bondi!
jó kis szerelmi vallomás
tappancs!
nem semmi vihar lehetett nálatok. egyáltalán nem irigyellek. mostanában milyen viharok vannak, meg tornádók meg minden vicik vacak. régen ezek nem voltak... most meg... teljes káosz
vera!
remélem már minden rendben, szent a béke. ezek már az izgalomtól, meg a türelmetlen várakozásból adódnak.
remélem végül mégsem kellett a dokihoz egyedül menned.
most kicsit rólam
amit irt doki a folyásomra gyogyót nem semmi. ugy eltüntette, hogy a 3.-at már alig tudtam felrakni annyira kiszárított
még jó hogy elfogyott. de tuti még egy kurát nem csinálok végig. már csak akkor menne, ha lenyelhetném. de alulról már tuti nem fog.
mint ahogy irtam is, elindultunk mégis szombat hajnalban. olyan 6 körül indultunk. utközben néha volt egy kis zápor, de nem volt vészes.
pesten szépen átjutottunk, igaz volt mikor jó ha 30-al mentünk.
kocsi meguszta

meg persze mi is.
szombaton voltak a programok. volt autószépségverseny, kipufogó hangnyomás, pótkerék hajító verseny, gyorsulási verseny

volt pasi és csajos csapat. habár a csajos inkább vegyes válogatott volt, mert 1 csaj csapat volt és én is a tagja voltam. igy Bencével már vegyes csapat volt
szóval a gyorsulási olyan volt hogy egy olimpikonos leont kellett tologatni. én vezettem
meg volt strandröplabda is. a vizibicikli verseny a rossz idő miatt elmaradt
aztán szombat este volt díjkiosztó meg volt hastáncbemutató. nem én tartottam
közben bográcsoztunk is. fini paprikás krumplit csináltunk. ennyi program mellett ezt láttuk célszerűnek husi helyett.
nyusziapunak sikerült szépen beállnia

sörcsi, beherovka, jéger, unicum. persze nem volt vele egyedül
már reggel 5-kor kukorékoltam vasárnap. ugyhogy kisétáltam a vízhez és hattyukat etettem. családdal voltak

kis tünci rut kiskacsákkal voltak 6 db-bal.
meg elmentünk a Bence hegyre a kilátóhoz
stílusos
meg a pákozdi emlékműhöz. aztán megebédeltünk velence elején. nosztalgiáztunk. nyaralás alatt mindig odajártunk kajálni.
halacskát ettem. nagyon jól esett.
aztán indultunk haza. pest elején kaptunk egy kis jeges esőt. még jó hogy kevés jéggel
juj kicsit hosszura sikerült
bocsika!!!
mindjárt hozom a képeket is.