A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Megvolt tegnap a genetikai uh. Minden rendben, megvan mindene, és működik is, aminek működnie kell, de sajnos, hogy mi van a lába között, nem derült ki.... Az orvos csak tippelni tudott volna, de azt inkább mellőztük.
Megismerkedtem az új dokimmal is, aki halál jó fej, és képzeljétek a magánrendelésén nincs szabott ára. Én ezen totál meglepődtem, mert még ilyet korábban nem hallottam. Ő is egyébként mindent rendben talált, bár azt javasolta ne szedjek végig terhesvitamint, mert nagy lesz tőle a baba. Nekem viszont jó, mert ennyi féle vitamint akkor sem tudnék megenni, ha kertgazdálkodásunk lenne...
Arra pedig, hogy fogyok (2 hét alatt 4 kiló), azt mondta egyenlőre normális.
Dalminha
Megtaláltalak, és jól be is jelöltelek!
üdv: Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!
Lovani, minden rendben lesz, nyugi. Kapsz jó gyógyit és a babának sem lesz semmi baja.

Nekem 4D alatt mondták, hogy nagyon kemény a hasfalam. De nekem mindenütt az(ha hanyatt fekszem). És mindig. Majd rákérdezek holnap, hogy ez normális e. De szerintem az. Nől és feszül. Néha viszont görcsölget a lábam. Elvileg ez magnézium hiány , nem?

Dalmi, nagyon jól nézel ki! Majd rakok fel én is képeket!!!!

Kép
Kép
gabi82

Eszembe jutott még valami!
Minden este arra ébredek, hogy begörcsöl valamelyik vádlim, de többnyire a bal. Ez volt akkor is, amikor előzőleg voltam terhes, de olyan jó volt elfelejteni. Pokoli fájdalom, azt hiszem félálomban még jajgatni is szoktam....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

igen, a lábgörcsöt a magnéziumhiány okozza :roll:

ezért tartok itthon magnézium pezsgőtablettát,ilyenkor gyors meg kell inni 1-et,az segít :lol:
a rendszeres magnézium pótlással pedig megelőzhetö

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Most találtam a neten, a mért adatok alapján kiszámítja a terhesség pontos korát.
Nézzétek meg

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Lovani, sajnálom hogy gondjaid vannak, de reméljük hamar meggyógyulsz. Én is jól megijedtem, hogy az én kiütéseim is azok lennének? Merthogy sztem írtam, hogy nekem is vannak, bár elég kevés, no de majd utanjárok ezek utan.

Ancsa, mocorgás: néha azt gondolom hogy érzem, de sokszor nem, de a vasárnapi uh megnyugtató hatása alatt állok egyenlőre (kb még 2 napig...) :)

Lábgörcs, nekem is néha jön, de általában felébredek mikor kezdi, és gyorsan visszafeszítem a lábfejem, amíg érzem, hogy folytatódna. Jah és gyorsan iszom magnéziumos pezsgótabit, amit állandóan elfelejtek...

Ma jajj de nagyon dolgozni kell, határidőm van holnap. De igazaból próbálom szép nyugisan csinálni, engem már ilyen leadási határidők nem idegesíthetnek fel! :)

Szép napot, minjár itt az ebédidő!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
pipal

Helló Lányok!

Csak egy gyors kérdés: ti hogy álltok a szoláriummal? Nekem vki azt mondja lehet, vki meg azt, hogy nem. Sose voltam nagy szoláriumba járó, évente egyszer, ha befeküdtem, de most a napra kimenni félek, meg egyébként se bírom annyira a meleget, meg szépen jönnek ki az arcomon a pigmentfoltok is. Így gondoltam, hogy egy szoliba beugranék, mert kezdem magam hiporeklámnak érezni, pedig már tombol a nyár!
A másik: tudtok vmi tuti krémet hasra, combra? Csík és narancs ellen? Persze olyat, ami nem több ezer ft-ba kerül... :D

Mi szerencsére rendben vagyunk, néha kicsit fáj a hasam, de szerintem csak nő a picike és azért. Legalábbis remélem! Persze még mindig megkérdezik, hogy biztos terhes vagyok-e, mert nem nagyon látszik.
Köv. vizsgálat jún. 18. afp. Már előre fosok a sok kis csövecskétől. Kicsit nehezen bírom a vérvételeket.

Röviden ennyi és köszi előre is. Most persze megint rohannom kell, meló van!

Orsi

Kép
rborsi

Sziasztok!

Lovani:ne idegeskedj minden okés lesz veled is meg a babával is.Kitartás!!!!És azt mondta a doki hogy mitől jöhetett ez most ki neked?Azon kívül hogy vírus?

Sclara:én kérdeztem a ruhát mert én is megyek esküvőre és vettem egy tök arit.Nem kismama boltban hanem rendes üzletben.Én nem tudom de a legtöbb kismama ruhát olyan nyomira csinálják és nagyon drágák.

Sensi:nagyon gratula a 4D képekhez.Én a kislányommal a kleopátra házba voltunk 4D en és ott is nagyon jót csináltak és aranyosak voltak.Most viszont ott dupla árat kérnek az ikrek miatt mert hogy dupla annyi idő kell rá.Nem tudod véletlenül hogy a 4D Genesisbe hogy van?Legfeljebb felhívom őket és megkérdezem.

Lábgörcs:nekem a Magne B6 ot mondta a dokim hogy azt szedjem a görcsöl a vádlim.Csajok borzasztó érzés erre kellni.Szegény férjemet hányszor keltettem fel hogy masszírozza meg. Mondjuk furi hogy vkinek már ilyen korán van nekem csak a vége fele volt de elég is volt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
mesi01

Orsi!

Én szoliba dolgoztam meg néha most is.
Én úgy gondolom hogy ha kívánod a szolizást menjél nyugodtan de csak rövid percre 6 vagy 9 perc.Én is néha befekszem vagy állok mert szerintem a nap már nagyon meleg.
Nem hiszem hogy károsabb lenne mint pl a hajfestés stb.

Nem kell túlzásba vinni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mesi01

van valakinek tapasztalata erről a 4D ultrahangról?
aki járt már itt,az kérem írja meg, mert ide szeretnék menni 4D-re

Köszönöm

http://www.4dultrahang.com/

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Orsi, nekem konkrétan mondta is a doki, hogy mehetek szoliba mértékkel, ha szeretnék. Bár én még sosem voltam, úgyhogy nem most fogom elkezdeni.
Krémekkel kapcsolatban pedig többen írtuk itt a DM saját márkájú (Babylove) krémjét/olaját, egyáltalán nem drága és nálam bevált.

Lovani, nyugi, biztosan nem lesz semmi baj. Hamar elmentél dokihoz és biztosan jól tudják majd kezelni. :)

Olyan jó, hogy szinte mindenkinek teljesül a kívánsága a nemeket illetően! 8) Kívácsi vagyok, hogy holnap nálunk is kiderül-e valami. :?:

Melus, tényleg, én is holnap megyek a kórházba. Te mikor jössz? Én 10-re szoktam bemenni, mert a dokim akkor kezdi a rendelést és az asszisztens le szokott kísérni az UH-ra, így kicsit gyorsabb. :oops: Hátha össze tudunk futni :)

Legyekmami, jó hogy itt vagy újra! Gyönyörűek az ikrek!:D

Lányok, nektek is szokott befelé rugdosni a Pici? Mert ma nekem egész nap befelé (sőt, lefelé :oops: ) mocorog, ez azért picit kellemetlen is tud lenni. :wink:

Dalmi, tényleg helyes a pocakod meg persze Te is! :wink: Én is már napok óta nyaggatom a férjem, hogy csináljon rólam fotót, de végül lehet, hogy a Te módszerednél kötök majd ki...

Sensi, most, hogy Téged visszafokoztak, 1 nap van csak köztünk! :D

Na, visszanézek egy kicsit dolgozni is. :oops: Drukkoljatok a holnapi UH-ra!

További szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Ancsa
ha jól emlékszem, pont a baross utcait nem ajánlják a többiek, mert ott nem valami kedvesek. Szerintem inkább a gtenesisbe menj, mert eddig arról csak jókat mondtak.

Legyekmami
Nagyon örülök, hogy megint itt vagy. Pont ma gondoltam rád, hogy mi lehet veled.

Csíkokra én az aventos krémet használom, brendonban 2990,-be kerül. Finom az illata és szerintem jó is, bár egy kicsit későn kezdtem el használni, mert a meleim hirtelen akkorák lettek (észre sem vettem) és már van is rajtuk csík. Én reggel este maszírozom, krémezem.

Kép
Kép
nati80

Hello
Ancsa, ez a Baross utcai, nem? Erre mondták hogy kőbunkók voltak.
Pocakkrém: DM-est használom, sztem jó, és olcsó is. Azelőtt pregnacare volt, drága, csíkos is lettem. arra figyeljetek, hogy ne csak a pocit, hanem a derekat és hátul a derekat is kenjétek, én ott lettem először cs., mert nem kentem ott.
Katinka,
Nekem is szokott befelé rúgni a baba.
Lovani,
Gyógyulj meg hamar!!
Mesi,
Én is megyek lagziba, a Brendonban vettem fekete nyakbakötős kis sexi ruhát 10.000-ért.
Tegnap voltam a baránőmmel moziban Szex és New York-ot nézni. Szuper volt a film és a hangulat is, csak csajok voltak a moziban.. :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Megvolt az AFP-m, azt mondták, hogy holnapra meg is lesz az eredmény és az orvosomnál lehet érdeklődni. Nem gondoltam, hogy ilyen gyórsan megcsinálják.

A mocorgás, a babák minden felé mozognak, akár befelé és lefelé is. Nekem se kellemes, de hát örüljünk hogy mozoga a drága. :lol:

A vádliörcsöt a magnézium hiánya okozza.

Naysa
naysa

Lányok

köszönöm az infokat :lol: biztosan nem OK a hely, ha ilyen sokan rossz véleménnyel vannak róla :roll:

Én itt voltam 16 hetesen, szuper a hely, barátságos,udvariasak,nagyon kedvesek voltak :lol: csak az a baj, hogy minden héten csak Hétfőn van rendelés, és az időpontra vagy 6-7 hetet kellene várni :cry: annyit meg nem akarok.
Mert nem elég hogy állati parázós vagyok,de még a védőnöm is ilyesztget, hogy tényleg nem normális, ha a baby 4-5 napig nem mocorog :twisted:
Jól kifogtam vele...

Na szóval,itt voltam én, csak ajánlani tudom bárkinek aki komárom megyében lakik
http://www.bivident.hu/

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Most csavk gyorsan, mert a reptérről netezek. Elég lett voln elindulnom egy órával később, a becsekkolás előtt is itt voltam 20 perccel.Áááá utálok várakozni, na mind1, legközelebb máár tudom. Addig is lefoglalom magam, beültem netezni. :)

Scalra!
Köszi az infokat, ,megpróbálom majd amit mondtál, hátha, már előre félek, h nagyon fg fájni, bár most már nincs totál bedugulva az orrom, hátha jobb az átjárás a fejemben.

Ancsa!
Én pénteken voltam a baross utcában, nehogy odamenj! Másnap el iis mentem a genesisbe, annyira nem voltam megelégeddvee, és ez ezerszer jobb, nagyon kedves a nő. Az előbbi helyen csomó mindenét kisebbnek is mérték, így egy héttel fiatalabbnnak minősítette a nő, ami kizárt. A genesiben majdnem mindene nagyobb volt, itt csak 1 nappal volt fiatalabb, ami simán lehet is, mert kiscsaj, és ugye ismerjük az elméletet a peteérés/fiú-lánny kiskatonák túlélési idejéről. Én neki hiszek, mert annnyira jó alaposan megvizsgálta a kiscsajt a genesiisben, míg a barossban csak kapkodott, 13 perc volt az egész...előbbi fél óra. És meg is látszik a felvételen is...ég és föld..

Katinka!
Hát bevallom, most épp egy idősekk vagyunk az uh alapján, mert egy nappal fiatalabbnak is minősítették...de én egyelőre az eredeti hivatalos dátumot használom, és meglátjuk hogy áll a kiscsaj 25 hetesen, amikor megint jövök haza és megint a genesisbe megyek.

Bocsi, bővebb.en majd otthonról...lassan be kell mennem a senkiföldjére. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Köszi sensimilla az infot :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hello!

Gratulálok a nemeket tudó kismamiknak, Dreika azért a tiédet is szeretném ám megtudni! Esetleg priviben? :lol: Na jó nem muszály! Én úgy is tudom, hogy kislány :lol: !!!!

Lovani nagyon sajnálom kívánom, hogy minnél hamarabb kigyógyuljatok ebből a kórságból!

Én: sajna megrövidült már elég korán megrövidült a méhszájam, de ez miatt nem aggódok inkább az izgat, hogy a méhlepényem ráment a hegem helyére remélem már teljesen begyógyult és nem fog leválni!

Ancsi a kiszámoló szerint egy nagy fejű, rövid karú, normál lábú srácom van :lol: :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sziasztok

nem tudom ti hogy bírjátok a meleget,de nekem amint megsüti a fejemet a nap, elakarok ájulni :cry:

szokott valakinek belülről szurkálni a hasa?
először bizsergést érzek,aztán
olyan mintha picuri kis tűvel finoman szurkálna valami belülről.
ilyet még sose éreztem eddig, és ti?

harivera
nekem sajnos nem sikerült kivennem a lényeget a kép alapján :roll:
szóval nem tudom :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Ez a szúrka a méhszájadtól van, ezt hétvégén tudtam meg! Nálam most teljesen szúrka és egyéb mentesnek kell lennie a további napoknak, heteknek, mert ha szúr, akkor valszeg nyílok a műtét ellenére is! Sok-sok pihi, ez most komoly! Nekem most 2 hét szigorú ágynyugalom van előírva, de tegnap felraktam a levest és a főzeléket, erre elkezdtem barnázni, azonnal ágy, estére elmúlt és kopp-kopp most sincs! Szóval ennyit számít a vízszint! Te most vagy ott, hogy bármikor nyílhatsz tovább, kezd súlyos lenni a baba! Kérlek ne kockáztass, nem ér annyit, a gyerekek is nagyok már, megértik, hogy pihenned kell, a többit meg nagyívben szard le!

Köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk! :wink:

Kornéliusz!

Ha szükség lesz rá, kérdezhetek? Tegnap is olyan tanácstalan voltam ezzel a barnázással, jó lett volna egy kis segítség! Örülök, hogy nővérednek vagy hugodnak :oops: ennyire bejött műtét, remélem nekünk is segíteni fog!

Vera!

Aszittem 4D-re mész! Az alsón a bébi feje van, ugye? :roll:

Kép

Kép
gröni

Kornéliusz, átírtam a neveket :)

Lovani, sajnálom ezt az övsömör dolgot, én is tuti kilennék! De próbálj meg megnyugodni, és reménykedjünk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! Drukkolunk!

Lábgörcs
= magnézium hiány! Szedjétek lányok, segít :) Bár nekem a poci fájásba nem segít de a lábam nem görcsöl, ugyhogy egy dolgot kilőttem a magnéziummal legalább :lol:

Harivera, az elsőn látom, de a másodikon én nem látom! :roll:

Ancsa
, Baross utca....inkább ne :lol:

Sensi, jó utat és remélem nem lesz semmi baj! Mámint mostanra már kiderült, hogy lett-e valami mellék hatás, de én drukkolok, hogy úgy írj legközelebb, hogy semmid nem fáj :)

KépKép
KépKép
akíra

gröni

De jó hogy végre írtál,örülök, h már túl vagy rajta :lol:
Hogy vagy?
Remélem most már teljesen elmult a barnázásod!!

nekem nem lennt a méhszájnál, hanem a köldököm melett érzem ezeket a kis picuri szurkálásokat :roll:
egyáltalán nem fáj, sőt inkább olyan csikis :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Úgy értettem én is, hogy hasban érzed, ha a méhszájad terhelt! Higgy nekem kérlek! Sajnos tudom milyen elveszíteni egy majdnbem 20 hetes babát úgy, hogy észre sem veszed! Inkább most hanyagolni mindent, gyereket, háztartást, párkapcsolatot, mint utólag sírni, hogy mit kellett volna tenni, mire kellett volna figyelni! Elég bunkón hangzik amit írtam, de így van! Mi most olyan közel voltunk ahhoz, hogy elveszítsük egymást, újra előjöttek az emlékek, amik még amúgy is elég frissek, ez most erőt ad vagy csak egyszerűen félek, nem tudom, de az biztos, hogy nagyon vigyázok erre a bébire! Érte csak én tudok tenni, a meglévőért a család is!

Kép

Kép
gröni

gröni

én már a 6. terhességi héttől fekszem, szünet nélkül :roll:
szedem a gyógyszereket tisztességesen :roll:
ennél többet én sem tehetek,minthogy fekszem állandóan.
még ez a leghatásosabb módszer, állítják az orvosok
tudom gröni, én is félek, mert már én is veszítettem el babát :oops:
vigyázz magatokra nagyon és feküdj szigorúan, mint én is.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Akkor bocsi Ancsa! :oops: De múltkor még szatyrokat cipeltél, ejnye! :lol: Na meg ugye megsüt a nap stb,stb! :lol: Engem biztos nem, pedig van kint napozóágy, de addig sem megyek! :oops:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok kismamik!

Gröni: nagyon jól beszélsz, ilyenkor pihenni kell ezerrel! Jobbulást Nektek, és vigyázzatok magatokra nagyon!

Harivera: hááát, én sem tudok belőle kiolvasni semmit.

Ancsa: én is így vagyok a meleggel, eléggé ájulós lettem. Legyen nálad mindig víz (lehetőleg hideg). De szerintem tényleg csak akkor menj ki, ha nincs más megoldás, pihenj sokat!

Dalminha: jó nagyon a fotó rólad ;)

Képzeljétek, megjött az AFP eredmény is, és minden rendben van. Ja, és kiderült, hogy az orvosom is babát vár, szóval dokit kell váltanom. :(

Judit
Kép
sonny

gröni
hát néha boltba is kell menni :roll: márha akarok enni is valamit, akkor muszály azt is :roll:
az a szerencse, hogy kb 50 méterre van a bolt tőlem, méghozzá 3 is :lol: és még jó, hogy liftes házban lakom, így lépcsözni se lépcsőzök :lol: mert nekem azt mondták, hogy azt sem szabad :roll:

sonny
akkor ezek szerint nemcsak én bírom ilyen rosszul a melegeket?
vizet hordok magammal mindenhova :lol: csak az a baj, h a melegekben hamar felmelegszik 8) ugy meg ki bírja meginni :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa :) hát igen, azért mindent nem lehet megoldani ;) de azért ha jól be van hűtve kibírja egy darabig!
Amúgy többen is írták már, hogy nehezen viselik a meleget, szóval tényleg nem vagy egyedül. Mindenkinek megterheli a szervezetét, nemhogy a kismamákét.

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Most találtam a fórumot, és nagyon örültem neki, hogy ilyen sokan vagyunk novemberi kismamák... :D

Remélem mindenki nagyon jól van, és boldogan telik a várandósság.

19 hetes vagyok, így november elejére várjuk kisfiúnkat.

Aki szintén a Szent János Kórházban fog szülni, illetve van már tapasztalata az intézménnyel kapcsolatban írjon, mert nagyon kiváncsi vagyok a véleményekre!

üdv:
Julcsi

Kép
stjulie

Tudom ám Ancsa, hogy sokatoknak nincs olyan jó sora, mint nekem! :oops: Olvastalak lentebb, hát nagyon szomorú vagyok! :cry: Tényleg nagyon nehéz neked! De ezzel próbálj most ne foglalkozni! Tudod, sokszor lehet azért tagad, mert nincs mit bevallani! Bízz benne egy kicsit, bármilyen is a múlt!

Én még a meleget sem nagyon érzem meg! Tegnapelőtt pulcsit vettem fel, nem tudtam milyen idő van kint! :oops:

Köszönöm Sonny! :wink: Még pont időben van a dokiváltás! Bár nagyon nehéz a váltás még nem terhesen is, nemhogy így! Remélem sikerül megtalálnod a legjobbat! Gratulálok az eredményhez! :wink:

Kép

Kép
gröni

Julcsi

Üdv a novemberi kismamák között :lol:
De jó neked, h már tudod h kisfiad lessz :lol:

Nekem nincs tapasztalatom a Szent János Kórházzal kapcsolatosan,így ebben nem tudok neked segíteni.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

Gröni, persze, kérdezz nyugodtan. Ha jól emlékszem, a hugomnak is volt minimális barnázása, őt bentfogták a műtét után pár napig, akkor nagy fájdalmai voltak. De egy héttel utána már autóban is ült, és most már nagyon várják a babát. magnéziumból az 500 mg-os Magnerotot szedte, négyet egy nap, mert keményedett.(de ő Szlovákiában él, nem tudom, itthon van-e ez, én a magn citricit szedem megelőzésképpen az ikrekkel, az szintén 500, napi hármat). Győrben varrtak be?

KépKép
KépKép
kornéliusz

Legyekmami, Mesi, Szamy, nektek mondtak olyasmit, hogy jobban kell kímélni magunkat? Nekem még nem, jó a méhszájam, de az ikres topicban olvasgatom, hogy félidőtől mondják a minél több fekvést. :(

Harivera, írtam privit Neked.

KépKép
KépKép
kornéliusz

Gröni: szerencsére a mostani orvosom ajánlott valakit, akinek majd be is mutat, meg átadja a papírjaimat. Nagyon jókat mondott róla, úgyhogy nem bánom, hogy így alakult. Remélem utólag is ezt mondom majd ;)

Julcsi: üdv közöttünk :) Tényleg jó sok novemberi kismami van!! :D Baby boom lesz :D

Judit
Kép
sonny

Hali!
Megvolt a genetikai UH. Minden OK. Mindene megvolt és a végén szopizta az ujját!!!! Olyan tündéri volt!!!!
AFP és vérkép pedig tökéletes.
És azt hiszem tegnap éreztem ahogy megfordul. Feküdtem, amikor megint olyan fura érzés volt, hogy mintha víz áramolna jobbról balra bennem. És ma az UH-n végre nem fejjel lefelé volt. Lehet nincs köze hozzá, de szerintem azt éreztem ahogy megfordul. :D

Képet csináltam, csak most nem tudom feltenni.

Vera, hát nem valami egyértelmű a kép. Bár elég fiús.

Julcsi, üdv közöttünk!

Ancsa, Gröni kitartást a kényszerpihihez. Most én is lennék szivesen otthon!

Valaki kérdezte a Genesisbe az ikres árakat. Az árlistában azt írják, hogy ugyan annyi mindenkinek. Azt hiszem 10500Ft. Rajta van a honlapjukon.

Kép
Kép
gabi82

Gabi

Örülök, h jók lettek az eredményeid,meg az ultrahang is :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Helló SZép jónapot mindenkinek!

nem tudom ki kérdezte már (agykapacitásom durván csökkenőben :oops: ), de a genesisiben nem kell fizetni az ikrekért plusz pénzt....ezért is jók :)

Kornéliusz

nekem nem modtűák a plusz pihenést, mert én itthon vagyok a lombik stimu óta :oops: Úghyogy nekem nem nagyon emlegetik, de biztos ami biztos mivel most megtehetem azt teszem amit a testem kíván....ha éhes eszem, ha szomjas iszom, ha fáradt pihenek és igytovább...tudom nagyon irigylendő, néha rendesen lelkiismeretfurdalásom van, de aztán elhesegetem :wink: 8) szerintem azért ikrekkel több pihenés sjavasolt feltétlen!!!!nem feltétlenül a fekvés bár eldőlni délután a lesötétített szobában egy könyvvel hmmmmmmmm :lol: ( jaj ne kövezzetek meg dogogzó jányok, minden tiszteletem a tiétek és tudom hogy nem is teheti meg mindenki ezért elnézést kérek ha valakinek belemártottam a kést a szívébe ezzel :lol: :oops: )

azért a kényszerből fekvő lányokat ne irigyeljük szerintem szörnyű lehet!!!!!! Grönike, Ancsa kitartás!

Megállapitotta az uhn a csaj hogy mellső fali lepénye van mindkét lurkónak és rálóg a méhszájra, ugyhogy valszeg plusz pihenőket jelent ez majd nekem is, de megkérdezem majd a dokimat hétfőn megyek hozzá.

nekem most nagyon össze kell kapnpm magam, mert gyorsan házat kéne vennünk (nem fér be a liftbe az ikresbabkocsi :twisted: , és akutyával, macskákkal sem tzudunk majd annyit foglalkozni ) mielőtt nagyon elnehezülök.

na litániának vége :lol:

széép napot mindenkinek

Hja és ha görcsöl a hasatok vagy a lábatok szedjátek a magnéziumot lányok.....hiába nem mondja az orvosotok esetleg higgyételk el a legjobb szer....én napi 3X1 250 mg os Béres Magnéziumon vagyok és még mindig néha beszúr így is....nem kell hogy fájjon!!!!nem attól jó....Jóttesz!
Vendég

Sziasztok!

Már rég nem írtam, bár néha azért beleolvastam a levelekbe. Hétfőn voltam AFP-n csak 2 hét múlva tudom meg az eredményt, akkor megyek UH-ra. Mostanában meg elkezdett fájdolgálni, gorcsölgetni a hasam, hol jobb, hol bal oldalt (remélem csak a méhszalagok nyulnak). Tegnap a diabeológián azt mondtak, hogy keressem elő az inzulin adagolómat, mert valószínű 2 hét múlva elkezdjük. Múlt héten szedától-szombatig változó erősséggel de égető, viszkető érzést éreztem a hüvelyemben, vasárnaptól megszűnt (nem használtam tisztassági betétet), és dokim telefonon (szabin van) azt mondta, hogy canesten kúpot vagy krémet használjak. Most, hogy nem viszketek a folyásom erősődött be (vízszerű, szagtalan folyás). Most bepánikoltam, hogy mégis csak gombás fertőzésem van..de azért titkon reménykedem, hogy ph érték borult fel, v. emelkedik a cukrom és ez a mellékhatás...már megint nagyon parás vagyok:((((
kumpibogar

Vera,
Ha az alsó kép a bébi medencéjéről készült, akkor sajna én kukacot látok, mert az 3 vonal egymás mellett, hasonlóan a felső képhez. DE ha nem hasonlítom össze őket, csak az alsót nézem, akkor lánynak nézném. Ha a szonográfus nem mondta, akkor nem is lehettek biztosak az eredményben, nem?
Nincs a neten valami netnődoki, akinek elküldhetnéd a képeket? talán a nlcafe-n van ilyesmi!

Kép
Kép
dalminha

Jó lehet amikor először megérzed a gyermeked mozgását a pocakban...
:D
Én már nagyon várom!!

Kép
stjulie

Sziasztok!

Most jöttem uh-ról, KISFIÚ!!!!!!
110% a doki szerint.És 19 hetesnek felelek meg. :D
Vendég

Sziasztok!

Mesi, Katinka! Tegnap voltam a dokimnál és azt mondta, hogy no szolárium! Remek. Annyit javasolt, hogy kis napsütés, pici sapiban.

Köszi mindenkinek a krém infókat, kipróbálom azt a tuti dm-est.

További szép napot!

Orsi

Kép
rborsi

melus

GRATULÁLOK a kisfiuhoz!!!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kornéliusz!

Köszi szépen! Biztos lesz majd kérdésem, egyelőre nincs panaszom, de ez nálam folyamatosan változik, lehet 10 perc múlva jön a kérdés! :oops: 8) Megnyugodtam a barnát illetően, másnak is volt, így talán normálisnak tekinthető! Én is magnesii citricit szedek, de magneb6 extrával, mert önmagában nekem egyik sem jó! A magnerotot itt nem szeretik a dokik, mert másképp szívódik fel és bántja a gyomrot! A citricit is inkább por formájában szokták felírni, de nálunk köcsög a patikus, csak miattam nem rendel aszkorbinsavat! :evil:

Mami!

Nekem is mellső fali és eléri a méhszájat! Remélem ahogy nő a méh vele együtt a lepény is feljebb kerül, mert nem kéne plusz idegeskedni való! Így is van bőven! Végre valaki nem irigyel! 8) Én sem irigyellek és egy ikres mamit sem! Dupla az édes teher, de annyival több az aggódni való is! Hát én már nem tudnék ennél többet elviselni!

Lehet, hogy benéztem Vera babóját? :roll: Én azt hittem, hogy az a buksija! :oops: Még az orrát is látni véltem! :lol: De Mami nálad a kuki tuti, van tapasztalatom kukiban! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

Melus!

gratula a kisfiúhoz!!! :lol:

Vera!

Én sajnos nem tudom megállapítani mit hordoz a két lába között a babád, de nagyon nagyon szurkolok a nuninak.... :lol: Mivel végigcsináltam a meddőségi kezelést és elégéég beleástam magam pontosan tudom mennyire egyszerű lenne a gyermek nemét megválasztani, ha engedné a törvény...én a harmadik gyermeknél már biztosan engedélyezném, hogy a szülők eldonthessék milyen nemű babát akarnak és pikkpakk össze lehetne hozni, a lehtőséek adottak hozzá. ... természetesen aki vallási vagy egyéb okokból nem akarja megválasztani annak nem kötelező, de pont ilyen esetekben mint a tiéd nagyon is indokolt lenne....Hát azér nagyon szurkolok továbbra is, hogy a természet is jót tegyen veled, ha már az orvostudomány segítésgét nem veheted igénybe...
Vendég

Sziasztok

Gröni
Amit írtál, hogy mindent meg kell tenni a babáért az szerintem is igaz. Én csak olyat csinálok amit úgy érzek, hogy nem terhel meg. ha fájdogál a pocakom lefekszem pihenni, ha aktív vagyok tornázok egy kicsit vagy sétálok. Azt akarom, hogy makk egészséges legyen Tökimuki, így semmit sem kockáztatok.

Harivera
Én sajna nem látok semmit, de remélem nuni lesz nálatok, hiszen van már elég fiú. Gondolom kislányt szertnétek most.

Ancsa
Én mindig viszek magammal fél liter vizet, de előtte vagy lefagyasztom, így sokáig hideg marad, vagy hidegen teszek bele citromlevet, így jobban frissít. Igaz, hogy én melegen is képes vagyok meginni a vizet ha tényleg ki vagyok száradva. Erre nem sokan képesek.

Akíra
Ha valaki nem akarja nyílvánosságra hozni a baba nemét, de már tudja annak legyen sárga a szine, vagy zöld. Így tudni fogkójuk, hogy ők már tudják, csak nem mondják! Vagy hülyeség?

Kép
Kép
nati80

Tök mindegy már. Kezdek beletörődni de ha meg gebedek is csak lány nevem van fiút nemtalálok.
Amúgy mindkettőnél a popsijuk látszik és a három fehér középen a micsodájuk.
A szonográfus csajszi azt mondta hogy nemtudja mert viszont kukacnak meg zacsinak nagyon picike. De majd kiderül pár hét múlva vagy a szülésnél.
4d-be nem láttuk mert vastag vagyok hasilag is és elölfekvő a lepényem így szinte csak 2d-be lehetett látni a babót. Azért mutatok egykettő 4d-set. gyenge idegzetűek ne nézzék :lol: :lol:

Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera nagyon drukkolok neked, hogy össze jöjjön a kislány :lol:

Én nem tudtam,hogy az elölfekvő lepény-nél nem lehetne látni a babót rendesen :roll: pedig nekem is van a hasamon felesleg :roll:
és mégis jó volt a kép :roll:

nem lehet,h a gép amin néztek azzal volt a baj?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,csatlakozom hozzátok,persze csak ha nem baj.
Pár szó magamról: én 22 éves vagyok november 21.ére vagyok kiirva és első baba.Uuugy izgulok.Ti már tudjátok hogy kisfiu vagy kislány?Én még nem most 16 hetes vagyok.Nemsokára megyek AFP re csak várjuk a leletet,remélem minden rendben lesz drukkoljatok.Nektek már nő a pocitok?megmozdult már?

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: