Sziasztok!
Gratulálok Barinak! Sok boldogságot nekik is!
Mia! Nekünk is volt szopi problémánk a bal cicivel és igazából nem tudtam rájönni, hogy miért. Tejci volt benne bőven, de Marcus egyet cumizott rajta, majd kiköpte. Ha visszaraktam a szájába megint cumizott egyet és kiköpte. Én a spártai módszert alkalmaztam.

Egyszer, amikor acélosnak éreztem magam, akkor mellretettem és ahányszor kiköpte, mindig visszaraktam a szájába. 45 (!) percen keresztül játszottuk ezt, majd a végén ő adta fel, rácuppant és megkajcsizott belőle. Azóta nincs gond a bal cici elfogadásával sem.
Cumisüveg egyelőre nincs nálunk, de cumi néha igen. Két szopi között néha ébren van Marcus, és cumizással szórakoztatja magát.
Nem vettem fel melltartót tegnap este alváshoz, azzal a felkiálltással, hogy hagy aludjak kényelmesen, reggel meg arra ébredtem, hogy eláztattam a lepedőt anyatejjel.

Most cserélhetem le az ágyneműt.
Idáig azon paráztam, hogy nem eszik a gyerek, most azon, hogy túl sokat eszik.

Három és fél hetes és lassan eléri a 4 kg-ot. Ez a születési súlyhoz mérve is 700 gr hízás, ráadásul ugye 3 kg alatti súllyal jöttünk haza. Egy kis zabagép lett. Három óránként szigorúan követeli a jussát, nem bukik, nem hasfájós, jól alszik, kaki van rendesen, így nincs szívem kevesebbet adni neki. Nem is tudom, hogy hogy csinálnám.

Szopás felénél szedjem le a ciciről?
Hétvégén anyósnál voltunk. Tiszta stressz volt. Nekem.

Agyon aggódta magát. Egész hétvégén azt hallgattam, hogy éhes a gyerek, fázik, le ne ejtsd, fáj a hasa, stb, mindezt azért, mert néha ébren volt Marci két szopi között és mondogatta a magáét. Nem tehetek róla, ilyen nagydumás gyerekem van, aki már három hetesen sem tudja befogni a szájacskáját.

Persze az lett a vége, hogy állandóan felkapkodta, és próbálta elringatni. Marci ráérzett az ízére a dolognak és már este is ölben akart lenni. Nem tudtam elaltatni az ágyában, magam mellé kellett venni.

Tegnap este jöttünk haza és féltem, hogy itthon sem fog aludni, de szopizott, betettem az ágyába, kicsit dünnyögve méltatlankodott, de utána elaludt. Éjszaka sem volt probléma jelzett, hogy éhes, szopi, majd alvás. De mondtam a páromnak, hogy most azért nem megyünk egy darabig.
Egyébként meg jó fej az anyósom, ezért csodálkozom, hogy így viselkedett. Talán ez friss nagymamás tünet.

De azért hanyagoljuk az utazást egy darabig.