A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zsuzska, nátha nem volt.

Képet kérünk majd a füliről.

Judit

jucicuki

Tonti

ha itt leszek még pesten 5-én, akkor összefuthatunk :wink:

sajna balatonra nem tudok menni, m nincs autónk :(
valaki írta, h nem vállalja be gyerekekkel a hosszú utat. én tuti elvinném őket. sztem semmi gond nincs velük. mi már voltunk velük hoszú úton-150km- és édesek voltak.

sajna én sem tudom mi történt a feleségével a fazinak. csak azt, h császár volt és aztán meghalt néhány napra rá. azt mondták tv-ben is volt, de én nem láttam.
amúgy nem ismerem jól, csak egy dokihoz járunk

szanet

Juci,
Jobbulást Dorkának!

Tonti,
Jó ötlet a tali, mi még most nem tudunk menni, majd jövőre! :wink:

Csajok,
Jók a képek, tüneményesek a gyerkőcök!

Ma voltunk uh-n, meg ctg-n, rendben van minden.
De lelkiekben a padlón vagyok. :roll: :oops: Kérdeztük a dokit szerinte milyen súlyúak lesznek, és azt mondta hogy elég picik lesznek, olyan 2kg körüliek (nem a gép becsülte). Amit nem is értek, hogy hogy a fenébe lehet betöltött 38. héttel. Az 5 héttel ezelőtti 4D már ekkorának mérte őket kb, nem nőttek azóta? Vagy ennyit csal a gép? Érthetetlen. A BPD-jük tényleg kisebb, mint az egyes babáké, kb 1 cm-rel. A doki azt mondja ez alapján picik, ha a hasukat nézzük, akkor nagyobbak. Kicsit sokkolt az infó. Persze azt mondja ne aggódjunk, mert ez nem gond, a lényeg hogy egészségesek legyenek. A 4D-n anno azt mondta a szongráfus, hogy nem kerek a fejük, mint pl a hasuk, hanem ovális, és nem mindegy hogy mérik-e a fej hosszát is, és így az egész átmérőt. Hát nem tudom, nagyon keveslem ezt a súlyt. :shock: :shock: :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Szerintem ne aggódj ezen a súlykérdésen! :wink: Az a lényeg,hogy elég ideig vannak bent ahhoz,hogy teljesen fejlett,egészséges bébik legyenek.A súlyukat kint is növelhetik,lesz rá idejük bőven! :lol:
Be kell feküdj lassan vagy elég,ha szaladsz,amikor itt az idő?

binyek

Binyek,
Csütörtökön lesz a programozott császár, aznap reggel kell csak bemennünk! Szóval még 2 nap, izgi! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe nyugi tudod a dokik paráztatósak biztos többek mint két kg,nagyon szurkolunk nem lesz semmmi baj :!:

lanyané

Tonti
Lili a barátnőm legnagyobb lánya,a,húga a keresztlányunk.
Zamárdi tali nekünk is jobb lenne,mint a Pest,de alkalmazkodunk a többséghez.

Rebe
Ne aggodj a súly miatt.Pár nap és megtudod mekkorák.Ez a súly kérdés meg úgyis csak egy becsült dolog,ami géptől és orvostól is függ.A lényeg valóban az,hogy mindenük kellőképpen fejlődjön,a 38 hét pedig szuper.Nálunk a Berci 1800 volt,ma meg már 2700.

Ma voltunk fejlődésneurológián Pécsen,minden rendben.Marci lábfejét kell tornáztatni,mert csámpás,de semmi más gond nincs.Legközelebb szeptemberben kell mennünk.Szerdán viszont be kell feküdni az izotópos vizsgálat miatt.Nagyon rendesek voltak,a Bercit is felveszik az osztályra,hogy együtt tudjak velük lenni.
Vendég

Banika!
Ez nagyon jó hír!És tényleg rendesek,hogy ilyen rugalmasan kezelik az ikreket! :)

Rebe!
El tudom képzelni,hogy izgi! :lol: Én is már tűkön ülnék a helyedben!Megmérted a hasad,hogy mekkora?Mert a képen elég nagynak tűnik.... :wink:
Gyorsan küldd majd a párod az infókkal,mert nagyon kiváncsiak leszünk ám! :lol:

binyek

Csajok!
Bocsi,hogy már megint ezzel rongállak Benneteket,de küzdök a bürokrácia rejtelmeivel... :evil:
Szóval azt már kisilabizáltam,hogy először az Anyasági Gyermekágyi Segély a jó,de utána a gyes vagy a gyed?Mert azt tudom,hogy a gyes dupla,de a gyed is? :?:

binyek

Binyek, gyed van, én azt kapok.

Banika, rendesek, hogy együtt maradhattok.

Rebe, ne izgulj, legalábbis a súly miatt ne, nem lehet pontosan becsülni, legalábbis nagyon nehéz. Minden ok lesz és hízni meg lehet kint is. Megmondanád Lilikémről, hogy volt 1410 g ???

Szép estét!

Judit

jucicuki

Tünci
Romlott magzatkáim próbálnak jó útra térni,de mindig történik vmi.Most jön ez a 3 napos kórház,megint megkeverednek.
Iccaka éjféltől aludtak fél 5-ig.Én hülye meg 3-kor ugrottam,hogy megetessem vmelyiket.Kerestem mint az őrült,hogy hol lehet a gyerek?Ott felejtettem a másik szobában?Vagy ráfeküdtem?de nem is aludt velünk.Mászkáltam a lakásban,csimotáim meg édesen aludtak a kiságyban.Bezzeg amikor 6-kor a Bercus megint kitalálta,hogy éhes,akkor csak nyögtem hogy nem bírok felkelni.Apa megmentett.
Vendég

Fanni
Mi sem alszunk így,mindenki a helyén(na jó aki nagyon ordít,annak hajnalban megengedem hogy kicsit jöjjön,mert nem bírom cipelni őket,így meg simivel csönd van-ennyit a szigorú elvekről-.
Apát alig láttuk múlt héten,ezért henyéltünk így vasárnap reggel családilag.Bár a Bercust apa letakarta,mert azt mondta,hogy nyugodtan elmehet vegyifegyvernek,olyan büdös tud lenni kaki után.
Vendég

Binyek,
a GYED szimpla, csak a GYES lehet dupla, és választhatsz, hogy először kéred a GYED-et, ami az anyasági gyermekágyi segély után jön (én azt hittem terhességi gy.s.-nek hívják) vagy rögtön ugrasz a dupla GYES-re. Nézd meg valahol, hogy számolják a GYED-et, hogy a GYES-t, és abból kiderül, mikor kapsz több pénzt.

KépKép
lili73

Aranyosak vagytok lányok, próbálok megnyugodni, habár nem könnyű! Remélem a doki tévedett! Mindegy majd csütörtökön kiderül! :oops:

Binyek,
Megmértem, és tényleg hatalmas, köldöknél 130cm!
Egy másik fórumos csajszi fogja hozni a híreket, a páromat nem lehet rávenni! :wink:

Nekem a munkahely számol mindent, nálam gyed lesz, majd gyes, mert a fizum alapján ez a jó! :D
Viszont nálad nem biztos! A gyes dupla, a gyed nem. Neked nem biztos, hogy megéri gyedet kérni. Találtam egy oldalt, ezen vannak infók: http://www.adoforum.hu/tema/10533/egyen ... gyed-alatt
Itt az van, hogy a gyes bruttó 28500 Ft, nálunk ugye *2, a gyed meg bruttó 48300 Ft. Ez alapján jobb a gyes!
Ja És az sem mindegy szerintem, hogy a járulékokat a minimálbér kétszerese után fizeted-e vagy sem.
Még itt ez az oldal is: http://www.torzsasztal.hu/Article/showA ... a=79791596

Banika,
Szoírtok szerdára, amúgy örülök hogy minden okés! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Én marhára nem igazodok ki ezeken... :?
Na mindegy, ma úgyis le kel adnom a papírokat a munkahelyemen, akkor rákérdezek.

A lánykáim egyre rosszabb alvók. Lili úgy dobálja magát egész éjszaka az ágyban,hogy semmit nem alszom, mert azt hiszem, hogy már idő van, azért ugrál, aztán persze nem, de emiatt 20 percenként felébredek :? :?

Pedig az elmúlt napokban még meleg sem volt a szobában.
Tegnap egyedül voltam velük egész nap. Estére azt hittem meghülyülök, pedig rosszak sem voltak. De a délutáni 5-9-ig taró hisztit nem úsztam meg. Jázmin úgy őrjöngött, hogy "öröm" volt hallgatni. Persze ez inkább már 7-től volt. Semmi nem volt jó.

Apropó, ti szedtek valami vitamint? Ami tényleg jó, és ad egy kis energia löketet? KÉne valami, mert a kávé-kóla-energiaital kombinációra már immunis vagyok :cry:
(pedig a kólát mégcsak nem is szeretem)

A Nagyimmal összevitatkoztam egyik nap, úgyhogy most nem jön. Megsértődött, mert kizavartam a gyerekszobából. 5 hónapja tépem a szám, könyörgök vitatkozom, hogy ha letesszük a lányokat aludni, akkor NE állajanak a kiságy fölött dumálni a gyerekeknek, hogy aludjatok már, meg miért nem alszotok...stb, mert ettől rohadtul nem tudnak! :x Leteszem, sírnak 10 percet és elalszanak. Ehelyett ők (a tesójával) másfél órát b@sztatják őket, amitől csak jobban sírnak! Rohadtul nem esik le nekik!!!! :evil: Szóval mondtam, ha nem macerálná őket, már rég aludának!

Erre mindenféle szemét voltam, és nem csodálja, hogy mindenki utál.
Állatira élvezem a mindennapokat :?

Kép
Kép
labasv

Banika :P
Azért gondoltam ám, hogy nem egész éjszaka így alszotok :wink: De nagyon idilli a kép 8)

Rebe :P
Ha van egy kis időd, írd már le lécci a következőket a két gyereknél:
BPD, HC, AC, FL
Nem hiszem, hogy csak 2 kg-sak!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe :D
A gyed ennyi:

A GYED legkorábban a terhességi-gyermekágyi segély, illetve a szülési szabadság lejártát követő naptól vehető igénybe, és a gyermek 2. életévének betöltéséig jár.

A gyermekgondozási díj összege a napi átlagkereset 70%-a, melynek felső határát, a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-ában határozták meg. 2008-ban ez az összeg: bruttó 96.600.- Ft.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Igen, tudom ezt a szabályt! :wink: Én a Binyekre vonatkozó gyed összeget írtam elvileg, mert vállalkozó és minimálbéres! :wink:
Küldök privit a méretekről, nem untatom már a többieket ezzel! :wink:

Labasv,
Teljesen igazad van pedig! Megértem, hogy kiakadtál!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaaaa, akkor bocs, hogy belekotyogtam :oops:
Jó, várom!
Meg akarom nézni a táblázatban. Egyszerűen ki van csukva, hogy 38. hétre csak 2 kg-sak!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Banika!
Örülök,hogy minden okés.szerdán meg szorítok :wink: Ti is a Storcz doktornőnél voltatok?Hülye férjem azt mondta amikor először mentünk hogy ezt a doktor nénit utoljára láttuk,mert olyan öreg hogy tuti nem fog már élni amikor legközelebb jövünk :D Persze még 1 év után ott hagytuk :wink: Szóval Nálad is indulnak a hallucinációk :lol:.
Rebe!
Tényleg ne aggódj!!!Ők már érett babák,legfeljebb nem volt már helyük hízni,de azt ráérnek kint is :) Nem lesz semmi baj!!!Legfeljebb-ha nem csak elmérték-szükségetek lesz pár kisebb ruhára :wink: Megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Labasv!
Nem irigyellek :cry: Nincs egyszerű dolgod.Én is rászóltam mindig anyámra amikor gügyögött,hogy nem hülyék csak még picik!Szerencsém van vele,ismeri a lányát és nem sértődős :wink: Sajnálom hogy rosszul alszatok,de remélem csak átmeneti!!
Lili!
Szerintem már nyugodtan elindulhattok hosszabb útra is kalandozni! :wink: Csak bőven legyen enni-inni :P Nekem amikor ennyi idősek voltak a csajok nagyon jót szokott tenni ha néha kimozdultunk,mondjuk nem vittük túlzásba.Mindig nagyon izgultam,de oha nem volt gond velük,sőt jobban elvoltak mint otthon :roll:

bognartundi0727

Zsuzska!
Muti a fülit!! :D

bognartundi0727

Rebe! ne aggódj a súly miatt!!a terhességi hét számít. nekem volt ismerősöm akinek 2,5 kilot becsültek a 38. héten, aztán 1800 g lett az egyik baba. nekem 10 dkg tévedtek lefelé :) de ahogy elnéztem a pocakod, ott lealább 2,5 kg-ok lesznek a babák. szóval nyugi! drukkolunk nagyon!!! és várjuk az infokat!

Vitamin! nekem most kell szednem, mert sokszor vagyok rosszul. de sztem ez kapcsolatban van az alvással, szóval pl én hiába alszok 9 órát, de azt úgy alszom, h nem mélyen, sok minderre felébredek, reggel dög fáradt vagyok. aztán semihez nincs is kedvem. Lenkeit szedjetek, attól pörög az ember:)
tegnap mondta h. mire kell vinni Fannit fülire, de basszus már nem tudom... most vagy 1-re vagy 2-re...

én is tegnap egyedül voltam, le is fáradtam estére.
Labasv! Te sokszor vagy így? vagy azért van mindig van valaki aki átugrik?

mennyit kap az akinek a max gyed jár nettoba?

Fanni nem nagyon eszi a főzelékeket! mit csináljak h. jobban egye? bezzeg gyümi az megy rendesen....

zsuzska80
Szombathely

Tünci! még nincs:) de majd mutatom! neked a Lánykáidnak van?

Fanninak francia kapcsos, rózsaszín fehér köves fülije lesz. Déditől kapta:)

zsuzska80
Szombathely

Rebe! Írd meg ide az adatokat!! köszi!

zsuzska80
Szombathely

Fanni,
Ne viccelj már, mindig írjad te is amit tudsz, mert több infóból jobban összerakjuk a dolgokat! :D

Tünci, Zsuzska,
Nektek is köszi! :D Már beletörödtem félig-meddig hogy lehet picik lesznek. Inkább legyen kellemes meglepetés, ha mégsem, minthogy ott döbbenjünk le.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsuzska80: Nem sokszor vagyok egyedül ténylegesen, de minden háttérmunkát én végzek a gyerekek körül. Még arra is képtelenek, hogy a hűtőből kivegyék nekik a kaját és fél percre berakják a mikróba.
De a segítséggel az a baj, hogy vagy azt csinálhatják amit ők akarnak, vagy nem jönnek többet. Ezt már többször megkaptam. Ez meg azért nem egészen így működik...

Kép
Kép
labasv

Rebe: A pici baba is gyönyörű :) Két pici manó :D
Tovább lesznek jók rájuk a rucik :lol: :lol: Nem kell havonta lecserélni a teljes ruhatárat :D
A barátnőm fia 2 éves, 94 cm és 17 kiló :shock: :shock: Azokba a ruhákba, amit a fiatalember 6 hetesen hordott, mi még nem nőttünk bele :lol:

Kép
Kép
labasv

labasv nem irígyellek,nem vagy semmi,le a kalappal én már tuti depressziós lennék,nem puncsolni akarok,de ha vannak az ember előtt ilyen példák sokkal könnyebb erősnek maradni,itt rinyálok apának,anyumnak,anyósnak,hogy milyen szarul bírom már kinyalják a seggemet,neked meg nem lehet egyszerű az élet és nagyon ritkán panaszkodsz.Királylány vagy :wink:
rebe 130cm :shock: nekem most 120 de meghalok,hogy bírod :?: írd meg fanninak az adatokat ez tényleg olyan képtelennek hangzik.
fanni neked mennyi a pocid :?: hogy bírod :?: csak én vagyok ilyen hisztis :oops:
labasv én még a gingzeng teáról,vagy kapszuláról vagy amiben van hallottam jókat energizáló téren.
sajna a gyedes okosságokhoz nem tudok hozzászolni sík hülye vagyok ezt anyósom intézi.

lanyané

Én állandóan panaszkodom :lol: Másképp ki se bírnám :lol:

Kép
Kép
labasv

Zsuzska,
Nagyon aranyos vagy, de hagyjuk inkább ezeket a fránya méreteket! :D Próbálok már nem foglalkozni ezzel, úgysem tudok mit tenni csütörtökig! :wink: Majd kiderül! :oops:
Kérdezted mennyi a max. nettó gyed összege. Megkérdeztem a munkahelyem, és a 96.600 bruttóból, egyszer lejön 6048 Ft SZJA, és 9177 Ft nyugdíjjárulék, így 81375 Ft a nettó. Plusz a családi pótlék.

Labasv,
Igen, ebben a ruha dologban is van valami! :lol:
Nem tudom van-e azóta infód védettség ügyben. A munkaügyesünk és a főkönyvelőnk utánanéztek a dolognak, meg átbeszélték és erre jutottak:
amíg kapod a GYES-t addig van védettség, azaz ha 8 éves korukig, mert nem dolgozol, addig jár, addig állásban maradsz, csak éppen fizetés nélküli szabadságon vagy státusz szerint, a munkaviszonyt nem szüntetik meg
nem szabad kilépned, hiába javasolják ezt a munkahelyeden, arra hivatkozva hogy úgyis az állam küldi a GYES-t, nem a cég, mert így elvész a szabid is, amit egyébként kiadnak, és utána tudsz elmenni újra dolgozni

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Tuti nem 2 kg-sak,de ha mégis,akkor se aggódj.Valóban lehet,hogy nincs helyük nőni.Az enyémeknek sem volt.107 cm-es volt a hasam.Nem is értem hogy fértek el.A Marci 1 hónap alatt 1 kg-ot hízott és 5 cm-t nőtt.Itt kint ez gyorsabban megy.Én nem aggódtam a súly miatt,a tüdejüket jobban féltettem.

Labasv
Itt lehet panaszkodni,mert legalább megértenek.Én a barátnémmel vagyok így.Neki nem kell elmagyaráznom,hogy engem miért zavar ha kupi van a lakásban,mert ő is ilyen.Én nem tudok nyugodt szívvel sétálni a fiúkkal,ha itthon szalad a lakás.Ilyen hülye vagyok.Engem a vasalás kifejezetten kikapcsol.Ez van.Amúgy folyamatosan egyedül a két gyerekkel fárasztó.Pláne ha a segítség még hátráltat is.

Tünci
Storcz Juci néni még él.Életveszélyes a mama,d eállítólag nagyon jó orvos.Engem a víz vert amikor dobálta a gyerekeim,meg tekergette mindenüket.

Lanyané
Kitartás!Visszasírod még ezt az állapotot.Tudom,hogy nehéz(120 cm nem semmi),de már nem sok van vissza.Csajoknak pedig minden hét számít.

Apa leadta az anyaságis papírokat.Csajok dől a lóvé!!! :lol: :lol:
Jó hülye vagyok én is.Reggelire megettem egy doboz bonbont(ez most adott egy kis plussz energyt)volt benne egy kis alkohol,talán jobban alszanak majd tőle :lol:
Vendég

Bocsi Rebe,előbb írtál mire én elküldtem
Vendég

Ti éjszaka minden evésnél cseréltek pelust?Én néha sumákolok,mert örülök,ha egyereket,a száját meg a kaját megtalálom és semmit nem ejtek el.Szörnyű anya vagyok.

Tdanie hova tűnt?És Navia?
Vendég

Tünci
Dokinéni aszondta,ha hasra teszem a gyereket aludni,akkor fordítsam a lábfejét úgy hogy kifelé álljon.Én fordítom,gyerek meg visszafordítja.Jól elszórakozunk.Szögeljem le?Kifordítom,befordítja,a végén meg ordít mert a hülye anyja nem hagyja aludni. :lol: :lol:
Vendég

Lanyané,
Bírom én, azzal nincs gond. :D Nem mondom, hogy könnyű, de engem annyira nem is visel meg. Igazából ha visszagondolok az egész eddigi terhességemre nem panaszkodhatom összeségében!

Banika,
Egészségedre a bonbonhoz! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bocs hogy ennyit írok,de el kell "mondanom" a tegnap estét.Fürcsi után apa vállalta a Marci öltöztetését.A pelus még csak-csak ment,de a kombidressznél elakadt.Húzta-vonta,de nem ment rá a gyerekre.Annyira édes pofát vágott a fiam,majd megzabáltam.Tipikusan -mi az istent csinálsz már velem,mé nem adod már rám,aztán jöhet a kaja-..Én annyira röhögtem,hogy bepisiltem.Szegény Bercus meg sírt,mert a röhögéstől nem bírtam felöltöztetni.Vidáman telnek a napjaink.
Vendég

Rebe, oksa hagyjuk a méreteket:) de sztem kellemesen fogtok csalódni:) Te nem vagy olyan magas nem? húúú de uzgi két nap... nekem is csüt-i napon volt..ennek ma kereken 5 hónapja:):)
Köszi h. megkérdezted a lovét :) akkor nekem ennyi jár :)

Banika! Gergő nekem még mindig csámpa :) azt mondják a fiúké ilyen:) én éjjel régebben mindig cseréltem pelust, de mostanság 4- 5 nap fogy naponta. ha apa itthon van akkor 7-8, mert állandóan nézi/cseréli.

Lanyané! hidd el így a legjobb, így még nem ordítanak...vagy még nem hallod:) Türelem:) nemsokára eljön a Te időd is:)

Labasv! gyere, aztán panaszkodj:)

zsuzska80
Szombathely

Utánaérdeklődte azon az oldalon, amit megadtál, tegnap jött válasz. AZt írta nem tudja mi van a védettséggel...

De jó ha nem rúgnak ki :lol:
majmegláttyuk.

Kép
Kép
labasv

Zsuzska
Én is csámpás vagyok és cseppet sem zavar.A Bercus lába kifelé áll,ő majd biztos úgy megy mint a kacsák,a Marcus meg anyja fia.Csámpás.De vicces ahogy apa tekergeti a lébfejét,csak néha rossz irányba. :lol:
Vendég

A lányok lába is kifelé áll, de nem is csoda, hiszen mindig hason szerettek aludni.
Picit masszírozni kell, meg biciklizni vele, és ennyi.

Küldjél bonbont :lol: :D
Rám fér egy kis pityóka :wink:

Kép
Kép
labasv

Én "szoktam" a védőnőmmel inni egy-egy fanta-sörit amikor olyan dög meleg volt.A sör állítólag jó a tejre.De ha mégsem,akkor az én kedélyállapotomra mindenképpen.Attól az 1 decitől meg semmi bajuk.
Ki kellene teregetnem,de nincs kedvem.
Remélem ma jó idő lesz,mert akkor csavargunk délután.Holnaptól úgyis be leszünk zárva a kórházba. :cry: :cry:
Vendég

Juci
Bejelöltelek iwiw-en.
Vendég

Banika :P
Ez az öltöztetős-bepisilős :lol:

Lanyané :P
Tegnap este mértem, 115 cm, +15,5 kg
Én is hisztizsák vagyok! 2 napig már-már aggasztóan hisztis voltam... Apa mondta is, inkább bevisz a kórházba... de én főleg azért hisztizek, mert szinte 24 órán át keményedik a hasam, magnézium ide vagy oda. Na meg kialvatlanság, félelem, aggodalom, hátfájás, talán a front is?... stb. A fiúk viszont mozognak rendesen, úgyhogy a kórházból még simán kirúgnának...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!
Mi lenne,ha akkor fordítanád ki a lábát,amikor már méllyen bealudt?Hátha akkor úgy maradna egy darabig.... :wink:

Találtam egy oldalt,ahova ha beírjátok a méreteket,akkor kiadja,hogy hányadik héten kell ekkorának lennie.
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Csajok!
Ti hányadik héttől jártok/jártatok NST-re?Mert az ikresek.hu-n már 33-34 hetesen járnak a többiek.Nekem meg azt mondták,hogy csak a 36. héttől lehet menni.
:roll:

binyek

Sziasztok!

Rebe: ne ijedezz, az enyemek is kicsik voltak azt megis itt vannak jol vannak semmi bajuk. :D Nezd meg a tablazatot milyen sulyokkal szulettek a babak.

Banika: Apa :lol: de benak ezek a ferfiak, enyem allandoan forditva adja Rajuk a pelust. :lol:

Binyek: en 35 hetesen mentem eloszor.

Fanni: 15 kilo az nagyon szuper! :D

Labasv: nagyikkal nem konnyu, enyem is itt volt 2,5 honapig de nagyon ugyi voltam, egyszer se szurtam le semmiert pedig lett volna okom ra. :oops: :D Bekulj ki Vele!!!

Alex maszik, vagyis felig maszik felig kuszik bejarjak mar az egesz lakast, Alex elol Anna mogotte, olyan edesek. :D
Mennem kell ebedet fozni! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek :P
Én 36+4 leszek, amikor először megyek ctg-re :shock:
Viszont flowmetria volt már a 33. héten és a 35. héten is lesz UH és flowmetria.

Tontica :P
Tényleg, jó a 15 kg? Akkor örülök, de cipelni bizony nem semmi :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Egyszerűen nem érzi jól magát kifordítva.Hiába alszik mélyen,visszafordítja.
Vendég

Lányok :P
El is felejtettem írni, képzeljétek, nem tudom, mi történt, de 3. napja a KAKAS HALLGAT!!! Nem mentünk át végül a hétvégén... valahogy elfelejtettük. Tegnap jöttünk rá, hogy miért! :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Vki mást is idegesített és neki lehet,hogy volt csúzlija. :lol:
Vendég

Banika :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság