A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi: Igen, nagyon rossz volt!! Akkor képzeld az apósom 140 kg és vagy 190cm.Petra nem fél tőle de nem is a kedvence....(Főleg mikor mindig azt hajtja "egyem is meg").

Ági

Kép

Kép
agica1126

Annyira édes Szeli a képeken nagyon.Imádom!!

Kép

Kép
agica1126

a "nagyon" szót nem akartam elég hülye lett igy a mondat.
Mi van velem? :shock: :shock:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!Szegény Petrus!Gondolom mennyire megijedtél!!!Anyósodnak egy óriási feketepont!!!!

Én a sógornőmmel jártam majdnem így,múlthéten anyósoméknál voltunk Bertust odaállította az ágy mellé,én meg épp tettem le az ágyra a kisbabát(sógornőm kislánya,Réka most másfél hónapos)
Mondtam neki ha nem tetszik ahogy letettem akkor igazitsa majd meg(oldalra szokták fektetni,én is úgy fektettem csak épp nem felelt meg...)azzal a lendülettel el is engedte Bertust aki természetesen hanyatt vágódott!!!!Akkorát koppant a feje a padlón,azt hittem be is tört a feje!!!!!Meg tudtam volna ölni!!!!!Hogy lehet valaki ilyen hülye,hogy elenged egy ekkora babát????????Persze,hogy elesik,nem tud ő még egyedül állni!!!Vannak ilyen idióták de akkor ne akarják megfogni a babákat ha nem tudnak rájuk vigyázni!!!!!

Szelike tündéri mint mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Viranka boldog szülinapot! Anyukám is ma született :D
Lizónak boldog hóforduló!

Regi nagyon édes Szeli a képeken:-)
Ágica anyósnak dá dá, hű én nem tudom mit csináltam volna... Remélem minden ok lesz a neurológián. Mi már egy hete itt vagyunk, aztán semmi jót nem tudok tanácsolni.
Juba a sógornőd se semmi :twisted:

Rólunk: továbbra sincs semmi változás ( negativ) , holnap még egy EEG, aztán remélem húzunk innen.

Heni
KépKép
heni81

mesi: oszinte rszvetem, nekunk, amikor meghalt a tomi anyukaja azt mondta a pep, h amikor elmegy vki a csaladbol, akkor szuletik egy uj elet (en akkor biztos voltam benne, h az elso tragikus terhessegem utan ami kis linikenk meg fog szuletni)

TALI: nagyon nagyon sajnalom de nekunk nem jo az idopont, mert tmiek mennek "nyaralni". tavaly elott a barati tarsagaunkban a fiuk kertek, h legyen minden evben sajat nyaeralasuk, ami azt jelenti, h 3 nap horgaszat. nappal mi is megyunk fozni, de ok ott maradnak ejszakara sator/fahaz - na meg a legkozelebbi varos szorakozohelyei 8) - az a lenyeg, h ez most hetvegen van! KAR KAR KAR KAR

Kép

Kép
mmarica

Ágica akkor holnapra megy nektek a drukk!!!!!!Majd írd meg,hogy mi volt!!!

Heni!Remélem,hogy holnap hazajöhettek!!Nagyon szuper,hogy minden eredmény negatív!!!!!

Mi meg csütörtökön megyünk újabb vizeletvételre,de az eredmény csak egy hét múlva lesz meg...

KépKép
juba

Ja csajok a talira mi sem tudunk menni:-( :cry: :cry:

Heni
KépKép
heni81

Válogattam össze Bertus fintorgós képeiből,van köztük egy-két gyöngyszem,ha nem bánjátok felteszem őket!

Komment nélkül...

Az utolsón mint egy igazi bűnőző!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
juba

Halihó!

Hú, de rövid volt ez a hétvége. Mivel itt is EB-láz, írok néhány sort. :lol:

Úgy látom, ma kislányok ünnepelnek. Királylánykák, Lizi, Zitus Isten éltessen Titeket!

Robesz, nagyon boldog névnapot kívánok!

Viranka, Drága fülhuzi! :wink: :lol: Éppen csak betöltötted a 18-at, nagykorú lettél? :wink: :lol:

Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást! Vizsgálatra váróknak nyugodtságot, jó eredményeket!

Gremesi! Drága, osztozom fájdalmadban. Továbbra is vigyázni fog rátok, csak másként.
dmaggie

Bertus igazi művésznő!!!!! Mennyi arca van. 8) :roll: Egy igazi tündér.
dmaggie

Szelike is olyan nagylány már! Őrület! Hogy mosolyognak a szemecskéi. :lol: :lol:
dmaggie

folyamatosan kivág :evil:

Köszönöm szépen :) most már én is a 30asok klubjába léptem :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Vééééégre süt a nap újra :D !

Nagyon el vagyok maradva :? ...

Emma, Máté, Lizi, Zitus, boldog hófordut utólag!!
Kép

Robesz, boldog névnapot!! Viranka, Isten éltessen (beléptél a klubba? :wink: )!!

Kép

Boldog hófordulót a ma kilenc hónapos Grétinek!! Kép

Mi szülinapoztunk szombaton, tegnap is sűrű napunk volt :roll: . Elkezdődött az utolsó hét a suliból (véégre), holnap osztálykirándulás (egy városszéli lovastanyára :roll: ).

Mesi, nagyon sajnálom a mamádat, együtt érzek Veled! Próbálj a szépre emlékezni, és hidd azt, neki most már sokkal jobb...és amit Mmarica írt az új élet születéséről, én igaznak hiszem :roll: .

Irina, hogy van Ádó???

Heni, apa szuper jó fej, hogy elküldött :shock: , tényleg rád fért már :D !!! Én is alig várom, hogy megnézhessem ezt a filmet 8) .
Remélem, hazamehettek, de jó lenne, ha mondanának valami okosat Péterkéről :evil: .

Juba, Bertus képei szuperek :D !! Az ujjával a szájában és a félvállas haláli :lol: :lol: , "Nekem dumálsz, öcsisajt?!", imádom :lol: !!
Halgass rám: ülj le néha apa mellé EB-t nézni, nem fogod megbánni :wink: :lol: (mondjuk nem javaslom a németeket, lengyeleket, hollandokat, horvátokat, de az olaszokat, portugálokat, spanyolokat, görögöket biztosan érdemes lesz nézni, és nekem új felfedezettjeim a svájciak, jóóóóóó kis fiatal csapat :wink: :lol: !
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Játék , Bence játékaival remekül elvan, autók, dínók, állatok, fehérneműs fiókot pakol ki-be, műanyag edények stb...minden jó játék, ami új...ruháskosár, babakocsi-toligatás 8) ...

Regi, én is elég gyorsan etetem Pankát, de azért, mert tátog :shock: ...Kis éhenkórász :wink: ...őt azért nevették ki, mert akkorára nyitja a száját, mintha nem a akanalat akarná bekapni, hanem a karomat :oops: :lol: ...tényleg, bárrmelyik nagyobb gyerek meg tudja eteni, mert nem lehet eltéveszteni a száját :lol: .

Szeli gyönyörűűűűűűűűű, milyen nagy lánynak néz már ki, és milyen sűrű a haja :D !!

Én már alig várom, hogy Panka is üljön (az állást nem várom :oops: ).

Ágica, anyós :evil: ...remélem, neurológián minden o.k. lesz :D !
dettyk

Mármint Panka játszik Bence játékaival :oops: .
És ez nem a svájci csapat, csak úgy találomra :oops: .

Timi26, hoooooooooooool vagy? Hétvége?
dettyk

sziasztok!

Viranka boldog születésnapot!

Robesznak utólag is boldog névnapot

Hófordulósoknak gratula, Emma, Máté, Lizi, Zitus puszi nektek

Viranka nem csuklottál a hétvégén?
nagyon sokszor emlegettelek :lol:
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, hogy megvarrtad a mélytányért!
Egy álom abban vinni cicát :lol: :lol: Sokkal jobb a súlyelosztás :lol: :lol:

Dettyk hmmmm...............
jó kis pasik vannak a focisták között 8) :lol:

Játék annyira változó.
Van amikor órákig eljátszik a saját játékaival (ez a ritkább)
Van amikor csak azok a jók a számára ami a mienk.
Könyv, újság, spray doboz, joghurtos flakon.............
Bármi amit mi használunk.
Amivel szintén sokáig elvan az a kulcs :shock:
Nézegeti, rágja, ütögeti :lol: :lol:

Heni Remélem ma tényleg hazamehettek.
Kicsit irígy vagyok a mozi miatt. De jó neked, hogy elmentél.

Juba Bertus nagyon cuki, milyen édes pofikat tud vágni :lol: :lol:

Maggie hogy sikerült a keresztelő?

Ágicalátom anyós hozta a szokásos formáját :?
Majd írd meg mi volt ma!

Irina Ádó rendbe jött már teljesen?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Dettyk!A focival kapcsolatba engem meggyőztél :lol: :lol: :lol: 8) !!!

Grétinek boldog hófordulót!! Kép

Később még jövök,most sietünk a boltba...

KépKép
juba

Magunkról Gréta cica tegnap nagyon nyűgös volt :?
Egész nap 30 percet aludt :shock:
Voltunk párom kereszt szüleinél és semmiről sem akart lemaradni.
A kutyájuk szerintem egy életre megutálta a kisgyerekeket 8) Cicusom "csak" meg szerette volna símogatni 8) Hát jó sok szőr maradt a kezében :roll:
Az éjszakáink rendeződni látszanak (kop-kop-kop)
Ma csak 5-kor ébredt fel. Addig aludt egyhusztában majd visszaaludt még mellettünk 7-ig
Lányok ti mit adtok a babónak ha kemény a széklete?
Szegénykém szenved vele és nem segít sem a barack sem a paradicsom.
Olyan nagyon sajnálom :(
Akkorákat nyög miközben erőlködik az eredmény meg szinte semmi :(

Köszönjük a köszöntéseket :lol: :lol:

Szép napot, élvezzük ki a jó időt!
Csütörtöktől újra esőt és hideget mond.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ha jól olvastam:Viranka Boldog Szülinapot! :)

Emese részvétem.. :(

Heni drukolok,hogy kiderüljön mi volt a gond.Nagyon erős vagy!!

Nagyon szép képeket tettetek fel.. :) Én is adós vagyok :oops: ,de még nem csináltam képeket.. A szobánkat csináltuk.. Hétfőn kedden kert,szerdán is + állatorvos.. Elaltatuk a kutyánkat :cry: kivolt az idegrendszere + szívbeteg volt.. Többi napokon meg a tapétázás letépés felrakás takarítás.. Most már csak a függönyt kell megvennem megvarnom és felraknom.. A héten meg a játszót csináljuk a fiúknak. :)

Móni: Domi széklete is kemény szokott lenni,most itatom mit a fene + vettem neki szilvababa desszertet,az valamivel puhitotta neki..A főziét meg tuningolom sárgarépával így puha kezd lenni..

Kiskolbi: te még a cerazettet szeded? én még igen reggel szoptatok még,de nem klafa. 3 hete pötyvérzésem van,voltam dokinál és mivele kevesebbet szopizik össze-vissza járnak a hormonjaim. :? Tökre idegesít. .Neked volt így? Úgyhogy lekéne? erről az egy szopirol is szoktatnomDomit,hogy másik gyógyszert tudjak kezdeni ami majd beállítja és nem vérezgetek össze-vissza.. Hajnalban 5kor szopizik addigra kellene valami gyors kaját kitalálnom,de a tápit nem issza meg. :shock:

No majd még megpróbálok jönni...
varga tünde

Halihó!

No, korán reggel megjártuk a dokibát, Gergő ismét beteg. Kötőhártya :twisted: , szuper. Lezsíroztam dokibácsival, hogy a héten már nem megy suliba, majd besétálunk a cuccaiért. :lol: Csak ugye a szeme miatt eltiltottam a sz.géptől :oops: , így kissé uncsi neki. Manóka meg alszik, korán kelt,még n7 sem volt, már felkelt, miután visszajöttünk a dokitól elaludt, de felébredt a vasaló sziszegésére, ismét sikerült megpihennie. Nem merek vasalni, inkább pihenjen. :oops:

Móni, a keresztelő majd csak most lesz, 15-én, azért is nem tudunk menni a talira.

Tegnap nem írtam, hogy Dávidot beválogatták a területi válogatottba, így 16-án utazik Balatonboglárra a tornára, majd csak 20-án jön haza. Most jár az agyam, hogy mi az, ami feltétlenül szükséges még neki. Ehhez jön a beteg, a kicsi, a takarítás, rengeteg mosás, stb., készülődés a keresztelőre. Édsapa szerdán szigorlatozik, rá nem lehet addig számítani, szóval zajlik az élet rendesen. Meg egyébként is az EB-hez kell most igazodnunk. :lol:
Nekem meg be kellene jelentkeznem a nőgyógyászhoz, de esélyem sincs meglőni, hogy a Kedves mikor ér rá. De jó, hogy a jövő héten kapok kimenőt én is (Henihez hasonlóan). A négy barátnő tervezi, hogy megnézi a SNY-ot. :wink: :lol: Remélem összejön, szerdára terveztük, de el kell halasztanunk.

Ja, igen, Albertnek is legtöbbször kemény a széklete, de megbírkózik vele. Mondjuk, észre lehet venni, amikor éppen akciózik. :D

No, felébredt, mennem kell. :(
dmaggie

talán most :)

Robesznek boldog névnapot :)
Lizi,Dorka,Zita,Gréta boldog 9.hónapot :)

Láttam csudaszép babákat :)

SNY kötelező :) nagyon jó Silka! mond meg férjednek h. maradjon estére Lizi bébivel te meg menj moziba :) elkísérlek :) nagyon jó volt :)

Önző modon most megint magunkról :oops:
Hétvége megint jó volt 8)
Szombaton du. rendezzük/pakoljuk át a gyerekszobát :) apu 2 könyvespolcából egyik ki,persze könyvek le(szerencsére ez nem a duplasoros kpolc volt :) de ha már lúd akkor legyen kövér pakoljuk és rakjuk át a másik polcot+kölykök ágyát :) csodálkoztam Bálint mi a fenéért nyűglődik,aztán kiderült már 1/2 8 volt :roll: gyors fürdetés fektetés :wink: Míra már nehezebb eset volt,nem akarta h. moziba menjek,nem aludt el :evil: én ideg mert azt hittem 1/2 9es-re megyünk a westendbe.Kideeerült hn9 duna Pláza :) apa Mírát elaltatta,én elkészültem,tesóm barátnőjével elmentünk :) film szerintem naon jó,még Apát is elrángatom magammal :)
hajnal n2re hazaértünk,Bálint felsír gyors szopi anya lefekszik elalszik 2 után :roll: 3kor Míra át,Bálint f5kor úgy dönt friss és kipihent :evil: csudajóóó :? szerencsére 6kor ismét beájult,így én is visszakómáltam :) Persze Míra 8 előtt riadóztatott :?
még pakoltuk a szobát,közbe megterítettek :) Míra kihív h. ebéd :) persze nem,de ha már kint vagyok kérdezzem már meg Tőle milyen virágot vettek :) mjegkérdem a válasza:1 szál büdöskét :lol: :lol: :lol:
aztán kaja 30szál vörös rózsa(amit vett,nem a kertből szedett kedvesem :) ) ajándékkutatás :) behülyített kedves karórát kapok :? én már beletörődtem,lelkiekben felkészültemh. vágok jó pofát hozzá(utálom,nem bírom magamon az órát elviselni),s közben azon agyaltam h. nem igaz h. 11 év alatt nem jött rá h. nem szeretem az órákat. Erre kaptam bicajt gyereküléssel :) erre vágytam,most majd tekerhetek :) persze Bálintom egész nap aludt kemény 1 órát(Kaqk írigyellek is Emma jó alvókája) miatt,nekem miért nem dobott ilyet a gép :) mindkét gyerekem rossz alvó,de kicsipasi még Mírán is túltesz :(
persze estére hulla,iszonyat rossz éjszakánk volt.Míra hajnal 3kor átvonul hozzánk rutinosan takaróval,majd közli h. nem fér el tőlünk :shock: 8) lehet h. 3*2-es ágyra volna szükségünk 8)
Aztán némi közjáték után(természetesen Bálint is volt fent)visszaaludtunk s arra kelek hn9kor rezeg a telefon és jönnének hozzánk ovistársak(2nagy+2kicsi+anyukák no mit szólok hozzá :) nemrég mentek el most csend van Bálint is kidőlt Míra kint játszik még :)

Bálint kajája közben megfőtt no csók :)

KépKép
viranka

Dmaggie! Így nem lehet egyszerű. De Te egy szuper Mami vagy, és tudom, meg fogsz oldani mindent. Ha meg eljuttok a dokihoz, majd írd meg, mikor lesz, gondolni fogunk Rád!
Dávidnak szívből gratulálok!!!!

lmóni! Zsófi székletén a szilva desszert szokott segíteni. No meg a sok folyadék, de azt nem tudom befolyásolni. Valamelyik nap majdnem 600 ml vizet megivott. :shock: Van, amikor a 260-as üvegben meghagy...

Játék: Nagyon változó. Érdekes, mióta Kistesó jön, elvan egyedül is az ezerféle játékával, csak legyek a közelben. Mintha tudná, hogy Anyának pihennie kell. :D
Egyébként sokat mászkál, kapaszkodva közlekedik, 1-2 lépést megtesz pl. az Apja felé segítség nélkül. Ezek gyakorlása közben is jól elvan.
No meg a babataxi tologatása.
És a tánc! Ha hall valami jó zenét, elkezd tekeregni, mint egy kígyó, és rázza a fejét! Meg kell zabálni!
Ami mlg lekötni, a teraszajtóban történő üldögélés, rágcsálás, és nézelődés.

Mmarica! Mikor Apának mondtam, hogy Nagymama már nagyon rossz állapotban van, és csak napok kérdése..., akkor azt is elmítettem neki, amit mondtál, mikor valaki meghal, születik egy új élet... Nagyon érdekes! És milyen igaz...

Juba! Bertusodnak ezer arca van! Akkora jó fej!!!! :D Nagyon bírom a képeit! :D
A sógornőd sem százas ezerrel, de talán betudható annak, hogy tapasztalatlan. :roll:

Ágica anyósára nincs mentség! Ultra gáz! :evil:

Szeli meg annyira szép kislány!!!!
Itt csak csudaédes babák vannak!!!!

Mi jól vagyunk (hellyel közzel). A Gravida valamit enyhít a rosszullétemen, és már nincs az a lábról leverő fáradtság. De azért még mindig nehéz bármit is csinálni, és azért az émelygés befigyel. :?

Zsozsó ma nagyon nyűgös, pedig délelőtt aludtunk egy másfél órát.

No most megyek! Sense! Jelentkezzél!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Grétinek boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Te ilyen ügyes vagy, hogy mei tai-t vartál? :shock: Nem semmi! :)

Dettyk! Focicsapat: :lol:

Bertus grimaszai fantasztikusak! :)

Tündi! Szegény kutyus! :cry:

Szeli egyre korábban ébred reggel, most már az 5 - fél 6-nál tartunk. Szerintem azért, mert világosodik. Hiába van a függöny behúzva. Szerintem megpróbálok valamit még rátenni az ablakra, ha nem jó úgy sem, akkor lehet, hogy redőnyre fogok gyűjteni... :roll:

Ma is már 2x aludtam a torna rovására, és így is kómás vagyok (2 energia ital után is). Nem jó ez így. :?

Képzeljétek, ma volt valami zöld műanyag Szeli kakijában... :oops: Nem vizsgáltam meg, de szépen kijött, amit lenyelt... :? :lol:

megyek, sírva ébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Szeli is tátog ezerrel evés közben. Szerintem már lassabban nem is adhatnám! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Isten éltesse sokáig Gréticicát!!!

Dettyk, Móni: köszönöm szépen a ránkgondolást, nemrég volt itt az orvos, szerinte Ádi rendben van, nem talált semmit, de "lehet, hogy egy kisebb vírusos megbetegedés" -- hát az mindig befigyel. Amúgy most volt napok óta először normális éjszakánk (már kezdtem nagyon elcsigázódni) és Ádi ma nem nyűgös végre, de az enyhe hőemelkedés megvan. Jelenleg manóka veri a gardróbszekrény ajtaját, és mivel nem reagál rá a szekrény, mérges. :-)))))

Maggie: jobbulást Gergődnek, gyorsan gyógyuljon meg!!! Gratulálok Dávidodnak, nagyon ügyes fiú!

Viranka: és milyen érzés a 30? :lol: Nekem úgy tűnik, a sajátom már egy évezrede volt (pedig csak 2 éve...), akkor még jártam olyanokban, hogy házibuli ;-)

Gremese: azért egyszer kapd le nekem Zsozsót, ahogy elmélázva ül a teraszajtóban, valami tündéri lehet (már így elképzelve is)!

Lányok, ki az, aki akkor JÖN a babatalira?

Kép
Kép
irina

L.Móni, kutyus :lol: :lol: . Szegény :oops: .

Maggie, Gergőnek jobbulást! Dávidnak nagy-nagy gratula :D !!

Viranka, ugyeeeee, két gyerekkel hogy zajlik az élet :wink: ? Isteniek a beszámolóid :D !!

Már megint vihar jön :shock: :evil: !!

Szemléltetem Panka kajálását :wink: .
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kicsit sok voltam, bocsi, de nem bírtam ki :oops: :lol: ...

Mesi, ez jó, hidd el, egyre jobban leszel :D !!

Regi, képzeld, én arra jöttem rá, hogy mikor nekem megvan, Panka hajnalban ébred :shock: . Abban a pár napban f6 körül ébredt, mikor elmúlt, visszaállt 7-f8-ra :shock: :roll: .
Apró dolgok kijönnek, nem kell aggódni, lesz ott még más is :wink: :lol: .

Irina, jó hír, de jobb lenne, ha még az a kis vírus sem lenne :evil: .
Én még mindig szeretnék menni talira, bár nagyon sűrű lesz, minden nap utazhatunk :twisted: .
dettyk

Dettyk!Pankesz őrület milyen édes,aranyos kiscsaj!!Nagyon tetszik az etetőszéket,megkérdezhetem,hogy hol és mennyiért vettétek?Nekünk még nincs de most már itt az ideje,hogy én is beszerezzek egyet(igaz a tápin kívül nem nagyon akar mást enni a kisasszony de én azért próbálkozok!)

Na most erről jutott eszembe,anya mondta,hogy az egyik falubeli csaj 2 hónapos!!!kislányát krémtúróval tömi :shock: :shock: :shock: tesóm(boltba dolgozik ahol a csaj veszi a cuccot...)mondja neki nem szabadna még tejterméket adni ilyen kicsi babának,erre a csaj:EZ NEM TEJ :shock: :shock: :shock: És az anyja meg a nővére azt mondták,hogy már lehet :shock: Hihetetlen milyen értelmes emberek vannak...

Irina!Az azért jó hír,hogy nincs komoly baja Ádikának!!!Bárcsak az a kis vírus se kínozná!

Köszönjük a dicséreteket :oops: :D 8)

Regi!Bertus is nagyon szeret korán kelni :? Nálunk reluxa van az ablakon de utálom mert sokkal világosabb mint a redőny :twisted:
Én is gondoltam már rá,hogy talán ez is zavarhatja!

Vrianka!Harminc szál rózsa az azért nem semmi!!!(ezt most nem a korod miatt hanem,hogy apátok milyen rendi!Én utoljára a 19.-re kaptam apánktól... :roll: )És a bicaj is tök jó!!Nekem is van és amint Bertus meg tud ülni a gyerekülésbe azzal nyargalunk majd boltba 8)

Mesi!De jó,hogy jobban vagy!!!!És Irinához hasonlóan engem is érdekelne Zsófika teraszajtó előtti merengése!!!

Móni!Mintha egyszer Fleur írt volna valamit kemény székletre de sajnos nem írtam fel a nevét :oops: Pedig néha nekünk is kéne...

Maggie!Gratulálok a fiacskádnak a beválogatáshoz :D Látom akkor nálatok is akad fociőrült rendesen :lol:
Ha sikerül elmenned orvoshoz írd meg,hogy mit mondott!!!
És kitartás,nem egyszerű ami vár még rád(kersztelő,stb)

Most tűzök mert sírás van...

KépKép
juba

Sziasztok

Viranka: Apa kitett magáért és tök jó hogy átvert a karórás üggyel :lol: Igy aztán igazi volt a meglepetés. :lol:

Juba: Bertus egy angyalka.Jó felelőtlen egy anya lehet az a csaj.Szegény baba pocija mivel kell megküzdenie :?

Maggie: Gratulálok én is a fiacskádnak most az anyukája is biztos nagyon büszke rá :wink:

Mesi: Hidd el már a rosszullét felén túl vagy nem sokára olyan lesz mintha elvágták volna.Amúgy mikor Petrust vártam úgyanezeket a tüneteket produkáltam.És ha jól emlékszem 8 kg fogytam a legelején a rosszullétek miatt egy falatot nem ettem vagyis nem bírtam :oops:

Irina: Jobbulást nektek.Mikor mentek tornára?

mmarica: Nálunk is bejött( meg én nagyon sok helyen hallottam már) ez a valaki meghal és új élet lesz....Nekem sajnos a nagynéném halt meg :cry: és rá nem sokára már pocimba volt a kisasszony.

Lmóni: Nálunk is nagyon kemény a kaki.Szegény vörösödik mikor nyom.Én szilvával szoktam próbálkozni.(sajna nem mindig jön be). :?

Heni: Hazamehetettek??

Dettyk: Annyira édes Panka a képeken igazi kis huncut.Még a szeme se.... :lol:

Voltunk ma a neurológián de majd megint mennünk kell kontrollra és keresni gyógytornászt.....Nem szabad ültetni!!!(Ezt eddig is tudtuk csak nagyon felelőtlen vagyok hogy tojtam rá magamat hibáztatom ):cry: :cry: de innentől nem ültetem bár a mai napot végig sírta mert feküdnie kellett....Meg ezt írta a papírra: Segített négykézláb helyzetet karokkal szépen tartja de lábai szét csúsznak.A látott jelenség sztereotip( ez mit jelent?) mozgásnak
felel meg. :oops:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Na megint oldalt.............. :oops:

Gréta cica boldog hófordulót!!!!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Maggie! Gergődnek jobbulást! :( Dávidnak pedig gratulálok!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tündi! Hogy Neked mennyi energiád van! :)
És még vannak itt hasonlók! Én csak ámulok...

Viranka! Olyan élvezettel olvasom mindig a sztorijaidat! :D Örülök, hogy azt kaptál ajándékba, amire vágytál! :)
SNY-t én se hagyom ki!!! Nem tudom, nálunk mikor játszák (később szokták).
Viszont júliusban megyek koncertre!!!!!!! Anyu itt alszik majd Szelivel, mi meg Apával csápolunk! ;)

Mesi! Örülök, hogy kezdesz kijönni a kómás állapotból! Emlékszem rá, hogy én is egész nap aludtam volna, mint egy mormota! :)

Irina! Remélem, Ádón hamar átmegy ez a vírus!!! Jobbulást neki!

Dettyk! Na, Szeli is így eszik, csak amikor már jóllakott, hirtelen elkapja a kanalat, és keni szét mindenütt, vagy jól rácsap, és röpül a tartalma... :?
Egyik nap készült róla kajálós kép, de nem az én gépemmel. Még várom, hogy átküldjék. Majd megmutatom! :)

Ágica! Szegény Petra, hogy így nem szeret feküdni... Hasra tetted? Hátha ez majd készteti jobban a mozgásra, hogy fekre nem jó! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi
Szerintem kitörne a közfelkelés, ha 6 hét lenne a GYES.
És te picúr sem ettél napokig semmit????? A gyerek kiflin és vizen él....:(
Végül ugye nem kötőhártya lett?

Silka
Ovi/Bölcsi itt is dettó uez a helyzet.

Regi
Gratula a Szeli foghoz!
Kösz a sajtos infot.
Szeli változatlanul cuki

Viranka
Hát Míra továbbra is csúcs :lol: a néni mit szólt??? :lol:
Hát nem semmi volt a 7vége, mozi klassz, de azért az estéid nem írigylésre méltóak.

Sense
Nyugi Lillát sem köti le sokáig semmi és főleg nem a saját játékai. Az csak arra jó, hogy kidobálja a dobozából majd vonul konyhaszekrényt pakolni. A mi használati tárgyaink sokkal jobb játéknak bizonyulnak számára: mobil, laptop, számítógép, flakon, műanyag tál és minden amit ér.
wow még körömfestés is :)

Mesi
Őszinte részvétem!

Heni
Nagyon jól tetted, hogy egy kis kikapcsolódást beiktattál és szuper, hogy apa is ilyen remekül helyt állt.
Tényleg jó volt a Sex és New York?

Ágica
Nagyon rossz lehetett. Nem akarom anyósod védeni, de szerencsére semmi baja nem lett és őszintén ilyen már velünk is előfordult.
Mondjuk én is biztosan nagyon pipa lettem volna, mert egy nagyinak tényleg más dolga sincs ilyenkor csak szeretgetni és igazán jobban odafigyelhetett volna.

Juba
Nem is :) miért írod, h bűnözős, csak kis huncut.

Móni v
VAn valami csepp, csak a papír a kiskönyvben van amire fel van írva, az meg a hálóban és Lilla most aludt el. Majd megnézem neked.

Dettyk
Hova lett a punk haj??? :lol: amúgy zabálnivaló

Boldog névnapot Robesz
Kép

Boldog hófordulót Emma, Máté, Lizi, Zitus, Gréta
Kép

Boldog szülinapot Viranka!
Kép

No megint a súly: csajok szerintem a védőnőnk állati rendes, h így figyel ránk. Nálunk a skálán az a legalsó volnalat sem éri el a súlya és folyamatosan hanyatló tendenciát mutat és ez az ami aggasztja a védőnőt.
Az most már engem is nagyon aggaszt, h nem eszik...de annyira nem, h tegnap evett 1 kiflit, meg 4 kanál tejpépet és 4 kanál krumplifőzeléket és szopizott du 1x, meg este 1x és slussz.
Ehhez még annyi jött hozzá, h reggel elé tettünk egy kis sonkát összekockázva, kenyérvéget, egy kis paprikát és paradicsomot szintén kockázva és este evett egy picit velem a rakottkrumpliból (krumplit és tojássárgáját vettem ki belőle)-de ezek nem nagy mennyiségek voltak.
Ez szerintem az ő korának és mozgékonyságának borzasztóan kevés.
Inni persze iszik tegnap is több mint 6 dl vizet megivott. A kaját próbáltuk kanállal, cumisüvegből, de mindent eltolt magától. A végén már én is majdnem bőgtem.
A védőnő azt mondta lehet ez az étvágytalanság vashiánytól is, mert nem foghatjuk hetekig a melegre vagy a fogra.
Szerdán megint megyünk majd meglátjuk ennyi nem evés mellett sikerül e valamit gyarapodnia.
Igazából nem tudom mitévő legyek....folyamatosan próbálkozom és szörnyen rossz, h emiatt mindenféle kajás napirend borulni látszik.

KépKép
KépKép
fleur

Nekünk 7vége amúgy tök jó volt.
Szombaton itthon kerti partyztuk egy barátnőmnél és annak ellenére, h nagyon érdekes volt az idő, esős konkrétan, nagyon jól éreztük magunkat. Lilla is tök jól bírta. Egyszer aludt egy kicsit és a kezdeti megszeppenés után klasszul feloldódott :) Végül 9kor jöttünk haza.

Vasárnap meg elmentünk Ikeába és vettünk egy két apróságot, de olyan jól esett.
Többek közt sok műanyag dobozt is és átpakoltam a szekrényt a konyhában, h ha Lilla pakol ne kelljen 50x visszaraknom a kis vaniliáscukor tasakokat és egyéb apróságokat. Persze ezt az átpakolást is nagyon élvezte. Teljesen be volt sózva :lol:

Ma meg rájött egy újabb konyhaszekrény kinyitására, ami azért gáz mert ott vannak a befőttek és a babakaják is. És ugye az üveg törik. Most azon agyalok hogyan zárjuk le. Már alig van szekrény amit nem nyit ki :)
Ma is mostam, kiteregettem ő meg lerámolt. Pedig már cselesen fentre raktam a kisebb darabokat. :lol:

És kop-kop ma egész normálisan evett

KépKép
KépKép
fleur

És még náhány kép

Kicsit megkóstolom mi a jó ebben Kép

Épít, vagy inkább rombol :lol: Kép

Nagyon huncut és íme a két fog is. Kép

Ilyen állapotok voltak pakolás közben :lol: Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Juba, kérek szépen egy Bertust magamnak! Tündéri! :-)

Dettyk: egy Pankát is szeretnék mindenképpen! :-)

Fleur, én őszintén remélem, hogy Lillusnak semmi baja, és ha vashiány is, az könnyen pótolható. Egyébként nem tudom, mikoriak ezek a most felrakott képek, amiken egy tünemény a Lilla-baba ;-), de számomra egyáltalán nem látszik sovány kislánynak. Komolyan nem.

folytköv.

Kép
Kép
irina

Ágica, sajnálom, de hidd el, a gyógytornász segíteni fog Petruson!!! Szorítok Nektek!
Az ültetést nekünk is megtiltották, hozzátéve, hogy a babák nagyon hamar megszokják, mert felszabadul a kezük, de a gerincüknek nem jó, amíg maguktól bármilyen pózból fel nem tudnak ülni -- a lényeg, azt hiszem, a fekvésből felülés (erről csak annyit, hogy a védőnénink meg épp propagálta az ültetést, monván, Ádi már elmúlt féléves -- és ő tényleg csak jót akart, de ennek ellenére még jó, hogy nem hallgattam rá eddig! mert csak Ádi gerincferdülésére dolgoztunk volna rá); és a négykézlábazás ugyancsak nem megy nekünk (bár az elmúlt napokban Ádi rákapott és most már tovább ki tudja tartani magát, de a lába kicsúszik alóla).

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

mi is vagyunk, csak kissé zűrös napjaink voltak, esélyem nem volt ideférkőzni. Szombaton céges gyereknapon voltunk a mogyoródi aquaparkban – persze egy szem nap sem sütött és két zuhit is kaptunk. Mondjuk úgysem a fürdés volt a fő program, de azért lehetett volna jobb idő. Utána meg a szüleim voltak itt egész hétvégén. Ma meg Kismókusnak pokoli napja volt, csak úgy érezte jól magát, h az arcocskáját hozzám nyomta, úgyhogy 2 centire voltunk egymástól egész nap. Na, megint kezdődik. Éppen most ébred harmadszor zokogva az esti 9-es elalvás óta… Mi lehet ez? :roll:

Köszönjük a kedves köszöntéseket!

Boldog hófordulót Emmának, Máténak, Zitának, Dorkának, Grétinek!
Robesznek boldog névnapot!

Kép

Viranka! Isten éltessen ezen a kerek szülinapodon! Jól tudom, a huszadik???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
SNY feltétlenül! Nagyjából tudom miről szól, mert megnéztem egy kedvcsináló werk-filmet, azóta teljesen rá vagyok izgulva. 2-3 hetet még biztosan várok, mert úgy szeretek mozizni, h nincs úgy tele a terem és rendesen látok! Hiába, a 160 centi, az 160 centi! Majd utána kivesézhetjük az alkotást! :wink:
Nagyon jó kis ünneplésed volt, Mira meg egyszerűen besz.rás jó fej!

Gremese, részvétem! :cry:

Meryke, köszi az infót!

Ágica, jesszus, gondolom hogy megrémültél és kiakadtál. Tényleg nem lehet őket egy szempillantásra sem magukra hagyni. (bár néha van úgy, h én is hazárdírozom :oops: )
Sajnos nem tudok segíteni diagnózis értelmezés ügyében.

Édes Szeli! Látom szeret mászni, meg is látszik a nyoma a harisnyáján! :lol:
És ezek a Bertus fintorok! Nálam a 4-es a nyerő! :wink:

Dettyk, Nuno-val egyetértek :lol: , de Ronaldo és Baros nálam nem pálya. Viszont az én nagy favoritom sajnos lesérült, nélküle nem is igazi az EB. És még a szakértők is ezt hangoztatják… …bár ők más szempontból :lol: . Ja, és Cannavaro-ról van szó! :lol: :lol: :lol:
Hogy ez a kis Panka is milyen csodaszép kislány! És milyen jó barna az arca!

Fleur, szegénykém, ez a kaja/súly miatti aggódás. Ez tényleg nem sok, amit Lilla eszik. Viszont a 6 deci víz szép teljesítmény! Állítólag van vmi csepp, ami étvágyat csinál. Arról nem beszélt a védőnő? Jesszus, ez aztán a pakolás! Látom Lillának az ikeás tárolódobozok a kedvencei, amit nem csodálok, én is imádom őket. :lol:

Délután megcsináltam életem első lekvárját, szerdán meg is kóstolom az alkotásom, nagyon kivi vagyok rá!

silka
silka

Kikapnak az olaszok :cry:
És így kommentálta az riporter: ország-világ előtt bebizonyosodott, h Cannavaro nem pótolható. (én is így gondolom :lol: ) Nélküle zöldfülűek a többiek.

silka
silka

És még dobok néhány képet is! :lol:

Egy átlagos napunk komment nélkül :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Végigsöpört a nappalin a Liza hurrikán! És milyen büszke a művére!
Kép

Ezeket meg csak úgy, mert imádom őket :oops:
Kép Kép

silka
silka

Sziasztok!

De jók a képek! Tündéri minden baba!

Ágica!

Miért kell mennetek neurológiára és gyógytornászhoz? Mert leesett az ágyról?????

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Irina
Frissek a képek pénteken és vasárnap készültek múlt héten

Silka
Beszéltünk valami gyógynövényes cseppről, amiben vas is van. Eddig csak azért nem írta fel a nevét, mert ha vérvétel lesz akkor az a csepp nem kell most.
Én is imádom az Ikeás dobozokat, mert így csak a dobozokat kell 50x visszatennem :) nem a sok kis cuccot.
Milyen lekvár???
Lizi baby nagyon édes és csupa egyenszerkónk van :lol: rózsaszín fodros nadrág, rózsaszín napozó, utolsó kép rózsaszín poló :lol:
Édes ahogy alszik :) szopipárnán?

Ágica
Sajnálom, hogy nem jó lett az eredmény a neurológián . Bár őszintén nem tudom ez most rossz e amit ti kaptatok. Lehet, h nem is vészes csak mi halandók nem értjük, mert a dokik mindent 1000x bonyolultabban fogalmaznak meg.

Lányom pakolási láza tetőfokára hágott. Nem tudjátok erről mikor szoknak le? Vagy legalábbis díjjaznám, ha nem csak kifelé, de visszafelé is pakolna.
Ma reggel már azt a kosarat húzogatta ki amiben a karácsonyfa díszek vannak. Egyet meg is szerzett (szerencsére mind műanyag), persze azt ami csupa kék glitter :lol: most minden csillogós, minket is beleértve :)
Hihetetlen egy csaj, csak így a ma reggelünk :lol:-nem is értem mit csodálkoznak rajta, hogy nem hízik???!!!
Kipakolta a komódját a hálóban, az alsó és a felette levő fiókot.
Majd lehúzigálta a szárítóról az alsó sorok némelyikét.
Következőnek a szekrény alsó polcáról kihúzigálta ruháit.
Kimentünk a nappaliba, a pelenkázó kosarából kihúzigatta a pelenkákat.
Szétpakolta a játékosdobozát.
Mentünk a fürdőbe ott is nekiállt volna, ha hagyom :lol:
Itt már kezdett elfáradni és leraktam aludni.
Mindezen történések fél 7-fél 8-ig :lol: és közben még evett is. Na hogy ott milyen csatateret csinált. Totál szétkente a gyümölcsöt az arcán, de nem érdekelt csak az, h végre eszik :)
Nem unatkozunk .....

És képzeljétek pápázik, persze leginkább magának a tükörben :lol: a kis önimádó
Tegnap meg bevittem magammal a fürdőbe mikor tusoltam, imád vizeskedni. Hajat is mostam és egy pillanatra nem nézte rá, ő meg végig simította a karom és azt mondta mama :lol: no nem is voltam elolvadva :)

KépKép
KépKép
fleur

Grétike nagyon boldog névnapot!!!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Isten Éltessen minden Hófordulóst,Szülinapost és Névnapost!

Kép
Kép

A csajszikról képek nagyon szuperek, édes kis fintorgos és hurrikán söpörte mind Cuki. :D

Fleur!
Meg nyugtatlak lesz ez rosszabb is:lol:
Eljön annak is az ideje amikor majd össze is pakol ha akar
persze csak tanítani kell. :D

Viranka!
Üdv a 3X-esek klubbjában :D

Ildike az éjjel belázasodott és fogalmam sincs,hogy mitől
nincs meg fázva se semmi jele nincs,hogy beteg lenne,
csak a fogára foghatom.

Mi megyünk a talira ha nem gond akkor a tesóm jön velem mert viszem a tornádó fiamat is :D

Betegecskéknek továbbra is jobbulást.

Sense!
Hogy vagy?
Jelentkezz!

És a többiek is valami kis életjel pár sort írjatok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Üdv újra!!! :D

Mindenféle visszaolvasás nélkül gyorsan jelentkezem, míg Máté alszik, aztán ha sikerül, akkor visszanézem mi történt Veletek, míg nem voltam.

A hétvégénk nagyon jó volt, jól sült el Apukám 50. szülinapi összejövetele. :) Máté is önmagához képest jól bírta a strapát, bár azért tegnap már nagyon nyűgös volt. Viszont a vaterázott utazóágyat most próbáltuk ki először, és úgy aludt benne, mintha a saját itthoni kiságyában aludna. Ráadásul az elalvás is megy 7-10 perc alatt, ami szerintem egy felnőtt embernél is normális. Nem mondom, van nyüfi, de nem vészes, valódi sírás az nincs. Éééés, olyannyira működik a dolog, hogy szombat éjje este f8-tól reggel f6-ig még inni sem ébredt fel, gyakorlatilag meg se nyikkant. :shock: 8) Ma is hasonlóképp aludt fél 5-ig, aztán reggeli után még 6-ig.

Kajálással úgy vagyunk, hogy majdhogynem meg kell szüntetni az uzsit (kalóriaszegény gyümölcsöt kap csak :oops: ), és akkor van rendes vacsora részéről. Mindegy, nem baj, ha a tejpép kimarad (vagy majd az egyik tápszer helyett adom :roll: ), és napi 2x gyümi + 1 főzi lesz emellett a felállás.

Jut eszembe, felállás. Mi még elég messze vagyunk az önállóan elindulástól, mert állni sem tud egyedül, csak kapaszkodva. Mármint falba, bútorba, mert a kezünk nem elég Neki. Amennyire belehúzott annak idején a mozgásfejlődésbe, most annyira komótossá vált.
Ráadásul (Maggie, ez picit Neked szól, kíváncsi vagyok a barátnőd mit mondana erre) még mindig csak pár mp-ig ül egyedül, de mivel nem egyenes a háta, nem is hagyjuk.

Beszéd, "Anya", miegymás? Na, ezen már meg se lepődök. :( Máté minden szociális tevékenységet (mosoly, kacagás, stb.) elég későn kezdett, aztán úgy belejött, hogy folyton csinálja. Azt hiszem, a beszéddel is így lesz. Bár persze ez is olyan, amit most találtam magamnak parázni. :oops:

Van viszont egy rossz hírem: rájöttem, hogy nem tudunk menni a talira. :cry: :cry: :cry: Ugyanis vasárnap 11-re járunk úszni, és mivel a mostani hétvége is kimaradt az utazás miatt, nagyon nem kellene ezt is kihagynunk. Hogy lenne így Mátéból vízipók? Tényleg nagyon pocsék, mert már jól elterveztem, de majd legközelebb biztosan ott leszünk (hacsak nem vasárnap lesz.) :(

Megyek, meppróbállok visszaolvasni...

Detti
KépKép
kiskolbi

Maggie! Gréti! Boldog névnapot!
Molli! Boldog hófordulót!

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Ágica, ne haragudj, a tegnapi kérdésedre nem válaszoltam: a héten nem megyünk Dévény-kezelésre, csak majd ha Ádi teljesen meggyógyul. Nem szeretném, ha kimelegedve még jobban megfázna, vagyis rá-fázna a mostani náthájára (kis takony volt este már, azért gondolom, hogy ez alapvetően nátha azért).

Hörcsög: Ildikének mielőbbi jobbulást!!!

Silka: Lizkó gyönyörűséges!

Csajok, KI jön akkor a talira? Mert egyre többen nem tudnak jönni... Én nagyon szeretnék ott lenni, ha Ádi is teljesen okés lesz addigra.

Tegnap is felhúztam magam egy netes oldalt olvasgatva, ahol egy férfi gyerekorvos azt írta, hogy a gyermek első életévének második felében "jó időszervezéssel" (idéztem) az anyukák nyelvvizsgázni tudnak, diplomamunkát tudnak írni stb. Na ja. Csak a feltételeket felejtette el a doktor úr leírni (annyira tipikus, hogy ilyeneket mondanak azok, akik gyerekkel otthon még az életben nem voltak, max. mutatóba):
1. a minta- vagy sztárgyerek mellett igen, átlagos, normális gyerek mellett (az enyém ilyen) nem. bár szerintem az előbbi egy idea.
2. a babák változó mennyiségben alszanak napközben, de addigra az anyukát pl. a következő feladatok várják (a nyelvtankönyv és a diplomamunka helyett): a házimunka bármelyik verziója, végre eszik valamit, mert a gyerek mellett nem biztos, hogy tudott, végre lezuhanyzik, végre leül egy pillanatra, társadalmi kapcsolatainak romjait próbálja építgetni, telefonon ügyintéz (időpontkérés kórházba, rendelőbe), dolgozik (!).
Kíváncsi lennék, hogyan önmegvalósítana ez a doktor egy napközben rapszodikusan alvó, éjjel sem túl jól alvó, nappal meg nem álló fél-egyéves baba mellett, de közben aztán a házimunka is legyen meg az utolsó szálig!!! És a rokonokat is tessék felhívni, a barátokról nem is szólva! :lol:
Ja és ha több gyerek van és jellemzően nem egyszerre alszanak el, akkor még erre sem jut idő.
Na bocs, kidühöngtem magam, de annyira tipikus és annyira gyakori ez a szemlélet.

Kép
Kép
irina

Szeli reggel 7-kor ébredt. De nem tudom, hogy ez annak köszönhető-e, hogy jobban besötétítettem a szobát (plédeket tettem még az ablakra), vagy azért, mert 3-tól 4-ig fent volt. :roll:
Szegénykém sírdogált is, de szerintem csak azért, mert nem tudott visszaaludni. Odamentem, hogy megsimogassam a hátát, erre azt akarta, hogy kivegyem, utána azért sírt még jobban. :shock: Úgy döntöttem, hogy magam mellé veszem, de persze ott meg nem aludt, de jól esett neki a simogatás. Viszont folyamatosan mozgáshiánya volt. 10 perc után visszatettem az ágyába, utána még 2 sírás, és visszaaludt! :)

Fleur! Lilla annyira aranyos, ahogy pakol, játszik! :D Szelinél én inkább azért félek a fióknyitogatástól, nehogy odacsukja a kis ujjacskáit... brrrr... :? Én leragasztottam majdnem mind. Az egyik szekrényen ezt nem tudom megtenni, mert leszedi a ragasztószalag a felületét kicsit... (ócska sz.r).
Szegény Lilla, tényleg nagyon keveset eszik. Megy a vudu, hogy visszajöjjön az étvágya!!!

Silka! Azt a harisnyát nem Szeli koptatta ki, csak játszósnak vittem Anyuhoz :oops:. De a többi harisnyánk nincs ennyire elhasználódva! ;)
Lizó is egy tündi-bündi! :) Nagyon szép!

Egyébként nálunk is így néz ki a nagyszoba, mint Silkáéké, és Fleurék konyhája... :lol: A játékok között található üditős palack, kupak, cipőfűző, bébiételes üveg... stb! :D

Mi is megyünk (elvileg) a talira, Apa beígérte a fuvart! Már beszereztem a zöld teát! :)

Felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Na kész a függöny már a gyerekszobába fel is raktam. :) most pihi.. :)

Huu Irina én is felhúztam magam,amit írtál. :evil: Nem értem,hogyan gondolják ezeket.. Szakadjon meg az anyuka? Vagy hogy? Hisz így is alig érsz a munka végére,nem még tanuljunk. Ja vagy netán hanyagoljuk a gyereket családot mindent és csak tanulj?? Legyél idegroncs és kikészült,ettől lesz igazán frankó a nők élete. Így is annyi elvárás van felnék,nem még legyen több,úgyis ˝nagy a nő háta,lehet még rá pakolni ˝ had cipeljen nagyobb terhet. :evil: :x :x Hát persze ... :x :x :x :evil: :evil:
varga tünde

Grétike, Molli és Maggie -- Isten éltessen Titeket sokáig, hölgyek!
Kép

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: