A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ja és jó helyre költöztek a konyhaablak elé, még ablakot se merek nyitni! remélem hamar elviszik őket aztán benyújtom a számlát a közösképviselőnek! :wink:
bencuri

Én sem merném kinyitni az ablakot! :evil:
Vendég

Ronix: persze, hogy mindegy! Csak Amival, a múltkor szórakoztunk a statisztikán és azért írtam!
Vendég

Hát Bencuri: ez nagyon durva! Én sem nyitnám ki az ablakot!
Vendég

Elgurulok a védőnőhöz. A múltkori 0 kg hízáshoz most eseélyem sincs, amióta bejött a cseri, eper és jégkrém időszak. :oops:
20150601134430

Viki! Ügyi legyél! A kilókkal ne törödj! :D
Vendég

Wera! Drukkolok, hogy minél hamarabb előbújjon Nóri!

Vidokata! Én ma nem szülhetek, mert nincs itthon a szülésznőm. Na meg még ma meg akarok szabadulni attól az ötezrestől, amit a mai NStért kell adnom! :x
De holnaptól jöhet! :lol:

Bencuri! Én félek a méhektől, szerintem ki sem mernék menni, pláne jelen állapotomban! :shock:

NSTseknek drukk!

Akkor Wera ma 39+6? Már csak azért kérdezem, hogy ha megvan a baba, be tudjam írni a táblába!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy bepofátlankodok közétek, de szeretnék kérdezni valamit.
MAGDOLNAM ide szokott irogatni és a fogamzásnál, a novemberi topikba.Tegnap irt egy rövidke üzenetet, hogy szombat óta korházban van. Nem tud senki semmit róla??? Esetleg valakinek megvan a mobilszáma???? nagyon megköszönném, ha megirná nekem priviben.
BOCSIKA mégegyszer, de aggódunk Magdolnam-ért!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mindenkinek drukk a vizsgálatokhoz!

Ma én is megyek védőnénihez kettőre, meg dokihoz fél hatra.

Azt hiszem utolért a depi. Várnunk kellett volna ezzel a babával még. :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szisztok!
Hú, micsoda hírekre jövök!!!!
Wera!
Megy a drukk!!!!!

Bencuri!
Nagyon durva ennyi méh egy helyen.....

Miért van Magdolnam korházban?? nekünk nem is irta!! :shock:

Anyjuk!
Nagyon jó lett a konyha!!! Ja, és gratu a 35. betöltött héthez!! :)

Ronix!
Gratula a 34. héthez!!

Mindenkinek drukk akik ma vizsgálatra mennek!!

Én ma betöltött 36 hetes lettem!! :lol:

Amugy valszínű megvan az oka, hogy tegnap miért görcsölgettem annyira...... időjárás változás volt.... ide is megjött a vihar!! :( Először szélviharként. Nyitva volt az összes ablak. Iszonyat huzat lett, bevágta a szobaajtót. Na, a gyerek a pocimban ugy megijedt, hogy attól a pillanattól kezdve vagy egy órán át csuklott!! Az apja meg ugy sajnálta. Folyton beszélt hozzá, hogy ne féljen, itt vagyunk....stb..... nagyon aranyos volt!! :)

d.dodó

F. Marti! Ment priviben Magdi száma! Ha beszéltél vele légyszíves írd meg, hogy mi van Velük! Köszi :D
Vendég

Kriszti! Mi újság? Miért kellett volna még várni a babával? Egyébként hiába vársz a jó időpontra, olyan soha nem lesz, mert mindig van valami ami miatt még várni kéne!
Egyébként meg már szerencsére ezen nem kell gondolkodnod.

Babuli! Én is küldtem privit Mártinak! :lol:

Kép
szly27

Dodó! Grat. a 36 héthez!

Kép
szly27

szly!
Ezzel teljesen egyetértek. Mi is későbbre terveztk egy kicsikét. De aztán összejött. És utána mondta párom, hogy szerinte igy sokkal jobb, hogy nem volt megtervezve mikor jöjjön.....mert biztos lett volna mindig valami jobb kifogás, hogy miért ne legyen. Igy viszont nagyon boldogan várjuk.

d.dodó

Dodo, gratula! már csak négy hét! :D
bencuri

mi a baj Kriszti!?
bencuri

Szly! Inkább ketten küldjünk mint senki! :D

Dodó! Gratula a 36. héthez! :D
Vendég

Sziasztok!

Wera! nagyon drukkolok!! Remélem hamar jön az újabb sms-!

Madolnamról várjuk a hírekeket!

Bocsi, hogy ilyen ritkán tudok írni, de hétvége óta itt van mind a három gyerek, sejthetitek mennyi fölösleges időm van!

Viki, kérdezted merre jártunk, szerintem egyszerűbb lenne azt leírnom, hogy merre nem! :lol:

Köszönöm mindenkinek Zsuzsiról a dicséreteket! :lol:

Ági, azt hiszem te kérdezted, hogy pénteken dolgoztam-e utoljára. Pénteken volt nálunk az utolsó tanítási nap, de tegnap voltunk kirándulni még, persze én már kocsival mentem, a célban vártam őket, de azért így is jól elfáradtam. Ma meg megyek be a suliba, írjuk a szöveges értékelést. Az se lesz semmi.
Aztán jövő héten még egy két értekezlet, pakolás, évzáró. De aztán már tényleg vége!

Szervezzük az esküvőt, majd ha lesz időm írok róla.
Mennem kell, kilencre be kellene érni a suliba, és háromból egy még alszik (hál istennek :lol: )

Wera hajrá

Kép
Kép
patr

Dodó: gratula a 36. héthez!

Magdolnam: mi van veled, hogy kórházba kerültél???
Várjuk a híreket!
Vendég

Mi van Krisztivel? Lemaradtam valamiről? Próbáltam visszanézni mit írt de én semmit nem találtam.
Vendég

Patr, kitartás! majd jelentkezz ha van időd! Kitartás! Nagyon fit kismama vagy igy 1 hónappal a szülés előtt! :lol:

Magdi? Belolvastam amásik topikba, de nem találtam miért van kórházba Magdi! Várjuk a hireket!

Képzeljétek elmentek a méhek maguktól már csak páran vannak itt?! Remélem nem jönnek vissza! úgy látszik csak egy napot voltak itt! :shock: :roll:
bencuri

Kata én se tudom, nem irta meg szerintem! :cry:
bencuri

bencuri!

huh az a méhkas! nem semmi. jo sokan voltak. lehet csak megpihentek 8)

wera!

++++++++++++

magdolnamról várom a hireket, már kezdtem hiányolni és kérdezni is akartam hogy valaki nem-e tud róla.

viki!

megtennéd hogy teszel fel pocifotót? mi nagyon együtt járunk és szeretnék viszonyítani. 8)
drukk a védőnőhöz és a kilókhoz. én jövő héten megyek :( előre félek... és ráadásul most csak 3 hét telik el a talink óta, de tuti hiztam annyit mint máskor 4 hét alatt.

Kép

Kép
timi1982

Most megyek majd délután jövök! Jók legyetek! :D
Vendég

Bencuri, azoktól a méhektől kirázott a hideg!!
Pár éve beköltöztek hozzánk is, egy halom pénzért irtották ki őket!

Kép
Kép
patr

Szia Babu! azért irj, ha elindulna Szabolcs! :D
bencuri

jaj hogy néz ki a lakás :( :(

a multkor elrontottam a porszívómat. azóta se sziv rendesen. és már hogy néz ki a szőnyeg.... fujjjj
reggel még nyusziapu megpiszkálta megint, mert a multkori nem hazsnált. ha ez se jön be, akkor elhozza a cégest. azt meg nem birom el :(
de legalább tiszta lesz. majd ő segit vonszolni :D

Kép

Kép
timi1982

Hát már megint ez a kurv@ pénz. Az előbb hoztam fel számlákat majdnem 30ezerért! :shock: (van 33ezrem)
Ma doki (5ezer), holnap fogász(kitudjamennyi). Unokaöcsi azt hiszem nem kap semmit tőlem ballagására.
Valahogy az utóbbi időben összejött minden. Nem kellett volna tavasszal esküvőre mennünk. (összesen70ezer!)
Aztán egy kedves kollegája a páromnak csinált jó kis 30ezres telszámlát. (majdnem elindultam megverni a srácot!)
Aztán Apa munkahelyváltás: első hónap nuku fizu, másodikat elhúzták hat nappal.
Hogy a fenébe kell fizetni nyáron 34nm-es lakásra 16560.-at a távhőnek? :shock: (párom ha dolgozik, akkor melóban fürdik)
Levi babának csomó mindent kell(ene) még venni.
Dokinak 50ezer lesz(lenne) a szülés.
Hogy fogunk még egy gyereket is felnevelni így?

Bocs hogy itt sírok, nem tudok mit kitalálni. Minden pénz kajára meg a számlákra megy el. Ne együnk, vagy mi?! Vannak családok, akik sokkal kevesebből is kijönnek, hogy csinálják? Mit rontok el?
Azt hiszem el is bújdoklom kicsit a takaró alá.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patr nekünk úgye a ház pénzéből , lett volna, mert hát ezért fizetjük a közösktg-et! :) Mondjuk aki elvitte volna azt mondta, h csak 3eft! :roll:
bencuri

Kriszti csak annyit írt, hogy lehet hogy várni kellett volna még a babával, meg hogy depis!

Kép
szly27

kriszti!
:( Sajnálom a sok hülye számlát...... :cry:

d.dodó

Timi, remélem van már élet a porszivodba! :D Én úgy utálok porszivozni, másnap már nem is látszik a szönyegen! :twisted:
bencuri

Kriszti! A pénz, sajnos nálunk is elég szar. Csak szerencsére nekünk van hová nyúlni! Ha az nem lenne, sokmindenről le kéne mondanunk, amink most van. A fizuból mi sem jövünk ki egy hónapban, mindig pótolni kell! Pláne ha közbejön valami!

Majdcsak beindul apának a munkahely és jobb lesz, ha mondjuk időben megkapja a pénzét.

Kép
szly27

Kriszti!
én is sajnálom! :( reméljük, majd jobb lesz! Hát igen az a rohadt pénz..... :evil:
bencuri

Hát Kriszti, nagyon sajnálom és gondolom nem vígasztal ha azt írom, hogy máshol is vannak gondok! (nálunk is max e miatt van feszkó, szerintem ez nagyon szomorú) Mi sem tudjuk mi lesz ha már a gyerekre is kell költeni, mert most is sokszor kifutunk a pénzből. :( :(
Vendég

hát igen, anyagilag rettenetesen megterhelő egy gyerek, de mindig arra várni hogy jó legyen, időzíteni...
mindig akadna valami ami miatt csusztatni kéne. és meghalnánk gyerek nélkül. mert hogy soha a büdös életben nem lesz olyan hogy anyagi biztonság.... :(
kriszti! biztos hamar kilábaltok ebből a rossz helyzetből. szerintem magyarországon az emberek 80%-a nem jön ki a fizuból, nem él meg belőle.

ezen tudok osztozni mindenkivel ;)
sajnos nekem is csak igy jutott mikor osztották.
Kép

Kép

Kép
timi1982

HAJRÁ VERA!!! Nóri bugri baba ma már biztos a karodban lesz, és jól megpuszilgathatod a talpiját, amivel úgy nyomult!!!
Juj, de izgi!!!

Na, én meg itt teljesen bekeményedtem ettől az izgalomtól :?

Várom a híreket!!!

Ami :P Babu :P
Most aztán beindulhatnak a srácok is! Nóri mutatja, hogy kell ezt csinálni!!! Szerintem a hétre garantált a babaeső!!!

Véda
Vendég

Véda!
Akár már te is mehetsz szülni!! :)

d.dodó

Ami!

Vera üzenete 5 26-kor érkezett, akkor válaszoltam neki, majd még ő is vissza. Kicsit izgult-aggódott, de hiszen ez érthető.
Azt írta, amint történik valami, jelentkezik.
Ma én sem megyek messzire, úgyhogy ha tudok valamit, azonnal szólok nektek.
A program a képhez sikeresen telepítve, mert a laptopon még mindíg nincs net... :?

Én is drukkolok Verának, hogy gyorsan túl legyen rajta, és végre foghassa Nórit!

Ami, Sziszka, Babu!
Nektek is nagyon drukkolok!!!

A lábam borzasztóan néz ki. Már nem merek szoknyát felvenni, mert olyan nagyon bedagadt.
Pénteken megyek laborba, kíváncsi leszek, milyenek az eredményeim.
Hétfőn meg doki... :?

Mi van Magdival?! :shock:
Vendég

Lányok! Azért jó lenne, ha valaki még irna közületek is Magdolnam-nak, én irtam, még nem válaszolt, de az is lehet, hogy nem kapta meg az üzimet, mert én Erdélyből irom :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ki volt az, aki annak idején kitalálta hogy a babák már az uccsó harmadban 80-90%-ban alszanak :shock: :shock: :shock: :shock:
mert az enyém ugy be van indulva mostanában!!!!
én a 21-22. héten éreztem először mozogni. tehát jó későn. most bepótolja... szóval nem igaz hogy ilyenkor nem férnek és alszanak!!! :shock: :shock:
át kell irni a könyveket!!!

Kép

Kép
timi1982

f.marti!
Én irtam neki sms-t de nekem sem válaszolt.... én meg Svédországból irtam :D.

d.dodó

Na, kibömböltem magam, kicsit jobb most. Levi babától már bocsánatot kértem, hogy ilyen gondolataim vannak.
Aranyosak vagytok, köszi a bíztatásokat! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!
Valahogy csak helyreállunk előbb-utóbb.

Bencuri! Örülök, hogy a méhek leléptek maguktól!

Szegény Magdi! Mi lett vele? Remélem ad hírt magáról!

És remélem Wera is hamarosan jelentkezik!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

SZiasztok!

Micsoda hírek.... :D
Wera, a legjobbakat neked és pici lányodnak! Könnyű és gyors szülést kívánok!

Andi, gratulálok gyönyörűséges kislányodhoz! hű, de megrágcsálnám a kicsi pofiját.... :)
Gyors regenerálódást, sok tejet, pihenést és csodás babaszagú napokat kívánok nektek! És várjuk a születéstörténetet is!

Nst-khez drukkolok, a babásodásokhoz is!!!

Henka, nagyon örülök, hogy benéztél, hiányoltalak már én is! Remélem most már a helyén tudják tartani a vérnyomásodat, és szorítok, hogy Dominak minél hamarabb lehessen tesókája! A munka miatt meg ne aggódj, biztosan lesz valahogy (és persze szemét-szemét Tesco... :x )

Anyjuk, jópofa lett a konyhátok! Ez valóban teljesen egyedi! :)

Dodó, örülök, hogy jól vagy már!

Muffin, vicces lehetett a vezetés :) Jó, hogy békén hagy az oktató....

Ha vannak hírek Magdiról, feltétlenül írjatok!
Maverickéknek is drukkolok!
Szilvivel mi lehet?

Ronix, gratula a 34-hez!

Bencuri, ijesztő lehetett a méhinvázió :shock:
A szülés miatt ne aggódj, úgyis minden meg fog oldódni körülöttetek arra a pár napra!

Potyka, hihetetlen méretekkel rendelkezik a gyerkőcöd :shock:

Patr, jó szervezkedést, gyönyörű napot kívánok nektek szombatra!

Vidokata, hétvégén a te pitereceptedet sütöttem meg, nagyon finom lett. köszi! :)

Viki, asszem te kérdezted vmikor, hogy Ottót nem tanítom-e olaszra. Apával gondolkodtunk a többnyelvűségen (ő angoltanár eredetileg), de arra jutottunk, hogy nem biztos, hogy játék közben, esetleg munka után hullafáradtan szótárat akarunk lapozgatni, mert annyira nem vagyunk toppon szókincsben. Így marad majd az iskolai oktatás. Egy angoltanár ismerősünknél remekül működik a dolog, ő csak angolul beszél a gyerekkel, így az első perctől kétnyelvű közegben nevelkedik a kisfia. Azért ez nem kis erőfeszítés szerintem...

Most elköszönök, mert a kupihalmazt bele kell szuszakolnom az új előszobaszekrénybe, és készülődöm a nyaralásunkra - épp a hidegfrontra sikerült időzítenünk, jó, mi?
Holnap megyünk el, szombat este jövünk.
Remélem, addigra sok babócánk lesz!

Kép
Kép
bondi

Bondi előre is jó pihenést, remélem azért a hidegforont nem rontja el a nyarlásotokat! 8)
bencuri

Kriszti: en teljes mertekben megertelek, sokszor ram is ramtor ez az erzes, es leginkabb a benne rejlo tehetetlenseg. 8 honapja egy fillert nem tudok hozzatenni a csaladi kasszahoz es ez rem frusztralo erzes. Es sokszor gondolok en is rra, hogy nem fog menni, felkopik az allunk. pedig az extra lakasfelujitasi kiadasokon kivul egy normal honapan nalunk sincs semmi kiadas, csak a szamlak es a kaja. De a kaja is ugy, hogy felvagottkent pl nalunk parizeren kivul nem igen talalni mast. Valami extranak szamito dolog csak akkor van ha kapjuk, vagy kaounk nagyitol plussz penzt:(
Szar ez az egesz ugy ahogy van, de valahogy el kell erni, hogy ne ez a gondolat jarja at a mindennapokat.
A gyermek jovetelet meg ilyen erovel lehetne akar meddig is halasztani:(
Nem mondom nem tartok tole hogy lesz egy fizubol 3 ember .....de bizom benne megoldjuk, es hogy nem tortenik valami igazan nagy krah= kirugjak ferjem............na ilyenekre inkabb nem is gondolok!
Fe a fejjel!
Nem teheti tonkre a hangulatod , az eleted az a k..va penztelenseg!
Gondolj erre!
Foleg akkor amikor igazan nehez!
Vendég

Wera; ez mar nagyon izgi szitu!
Tiszta szupi ma ujjra lesz babahir!
Sajna en sem leszek itthon, de majd ropulok haza hogy olvassam a johirt!
Vagy hireket?
Jo sokan vannak most mar teljesen a finishben.....no meg ez a vacak ido.....szoval barmi lehet!
Vendég

timi: ez valahogy nalam is igy van, eletebn nem mozgott ennyit ez a kolok, mint az utobbi 3 hetben:)
bar oszinten nekem semmi nem ugy volt, ahogy a nagykonyvben meg van irva, nekem nem a 2.harmad volt a konnyu a szupi- az volt a legtragyabb, terhessrgi cukor nem a hetek mulasaval jott elo, hanem addigra mult el:), hizni sem most a vegen hizok legtobbet.....szoval vagy valamit igen elcsesztek bennem vagy a konyvekben? :lol: :wink:
Vendég

Kriszta, én is akartalak vigasztalni, csak az előbb kimaradt!
Ne aggódj az anyagiak miatt, valahogy úgyis csak lesz! Tavaly (gyes alatt) én is szétaggódtam magam, és nagyon rossz volt, hogy két héttel Apa fizetése előtt 200 Ft-ok voltak a tárcámban, az volt a csúcs, amikor a tesómék esküvőjekor csúszott egy hetet a fizetés, és épp tesóméktól kellett kölcsönkérnünk. Na, akkor döntöttem el, hogy munkát keresek, mert ez így nem állapot, erre kopogtatott a baba :) ebből megértettem, hogy nem a pénzzel meg a számlákkal kell foglalkoznom. És azóta mindig van valahogy, és amikor kell, néha nem várt helyekről is csúszik épp annyi, amennyi akkor nekünk kell a túléléshez. Általában kicentizve, de valahogy mindig elég. Hál'Istennek. Nektek is ezt kívánom!

Kép
Kép
bondi

[quote="anyjuk1"]
írta:
anyjuk1Jo sokan vannak most mar teljesen a finishben.....no meg ez a vacak ido.....szoval barmi lehet!

És csütörtöktől még rosszabb időt mondanak! :wink:
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: