A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Haho!Kép
Megjottem...hianyoztam?
Rolam csak annyit,hogy Pesten is voltam egy uh-n ma delelott,mar latszott pulzalni a szive.Kaptunk rola kepet is.

Virag!Kép
Vissza az agyba,mint azt mar tobben emlitettek elottem.Orulok,hogy jobban vagy es tovabbra is drukk!
Rekacs!Kép
Te meg ritkabban jarsz erre...Mi tortenik?Ha 22.-ik nap,akkor mar tul vagy a parnacsatas reszen a ciklusnak,mi?Kép A "szomszed gepnek" meg meseld el milyen jopofa,aranyos lany vagyokKép hadd tudja meg o is...
Egcsi,GittaKép
Nektek szurkolok!!!Topon vagytok ugyanis,csak szolok,ha nem vettetek volna eszre..."Mar csak egy kopesre a babasoktol"
+szoszi+
szoszi

Sziasztok Lanyok!

Bocsi, hogy ilyen sokaig nem jelentkeztem. Tobb, mint két hete volt egy pici barnazasom, ezért feküdnöm kellett egy hetet, de szerencsére csak 3 csepp volt az egész és elmult.
Aztan a mult héten meg megfaztam, gyogyszer, orrcsepp nélkül kicsit nehezebb volt atvészelni, de mar jobb.
Azonkivül tul vagyok egy-két hanyos napon isKép)

De a lényeg, hogy a babucival minden OK. Legközelebb a 13. héten megyek vizsgalatra, most mar több mint 10 hetes terhes vagyok.

Lattam irtatok az Aloé-rol. Mar emlitettem, de mielött terhes lettem, pont végigcsinaltunk a férjemmel egy 2 honapos kurat. Lehet, hogy nekünk az segitett!

SzösziKép
Még nem is gratulaltam! Nagyon örülök, és gratulalok a lüktetö szivecskéhez!

ViragKép
Nagyon szurkolok Neked!

Es persze midnenkinek a Topikban!
Szép estét,

Süncsi
süncsi

Figyelemmel követlek ám titeket, de mivel még elégé újonc vagyok próbálak titeket "megismerni".
Jó, hogy tudok olyan emberekkel beszélgetni, akik hasonló cipőben járnak, mint én.
Mára vége a munkának, úgyhogy somfordálok haza.
Holnap is jövök.
Sziasztok:-)
Ági

RÉKACS,SORAYA,LUJZA,SÜNCSI:köszönjük a drukkokat!
RÉKACS:képzeld milyen arcot vágna az iteni dumékra egy kívülálló, akivel felolvastatnékKép! Sajnos laptopot nem tudok szerezni, de majd egyre kevesebbet kell feküdnöm=egyre többször jövök.
LUJZA:mikor lesz Nektek a beültetés? Nekem 20-án volt és a 21-iekhez hasonlóan dec.2-re kaptam időpontot vérvételre. Szerinted nincs túl korán??
SÜNCSI:örülök, hogy jól van a babád!!
SZÖSZI:Te még meddig fárasztod magad munkával?
Virág
virag

Virag!Kép
Ezt nem lehet farasztasnak nevezni...Egy picike cegnel dolgozom,a ferjem a fonokom es holt-szezon van nyaron.Igy aztan szinte ketnaponta jarok be miota tudom,hogy terhes vagyok,es ha bemegyek sem ulok 4-5 oranal tobbet.Kép Igy azert elviselheto,nem?
Figyelj csak!Szerintem a dec 2 nem korai, emlekszel,hogy a "Sejtjeink"-ben 10-12 napra a beultetes utan mentek es volt akinek azt mondtak (Tundieknek,asszem) mar akkor,hogy ez az ertek talan 2 babanak is eleg!En igy emlekszem...Mit szolsz?Ne haragudj,.hogy kerdezetlenul beleszoltam...
+szoszi+
szoszi

Na,mar megint tok hulye vagyok,szoval javitas:
TELEN van holt-szezon...
+szoszi+
szoszi

Edit Kép
Holnap mentek a Kaáliba? Mesélj ám mindenképp utána Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág, én is nagyon durkkolok meg szurkolok,meg rádgondolok...KépKép
December 1. mindjárt itt van, addig meg pihenés ezerrelKépKép
Zárójelben jegyzem meg, hogy én tavaly pontosan dec.1-n csináltam a tesztemet,és a mostani dec.1-n már 4 hónapos lesz az akkori 2 csikom!!!

Drukk-drukkKépKépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok LanykakKépKép

Nem vesztem el, csak eppen beletemettem magam a munkaba. Sajnos szalaminkat -azt a keveset amit akartunk hozni - a vamosok finomabbnak talaltak, igy hult helye volt a borondben, amit masnap kaptunk megKép De legalabb megusztuk buntetes nelkulKép

Probaltam visszaolvasni, de remenytelennek tuno vallakozas, ennyi sokat irni!!
Eloszor is vannak nalam kepek, amit a talin csinaltam, csak nem tudom hova lehetne felrakni??? Valaki tud ebben segiteni??

ViragKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, dec. 2. mindjart itt van, addig is pihenjel sokat!!

SzosziKép
Neked igy utolag hatalmas gratulaKépKép

AliceKép
Sajnalom, hogy a paroddal igy alltokKép Nem lehetne a problemakat jol kibeszelni? Bar gondolom, mar sokmindent megprobaltal.

GittaKép
Nagyon erdekes, hogy igy kesik a mensid. Lehet, hogy tenyleg jobb lenne visszamenni az orvoshoz. De a 7 kg-hoz garatula, ez nem kis teljesitmeny!
Javitanal a tablazatban, legyszi. Ma vagyok a 2. napon. Mar javaban szedem a gyogyit, aztan most inszem kovetkezik december elejenKép

CatKép
Neked most atcsuszik a lombik januarra?
Szedsz most ebben a honapban gyogyszert vagy probalkoztok spontan?

Vica
vica72

Sziasztok Lányok!
Kérdésem lenne hozzátok: babát szeretnénk, ezért májusban abbahagytam a fogigátlót. 3 hónapot kivártunk, ez idő alatt normális 5 napos mensim volt. Az utolsó 3 hónapban viszont 2 napos normális után 2-3 nap barnázás következett. Mi lehet az oka? Menjek az orvosomhoz ezzel?
Köszi,
Bebé
Bebé

Sziasztok!Kép
Ritkán jövök, de olvaslak ám titeket!

Csutka!Kép
Ha jól emlékszem azt kérdezted, hogy mióta próbálkoztunk amikor sikerült. Nos, kicsit több mint 3 éve. És végül spontán sikerült, csak egy kis progi kellett a megtartásához.

Virág!Kép
Miért van, hogy aki nagyon tudja, hogy s mint kell a dolgokat csinálni, amikor magáról van szó pont az ellenkezőjét teszi? Kép Ha más írta volna, hogy dec. 1-én tesztel, szerintem te is azt tanácsolnád neki, hogy ne tegye! A teszthez az még korán van, azért nézik 2-án vérből és nem azt kérik, hogy csinálj egy házi tesztet. Nem okoskodni akarok, csak megkímélni téged 1 napnyi izgalomtól, ha negatív lesz a jövő hét hétfői teszt. Én nem csinálnám!
Pihenj sokat, rengeteget gondolok rád és nagyon drukkolok!

Szöszi!Kép
Nem felejtettem ám el mit ígértem a boltokkal kapcsolatban, csak nem értem még el odáig. Már csak napok kérdése. Kép

Puszi és drukk mindenkinek! Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Virág! Drukk és a rád gondolás megy továbbra is. De szerintem se tesztelj! Egy napot még kibírsz. És csak pozitivan! Kép Kép Kép Sikerülni fog!
Lujza! Sok sikert! És kitartás a szurikhoz! Kép
Leone! Miért nem alszol ilyenkor? Baba mellett már ugysem tudsz. Én most kicsit el vagyok keseredve, mert két napja babókám visszaszokik az éjszakai 3 evésre. Pedig ilyen már egy hónapja nem volt. Tessék aludni sokat!!! Kép Kép Levelemet megkaptad?

Puszi!
Andi

Andi
andi28

Virág
Szerintem is várd meg a vérvételt. Nekem eddig a beültetéstől számított 14-ik napon kellett tesztelnem és az elsőnél a 13 napon csak egy halvány második csíkocska volt. Persze minden ember más. Ha kibírod várd meg a vérvételt, mert az biztos eredményt ad. Pihengess! Érzel valamit?
Nekünk kb. dec.8-án lesz a leszívás és kb.11-én a beültetés. Ma kezdtem a szurikat. Valahogy nem tudom megszokni. Hohó!! Hát nem is akarom. Remélem ez lesz az utolsó menetKép
Gitta
1cn....Megjött (de ezt nagyon vártam Kép)
+szoszi+, Süncsi KépKépKép
Lujza
lujza

Lujza Kép
de jó! Kép Akkor most Neked tüszőérlelő energiákat küldök. Ti melyik lombikközpontban vagytok?

Andi Kép
mi szeretnénk már nagyon a babák miatt át nem aludni az éjszakákat Kép Jó felőled hallani!

Bebé Kép
a ciklusod hossza nem változott meg? Ha nem, akkor szerintem várj egy kicsit, és, ha nem változik, akkor menj el orvoshoz, és esetleg nézesd meg a hormonjaidat. Az érdekes az, hogy nem a mensi előtt van, hanem utána.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szió Mindenkinek!Kép

VirágKép én is sokat gondolok Rád, így ismeretlenül is. És szerintem se tesztelj, nehogy ezen idegesítsd magad. Igaz, én már láttalak képen, köszönet érte ÉvicinekKép!

CatKép
Esetleg a mobiltelefonod antennáját kellene átalakítani hőmérővé, aztán lehet rezgésre állítaniKép
Köszi a választ a Floragyn-nel kapcs. Ezek a gyógyszertári alakalmazottak nincsenek a helyzet magaslatánKép Mint nemrég megtudtam nem mindegyikük gyógyszerész.) Megkérdeztem ezt a Floragynes dolgot, hogy szerinte mikor használjam az antibiotikummal egyidőben, vagy utána?
Válasz: Miért kellene egyáltalán használni?
No comment.

AliceKép
Kívánságod számomra parancs, most már én leszek az utolsóKép

GittaKép
javíts kérlek: 2 cn.Kép Köszi.

Tegnap vacakul lettem, azt hiszem ez a lórúgás antibiotikum (hidegrázás, hasmenés), meg a mensis görcsök együtt egy kicsit sok volt. A gyogyót "főétkezés közben" kellene bevenni, 2x1-et. De én nem "főétkezem" se reggel, se este. (Azért eszek nem kell megijedni.)
Szerintetek nem lenne jó, ha egyet ebéd alatt vennék be, és este megpróbálok rendesen enni megint? Valami hasonló tapasztalat? Edit Képnálad?

Látom a társasjáték nagy visszhangot váltott kiKép

L.
Levendula

Levendula Kép
az antibiotikumok adagolásával nem jó játszani. Ebben az időben próbálj meg ebédidőben valamit enni, és akkor vedd be mind a kettőt. Szerintem egy szendvics már főétkezésnek bizonyul ebben az esetben.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Tegnap nem voltam az irodában, du. visszaolvasom kivel mi újság.

Lányok!
Pénteken voltam a 30. napon, szombaton kellett volna megjönnie és még mindig semmi! Szerintetek ha ma tesztelek az mutathat valamit? Szerintem a 20. nap előtt lehetett a peteérésem. De a hőm 36,8, bár nem mértem rendszeresen.......
Ha anovulációs volt a ciklusom akkor is késhet????
Évici

Éva
Évici

Hali!

Én is vagyok ám!

VirágKép Tapasztó energiát én is küldök, Te pedig pihenj!

+Szöszi+! De jó munkahelyed van!Kép Ilyen nekem is nagyon jó lenne. De sajna a főnököm már nős.Kép

Gitta, Téged aztán jól elkapott ez a nyavalya. Jobbulást kívánok! Tegnap én is dögrováson voltam, hasmenés, gyomorfájás, ilyesmik. Ezért ma diétás vajas kenyeret eszem csak. A páromnak meg a torka fáj, úgyhogy le vagyunk robbanva rendesen.Kép

Levendula, szerintem jó lesz úgy az antibiotikumot bevenni, ahogy leírtad. Legalábbis én is így csinálnám. Legközelebb görcsökre dobj be egy jégert, az állítólag jobb, mint a no-spa.KépKép

Lujza, de jó lesz Nektek! Karácsonyra már lehet zebrád a fa alatt.Kép Drukk persze Neked is megy.

Lányok! Szerintetek lehet figyelni egy cégnél, hogy valaki mennyit netezik?Kép Persze nem úgy, hogy odaáll mellé és bámulja a monitort, hanem pl. az informatikus tudja, hogy kinek a gépén mennyi a forgalom? Mert ha igen, akkor jobb lesz magam meghúzni.Kép

A folyamatábrás ötletem visszavonom, mert találtam honlapokat, ahol minden klasszul le van írva, csak én kis kezdő eddig még nem tudtam róla.

Szép napot Nektek!
Milli

Ui.: tegnap a farmerszerkómban voltam dolgozni és az egyik főosztályvezető megdicsérte, hogy milyen jól áll.Kép Olyan boldog voltam!KépKépKép
milli

Milli Kép
Sajnos valoban tudja az informatikus figyelni a forgalmat, ha használ megfelelő programot. Sőt szerintem még azt is tudja figyelni, ha akarja, hogy milyen oldalakat látogatsz. Persze nem valószínű, hogy egy informatikus ezzel tölti az idejét, meg szerintem kevés helyen használják ki ilyen célra a hálózatfigyelő programokat...
De szerintem amíg nem szólnak, hogy sokat netezel, addig bízzál benne, hogy nem érdekli őket... Mi is ezt tesszük. Kép

Mandula
mandula

Csumpi CsajszikKép

+Szöszi+ De jóKép én is akarok olyatKép és mié nem látogattál meg ha itt voltál?Kép

ÉviciKép
Szerintem van valami kisugárzásomKép akar még valaki velem találkozniKép Tudjátok mire gondolok? +Szöszi+ aztán most a szömszéd ÉviciKép tényleg Gitta mi van veled?Kép

Azthiszem lassan már csak én maradok ebben a topic-ban.KépKépKép

Vagy mégsemKép Ott a jóslat amit mondtak nekemKéptalán hinnem kéne benne vagy mi a szöszKép iKép

Pusz

Alice
malice

Milli

Az én főnököm nem nősKép és még fiatal isKép de nem jön be,nagggyon gáz a pasiKép

Alice
malice

Haho!Kép
En is vagyok.Melobol irok.Mentem reggel vervetelre meg minden erre elzavartak,hogy max 9-ig lehet,mondom sebaj 9 lesz 5 perc mulva,de persze nem csinaltak meg.Most holnap reggel ugyanez a cirkusz:nem ehetek,poharba pisi,trapp a rendelobeKépNa,sebaj...
MilliKép
A rendszergazda lazan tudja a forgalmat ellenorizni,de jo hir,hogy ha csak olvasgatsz(pl babanet) es nem toltesz le semmit(pl zenet,kepeket,jatekokat),akkor az alig hasznal!!! Szereny tudomoasom szerint.
+szoszi+
szoszi

Évici

Szerintem tesztelhetsz már kimutatja.Aztán gyere gyorsan és mond egy jó hirt hogy leessen azKép

Alice
malice

Alice!
Ebédidőben megcsinálom, sajnos nagggyon el vagyok havazva.
De méé vagyok olyan pesszimista??? Kép
Semmi egyéb tünetem nincs, az nem gáz?
Nem akarom beleélni magam, de tudom, hogy nagyon csalódott leszek ha nem baba van, mert mindig 30 napos a ciklusom február óta, csak szeptemberben volt 28 napos, meg márciusban 36 ciszta miatt....
Évici

Éva
Évici

Évici
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Orsi
Bp.-i Kaáliba járok
Milli
Én is pont tegnap este számoltam vissza és úúúúúgy örülnék egy karácsonyi zebrának Kép
Lujza
lujza

Évici

Ne feledd, nem vagy messze tőllemKép küldöm a sugarakatKép és ha baba van akkor átugrom egy sütireKép .........már megint a kaja híztam vagy 5 kilótKép nem is csodálom ennyi kifli utánKép

Én nagyon szorítok ezerrel és várom a hireket

Alice
malice

Lujza Kép
mi is oda fogunk járni Kép Ki az orvosod?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép Edit!Kép

Nem tudom melyikőtök volt kiváncsi a dokinkra. Ha felmentek az intézet honlapjára és a "munkatársainknál" a Budapestre rákerestek akkor ott vannak fényképek, a második fényképen vannak a dokik! A mienk a bal szélső!Kép

bnemethm
bnemethm

Alice, lányok!
Hát........szóval megcsináltam és most nem tudom hogy mi van de nagggyon halványan de azért "számomra" Kép láthatóan ott van valamiiii..........!
Most akkor mi van??? Jaj, nem tudom mit érezzek ez nekem még azért nem bizonyiték... Kép
1 napos tesztet vettem, és kb. a 2 percben láttam amit láttam és 3 percet ir, 10 perc után nem értelmezhető! Az előfordult már a történelemben hogy 10 perc után valakinek terhességet mutat ha nem az?? Csak tépem az agyam......
Jézusom!! Kép
É

Éva
Évici

Evici!Kép
Tyuha...Akkor most 2 perc vagy 10 perc utan mutatta?
+szoszi+
szoszi

Szöszi,
2-3 perc. Kép

Éva
Évici

Évici KépKépKép

2 percben láttad a második csíkot???,az nem lényeg hogy mennyire de ott volt nemdebárKép
malice

Alice,
igen.. és még most is ott van! Kép
Még nem akarom beleélni magam!!

Alice drága!
Ma nem egy fekete alapon fehér csikos nadrágban és bőrkabátban mentél dolgozni? Kép

Éva
Évici

Evici Kép
Nincs nalad veletlenül még egy teszt? Kettő már nem tévedhet, ugyebár? Kép
Alice Kép
Egyre inkább szeretnék találkozni veled Kép

Mandula
mandula

Évici

DeeeeeeeeeeeeKépKépKép

Mandula

Jöhetsz Kép

Alice
malice

Mondtam én hogy van bennem valamiKépKépKép

Gitta hol vagy?

Pusszancs
Alice
malice

OrsiKép
Lehet, hogy félreértettél: úgy gondoltam, hogy korán ebédelek (megtörtént)és akkor veszek be egy tabletocskut, majd este megint eszek valamit, akkor a másikat.
Isten ments, hogy játsszak vele, csak reggelire max. egy pár falatot szoktam enni, és valószínűleg így kicsinálja a gyomromat. (Mellesleg mellékhatása az étvágytalanság. Jó, nem?)
Nem ehet mindenki annyit, mint AliceKép

MilliKép
Köszi a tanácsot!

ÉviciKép
Szerintem a csík, az csík.
De nem alacsony neked a hőd? A progid hogy áll?

L.
Levendula

Alice,
akkor téged láttalak! Kép Kép
Levendula!
De igen, jesszusom ha igen, akkor az mit jelent?
Vetélési kockázatot??

Éva
Évici

Évici Kép

Igen engem láttálKép 8-ra járok de mindíg beérek 9-reKépKépKép

Mennyi szokott lenni a hőd általában?Csak azé kérdezem mert már láttam alacsony hőjűűű kismamát.De nem ártana elmenni dokihoz.
Mehetek sütizni??? Kép
Hol láttál pontosan,te nem dolgozol?

Alice
malice

Csajok!Kép
Micsoda osszejaras van AliceknalKép.Ebben a csajban tenyleg lehet valami!Meg kellene latogasd ViragotKép!(is)
Ki ult mellette a talin?Mert az lassan kezdheti nezegetni a babakocsikatKép!
Evici!
Nem feltelenul progi hiany az alacsony ho,lehet csak alacsonyabb az alaphod.(Lasd Kele,azt hiszem O mondta,hogy 36.8 volt a max es nagyon is terhes)
Viszont meg kell nezetni!Ha alacsony a progid kapsz potlast,mint en is es kesz.Es imadkozol,de azt egyebkent is,hogy minden renben legyenKép
Meg nem gr...-lok,de neked is DRUKK es vigyazz magadra!

Vica!Kép
Koszonom!Jo ujra latni,josz majd esti muszakba is mostmar?
+szoszi+
szoszi

Alice!
Most hivtam a dokimat, azt mondta várjunk még egy hetet, aztán menjek el hozzá jövő héten. Mondtam neki az alacsony hőt, azt mondta, hogy annak igy "semmi jelentősége nincsen", de majd gondolom megnéz mindent.
Szerintem összeröffenhetünk valamikor, de ez a hét sajnos nem jó mert iszonyatosan sok munka van és pénteken utazunk párocskám szüleihez Komádiba.

A 86-os buszon láttalak. Kép

Éva
Évici

Alice
Tényleg, jaj de bunkó vagyok!
Mi újság otthon??
Évici

Éva
Évici

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Két orvos kétféle gyógyszerezést írt fel,és nem tudom melyiknek higyjek.Az elmúlt évben rengeteget csalódtam a dokikban,úgyhogy bizalomról szó sem lehet.Az előzményekről annyit,hogy van egy egészséges 2 éves kisfiam aki rögtön megfogant és símán születettKépEgy éve próbálkozunk a kistesóval-az eredmény három vetélés a 6. hétenKép.Ebből az utolsót (jún.) műtéttel fejezték be,mert a sok utrogestantól nem lökődött ki magától.A műtét óta tökéletesen visszaállt a ciklusom 28 naposra,pedig a szülés óta nagyon rendszertelen volt.A teherbe esés egyébként minden esetben elsőre összejött.Rettenetes időszak voltKépVidékiek vagyunk,de elkezdtünk Pestre járni (Opt.Családt.Kp.)kivizsgálásokra,mert itthon azt mondták "szerencsétlen véletlen".Mostanra kiderült,hogy valóban nincs semmi gond egyikünknél sem!Furcsa-nem?Mindenesetre a pesti doki azt javasolta,hogy legközelebb (január) gyógyszerekkel támogassuk meg már a teherbe esést is.Az itteni orvos is egyet ért,csak másként írták fel a kúrát.
Pesti:5-9.cn 1*1 Serophene , 11.naptól UH , megfelelő napon Profasi szuri (ez utóbbiból viszont kettőt írt fel:Profasi2000NE és Profasi5000NE.Miért???)
Itthoni:3-7.cn 2*1 Clostybegyt , 13.naptól UH , megfelelő napon Profasi5000
Szóval szerintetek hogyan döntsek.Totálisan tanácstalan vagyok,és rettegek az újabb csalódástól!
Előre is köszönöm a segítségeteketKép
K
Névtelen

ÉviciKép

Most hogy mondod rémlik valamiKép nem amikor feláltam hogy jelezzek ott ültél mögöttem???
Mik vannakKép

+Szöszi+
A talin Rékacs és Gitta ült mellettem

Gitta hol vagy Kép hát te Rékacs? Kép
Virág hol laksz?
Alice a múzsaKépKépKép
malice

Szöszi!
Az imádkozás ugye nem arra vonatkozik, hogy nagyobb sokkal az esély a vetélésre pótlás mellett is mint normál proginál?
Évici

Éva
Évici

Évici

Ne láss már előre rémeket,nemszabad ilyesmire gondolni.NA

Minden rendben van,elmész szépen dokihoz és hozod a jó hirtKép

Alice
malice

Évici

Otthon minden változatlanKép

Alice
malice

Sziasztok!

Évici!Kép

Hajrá! Ezt nem is hiszem el, amióta ide járok mennyi kismamink lesz! Bár nem akarom elkiabálni, de szorítok neked is!Kép

Virág!Kép

A mikulás remélem nem csönget be hozzád a jövő héten, vagy ha igen, nem "olyan" ajándékot hoz! Csak pihizz!+++++++++++++

Gitta!Kép
Jobban vagy már? Biztos nem vagy babás? ez már 12 nap késés!Kép

AliceKép

Ezek szerint van valami különleges kisugárzásod, amire esetleg igényt tartanék én is.....Kép

Lányok!
Tegnap megvolt a nőgyógyi vizsgálat is a bmc-ben. Hát nem is tudom mit mondjak. Levegőt venni nem volt időm olyan gyorsan levette a három mintát. Aztán volt uh, és valami "36-os corpus..."-ot látott a bal petefészkem felé. Az mi lehetett? a 20. napon voltam tegnap. A peteérésem valszinűleg múlt hétfőn-kedden volt. Legalábbis úgy éreztem.
Ja! A vénámat meg a nagylaboros néni szépen szétkapta. Alig mozgott tegnap a karom. Megvolt (a párom legnagyobb örömére...) az utsó matyológia is. Még megyek Csüt.-ön vérvételre, aztán ha minden igaz konzultálunk.
Remélem még ma be tudok nézni, egy netes gépünk van és a kedves kollega pasi, nemigazán jó ha ilyesmit olvasgat.....
Puszi
Csutka
csutka

Csutka Kép

Gyere itt vagyok a Lajos utcábanKép de már nemsokáig mert lelépekKép
Megyek a barátnőmhöz megsugárzom őt is Kép

Alice
malice

Alice!Kép

Köszi, aranyos vagy, de most nekem sem jó, de egyszer azért megérne egy próbát! (még úgysem találkoztam egyikőtökkel sem, egyenlőre...)

Csutka
csutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: