és utána végigvonult az egész hasamon, közben bekeményedett. Nem tartott egy percig és még javában elviselhető. Kb mint egy hascsikarás.

Kép
szly27

Eddig nem valami jó a statisztika,kettő sima,három császáros :?
Tessék javítani,és simán megszülni a babókat :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Persze rakom azt is, csak közben válaszoltam.

Kép
szly27

jó reggelt!

micsoda hirek!

Wera nagyon sok boldogságot kívánok a kis csajhoz, sok erőt, egészséget és persze rengeteg tejcsit!!!!

Remélem hamar regenerálódsz! puszi nektek!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

köszi babu! :)

Igen, ibm, én is erről beszéltem... 39+ mindenkinél...

szly, mekkora poén lenne ha ugyanazon a napon lenne a két gyerkőcöd szülinapja! :) Bár ahhoz pár nappal túl kéne hordanod, és azt nem kívánom. De így is jó közel lesznek egymáshoz...

amúgy én még mindig tök jól érzem magam. ALvás, minden oké. Már a vizesedést is elég jól tudom kontrollálni. Egyetlen problémám, hogy iszonyatosan fájnak a bokáim meg a talpam!!! Erre valami tipp? Most sikerült elővennem egy olyan papucsot, ami szinte semmi anyaggal nem rendelkezik, de hihetetlen puha a talpa. Na abban tudok menni. De amúgy... Úgy nézek ki mint egy idióta aki szögbe lépett. :)

KépKép
muffin

Kép

Kép
szly27

[quote]
írta:

Muffin! Ezek a hasonlatok! :D
Vendég

Muffin! Hát igen, de azért nem szeretném. Így is elég várakozni, hát még a kiírt időponton túl! Nagyon remélem hogy meg tudom beszélni a dokival, hogy ne hordjam túl! De így is egyszerre fognak tortát kapni! :lol:

Kép
szly27

Jaj, még Viki neked akartam írni! TEgnap a pocifotón nem nadrág, hanem szoknya van rajtam.

Kép
szly27

Szly! Köszi a táblit! :D

Mi lehet Kisfiókával és Jeneikkel?
Vendég

Kisfóka még az utolsó táblikor egyben volt. Másik topicba írogat. Jeneik meg teljesen eltűnt, nem ír sehova! Szerintetek mit csináljak velük? Töröljem ki?

Kép
szly27

Szly! Hagyd benne Őket hátha előkerülnek vagy legalább írnak ha megszültek!
Vendég

Újabb hir: azt mondta Titinek a doki hogy holnap több mint valószinű megcsászározza, mert a gyógyitól se megy le a vérnyomija!
bencuri

és köszöni h gondolunk rá! :D
bencuri

Most néztem utána! Kisfóka megszült ma 0.05 perckor. Kislánya lett.

Kép
szly27

Gratula Kisfiókának!

Titinek Hatalmas Drukk és Várjuk Őket Nagyon!
Vendég

mondtam páromnak werát.

kicsit kétségbeesett. reméli hogy én nem szenvedek addig, mert azt már ő sem birná ki :D

azt mondta reméli nekünk gyors szülésünk lesz. jah meg a sulyánál is kikerekedett a szeme.
de ő is gratulál :D :D és megdicsérte werát hogy milyen ügyes nagylány :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Gondolom szegény párod rosszul lett! Az biztos, hogy Wera nagyon ügyi volt! :D
Vendég

Szerintetek berakjam Kisfókát a babás tábliba?

Kép
szly27

jah más téma. :oops: tudom ez kevésbé fontos de megkérdem.

tud valaki eperkrémleves receptet???
találtam neten jó párat, de ha valakinek van bevált azt megköszönném.
annyi eper van hogy már nem tudok vele mit kezdeni. :oops:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok Kismamaik, és Anyukák!

Egy kis helyzetjelentés! Holnap leszünk 2 hetesek!
Tegnap a dokinéni megdícsért minket, hogy szépen fejlődünk! Ma reggelre leesett a köldökcsonk, így remélem mostmár nem fog a fürdés hisztibe átmenni!
Tejcsi van, szopizik is a drága, csak kapkod, és szeret ráaludni a cicire. Tehát Gergő kitűnő egészségi állapotnak örvend. Ja és tegnap volt az első sétánk!
Én is gyógyulok, bár a bennmaradt varrataim még kellemetlenek egy kicsit. De már sokkal jobban vagyok!

Mindenkinek további jó gömbölyödést, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!!!!! Ki lesz a következő aki szülni megy????

Puszi: Heni és Geri

Kép

Kép

Kép

KépKép
hene

Szly! Nem tudom! Amúgy honnan sikerült kideríteni, hogy megszült?
Vendég

szly!

én nem is ismerem a kisfókát. pedig majdnem az elejétől itt vagyok...

Kép

Kép
timi1982

Hene! Örülünk, hogy jól vagytok! Gergő tündéri fiúcska! :D
Vendég

Kisfókának:nagy gratula :D

Titinek:drukk hogy ne legyen császár-nem jó hogy sok a császáros,bár persze a végeredmény a lényeg :D

Sziszkával mi lehet? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: