A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Borsika, Bene nem volt hasfájós, de ettől még óriási pocakja volt magához mérten még üresen is. Mai napig kerek pocakja van, ez alkati is, nálunk a családban jellemző amúgy.

Brigi, nincs 1 éves és bili? Nem rossz.

Heni, tudom, mit érzel, én is most fakadtam ki tegnap. Ma fagyizni mentünk, de elég nehéz volt kordába tartani a fiatalembert. nincs félelemérzete, menne bárhova, régen nem tudunk már nyugodtan leülni valahova, és úgy enni. Úgyhogy ha néha étterembe akarunk menni, vagy etetőszéket kérünk neki, vaghy le fogjuk passzolni nagyszülőknek. Jövő hétvégén pl vásárolni kéne ruhákat, esélytelen, hogy bírná a több órás körutat, max jó sok fagyi, cukor és egyebek árán, így inkább megkérjük nagypapit vigyázni :)

mtunde

Tikó
Dorinának nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép
Bocsánat a késésért.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!

Aranyos vagy! Köszönjük szépen!!
Ne kérj bocsánatot! Elég ritkán írogatok, úgyhogy nem sűrűn látni Dorina vonalzóját :lol: :lol: :D

Kép
tikó

Sziasztok!!

Borsika!
Bogi nagyon cuki.... :lol: a pocakja miatt ne aggódj semmi köze a hasfájóssághoz, sztem csak az lehet az oka, hogy ilyenkor még a baba belei "aránytalanul" nagyok a testéhez képest.Teljesen normális, hogy ekkora a pocakja, mert valahol el kell férnie.
Szóval ne aggódj!!!

Veronikusz!
Nekem szerencsére nem volt gyomorégésem a Berkusszal sem és most sincs még ....viszont légszomjam az van....olyan mintha már alig lenne hátra egy kis idő......néha alig kapok levegőt, pedig még van idő :lol: óriási a mozgolódás is..olyan mintha folyton bukfencezne :lol: ja és néha keményedik a pocakom is.....de nem olyan gyakran mint Berkével....Neked????

Heni!
nagyon szépek vagytok!!!biztos megható volt az óvodai ünnepség.... :oops:

Tiko!!!
utólagosan is nagyon boldog szülinapot Dorinának!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
én nem keményedésnek érzem, hanem mintha néha túlfújták volna a lufit. :oops: Mintha tényleg egy hatalmas medicinlabdát nyeltem volna le. :oops: Sokszor megijedek mikor elmegyek a tükör előtt és megy egy has, még mindig csak a has megy, majd egyszer csak jövök én is. :oops: Néha a puffadástól IS, de már szerintem akkora a hasam, mint mikor Szofit szültem. :shock: Én bizony kétségbe vagyok esve. :oops: Szép dolog babát várni, de kezdek nem magamra ismerni ebben az amorf, szétfolyó testben. :oops: Bevallom félek attól is hogy megint aranyeres bajom lesz. :oops: A vizes végtagok már csak hab a tortán.
Légszomj az nem jellemző, max. ha felrohanok 4 emeletet. :D
Látom jól kezdődik a hetem. Tiszta negatív vagyok pedig két kis tündérkém egész éjjel húzta a lóbőrt, be se kellett mennem hozzájuk (bár Kata éjszaka magyarázott egyszer valamit álmában :lol: ) én viszont mégis egész éjjel forogtam az ágyban, 5-kor már fel akartam kelni. Lehet hogy megint egy front??? mert most 3 napig megint meleg lesz.

Azért volt vicces is a 7végében. :D nézegettem a lányok kiskori képeit és volt egy video Katáról, ahol épp fürdés előtt olajozom. :D Kata nem ismert magára. :lol: de tény, hogy alig hasonlít saját mostani önmagára. Meg ilyet szólt, hogy felveheti??? (gondolom a babát :lol: :lol: :lol: ) Szofi meg tátott szájjal nézte a képeket. :D Bár Szofi nagyon babás, de szerintem nem fog neki tetszeni, ha anyucinak kicsit több elfoglaltsága lesz egy idegen babával. Ő most is sokszor odajön, felkéredzkedik, ráborul a mellkasomra és üldögél az ölemben. :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Annyira aranyos képeket tesztek fel, öröm feljönni nézegetni a trónörökösöket/várkisasszonyokat.

Látom, nem voltam egyedül a hétvégi "minden bajom van"-nal. Én sem bírtam rendesen aludni, nem is tudom mi lesz ma, főleg ebéd után, sztem ráborulok az íróasztalomra és szundikálok kicsit. :oops:

Csak egy gyors kérdés, ha már szóba került: Aranyere lehet úgy az ember lányának, hogy tünetmentes? Úgy értem, "látható", de nem okoz panaszt? :oops:
Bocsánat, de kissé tapasztalatlan vagyok a témában, és dokihoz majd csak két hét múlva megyek, addig meg izgulhatok, hogy mi is ez.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Jól van látom, hogy a hétvégén rajtam kívül másoknak is volt bajuk...
Én pl. a mai levegőt sem bírom, iszonyatosan szédülők..

Sajnos én is beállok Veronikusz mögé a sorba, mert nekem is sokkal hamarabb jelentkezik a gyomor és nyelőcső égés... Ráadásul azt is észrevettem, hogy alig bírok valamit enni, mert ha kicsit többet eszem, akkor úgy érzem, hogy szétrepedek. :? Pedig Rékánál ezek később jelentkeztek.

Borsika,
Ha ez nyugtat, Réka is mindig így nézet ki... Kis brekusznak hívtam. :D

Aprooka,
Nekem szülés előtt nem volt, de szülés után bezzeg kijött... :? Nekem látszik, de szerencsére eddig nincs panaszom... Aztán majd kiderül...

Heni,
Nagyon aranyosak vagytok... Hiszti.... ne is beszéljünk róla.

Steffi,
Hogy vagy?? Sikerült pihenni???

Kriszta,
Te merre vagy????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Köszi a drukkokat édik vagytok!

Veronikusz!
Ciki-nem cik de angol alapfokra mentem ez kell a diplomához de sajna nem vagyok egy angol zseni így csak reménykedem hogy sikerült!

Bori!
Ez a hordozó mintha csak magunkat látnám és amiket írsz ugyanilyen volt az én Emmám is :D mi egy vontatókötélre kötöttük fel az ugyanilyen hordozónkat és próbálkoztunmk csendet teremten ezerrel :D Tiszta nosztalgia!!!! Annyira cuki Bogi :D

Aprooka!
Hát sajna aranyérban profi vagyok 2 féle van belső ami nem látszik és ált nagyon fáj és külső ami látszik és ha nincs teljesen begyulladva akkor nem fáj csak néha vérzikk, de ügyelni kell nehogy kizáródjon, tipp nem szabad erölködni rostos ételek vagy napi 1 kanál olja, kivi és sok folyadék. Kerülni kell a fűszeres ételeket az alkoholt és azokat a kajákat amik fognak..... remélem segítettem!

Pocisok hogy bírjátok ezt a hőséget megint????

Heni!
Annyira gyönyörűek a gyerekeid de tényleg!!!!

Tünde!
Semmi baj kitartást lesz ebből bili :D;)

Holnap megyek szóbelizni aki tud drukkoljon még egy kicsit ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa
Öt vödörrel a holnaphoz!!!!+++++
Drukkolunk!!!!!!

Tikó
Látom, hogy ritkán írsz, de néhány napja írtál és akkor észrevettem, hogy hamarosan szülinap lesz nálatok, aztán mégis kimaradt az aznapi köszöntés. :cry:
Írj gyakrabban!!!!! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsa, akkor holnap együtt vizsgázunk!

Aranyér: nekem küldő lett Villőt várva, a szüléstől ugyan megkímélt a sors, de azért előtte elég fájdalmas volt az aranyerem, dagadt, és fájt, de nem vérzett, aztán 6 hét alatt szépen felszívódott. Én a biztonság kedvéért vettem kenőcsöt, és kenegettem, amint megjelent.

mtunde

Borsa!
csöppet sem ciki! mért lenne az?? Ügyes vagy és ha ez kell a diplomához .... :D :D :D :D Megy neked a drukk!!!!! :D

Aranyér:
nekem volt külső is és belső is egyszerre. :oops: Nekem csak a külső fájt, mert ödémás lett és sírtam a sebésznek szülés előtt egy héttel, hogy vágja/szúrja vagy bármit csak tudjak legalább menni. Szülésnél nekem a belsők is sorra kipotyogtak, amik lassan visszahúzódtak. Gondoljatok bele milyen frankó egy érzés volt. Szülés után nem a gátsebemet, hanem a fenekem jegeltem jégaksival és üzentem a sebésznek, hogy jöjjön mert .... szóval horror a köbön. Mint egy fürt szőllő. :oops: :oops: :oops: Na ezért félek! :oops: Szerencsére Szofi után elmentem maszek dokihoz és ő lekezelt. Bocsi! két viszonylag fiatal doki volt mindig a rendelésen, csak hogy fokozzuk a kellemetlenséget. :lol: De nagyon rendik voltak. De azért nem szeretnék velük megint találkozni! :D
OLAJ: jó, mert megkönnyíti az ürítést, viszont a vitaminokat nem hagyja felszívódni! Szóval csak óvatosan!!! Sok rostos kaja és sok-sok folyadék. JA! és óvatosan a kenőcsökkel, mert nekem is adott a sebész szülés előtt egyet azzal, hogy CSAK ADDIG HASZNÁLHATOM MÍG MEG NEM SZÜLTEM. Szóval nem mindegy hogy mikor mit ken rá az ember. :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori, itt egy nagypocakos Villő, kaja előtt!!!
Kép

és néhány extra :)

Kép

Kép

mtunde

Tünde
Képek :lol: :lol: :lol: nagyon jók!!!!!
Azok az édes hurkák!!! :D

Veronikusz
Milyen volt csütörtökön a bölcsis buli? Nem írtál róla! Vagy ott is esett az eső?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Amit én használtam kenőcsöt, az sima gyógynövényes kenőcs volt. direkt kismamáknak. De szerintem kenőcs nem szívódik íúgy fel, hogy gond legyen. Vagy a gátseb miatt kellett vigyázni?

mtunde

Felteszek egy frissebb táblát. Nézzétek át légyszi, és ha valaki az újabbak közül nincs benne, írja meg az adatokat, szívesen beleteszem.

Kép

Kép

Kép

mtunde

Ja és azért nyüzsgök itt, mert tanulni kéne... :oops:

mtunde

Nos, mivel foglamam sincs hogy néznek ki ezek a drága erek, ezért, nagy irulás pirulás közepette:
Olyan mint egy borsószemnyi, bőrszínű kis kiálló, lifegő anyajegy? :oops: :oops:
Ilyenkor kinek kell először megmutatni, a szülésznek és majd ő elküld sebészhez, vagy ír rá kenőcsöt.

Nekem régebben volt olyan ami a leírásotok alapján belső volt, de ez most teljesen más. Egyenlőre nem fáj, nem vérzik és ha aranyér, máég csak nem is érdekel, amíg nem okoz panaszt, de amikor az ember ilyen kis kiálló vackokat fedez fel, azonnal daganatra gondol. Én is ettől frászoltam be. Meg hogy ne nőjjön pont rá oda, na..... :oops:

Borsa, nagyon nagy drukk a szóbelihez. Hol teszed le?
Tünde, Neked is nagy kalappal. Villő nagyon édes!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tünde!
Nagyon édesek a gyerekek. Hogy felnéz a bátyóra. :D:D:D Villő sokkal idősebb gyerkőcnek néz ki! :shock: :D:D:D:D:D:D:D
Kenőcs: igen, mondjuk az enyém nem mezei krém volt, mert fájdalomcsillapítós volt vényre, de szerintem akkor is vigyázni kell. Mondta, hogy szülés után már átmegy az anyatejbe. :shock: De gyógynövényes az biztos jó!

Adri!
Sajnos nem mentünk el a gyereknapra. Én aznap nagyon kába voltam, többször elszédültem, így kihagytuk. Legalább nem kellett felrángatnom őket a DU-i alvásból.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
természetesen neked is nagyon szorítunk!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok, bejelentkezek, meg mindig egyben vagyok, bar most erzek egy kis fajdogalast, meg nyugos is vagyok ma, biztos a hulye ido miatt is...az elobb itt akkora zuhe volt, dorgott az eg is, de aztan nem lett vege a vilagnak...

banana

Tünde, beírnál majd engem is, de csak vizsga után.....

aprooka, 1982, Halásztelek, első gyerkőc, neve még közelharcok tárgya :lol: , Tóth doktor, várható születés: 2008. 08. 16, szülésznő remélhetőleg Zachár Erika.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Tünde, én sem vagyok még benne - igaz túl sűrűn nem is jelentkeztem eddig... :(

1977, első gyerkőc, neve Anna Mínea, dr. Mészáros (amíg át nem küldött a II-be, ott dr Sára), szülésznő nincs...

Banana, én is érzem a frontot, nagyon nyűgös vagyok ma, még magamat se tudom elviselni... Ráadásul ma megint egész napos vérvételem van, még vissza kell mennem 7-kor egy körre... Minden bajom van a mai naptól...

Gyerkőc feje lejjebb csúszott, de még nem teljesen van lent... Pedig a mai hangulatomban már inkább túllennék rajta... Ez már az a fázis, mikor semmi sem jó :oops:

Megyek is, nem negatívkodok itt nektek...

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jaj Lányok!
magam alatt vagyok teljesen. Most már nem csak nappal nem látjuk a férjem, hanem éjjel sem. :cry: :cry: :cry: Az előbb ugrott haza átöltözni, megfürödni és indult kocsival Hollandiába. Majd talán valamikor szerda hajnalban ha hazajön. :oops: pedig azt hittem ezt már nem lehet fokozni. Se hétköznap, se hétvége, most már se éjjel, se nappal, mert mindig távol van. Uuuuuuutálom ezt az egészet. Most szét fogom magam idegelni, hogy nehogy történjen vele valami. A két lány meg itt üvöltött, zokogott, hogy ne menjen el Apuci. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Írtam egy hosszút és elszállt. :twisted:

Szóval:
Én vagyok, egész nap mentem, mint a golyó. Reggel bölcsi, aztán Kútvölgyi, aztán melóhely, aztán önkormányzat, aztán bölcsi, aztán játszótér.

A Kútvölgyiben minden OK volt, három hét múlva CTG. Olyan furcsa, hogy már.

Banana, Judy!
Ez már izgi.

Veronikusz!
És nincs nyugisabb időszak egyáltalán? Nem irigyellek, ha meglesz Hármaska is. De: Nemsokára Annabella!

Borsa, Tünde!
Drukkkkkkkkkkk!!!!

Tikó!
Dorinának utólag is nagyonboldogot kívánunk!

ÉS:
Paklincs! Ugyana 8 napból kifutottam, de Neked is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!
Képzeljétek hogy jártam.... :( ráestem hassal a fürdőkád szélére.....NAAAAAAAAAAAGYON MEGIJEDTEM.Berkét fürdettem apámmal (ritkán jön nagyon) és Berke amúgysem szeret fürcizni és alig tudom benne tartani a vízben...nagy nehezen sikerült , majd apám újra elkezdte locsolni.......persze Berkusz ki akart jönni...én nem tudtam tartani, le akartam fejteni magamról, hogy elnyúljak a törölközőért, majd megcsúsztam és visszaejettem a Berkét is a vízbe én meg hassal ráestem a kád szélére......mondanom sem kell, hogy nem volt kellemes......a cicim meg a hasam közé estem oda ahol normál esetben csak a gyomrom van.
valakivel történt már valaha hasonló?????????????????????
alig vártam hogy megmozduljon......megmozdultés mozog azóta is.....hátha nem lett baj...figyelem nem-e szivárog a vizem....

KépKépKépKép
vdorka3

Tünde!
Villő nagyon cuki:lol: :lol: Nálam megnyerte a pocakversenyt :!: nagyon irígylésre méltó a tesós kép, ahogy nézik egymást!!!!

Veronikusz!
Én sem szeretek egyedül lenni mármint úgy hogy a Balázs nincs itthon....kitartás !!!gyere gyakran és hátha gyorsabban telik az idő....
A lányok nagyon ügyesek az éjszakát illetően .....menni fog ez.Mire aludhatnál addigra megérkezik Hármaska, hogy nehogy túlpihend magad éjjelente :lol: Édes teher :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorinának sok boldog 3. születésnapot kívánunk!!!
nagyon szép ez a csaj, Tikó!!

Köszönjük a hiányolást, össze-vissza vagyunk kicsit, Mica is gépezne mindig velem, annak meg sosincs jó vége... meg kert... szóval ilyenek :lol:

Dorka,
ne izgulj, nem lesz gond!!! én hasonló korban a lépcsőről zúgtam csúnyát.. a burok nagyon jól tompít, a vízben meg arrébbcsúsznak :) nekem mondta a debreceni doki, akihez befutottam kontrollra, hogy balesetet simán pocakban vészelnek át, nagyon vigyáz rájuk a természet (vagy akárki más..)

Tünde, Orsi,
hajráááááááááááááááááááááááááááááá! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Steffi,
húúúúúúúúú, izgultam!!! remélem, hamar kiderül, laktóz vagy nem laktózérzékenység..

Vali,
az IgA inkább a helyi immunitásért felel, ha az IgG alacsony, az lenne nagyobb probléma.. idő kell ám, hogy helyreálljanak az értékek (1-2 hónap..)
cytomegalora pozitív is lett?
gyógypusziljuk a nagyfiút!!!!

Heni,
víz mellett 2 gyerekkel nem eccerű! mellesleg gyönyörűek a gyerkőceid!!! aranyos volt az ovis-ballagós sztori!!

Villő és Bogi is csak úgy néz ki, ahogy egy igény szerint szoptatott csecsemő szokott!! a 60-90-60-ba nem most kell beférniük, no!!! :lol:

nálunk a hasfájásra hordozás vált be :)
Zsófi, alig várom, hogy legyen tesó, akit előre köthetek pici bugyorban!! (venni is fogok hozzá majd új, rugalmasabb kendőt!
:wink:

Annittik,
csak óvatosan a nagy dobozolós hadművelettel!!!!

banana, Judy
finiselőktől napi 2 beugrást kérünk!! szuper hogy nemsokára szétköltöztök!!!

veronikusz,
nagyon ügyik a csajok!!!!!!!!! Apa mikor alszik? :shock:

Adri,
gyógypussz a nagyfiúnak!! irigykedésa gipszre, ez is jópofa sztori :lol:

voltunk kehidán szombaton, mostmár értem, miért áradoznak róla a gyerkőcös szülők! Miklós visított-kacagott folyamatosan, annyira szépen közlekedik a karúszóival :lol:
megérte, hogy 4 hónapos kora óta "úszni" járunk!
anyósom úgy tűnik, beállt a sorba, így 1 év után, semmi negatív beszólás :lol: végre békések a nagyis idők is (na, azért még nem fogom mostanában ráhagyni)

kérdezte valaki.. a hátra kötős cucc meitai (kötős kenguru) néven fut, szuper cucc, bélelve, kipuhítva, mint egy kényelmes hátizsák..
kacérkodunk épp a mosható pelusozással is (ha megjön a héten az össze hozzávaló..), majd írok, milyen eredménnyel :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Ok, igyekszem a napi két beugrással :)

Tegnapi nyűgösségem elmúlt (biztos csak a pocsék idő meg az egész napi kórházjárás okozta...) Úgyhogy ma megint pörögni fogok asszem :D Majd elmászok babaruhát nézni :D Meg kertészetben mászkálni... apa kitalálta, hogy aznap, mikor a leányzó kibújik, akar ültetni egy almafát, és az együtt nő a gyerekkel :) Úgyhogy most kereshetek facsemetét, hogy kéznél legyen, mikor Babóca kibújik :D

Tényleg lányok, gondolkodom a hordozókendőn... Olvastam, hogy áradoztok róla :) Van ezek között valami különbség? Csak mert ötezertől felfelé mindenféle áron láttam, és nem tudom mit lenne érdemes megvenni...

Veronikusz, nem irigyellek!!! Nagyon rossz lehet, hogy ennyit dolgozik a párod... Én se szeretem, ha nincs itthon, úgyhogy ismerős... Az enyémnek is mennie kell Németországba 22-én... Amiben az a vicces, hogy 21-re vagyok kiírva... Bár a doki szerint előbb meglesz a baba, akkor is hülyén jött ki. De mivel új munkahely és még próbaidőn van, gyakorlatilag nem is ugrálhat :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
van különbség, óriási.. én nanduval hordtam (az egyik legelterjedtebb, kölibe kaptuk), de a következőhöz lanát fogok venni ebayen vagy használtan itthonról (újonnan 20e..), de nem vág cserébe :lol:, biopamut, nem fog...
almafa-ültetés szuper ötlet!!
lehet, hogy babóca meglepi apát és hamarabb kijön ismerkedni? :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
Köszi az infót!!! Hát igen, mikor már súlyosabb a gyerkőc, akkor nem mindegy hogy vág-e :) no majd utánanézek én is a neten :wink:

Már jöhetne babóca :) Apa is nagyon várja. Én meg az egész napos vérvételek, diéta és inzulin végét várom - ami akkor van, amikor a köldökzsinórt elvágják... Mondjuk lehet, hogy a jövő héten a szúrásokat megúszom - úgy tudom szabira megy a belgyógyász :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok

én is itt....csak nem nagyon jutok gép elé....

nálunk: változás,hogy levettema rácsokat Enci ágyáról....de elég jól megy- nem mászkál ki... :D
látom azért mindenki jól van :lol:
nem tudtam visszaolvasni még, de igyexem...

Gyuzso- kehidás képeket kérünk :lol:

Borsa,Tünde vizsgázóknak drukk :lol:

most mennem kell, de majd jövök....

Kép
gablaty

Brigi! de jó rólatok is hallani!!!!! :lol: :lol: olajbogyó? hmmm
megpróbálom...... :lol: nagyon ügyik vagytok ezzel a bilizéssel!!!
szép szőke herceg!!!!!

Kép
gablaty

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre futja, mielőtt elutazunk...

Tünde, Borsa! Hatalmas drukk mára!

Vdorka! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj, de azért vigyázz magadra!!! Nálunk inkább a kiszedéssel szokott gond lenni, nem a benttartással...

Mi vasárnap este jövünk haza, addig vigyázzatok magatokra, írjatok sokat, aztán meg tényleg szervezzünk egy talit, mindegy, hogy strandra vagy sem!!!

És akkor a múltkor beígért kép Lénáról (kissé hiányos öltözékben, majd ha megjöttünk és érdekel titeket leírom, hogyhogy nicns több ruha a csajon...) és a pocakomról:
Kép

Kép

Szép hetet-hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

sziasztok, en is itt, nem volt semmi, csak kicsit fajdogaltam tegnap itt meg ott, nemis fajas, inkabb ilyen nyomas fele alul, meg az elobb kicsit begorcsolt a jobb oldalam alul, de csak az egyik oldal, ezek jelentenek vmit? megy lejjebb a hasam?
ma du elmegyek fodraszhoz, kicsit felek, h merjek-e metrora szallni, dehat csak nem lesz semmi....
hordozokendo, mi kaptunk egyet a tesomektol, most megneztem, az van rairva, kismama, dehogy ez milyen fajta, fogalmam sincsen...
Veronikusz, mit dolgozik a parod, h egyik pillanatrol a masikra kuldik kulfoldre? nehez lehet igy...az enyem is sokat dolgozik, tegnap is 9 utan jott haza, mert be akart fejezni egy munkat, de most szules utan fog kapni egy honap szabit, legalabbis ezzel biztatjak, majd hiszem, ha latom...:)
dorka, biztos megijedtel az esestol, de a magzatviz csak megvedi a babat! plane, ha utana mozgott is sokat..

banana

Veronikusz
egyáltalán nem volt bántó, szerintem is haspók (s ez még egy enyhe kifejezés, én leginkább kis vámpírnak hívom.. :oops:)
Kitartás Neked, csak lesz egy-egy nyugisabb időszak a férjed melójában, nem? Tudom, hogy ez mennyire le tudja lombozni az embert.. De hogy kocsival? Elég nyűgös lehet végigvezetni. Egyedül ment? Péter is egyszer lenyomta Brüsszelbe kocsival, de eléggé lefáradtan ért haza, azóta mást küld.

Front: lehet, hogy tényleg az volt, mert én se tudtam aludni 4-ig, :evil: :evil: pedig BOGI CSODÁSAN HÚZTA A LÓBŐRT EGÉSZ ÉJJEL, a két rövidke szopit leszámítva. :) :shock: Én meg nem tudtam mit kezdeni magammal. Nincs igazság a földön!!!

Dorinának Boldog Boldog Szülinapot!!
Elnézést, hogy így megkésve :oops:

Paklincs Neked is Nagyon Boldog Szülinapot!!
bocsesz a késésért.. :oops: Hogy vagytok amúgy? Régen jártál errefelé! Rendeződött a helyzet valamennyire? Hogy jön ki Kisjankó Zsomborral?

Dorka,
köszi a megnyugtatást pocak ügyben.
Hogy vagy? Minden rendben odabenn?
Én ugyanígy jártam pocak nélkül és az is írtóra fájt... úgyhogy átérzem, drukk. De a magzatvíz tényleg extra jól tompít, nem lesz baj.

Vica
én meg Kisbékának hívom. :lol:

Borsa
Bogi mózesa egy hangfalkábelen lóg :lol: Hát..próbálkozik az ember, hamár szülő lett belőle... :lol:
Hogy sikerült a vizsga? Drukkoltam!
(Miből vizsgáztál? Nekem ez kimaradt :oops: )

Tünde,
szuper a kép, látom, még van hová fejlődnünk pocak ügyben :)
(ha más miatt amúgy is megnyitod a táblázatot, javíts minket lécci, május 13-án született Bogi - de nem most, mert most nyomás tanulni!! :) ) Én is belevetem magam x-edszerre a német tanulásba. Talán ezúttal tovább jutok, mint a névelők... :lol:
Vendég

Hoppá, ez lemaradt

Tünde,
Neked is ment a drukk, remélem még időben! :lol: Hogy sikerült?

Zsófi,
Léna irtó cukker! Érdekelne a háttértörténet! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajrá kismamik, azt mondják, mivel Medárd napján esett, ezért 40 napig tényleg esős időnk lesz. Talán majd nem jönnek-mennek ennyire a frontok... Kitartás nektek!

Tünde, Bori, annyira jók ezek a pocakbabás képek! Az én fiaim mindketten sovánkák voltak, annyira cukik így a lányok!

Zsófi, szépek vagytok Ti is! Ma volt az ucsó tanítási nap, most már rugalmasan társulunk bármikor bárhol! :D

Veronikusz, hős vagy a szememben! Talán majd lesz egy kis szünet párodéknál, és többet lesz itthon, ill. pihenni is fog...

Gyuzso, igen, pozitív lett. Várom a hozzáértő véleményt! :)

Most rohannom kell, mert balhézik a Herceg!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Köszönjük a köszöntéseket!! :D
Aranyosak vagytok!!

Kép
tikó

Sziasztok!

Isten éltessen minden kis és nagy Ünnepeltet! :) :) :)

Megvolt Zétény 1 hós mérlegelése, 4710 g-ot nyomott a drágám (1260 g gyarapodás :o :o :o :o ). Így nem aggódom, hogy csak max. 5-ször eszik egy nap.
Viszont a gyerkorvos adott beutalót a Budai Gyermekkórházba, az ortopédiára, mert nem javul a lábacskája (kényszertartás). Emiatt kicsit nekikeseredtem. És az a rossz, hogy csak júl 11-re kaptunk időpontot.

Táblázathoz:
anittik 1978, 1. gyerek (Zsombor Péter): 2006. 06. 17. Debrecen, 2. gyerek (Zétény Miklós): 2008. 05. 08. dr. Vida Gábor, szülésznő (nem választott): Fántzi Mónika

Vizsgázók: jó nagy kalappal nektek! Csak ügyesen! :D

KépKép
KépKép
anittik

Dorka
Marcival én is estem, belecsúsztam a vízóraaknába egyik lábammal. Alulról ütöttem meg magam, de a babának nem lett semmi baja!!!! Mozog, és ez a lényeg, de ha jobban megnyugtat, vizsgáltatsd meg magad. Én elmentem és számomra az volt az igazán megnyugtató, hogy az orvosom mondta, nincs a babával baj.

Borsika
Nagyon édes ez a kicsi lány. Nekem ilyen pocakkal tetszik. És nagyon jól alakulnak az éjszakáid is!!! :D

Vali
Nálatok már szünet? Nekem péntekig járnak suliba. :cry:

Banana
Holnap jön egy markáns hidegfront! Legalábbis azt mondják a hozzáértők. Helyzetjelentést várunk!!!

Zsófi
Szép nagy pocakod van!!! :D És még mekkora lesz? :lol:
Léna történet engem is érdekelne! :D Nagyon csini így is! :lol:

Gabi
Jó, hogy jöttél!! Enciről kép?

Andi
Megint eltűntél!!! Költözködtök?

Mi kicsit náthásan, de jókedvűen töltjük a napokat. Egész nap megy Matyi, egy percre sem áll meg. A legújabb: felmászik az ebédlőasztalra és ott táncol, meg kiabál. Hát, nem egy nyugodt gyerek. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Dorka: én is estem egy nagyot anno Ricsivel. munkahelyemen elcsúsztam a vizes kövön. akkor elmentem sebészetre a kezem miatt, mert nagy volt az esély, hogy eltörtem, annyira fájt, meg szívhangot is néztek éjjel az ügyeleten. ott mondta az ügyeletes orvos, hogy ne aggódjak, akár hasba is rúghatnának, a víz védené őt (még ha kissé túlzás is volt, de azért megnyugtató).

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Átmentem :D:D:D Köszi a drukkookat, Tünde????

Dorina
Boldog szülinapot!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!

Gratula!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
anittik

Borsa!

Nagy nagy gratula, akkor megvan a diploma is, ugye?
Nekem meg képzeljétek, ez az utolsó munkanapom hivatalosan.
Mivel az elkövetkezendő két napban felújítás miatt bezár a hivatal. :D
Persze még nincs utódom, nincs átadási jegyzőkönyvem és senki rám sem bagózik, meg a 3 munkakörömre, így jövő héten még be kell jönnöm párszor, de remélem akkor már nem 8-16.00-ig kell benn lennem.....
Szóval most nagy az öröm.
Ma még dobozolok, le kell pakolnom két szekrényt, de hát már látom az alagút végét!!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Borsa! gratulálok :lol: tök jó az új vonalzós kép!!!

kár volt elkiabálnom,hogy Enci nem mászkál ki, mert tegnap d.u. nuku alvás, 15-20or kijött: anya mit csinálsz? stb. szövegekkel. :lol: de éjszaka nem mászkál. kop-kop

Banana! csak óvatosan mert már csak 2 napod van hátra hivatalosan :lol: nehogy metro-baba legyen :lol:

Zsófi! szépséges pocak!!!!Lénáról hol készült a kép?

Kép
gablaty

Aprooka, utolsó munkanap... Nem is tudom, nekem mikor volt az. Valamikor 2006. január vége körül... :oops: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Óvatosan a dobozolással.

Gablaty, Zétibaba születése előtt mi is levettük a rácsot a kiságyról, mert Zsombi hányásig üvöltött benne az esti fektetéskor. Azóta is meglátogat minket majd' minden éjjel, néha többször is... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Tünde: A táblázatban kérlek szépen írd át a 25-öt 1981-re. Köszönöm.

Amúgy el vagyunk. Viktornak jön az egyik rágo foga és nagyon nyafka. Éjszaka nem alszunk sokat :oops: ,de napközben bepótólja. :D

Na szaladok is tovább.
Mindenkinek szép napot kívánok.

valentina

Sziazstok!

Táblát frissítettem, majd ha többet leszek itt, töltök is fel újat!

Nekem is megvan, hivatalosan a pedagógusi diplomám mellé most már közoktatás vezetői szakvizsgám is van. Jól hangzik mi? Amúgy fogalmam sincs, mit ér, mert tanulni sokat nem tanultunk. Mindegy. Valmire tuti jó volt. én élveztem.

Borsa, gratula!

mtunde

Borsa, Tünde, ügyesek vagytok, gratulálok!!!

Banana???

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok, meg mindig itt, megvolt a fodrasz, mehetunk szulni..:)
najo, meg nem, most voltam a ctg-n, egy icipici joslofajas volt, a doki nezett uh-ot, lepeny jo, 3200 g a baba, meg mehszajat, teljesen zart, ugyhogy vasarnap reggel kell visszamennem, ujabb ctg-re... remelem, addigra meglesz mar, es megsem kell...
bar amit nem ertek, h irta az aszisztens, amit diktalt neki az orvos, es mondta, h 39. het, mondom neki, ez mar a 40., aszondja, nem, 39...most nemtom, miben szamit ez, vagy mit jelentsen...
ezt a meleget nagyon nem szeretem, folyton ajuldoznek, tegnap is total kesz voltam, mire hazaertem...holnap hidegfront? alig varom! :)

banana

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: