A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lefekszem én is, de úgyis felébredek az üzenetre. Akkor azonnal ittvagyok, ígérem!
Csak annyit kell várni, hogy bekapcsoljam a gépet.

Aki elalszik, annak jó éjt! Én még azért az ágyikóban virrasztok kicsit... :wink:
Vendég

ÓÓÓÓÓÓÓÓ Szegény Wera! Úgy sajnálom! Remélem mostmár hamar túl lesz rajta! A lényeg mindenki jól legyen! Hét szegénykém megszenved Nóri babáért! MInha kétszer szülné egyszer simán, egyszer császárral!
De holnap reméljük vidáman ébred majd!
Vendég

Jaaaj! Szegeny Verus! Gondolom innentol mar akkor nem olyan sok ido! ilyenkor altatjak okat vagy epiduralist adnak? meg foghatja norit, amint kint van?

KépKép
KépKép
mush589

en bekapcsolva hagyom a gepet, hogy ha felebredek ejjel, akkor megnezem, hogy van ujabb hir. jo ejt mindekinek aki megy aludni

KépKép
KépKép
mush589

Maria! Köszönjük a híreket!
Hát szegény Wera! Ez nem semmi!
Nálunk is megy a gép éjjel-nappal,majd még benézek,de mostmár eldőlök!
Fája hasam meg a derekam!

Jó éjt csajok!

WERA!!!!!!! KITARTÁS!!!MINDJÁRT LESZ EGY BUGRI BABÁD!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Hát mostmár én is elvonulok! Reggel majd jövök!
Vendég

CSAJOK!!!MOST ÍRT WERA!!!!!!!!!!

MEGSZÜLETETT NÓRA BABA JUNI 10-ÉN 23:20-KOR. 3890G ÉS 54CM!

NEM VOLT EGYSZERŰ,DE MINDKETTEN JÓLVAGYUNK!!!

Kép

Kép
ibm

[color=darkred]ÜGYES VOLTÁL WERA!! SOK BOLDOGSÁGOT A "KIS" BUGRIBABÁHOZ!![/color]

Várjuk a fotókat és a többi infót majd!!

"Cuppa"

Kép

Kép
ibm

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Csajok!

Hát nem semmi hírekre jövök így néhány nap után!!

Wera! Nagyon nagyon gratulálok és sok örömet, boldogságot, egészséget kívánok Nektek!
Szép nagy baba lehet Nóri :D

Én tegnap voltam doki(k)nál és olyan szinten kitikkadtam, h. nem volt erőm már géphez ülni tegnap :( Ma is egész nap pakolásztam, de gondoltam, azért benézek mizujs van Veletek! De hát ilyen jó hírt, megérte bekukkantani!!! :lol: Mégegyszer gratula és vigyázz Magatokra! :D
sipiné

WERA! Nagyon sok boldogsagot es egeszseget kivanunk! GRATULALUNK!

Enci es Tony

KépKép
KépKép
mush589

ne hidjetek az oranak, amit mutat. itt hajnlai 2 van, akkor ott 3!

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt mindenkinek majd ha sikerül ébredezni.Nem bírtam tovább az ágyat kattogot az agyam Weruskán és akis Nórikán, hogy mi lehet gyorsan vissza olvastam, hát szegén jjó sokat szenvedett :shock:
A lényeg, hogy minden rendben lezajlott és végre ott a kis hercegnő nála :D
Sok boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok a gyönyörűségnek és mindenek előtt egy kis pihenést, amiben remélem volt része mert 26 óra után még csaszira várni az nem semmi.Minden elismerésem :wink:

Remélem a soron lévő mamik önnyebb élmények elé néznek mert nem ez az álltalános tendencia.

Sz.Andi
Tényleg gyönyörű a babócád nem győzök betelni vele :)

Lehet, hogy kicsit vissza fekszem mert még a törpik is hálistennek alszanak én meg most már megnyugodtam, hogy olvastam Weruska megkönnyebbülhetett.
Majd később erre nézek.
tappancs28

Hát Wera: Nagyon nagyon sok boldogságot ehhez az igen ragaszkódó anyás kisasszonyhoz! Sok erőt a továbbiakban és tejcit!

Pihenj sokat, ha tudsz!
Vendég

ragaszkodó
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

Wera! Hatalmas Gratula a Kis Bugri Nórihoz! Sok Boldogságot, Egészséget és Nórinak Sok tejcsit Kívánok!

Kép

Azért nem semmi a kitartása Werának 26 óra vajúdás és a vége császár! Minden tiszteletem az Ővé ezért a mutatványért! Gondolom nagyon fáradt lehet szegény!
Vendég

Wera, Isten hozta végre Nóri babát! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Gratulálok az erőtökhöz és kitartásotokhoz! Gyors regenerálódást, jó egészséget és sok tejet mindkettőtöknek!

Csak ilyen pici betűkkel merem kérdezni a doktornéniktől: nem kellett volna a dokiknak már rég beleavatkozniuk, és nem hagyni ennyit szenvedni őket?

Mindenkinek a legjobbakat, remélem a hétvégi hidegfront mindenkinek meghozza a babát, akinek kell.... kíváncsi vagyok, ki lesz a következő!
Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
bondi

WERA, ISten hozta Nórit, legyen sok öröme ebben a világban, és klassz csaj, aki ennyit küzd azért, hogy megpillantsa a napot, hát még az anyukája!!!!

potyka

Wera Drágám!

Isten hozta Nóri Babát! Sok Boldogságot, Tejcsit kívánok nektek! Megyünk elfenekeljük a hölgyményt!
20150601134430

Jó reggelt!

Jó aludtam, wc-n is csak egyszer voltam, de a fórummal és Werával foglalkoztam végig álmomban.
20150601134430

Sziasztok!
Jajj,de jó,ilyen hírre kelni:Vera:hatalmas gratula,nem semmi voltál,és a kiscsaj is jól bírta :D :lol:
Pihenjétek csak ki magatokat :D

Mush:Köszi szépen a segítséget-sikerült leszedni a képeket :D A phone explorerrel kelett,nélküled nem ment volna :D
Mindjárt fel is rakok egy tegnapi pociképet :D

Kép
Kép
Kép
kike

hatalmas gratula werának és a babynek

minden elismerésem weráé

Képimg][/url]
Kép
ronix

DRÁGA WERA!!! Nem mindennapi, amit végigcsináltatok!!! Nagy nagy szeretettel gratulálok a kis tündér Nórihoz!!!
Véda
Vendég

kike kösz pü-t

ne reménykedj hanem akard és gyors lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Lányok :P
Az izglmas éjszakát pihenjétek ki!!!
Én most indulok NST-re :D Imádom a várandósság végét? Mondtam már? 8)

Véda
Vendég

És akkor az ígért kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok! A tesóm azt álmodta, hogy Szabi 4kg-mal született! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kike! Csini a pocakod! :D
Vendég

Ronix:OK,akkor akarom :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Véda! DRUKK az NST-hez! :D
Vendég

Babuli:köszi :D ugye,nem is olyan nagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Ha be jöb tesód álma, akkor váltson szakmát és menjen el jósnőnek!

Kike!
Csini a Pocid!
20150601134430

Kike! Szerintem pont jó a mérete! :wink:

Viki! Remélem téved! :D
Vendég

kike szerintem nincs nagy pocid-----
:wink: :wink: :wink: :wink:

babu akkor most rajtad a sor????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

megyek vérvételre meg a védönöhöz

drukk az nsthez

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Rajtam lenne a sor de ezt a fiacskám nem érzékeli! :lol:
Vendég

Babu!
Már pedig nem bent maradhat!

Sziszkáról nincsenek hírek?
20150601134430

Viki! Jól néznék ki pár hónap múlva ha bennt maradhatna! :D
Vendég

[color=red]Wera gratulálok , nagyon sok boldogságot,egészséget kivánok Nóri babához Nektek! [/color]
bencuri

Lépek gyantáztatni, legyetek jók és írjatok sokat!
20150601134430

Sziasztok!

Az éjszaka óránként néztem a telómat, nekem nem jött semmi... :cry:
a gépet is alig mertem bekapcsolni, mert nem tudtam, mit is írjak... :shock:
erre micsoda jó hírek várnak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
Hatalmas gratula a kis Nóri érkezéséhez!!! Valóban nagyon szeretett az ő kis albérletében... :roll: :wink:
Remélem hamar sikerül kipihenned magad, és gyorsan felépülsz!
Jó egészséget, sok örömet kívánok a kis családnak!!!

Bondi!

Az apró betűidhez annyit, hogy én már tegnap délután így gondoltam. Nem tudom, mire volt jó, hogy ilyen sokáig vártak. Az addíg oké, hogy rendszertelen fájásokkal érkezett Vera, de 1 órakor már 4 percesekről írt. Onnan pedig elviekben nem lenne sok hátra, de nem így lett. És még plusz 11-ig várni... :shock: elképesztő!
Mi lett volna, ha nincs fogadott orvosa! :shock:
Vagy pont a dokival van a baj.
Vendég

Hajrá Szabi remélem, te gyorsabban kibújsz! :D
bencuri

Véda, drukk aaz nst-hez! :D

Megirtam Titinek a nagy hirt, meg h majd irja meg az eredményeket, ha van kedve! 8)
bencuri

Bencuri! A proféta szóljon belőled! :D :D :D
Vendég

Nos,akkor hajrá Babuli,és Szabi baba :D :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Én is nagyon-nagyon gratulálok kicsi Nórához!
Egészséget és sok örömet neki az életben!!!

Kép
andkata

Babuli!

Tényleg ti jöttök! :shock: Hajrá Szabi! Ügyes légy! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok! Szabi lusti fiú! De remélem péntekig elindul! Mindenesetre ha Apa hazaér elmegyünk egy pár apróságot venni! Remélem a séta megteszi majd a hatását! :lol:
Vendég

wera nem semmi csajszi vagy! De mostmár te leszel a főnök hogy a kiscsaj kibújt. :) Várjuk nagyon a képeket kicsi Nóriról. :)

Babuli, te meg tényleg indulhatnál már... Nem hiszem el, hogy ebben a topikban mindenki kivárja a végét. Én nem akarom!!!!!!! Úgyhogy tessék már végre javítani a statisztikát...

Hogy sziszkáról már ne is beszéljek... Remélem szegénynek már nem kell sokat várnia, így a negyven héten túl...

Úgyhogy tessék belehúzni!!!

KépKép
muffin

Muffin! Mennék Én de már hozzá szoktam, hogy a fiúkra mindig várni kell! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: