A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kriszta - nem semmi fotók :shock: . Nálunk csak borulás volt, szerencsére az égszakadás arrébb zajlott le.

Az ablakunkból egész Bp-re rálátok, így mindig meg tudom mondani melyik részén esik... tök vicces! :lol:

Kérek levest, adok tésztát! Hm? :D :wink:
Vendég

Kriszta!
nem semmi, hogy miylen vihar volt!!!

Amugy igen, aránylag tényleg jó volt az előadás.... főleg hogy megtudtam mennyi pénz jár :lol: !

d.dodó

Wera! Megegyeztünk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Most nézem a vonalzómat, kerek 30 napot ír!! :D

Amuyg hazaért párom, csak elment még futni (addig be tudtam fejezni a kaja készítést), mert én is csak nemrég jöttem haza!! :)

d.dodó

Na, most már a futásból is megjött a párom, ugyhogy elköszönök...megyünk enni!!!!

d.dodó

Levest, és gyümitálat én is kérek! :oops:
Jó nagy eső volt! Itt ezer ágra süt a nap, és nagyon meleg van. Most értünk haza az oviból. Lehet, hogy vasárnap megyünk az állatkertbe. Pestre.

Kép
dittke

Kriszti! Nem semmi eső volt Nálatok!

Wera! Körpanorámás lakásban laktok! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

:lol:
Megjöttünk. Majd mesélek, de most nem megy. Nemsokára jövök. Addig egy képet felteszek!
Jól vagyunk, Viki imádni való :oops: :oops:
Ne haragudjatok, de most nem tudok hozzászólni semmihez. Ha valaki megtenné, hogy tájékoztat az eseményekről, az nagyon jó lenne. Köszi! :lol: :lol: Kép

sz.andi

Andi!
Gratulálok mégegyszer! GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOD!!! :lol:

Kép
dittke

Andi! Mégegyszer Hatalmas Gratula! Viki Nagyon szép!
Vendég

gyönyörű kis husika!!!

ugy megcuppogtatnám!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztk!
Andi:Nagyon édes a kislányod-kis drágaság :lol: :D

És te hogy vagy?Tejci van,sebed gyógyulgat?

Kép
Kép
Kép
kike

Andi! Szia!
Annnnyira édike a pici Viki! Meg kell(ene) zabálni! :D
Persze, pihenj csak! Már amennyit tudsz! Az első napok úgyis csak a tiétek!
Örülök, hogy jól vagytok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi a dicséreteket!
Jól vagyok, kicsit fáj a sebem, de nincs különösebb gond. Szerencsére a tejem is elindult, reméljük így is marad.
Egyébként holnap engedtek volna haza, de az egyik nővérke összetévesztett valakivel, így felmerült, hogy akkor ha jól vagyunk, minek várjunk holnapig. Na ez érthető volt. Lényeg, hogy nem látták akadályát, hogy hazajöjjünk.
Fáradt vagyok, mint a dög, de majd elmúlik.

sz.andi

Na, milyen szerencse!
Amúgy itt mindenki "jól" van, a szokásos hát- derék- láb- meg egyéb fájdalmakon kívül. Dehát egyikünk sem tud a seggén megmaradni!
Sziszkát mára rendelték be kórházba. Azóta még nem adott hírt magáról.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sz.andi!
Még egyszer nagy-nagy gratula ehhez a gyönyörűséges kislányhoz!!!
Pihenj amennyit tudsz...aztán majd később beszámolsz arról mi hogy volt.

Tényleg csajok, mi is irunk olyan hosszabb szüléstörténetet, amit a többi topikban is szoktak??

d.dodó

Andiiiii! De jó hogy hazaengedtek! Hatalmas gratula nektek, Viki gyönyörű!!!! Várjuk majd a beszámolót és a további képáradatot! :wink:
Olyan szinten bent ragadtak a babákok itt a topikunkban, hogy csak na! Most Sziszka a rangidős, betöltötte a 40. hetet, ő már csak babával jöhet ki a koriból és aztán ééééén következeeeeek! :lol:
Vendég

Szüléstörténetet most azonnal szeretném kötelezővé tenni! Mindent tudni akarunk! Nincs olyan hogy "majd ha már mindenki megszült"! :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: Tudnunk kell mire számíthatunk! ÚÚtálom a meglepetéseket! Inkább parázok! :twisted: :lol:
Bár én könnyen beszélek... minnnnyá megyek...
Vendég

Wera, lesz aki csak később tudja majd megírni. :lol: Ez olyan mély élmémy, tényleg kell idő a feldolgozásához. És lesz akiből hipphopp előtör. És így van ez jól. Lassan én is megnyugszom, és szoktatom magam a gondolathoz, hogy kicsi mammutom lesz. De legalább rendes bébi, mert fejen nyomja.

potyka

Hát, lányok! Nórinak még az életben nem volt ilyen light-os napja mint ma :? . Iszonyat keveset produkálja magát. Lehet hogy ez jelent valamit???? Ugye igen???? Jaj, ki ne mondjátok, mert mi van ha megijed és meggondolja magát??!?! :roll:

Jah, és még egy jóhír így a nap végére (nekem legalábbis). HOLNAP JÖN A FESTŐ BEFEJEZNI A GYEREKSZOBÁÁÁÁÁT!!! Komolyan azt hittem hogy már soha nem jön el ez a pillanat. Szóval megint takaríthatok mint egy állat, de már nem bánom, mert utána jöhet a jól megérdemelt gyerekszoba-rendberakás!!! Végre rendezgethetem a kis ruhácskákat és minden a helyére kerül! Jupppppiiii. Persze ha addig el nem megyünk a "tudjátokhova"! tényleg nem merem kimondani - meg leírni se :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szüléstörténet? Naná! Mindenkiét akarom olvasni!
És azt hiszem én leszek az egyik, aki rögtön beszámolót tart majd! :lol:

Hát igen, babák beragadtak. :(
Aztán majd egyszerre születik meg mind! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát Wera, még pont időben jön az a festő! :lol:
Jól kiszámoltátok! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Potyka - ne éld bele magad, nálad is tévedhetnek. Bár ezek mondjuk valóban elég nagy különbségek :? , de hátha tényleg előbb jön pár héttel és akkor nem lesz 5 kiló... Szorítok neked!

Persze, nem kérünk azonnal szüléstörténetet, de azért fel lehet azt vázoln a teljesség igénye nélkül... :wink: aztán amikor leülepszik a dolog, jöhet a regény! :wink:

Sejtem egyébként hogy nem is áll össze rögtön a kép az emberben, mert sógornőm is gyakran mondja, hogy neki is csak 1-2 hónap múlva tudatosult az egész és most velem szinte újra éli az egész izgalmát, és most erősödnek benne igazán ezek az emlékek. (5 hónapja szült)

Nagyon kíváncsi vagyok hogy én hogy fogom megélni. Valószínű nem is fogom tudni majd felfogni hogy mi is történik... az esüvőn is így volt, pedig az nem is fájt... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bejött a párom, így tudok kicsit netezni a laptopról. Bocsi, de a visszaolvasás most nem megy... :oops:
Reggel lement az infúzió, de csak kis dózist kaptam. Nagyon minimális méhösszehúzódásokat csinált. Vérvétel, NST. Minden ok. Holnap megint NST, holnapután újra oxitocinos vizsgálat.
Hát ennyi.
Nagyon szeretném ha ez a kis nuni a héten kibújna!!!!
Majd jelentkezem!

Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Kép
sziszka82

Szia Sziszka,jó hogy írtál :D

Már nemsokára túl leszel rajta,nagyon szorítok nektek-tudom hogy ez a legroszabb,úgy benn lenni hogy csak a vizsgálatok vannak,de kibújni még nem akar.
Kitartás,pár nap és ölelheted a Kiscsajt :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Én is ajna mindkét gyerekkel egy hetet benntöltöttem,mire kibujtak :? Nagyon remélem hogy ezúttal máshogy lessz.Kristi csak burokrepesztéssel volt hajlandó előjönni.

Kép
Kép
Kép
kike

Halihó!
[b]
Kriszti!

Köszi az ügyeletet! ;)

Wera![/b]
Remélem megbékéltél már apjukoddal!

Örülök, hogy Nórinak csini méretei vannak! Sajnálom azt a fránya liftet és a vérnyomidat!

Van még a gyümiből?

Dodó!
Sajnálom a görcsöket!

Bondi!
Apjuk egy ilyen kirohanásra ablakot pucolt? Bakker! Nekem is össze kellene veszni az enyémmel!

Timi!
Nagyon jók a képek!!! Csini Mami vagy!

Szly!
Rolkó nagyon cuki! A páromnak is nagyon tetszik!

Titi!
Pihenj sokat!

AKata!
Csini poci!
Nagyon édesek az Adél rucik! Nekem a farmer kisruha tetszett a legjobban! ;)

VKata!
Dórinak csini méretei vannak! Ne aggódj Dr. Néni!

Potyka!
Micsoda méretek!

Andi!
Viki Manó Tündéri!!!!!

Sziszka!
Mennek a drukkok!

Jó hosszú napom volt! Mire szétválogattam, aztán kivasaltam ennek a kis szarosnak a ruháit majdnem befontam a hajamat is közben. És még melegem is volt a vasalódeszka mellett.

Azt hiszem érik kölök elfenekelése!
20150601134430

Sziszka! Örülök, hogy a párod bevitte a laptopot! Nagyon rendi! Dícséretet érdemel érte! :D

Szüléstörténet engem is érdekel! Azt, hogy Én mikor fogok írni még nem tudom de lesz az tuti! :D

Wera! Remélem Nóri utnak indul! Mázlija van a festőnek! Már lassan a fejét kellett volna venni! :lol:
Vendég

Sziszka - de jó hogy írtál! Vigyázz magatokra és drukkolunk! :wink: Cuppa
Vendég

Viki - igen, már megbékéltem. Bár déltől dolgozik, úgyhogy ő még nem tudja, de asszem este kicsit megszeretgetem, ha már többre úgysem vagyok képes 8) :wink:
Ügyi vagy hogy kivasaltad a kis cuccokat, én nem is bírtam egy nekifutásra. Vagy 3 napig csináltam. Tényleg sok apró darab, azt hinné azt ember hogy pikk-pakk végez, aztán nagy a pofára esés :lol:

Kike - én is remélem hogy most nem kell bent töltened egy hetet ezzel a kis manóval is, bár ha a többi így volt, azért lehet sanszos most is... de hátha ő már nagyon kíváncsi lesz a tesókra és időben kibúji magától is! :D

Babu - bizony, már épp kezdtem megfogalmazni a mondandómat a festőnek, amikor hívott hogy jön! Szerencséje volt, kész öngyilkosság szembeszálni egy 40. hétben lévő kismamival! :twisted:
Neked is már csak 6 napod van hátra! :D Hogy érzed magad? Vannak összehúzódásaid, jóslók vagy ilyesmi??

Nekem ma azért már vannak összehúzódások és a méhszájam is fájdogál időnként. Eddig nem igazán volt ilyen sem, úgyhogy talán haladunk, nemtom...
Vendég

Amimami - még mindig nyomod a puput? :) Derekad hogy van? Apa meg szokta maszizni kicsit? Mondjuk nekem kifejezetten nemjól esett múltkor, de volt már hogy segített rajta.
Vendég

wera--a mozgáshoz annyit csak hogy tapasztalatom szerint szülés elött kevesebbet mocorognak.

apa füt nyir-de csajok én tegnap és ma is annyit de annyit ettem-sosem voltam ilyen éhes az egész terhesség alatt mint tegnap meg ma..
mi lesz igy???

andi gratula a kis vikihez türelmet és sok tejcsit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix - hát éhes a baba, na! :lol:

Én is úgy hallottam hogy szülés előtt kevesebbet mozognak... ezért is írtam hogy lehet hogy jelent vmit, csak nem akarom elkiabálni :D :wink:

Csajok! A júniusi topikban született egy KISFIÚ akit végig LÁNYnak vártak!!!! Mit szóltok hozzá :?: :?: Asszem lenne döbbenet ha fiút szülnék. De hogy tudják ezt még a mai technikával is ennyire benézni? Már rég hallottam ilyet! Bele se merek gondolni mi lenne a rengeteg rózsaszín ruhával... :lol: :lol: Pesze ettől nagyobb baj soha senkivel ne történjen az életben... :wink:
Vendég

Wera!
Fiú lett a csaj helyett? Azt a robbantott eget! Pedig azt az alkatrészt nehéz elnézni!

Szeretgesd is meg a fickódat! ;)
20150601134430

Hát én nem bánnám, ha fiú lenne. Vennék fiú ruhát. A sok rózsaszínt pedig elajándékoznám. De szerintem biztos kislány, mivel ketten voltak az elején, és azt mondják, hogy a lányok erősebbek. Úgyhogy szerintem kislány. Nem baj, marad egyszem fiam! :lol:

Kép
dittke

Lnyok köszi a biztatást!Jól esett.

Andi:Olyan szép a kislányod hogy könnybe ment a szemem.Gratulálok hozzá,és jó egészséget kívánok nektek.

Egyébként mostanában minden gyerekkel kapcs. dolgon meghatódok,pedig nem is voltam ilyen érzelmes fajta.

A vérnyomásomra anno én is szedtem a dopegitet már 5 szemnél tartottunk,de sajnos nem lett jobb,és hát tudjátok mi lett a vége.

Munkahelyemnél minden rendben,bár majd nyílik a városban egy tescó és az biztosan nem jelent semmi jót számunkra.Sajnos lehet hogy megint válaszút előtt állok.

Titi:a cangón csak akkor egyszer voltam,mert nekem az nagyon nehéz volt.Már a nagy dudáim miatt is. :lol: Így hát maradt most a bicaj.

Wera:most annyira szorítja a karom hogy :shock: a szemem.Emlékszel még?Különben nekem hajnalban indult a szülés,lehet hogy nálad is indul attól a "kis "lépcsőzéstől.Már tényleg közel vagy te is hozzá.

Örülök hogy hódít még a masnim!!! :D
Lassan elköszönök,megyek vízszintbe rakom magamat.Amúgy kilukadt a bölcsesség fogam felül van teljesen hátul és el kéne mennem vele dokihoz csak nem merek.Két dologtól félek az életben szüléstől meg a fogorvostól.Attól tartok hogy csak szájsebész tudja majd kivenni.

Na puszkó mindenkinek!!!! :D

KépKép
henka76

Sziasztok!!
Ma már csak elköszönni jöttem be..... megyek, még elrakom holnapra az ebédet páromnak, aztán zuhi, és megyek alukálni!!!

Csajok, mi lehet Ami-val?? Ma alig volt!!!! Csak neeeemmmm???

Na, holnap jelentkezem. Ugyis itthon leszek egész nap, csak főznöm kell......

d.dodó

Marcsi merre vagy?

Kép
szly27

Andi! Viki nagyon tündér! Jó húsban van!

Sziszka! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ami?

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Babafotókat 600-as méretben kérjük! Jó nagyban!

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, még élek...
(Bár alig, elfáradtam!)

Andi!
Csodaszép a kislányod! Örülök, hogy hazajöhettetek!

Most rövid leszek, mert betojt a router, és újra kellene programozni, ami nekem ugye nem megy, holnap beviszem a szervizbe, ott megcsinálják...
Most a másik gépnél ülök, de ez kényelmetlen.

Wera!
Drukkolok.... ezek akár jelek is lehetnek... :roll:

Voltunk ma babanézőben, nagyon aranyos volt a kiscsaj...
Anyuka nem kérdezte, hogy megfognám-e, én meg nem tolakodtam, úgy éreztem, nem szeretné... :roll: :cry:

Sebaj!
Pár hét, és én is babázok!!! :lol:

Most megyek, vízszintbe teszem magam!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jo soka jottem, de amint latom uj baba nincs, viszont Viki kishercegno mar otthon! Gratulalok!Edike!

En ( ocsemmel) alkottunk egesz delutan!:)
Elmentunk Ikeaba vettunk par kelleket majd jottek az otletek, es hat amennyire tudtuk megvalositottuk. Szerintem igen mokas lett. Akonyhat alakitottuk kicsot at. A bojler cserekor olyan rusnyasag fogadott minket= nem volt mogote lefestve a fal, es a szkreny mogott sem, hogy a hetvegen parom a amardek sarga festekkel azt a falat lepingalta. De hat az olyan snassz volt, ebbol jott a kreaivkodas.
keszuloben: Kép

mar alakul: Kép

a vegeredmeny: Kép

a fuggony: Kép

es meg egy falt ujitottunk fel, ahol csempe volt eredetileg, viszoy=tn nehany mar hianyzik, nehany torott, nehany mosozg, na oda kifeszitettunk egy fekete anyagot- ez pont az asztal mellett van- es vegigszogeltuk:) Lusta, olcso, es gyors atalakitas:)
Vendég

jocskan elfaradtunk, eg o sietett meccset nezni, de tulajdonkepp majdnem mindn kesz is. es ha lett volna igazi furo hipp hopp meglet volna, de hat csak kezi van...
Vendég

wera: ne nem egy ilyen esetet hallottam manapsag is, hogy mas lett a kiskolok, mint mainek vegig lattak. Ezert mi a mai napig ha kerdezik lany vag yfiu mondjuk nem igen tudjuk, talan lany. Nem is szolitjuk soha neven, mert hat tenyleg vannak ilyen felrenezesek:)
A ruhakat elajandekoznank, es kernenk kolcson fius ismerosoktol:)
Vendég

Sziasztok!

Megjártam a fogorvost, kész az utolsó is! :D :D

Wera- köszi Bence nevében is, tetszett neki! Gyümi nagyon jól néz ki!

Véda- akkor megy a drukk, amikor te szeretnéd! Remélem akkor jön a babó mikor szeretnéd! :D

Ami?

Andi, várunk majd a beszámolóval, köszi a képet! Tüneményes a kiscsaj! :)

Sziszka, jó h jelentkezél! továbbra is megy a drukk++++++++++++++
bencuri

Andi: Nagyon örülök, hogy már itthon vagytok, de pihizz sokat!!! (ez tapasztalatból mondom)
Csodálom, hogy ilyen hamar hazaengedtek, de ha jól érzed magad akkor az tök szupi. Vikin kívül senkivel és semmivel ne törödj!!!
A szüléstörténetet pedig írd meg, ha már van erőd és energiád!!!
Viki nagyon gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor mész varratszedésre?

Már pár napja elég szarul érzem magam hányingerem is van meg rossz a közérzetem. Ma a védőnővel megmérettem a vérnyomásom, 125/ valamennyi. Holnap megyek ctg-re. Bizom benne, hogy minden rendben.

Ronix: akkor ezért nem kaptad meg az sms-em. Elmentettem az új számodat.

Wera: Csak legyen lehetőséged tenni venni a gyerekszobában. :wink: :lol:

Amikám: mi van veled???

Vettem málnalevél teát, csak még nem vitt rá a lélek, hogy meg is csináljam. :roll:

Na megyek, mert elkezdett fájni a lábam is.

Heni: örülök, hogy visszatértél közénk és gyere minnél gyakrabban.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

latom mar senki nincs!
Akkor jo ejjt!En nezem ma meccset neten, az olaszokat kedvelem:)

Holnap is majd csak delutan leszek- na meg reggel a bekoszones:)-, sajna a nagy melegben kell mennem....
Remelem baba hirre ebredunk!
Vendég

Henka - emlékszem, persze! Te szegény! Jó sz@r lehet hogy egész nap puffog rajtad az az izéééé! :twisted:

Nah, Nóri-bugri beindult, de annyira lent van, hogy a hasam felső fele szó szerint üres! :shock: Lent viszont össze-vissza nyomul, majd besz...ok!
Fájdogálok is kicsit lent a méhszájamnál, bár rendszert még nem véltem benne fölfedezni. Asszem ez is csak a reggeli vizsgálat utóhatása lehet.

Amival mi lehet???

Apa már itthon van úh elköszönök! Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Andi: de jó, hogy írtál! Tündéri a kislányod! Megértjük, hogy fáradt vagy! Kivárjuk, míg lesz erőd mesélni és képeket méággggggggggg, majd!

Sziszka: jó hallani rólad jó hogy írtál! Kitartás!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: