A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Én még maradok ébren..még nem is zuhiztam, meg hajat is kéne mosni. Meg még apácska felmegy a Viktorékhoz a meccset (másodika - svéd-görög) megnézni! Szerintem addig még ugyis ébren maradok!

d.dodó

kike: nem tudom ezt am odellt a samsung honlapjan nem talalom.
Vendég

Marcsi, most hagyd őt sztem. De én is megzakkanok.

potyka

anyjuk, csak akkor van összeférhetetlenség ha az anyuja rh pozitív. Én úgy tudom más vércsoportnál ilyen nincs.

remélem, hogy vera csak azért nem ír, mert már boldog hármasban töltik az időt...

Most én is megyek, megyünk vacsizni. :)

Majd még utána benézek, hátha...

Titinek, Magdinak meg a többi utolsó naposnak meg továbbra is megy a drukk!

KépKép
muffin

Nincs kártyaolvasónk :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nekünk van kártyaolvasónk, amit nem használunk, szólj ha kell.

És kéretik nem ekkora felhajtással szülni a többieknek kérem, mert tisztára elhanygaolom a családom, és mi lesz? Most is a kölkök tök összedzsuválták a konyhát, mondván kókuszgolyót csinálnak.

potyka

Kép
Kép
Kép
kike

Én is egész végig itt lök, és frissítem az oldalt!! :lol: Párom is kérdezte hogy mit csináltam ma...mondom azon kívül, hogy elmosogattam, és főztem, csak a babanetet lestem egész nap!! :) Most is ide behoztam a májkrémes kenyerem! :)

d.dodó

Nem, nem zavarom. Győzött a józan ész...
Hiszen ha még nincs baba, akkor nem ér rá úgysem velem foglakozni. Ha viszont megszületett Nóri, akkor biztosan még hármasban szeretnének lenni, azért nem ír.

szóval nyugi van... :evil:
Vendég

muffin: osszeferhetetlenseg akkor van ha en negativ vagyok, parom pozitiv, esz a baba pozitiv lesz.
Ha o pozitiv akkor mindenkepp megkapom a szurit, viszont ha o is negativ itt az uzsokiiban nem adnak:(
Pedig mindenhol azt olvastm negativ mama kap.
HAt nem tudom.
Lehet kifaggatom errol a vedonot ha jon csut, meg utana majd a dokit is meg a terhsegondozot....szoval mindnekit akinek koze lehet ehhez a korhazhoz:)
Vendég

Köszi Potyka,majd szólok ha kell :D :wink:
Egyébként pontosan mire is jó a kártyaolvasó? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát igazatok van, biztos hogy Henének fontosabb dolga is van, minthogy ide írkáljon. :) Szegény Vera tényleg nagyon sokáig tart neki, vagy pedig már boldog anyuka, de én azért nem hiszem hogy nem osztaná meg velünk a jóhírt!

Kép
linda24

kike: ezt igy megtalaltam, de a szmasung honlapjan nincs fenn, meg talaltam egy oldalt ahol letoltheto hasznalati utmutatok vannak de ott sincs fenn:(
Vendég

Bluetooth:van, szoval ha massal nem ezzel mennie kell
Vendég

linda!
Szerintem is irt már volna....szerintem még "szenved".....de biztosan megéri majd!

d.dodó

Én rh negatív vagyok, szóval ha megszülök mindenféle képpen kapok injekciót azt mondták, és van olyan ismerősöm aki rh pozitív neki meg minden hónapba kellett vérvételre járni, hogy nincs e gond, de ő viszont szülés után nem kapott szurit.

Kép
linda24

Anyjuk:köszi a segítségat,akkor majd próbálkozunk,végső esetben bemegyünk oda ahol vettük,és megkérdezzük. :wink: Mert ha már van rajta ilyen funkció,mi az hogy nem lehet használni? :evil: Vagy csak mi vagyunk bénák? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
A Cd-t telepítettétek?
Mert akkor szerintem meg kellene nyitni a programot, és ott miután a telót a kábellal összekötöttétek a számítógéppel, a kapcsolódás ikorra kattintani.
Nincs rajta ilyen?
Mert a programnak meg kellene találnia... :roll:
Vendég

A cd-t telepítettük,ki is rakott egy ikont az asztalra:Samsung PC Studio 3-at.Ha ezt megnyitom,itt mindenféle nyavaja van,Pl:Phone Editor,meg ilyenek,de hogy miért nem tudjuk használni-azthszem ezt látni kéne valakinek,mert így bonyolult-de nem adjuk fel.Itt van MMS,meg Multymedia is.Gondolom a kamerájával felvett dolgokat is valahova ide lehet feltölteni.

Ha összekötjük a géppel,nem kapcsolódik,most így nem tudom pontosan mit ír ki,Apa elvitte magával a telcsit.

Kép
Kép
Kép
kike

kike. delutan szivesen segitek.
ha a hasznalati utasitasban megtalalod a megfelelo reszt angolul es nagyon szivesen leforditom neked!

Jaj Veram! Mar en is a kormomet ragom. Remelem most mar nem sokara lesz valami hir! En mar olyat is hallottam, hogy elso baba 22 ora alatt szuletett meg.
Ha nagyon faj Veranak, akkor biztosan ker epit, mert errol beszelgettunk, hogy tuti ami ziher mindketten odakeszitettjuk.

Alig varom az augusztust! Akkor megyek Nori labat megpuszilgatni. Ma vettem neki egy polot, ha le forditom valami olyasmi: lehet, hogy kicsi vagyok, de en vagyok a fonok. cuki

KépKép
KépKép
mush589

Linda: ez pont igy helyes a negativ mamak szurit kapnak, csak azt nem ertem az uzsokiban miert nem! :twisted: Azt mondta a szuleszno a babatol vert vesznek es annak az eredmenye legkesobb masnap megvan es az meg nem keso az anti d beadasara, szoval ha kel majd kapok.................en ki akarom harcolni hogy mindenkepp kapjak, mert ismerem magam annyira hogy vegig ezen fogok parazni ha megfogan majd a teso, hogyde basszus nem kaptam anti d-t es mi lesz igy......es en ha mar elsore nem sikerult, masodikra szeretnek bekes, oromteli gyermekvarast!
Vendég

Valami olyasmit hogy a Bluetooth-ot nem találja,vagy valami ilyet.Vagy hogy nincs kapcsolat.

Kép
Kép
Kép
kike

Na sziasztok!

Nincs még baba?! :shock: Irgumburgum Nórika! :wink:
Szegény Wera! Drukk nagyon!

És még mit olvasok? Titi drága, remélem minden helyreáll és hamar kiengednek!

Te jó ég, hányan vannak már bent!
Mindenkinek drukk és kitartást!
Csillának, Maveriknek, Sziszkának, Magdolnának, Werának és Titinek is!

Én meg már megint csak híztam. +11kg! :shock: :oops:
Doki mondta, hogy mostmár fogjam vissza magam. :?
Védőnővel most már a szülésről és a kórházról meg a teendőkről beszéltünk. Párom is eljött.
Védőnő meg a doki is a lábammal volt elfoglalva, hogy vizesedek-e már. Hát ki kellett ábrándítanom őket, hogy egyátalán nem. :D
Volt sok nitrit a vizeletben, doki azt mondta rá, hogy fogjam vissza a fűszereket, meg a sót lehetőleg egyátalán ne. :x
Kérdeztem a dokit a fájdalomcsillapításról. Egyből valami kúpot ajánlott, ami fájdalomcsillapító és méhszájlazító is egyben. Azt mondta, hogy órákat lehet vele nyerni. Fel is írta receptre, előre ki kell váltani.

Ma megkaptuk a kiságyat meg a pelenkázólapot, még halomban van, ha összeraktuk, lefotózom.

Apa előbb megkérdezte, hogy hozzon-e vizet.
Kérdem, minek.
Hát hogy lehűtsük a klaviaturát! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mush:köszi szépen,akkor lehet hogy igénybe veszem a segítségedet ha nem boldogulunk vele :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

a telon is be kell kapcsolni a bluthoot, es akkor fogja felismerni a gep!

Ol a parom megf csak a folyoson jar, enmar tudom hogykozeledik, mert a szmitogep kapcsolodik az o telojahoz:)

De azert nem jo ha telon mindig aktiv mert kobor virusok is ramehetnek!
Vendég

Mush!

Asszem, ez a legigazabb most Nórira... :wink:

a 22 óra azért durva, bár Vera is súrolja már az elviselhetetlenség határait... :roll: szerintem
Vendég

Kriszti:ugyan már,mi az a 11 kiló?
Ilyen kúpról még nem hallottam,de nagyon jól hangzik :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

kike. a gepen van bluetoothotok? mert nem fog menni az a verzio ha nincs :( nekunk tudom, hogy nincs...

persze szivesen meg ha kell barmit leforditok neked.

5 utan leszk itthon, az neked 6 ora.. 1 ora elteres van

KépKép
KépKép
mush589

Anyjuk:azt már megnéztem,vagy inkább megtaláltam,és be van rajta kapcsolva. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti: ebben a plussz 11 kgban semmi orssz nincs! Hisz azert mar te is elegge benne vagy a hetekben:)
NA meg a nagy nyarban nagy hassal ugysem fogsz kivanni tulzottan sokmindent, szoval ezen ne ragd magad. Nekem is volt ido mikor igen megugrott a sulyom, de nem folytatodott az a gyarapodas!
Eleg koran elkezdtek a szulesrol beszelni Neked.
Errol a kuprol meg nem hallottam, nem hangzik rosszul:)
Vendég

A számítógépen is kell lennie bluthoot-nak? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mush: miota eltek kinn?
es Neked bejon?
Parod is magyar?
Mit dolgozol kinn?

PErsze csak ha nem banod hogy kerdezek! Mert meg nekunk sem hiszem hogy lezarult a kulfoldi eletunk, igy minden info erdekel:)
Vendég

maria. hat igen. mar lassan mar 13 oraja huzza szegeny! azert remeljuk, hogy mar kibujt nori es csak szokjak, hogy ok mar egy csalad :lol:
meg szerintem a kedves papa csaldja is bemegy, meg vera szulei is felmennek. szoval nem fognak untakozni egy darabig!

KépKép
KépKép
mush589

Kike!

Igen, kellene.
Ha az nincs, akkor az usb kábel jöhet még szóba, én azzal töltöm át a képeket, de az is csak akkor működhet, ha van a telón is csatlakozó...
Vendég

igen kike, bocs ez nem jutott eszembe :oops:
De ha nincs, meg mindig ott a kabel!
Vendég

Na, ellépek zuhizni!! Remélem babahírre jövök vissza......

d.dodó

BASSZUS WERA!!!!!!!!!!! HOL VAN MÁR AZ A BUGRI NÓRI?????
MEGŐRÜLÖK!!!!

na megyek vacsizni,aztán még benézek!
Ma addig le nem fekszem amíg nincs hír,úgyhogy léci-léci-léci bújj már elő!!!!
Az egész babanet rád vár!!!!!!!!!!!!!! :lol:

DRUKK!!+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
ibm

Tuti nem, mert most én is beállok a zuhany alá...

De viszem a telefont, ha jön sms, akkor habosan jelentkezem... :wink: :oops:
Vendég

Akkor valószínüleg az nincs a gépen,nem lehet letölteni valahonnan?
De USB kábel van a telcsihez :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!

Csak nem tolank ki velünk annyira, hogy ma nem alszunk?! :shock:
Vendég

kike. szerintem igen!

anyjuk.
5 eve jottem ki. nem terveztem, hogy maradok, de 2 het utan belepotlottam a ferjembe, es maskepp alakult. en szeretek itt lenni. neha kicsit maganyos, de azert evente 2-3 alkalommal hazamegyek, es igy ki lehet birni.
eloszor au-pair voltam, aztan sokaig recepcios, februar ota meg titkarno.
a ferjem angol. nagyon angol! :lol:
es hova szeretnetek menni kulfoldre? szivesen valaszolok barmilyen kerdesre. irhatsz privit is, ha konkretabb dolgokrol szeretnel tudni :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Kike!

Letölteni nem lehet, mert az egy plusz kütyü, amit meg kell vásárolni. De ha van kábel, akkor minden oké! :lol:
Vendég

Délután elmentünk vásárolni, meg játszóra, biztos voltam h már babahire jövünk haza!

DRukk ezerrel,++++++++++++++
Láttom mindenki tükön ül! :roll:
bencuri

Sziasztok!

Wera! Még mindig!!! :shock: remélem már túl van rajta, csak még nem írt!

Voltunk dokinál. Bpd 94 mm, NST reaktív, cx.:1222, vagyis 1 ujjnyira teljesen nyitva. Hétfőn kell mennem a kórházba újabb NSTre, ha addig nem lesz semmi. Amúgy nem akartam írni, de ma egész nap jósolgattam. Fájt kb fél óránként és még most is van hogy fájogat, de van hogy kimarad egy óra, úgyhogy egyenlőre semmi.

Wera+++++++++++++++++++++++++++

Köszi a pocakdicséreteket mindenkinek! Utolsó pocifotóm volt!

Kép
szly27

Szly!
Nem semmi eredmények...!!!

Hamarosan értetek is izgulhatunk, úgy érzem!!!
1222! :shock: Akkor a méhnyak is igencsak megrövidült... Ebből hamar baba lesz...
Vendég

Uljetek le!
itt ha minden rendben van a szulesnel, akkor 6 oraval utana kitesznek. ettol rettegek.

ami, maria. azert csak alszunk elobb-utobb :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Usb kabellel menni fog ne izgulj!

KépKép
KépKép
mush589

6 órával utána?! :shock: én ha simán szülök, 5 napig leszek kórházban... :roll:
Vendég

Sziasztok! Újra itt!

Én kitartok úgy 23 óráig és várom a hírt Veráról!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.23 21:26-kor.
Vendég

Na, csajok, bevizezem magam... :lol:

mindjárt jövök!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: