Nemone!
Gratulálok a 11 embrikéhez!
Nem csoda, hogy fájt a pocid, nekem csak 8-at szívtak le, mégis nagyon fájt utána, de másnapra elmúlt. Most már biztos megvolt a beülti is, drukkolok nagyon, pihenj sokat!
Vic!
Boldog házassági évfordulót és sok szerencsét az inszemhez! Utána pedig nagyon jó nyaralást, a tengervíz biztos jót tesz!
Akire!
Nem lehet könnyű egyedül otthon! Nekem májusban volt pár napot távol a párom, azt is nehezen viseltem.
A hülye kérdésekből meg nekem is elegem van. Legújabb: Színházban összefutunk párom egyik ismerősével. Bemutat: A feleségem... Csaj visszakérdez: Gyerek? Képzelhetitek, milyen érzés volt. Sajnos páromnak is csak később jutott eszébe a megfelelő válasz (Nem gyerek, f-e-l-e-s-é-g!!!)
Én sajnos már nehezen hivatkozhatom arra, hogy még biztosan nem akarunk (36 év, 12 éve biztos munkahely, stb...). Általában csak annyit szoktam mondani, hogy persze, majd lesz... Közvetlen családot nagyjából leállítottam: kettőnk dolga, ne kérdezzenek. Munkatársak, barátok nagy része is jó fej, nemigen kérdezik, de mindig akad 1-2 tapintatlan ember.
Vicky!
Az elején én is nehezen adtam be a szurikat, már a gondolatától is kibuktam. De a 3. stimu végén már úgy éreztem, ügyesebben adom be magamnak, mint némelyik nővérke. Ráadásul a lombik előtt Konc azt mondat, hogy lehetőleg délben adjam be! Első nap még remegő kézzel, minden folyosói zajra összerezzenve, de később már szinte gond nélkül szúrkáltam magam a munkahelyi mosdóban.
Azért szorítok Neked, hogy ne kelljen nagyon-nagyon rutinossá válnod ebben a műveletben!
Süni!
Drukkolok annak a hcg-nek!
Vitamin: én Centrum Maternát szedek, reggeli közben, és most semmi bajom tőle (bár annak idején az Elevittől, éhgyomorra se volt). A lombikos stimu alatt viszont émelyegtem, fájt a fejem, stb., úgyhogy én a hormonokra fogtam.