A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Küldöm a táblát:

Kép
Kép

Nekem meg a sok gumicukortól nő a hasam,amit azért eszek, hogy könnyebben tanuljak, de persze inkább tanulás helyett gumicukrot eszegetek! :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!

Most csak egy gyors helyzetjelentés, mert eléggé fáj a hasam, és fekve elég jól bírom.
Szóval, 9-kor kerültem sorra és kb. 20 percet voltam bent. 11 tüszőt sikerült leszívni, és holnap délelőtt telefonálnak, hogy mennyit tudtak megtermékenyíteni.
Ez természetes, hogy ennyire fáj? Ráadásul a sok folyadéktól sokszor kell wc-re menne, és az nem valami kellemes amikor fel kell állnom. Az utrogestant mikor kell elkezdeni?
Remélem holnap már jobban leszek, és jelentkezem amint tudok valamit.

Mindenkinek drukk akinek kell!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!

Szép eredmény! Gratulálok! :)

Az utro-t elvileg már ma este kéne használni. Nekem legalábbis mindig így kellett.
Nincs rajta a zárójelentésen?

Kép
nika28

Akire
Mi a baj? Miért vagy depis? Én idegileg vagyok kimerülve. Szerdán a munkahelyemen nem tudtam megszólalni, mert azonnal bőgni kezdtem, pedig semmi tragédia nem történt, csak baromira elfáradtam és jól felidegesítettek. Kicsit se néztek hülyének. De nem bírtam abbahagyni. Persze ha már sírtam, minden bánatom eszembe jutott. Ilyen még nem volt velem.
Micsoda naprakész tábla! Nagyon figyelmes vagy!

Nemone
De jóóó!!! Mármint a sok tüsző, de azt sajnálom, hogy fáj. Drukkolok, hogy holnap jó híreket kapjál!

Noki
Én az egyik inszem alatt csináltam a Gynevacot, mert azt írják a hormonokhoz, ciklushoz semmi köze. A dokim nem is tudott róla. Állítólag nem ismerik el a dokik.

Edóra
Nekem elég hihetetlen, hogy egy ilyen "játékban" azonnal bebabásodtak. Ezt nehezebben hiszem el. Még valami praktika? Én már nyitott vagyok mindenre! Főleg ha egyszerűen kivitelezhető.

Nellike
Hát egy próbát a Robitussin is megér! Kellemesebb, mint a szurik, meg a cérnák :lol: :lol: Legfeljebb joggal nevezhető majd Robinak a baba, ha bejön a dolog. Talán köhögni se fog annyit!

Nekem meg csak úgy nő a hasam.... Pedig se progi, se gumicukor... Annnyira utálom pedig így magam! :(

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Az én páromnak annak idején ACC 200-at írtak fel. Szintén ilyen hatású készítmény. És utána jobb lett az eredménye, úgyhogy valóban hatásos. :)

Kép
nika28

Sziasztok!!! Mocsok módon nagyon eltűntem, elnézést érte. Sokan szerintem nem is ismernek... Azért néha bekukkantottam és olvasgattam.
Zsókuci, remélem, minél előbb ki tudják iktatni a szervezetedből ezt a fránya gyulladást!
Nika és a többi sikeres csajszi: GRATULÁLOK!!! Vigyázzatok magatokra!
Gabicsibének itt is hatalmas gratula.
Noki, gratulálok esküvőtök alkalmából!
Orsi, sok erőt és kitartást kívánok neked a jövőben.
Akire, köszi, hogy ilyen gyorsan átvetted Gabitól a tábla vezetését. Hozzám beírhatod, hogy 32 év, azoosperma, vérvétel: júni 11. Nagyon köszönöm!
Nellike, nagyon-nagyon szorítok!!!!
Madrin, jó nyaralást!!!!
Gil, hamarosan a Te hasad is nőni fog
Rólam: Múlt kedden volt a 4. beültetés. Szépen magukhoz tértek a fagyasztott embriók. Ma volt vérvétel. Egyik szemünk sír, a másik nevet, ugyanis valami elindult, bár nagyon alacsony a hcg-m, de a mi esetünkben már ez is óriási előrelépés az eddigiekhez képest. Jövő szerdán kontroll vérvétel. Túl sok reményt nem fűzünk hozzá (csak a férjem nehogy elolvassa, mert ő nagyon pozitív). Mindenesetre, ha nem lenne belőle terhesség, szeptemberben visszamegyünk a maradék "jégovisért" :D
További drukk mindenkinek!
süni76

Szia Süni!

Beírtalak a táblázatba, oknak kiskatonát írtam!
Nagyon-nagyon szorítok 11-ére, megértem, hogy nem akarod elbízni magad!

DRUKKOLOK!

Kép
akire79

Nemone
Nagyon szép eredmény,Gratulálok!
Az Én szerencseszámom a 11,még a kulcstartómon is 11 van , meg az mailembe is szerepel ez a szám!
Hidd el ez egy bűvös szám és szerencsét is hoz!
Nekem mindig bejött!
A fájdalommal kapcsolatba csak annyit tudok mondani amit Kira és a többi lány mondott,hogy ez sokkal jobban fáj mint a beültetés,sőt pl Kira a beültit alig érezte meg!
Mennek a drukkok! Kép

Kép
noki&potyi

Süni
Ezt nem hiszem el!!!! HOgy bírtad eltitkolni az újabb beültit??? Így nem tudtunk drukkolni! Ez tényleg nem volt szép! :wink:
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy szépen emelkedjen a HCG!!!! De nem írod meg, mennyi is volt? Sikerülnie kell!!!! Vigyázz magadra!!!

Nika
Köszi a tippet! Jól hangzik!

gil

Sziasztok!

Nemrég hívott Konc doktor úr, és a 11-ből 9-et sikerült megtermékenyíteni!!! :lol: :lol: :lol: Hétfőn kapok vissza kettőt a többit meg lefagyasztják, de már reggel 8-ra be kell mennem, mert megnéz a dokim UH-on, hogy nincs-e túlstimuláció, bár ma már alig érzem a hasamat, tényleg sokkal jobban vagyok. Nem tudjátok, hogy sorba kell állnom, vagy mehetek soron kívül? Mert ha sorba kell állni, akkor korán oda kell mennem, hogy 8-ra tényleg bejussak...

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat!

Még nem sikerült visszaolvasnom, de ma megteszem! addig is drukk mindenkinek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone
Hurrrááááá!!!!!!! De jó eredmények! Szerintem nem kell beállnod a sorba.

gil

Nemone!

Gratulálok! Ez nagyon szuper! :)

Nem kell sorba állnod! Aki beavatkozásra megy előnyt élvez. :)

Kép
nika28

Gabicsibe!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok az új jövevényhez!

Akire!
Miért voltál depis? A sok tanulnivaló miatt? Nagyon szép színes lett a tábla, tök jó.

Nemone!
Drukkolok Neked! Aztán pozitívan ám :wink:

Süni!
Hajrá! Nem feladni :wink:

Tegnap voltunk eredményekért, nem sok jó volt közte, de legalább a genetikai vérvizsgálat negatív lett, úgyhogy kaptunk beutalót bipsziára. Hát nem irigylem szegényt, biztos nem lehet kellemes. Minden esetben bent kell feküdnie estére?
Az a baj, hogy többen lakunk itthon és nekik nem mondogattuk ezeket a dolgokat (nem is nagyon szeretném) de nem tudom majd hogyan "magyarázkodjunk" ezzel kapcsolatban. Szerintetek?
rony77

Mármint biopsziára
rony77

Szia Rony!

Nem tudjátok a foci EB-re fogni? Mondjuk, hogy valami haverjánál nézi és ott alszik! Mindenképpen kell valami kifogás?
Vagy nem lehet a melóhelyén valami céges 2 napos tréning?
Más ötletem nincs!

A depresszió:

Köszi, hogy többen is érdeklődtetek (Gil, Rony, ....) nagyon jól esik!
Most valahogy minden összejött.
A párom mostantól Szekszárdon dolgozik (Bp-en lakunk), csak péntekenként jár haza (két és fél évig) :cry:
Két hetet voltam itthon a cysta miatt, gondolhatjátok mindennap egyedül, nem volt kihez szólnom és ehhez nem vagyok hozzászokva.....
A baráti társaságban született két baba, akihez mennünk kéne látogatóba, állandóan bombáznak a képekkel, de ez most nekem nem esik olyan jól (egy utálatos, írigy ember vagyok :oops: ).....
Úgy tűnik, mintha megállt volna az idő,a cysta miatt nem akar megjönni, pedig menni kéne a 3 napi vv-re, hogy haladhassunk a vizsgálatokkal. Tegnap és ma is volt 1-1 csepp, már kezdtem örülni, aztán semmi. :cry:
Kérdem én, hogyan fog kitisztulni, ha nem is jön meg?
A melóhely pedig a leggázosabb........

Hétfőn megyünk BMC-be kiskatona vizsgálatra és ha addig megjön a dög, akkor én is megyek vv-re. Remélem nem lesznek túl sokan, mert 11-re mennem kell dolgozni. :shock:

Bocsi, hogy hosszú voltam, de köszönöm, hogy leírhattam.
Szerintem csak akkor fogok jobban lenni, ha végre elérek az első inszemig (amire nagyon régóta várok)

Kép
akire79

nemone!

Gratulálok, ez szép eredmény :)

Süni!

Szorítok neked, remélem hamarosan jó hírekkel jösz :)

Akire!

Fel a fejjel, tudom min mégsz keresztül, nekem a csoki segített depi ügyben :oops: .

Rony!

Be lehet vallani a kórházat, csak más indokot kell mondani...

Szorítok mindenkinek :)
witch26
Budapest X. kerület

Szóval akkor most én is itt vagyok, mert elkezdtek történni a dolgok. Pénteken voltam a 2.cn-es megbeszélésen és elkezdhetjük az 1. inszemet. Megkaptam a receptemet és Merionalt írt. Úgy örültem neki, mert ez a legolcsóbb. Ma elmegyek az ügyeletre és ott megtanulom beadni a szurit. 13-án pénteken kell mennem először UH-ra. Mondta a doki, hogy péntek 13-án óvatosan jöjjek.

Volt ott két csajszi, akikkel beszélgettem egy kicsit. Így tényleg jobban telik az idő is és összeszedtem egy pár infót. Az egyikükkel lehet, hogy együtt fogunk haladni az inszemben.

Drukkoljatok nekem, hogy könnyen megtanuljam az injekciózást, mert most elég ideges vagyok miatta.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Számíthatsz Rám Én Drukkolok Neked Nagyon!
Kép

Akire
Nagyon sajnálom,hogy ennyire nem jó a hangulatod és depis vagy.
Én még nem tudom,hogy miken mész keresztül,de hamarosan megtudom...
Párom megy ki szeptembertől afrikába és ha minden jól megy akkor 3 havonta tud csak hazajönni :cry:
Eddig arról volt szó,hogy 6 havonta,de remélem marad a 3 hónap!!!
:shock: :shock:
És abban is nagyon bízom,hogy legalább a babó vagy babók már a pocakba lesznek addigra :shock:

Kép
noki&potyi

Akire: a táblában légyszi javíts ki, még "csak" a 2. inszemem halad, azaz már a várakozás megy az eredményért...
Depresszióra nekem tippem egy nagyon jó könyv! olyan nagyon jó, amit fal az ember és megszűnik tér és idő.. úgy észre sem venni, hogy van külvilág is, ami nem mindig fényes :-(

Vicky: meg fogod tanulni a szurizást, sajnos, gyakorlat teszi a mestert. Nagyon féltem én is az elsőknél, de aztán ment minden simán. Nem rossz, ha lelkileg is rákészülsz, midnen szuri előtt végiggondolod az árát, ill. -ez csak poén volt- azt, hogy minden cseppje köelebb visz a babádhoz. Sok sikert!!!
edóra

Sziasztok!

Süni! De jó hallani felőled! Még ha nem is egyértelműen jók a hírek, tessék bízni benne. A HCG értéket ugyan nem tudom,de van egy ismerősöm, akinek 43 volt a HCG-je, ami ugye elég alacsonyka, ehhez képest gyönyörű kisfia született! Vigyázz magadra és jelentkezz! :wink:

Nemone! Mondhatnám azt is, hogy én megmondtam. :wink: Ne aggódj elmúlik ez a felfújt állapot, bár én is sokat szenvedtem, a beültetésre is úgy mentem vissza mint egy Michelin baba. A 9 az nagyon jó eredmény, bár nem tudom, hogy mit fogtok velük kezdeni, ha az első beülti sikerül. :wink: Gyógyulgass, hogy hétfőre fitt kismami menjen vissza a picikékért:) Puszillak. (az utrót már tegnap este el kellett kezdeni, remélem elkezdted)

Akire! Nem lehet egyszerű így az élet! Remélem hatnak a depiűzők! :)

Törpi???? Mi lehet vele mostanság?

Vicky! Bele fogsz jönni hamar az injekciózásba, bár elsőre nagyon félelmetesnek tűnhet, de hidd el megszokod. Nagyon drukkolunk, hogy csak egy ciklust kelljen kibírni a szurkálással :wink:

Noki! Nem tudom jó -e ez a pánikolás :roll: valahogy próbálj meg nem össze-vissza kapkodni. tudom, hogy marha nehéz és pont én mondom ezt, aki ugyanezt csinálta. Én a Gynevac szuri kezdése miatt konzultálnék az orvosommal. Még mindig jobb, ha azt mondja el se kezd, minthogy a program közepén leállítsa. :? Szerintem legalábbis beszéld meg a dokiddal. A szurik kibontatlanul elállnak, nem?
nellike

Nemone!

Elfelejtettem írni, hogy igyál sokat, nekem is úgy lett jobb. Én 4,5 liter vizet megittam a leszívást követő napokban és nem is volt semmi gond, pedig nekem is majdnem leállították a stimut. Látod, hogy alapos doki a doktor bácsink? :) Nehogy beállj nekem a sorba hétfőn! Beavatkozásod lesz, az pedig előnyt élvez! :)
nellike

Nellike,

Köszönöm! :D Az utrogestant csak reggel kezdtem el, mert annyira rosszul voltam, hogy arra volt csak energiám, hogy lefeküdjek, fürdeni is csak reggel fürödtem. :oops: De ma szorgalmasan rakosgatom, és palástű teát is ittam már. A 4 liter folyadék biztos meglesz, akárhányszor kimegyek a konyhába mindig iszom egy pohár vizet. :wink:

Vicky,

Menni fog a szurizás! :wink: Bár én az első hónapban nem mertem megszúrni magamat, mindig a férjem adta be, de most már nagyon rutinosan csináltam.

Akire,

Remélem, elmúlik majd a depressziód, bár így tényleg nem lehet egyszerű.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Köszönöm a bíztatást és a depiűzőket!
Hamar túl leszek rajta, nem vagyok egy depis típus, de most jó az önsajnálat (nagyon jó vagyok benne :oops:)

Lányok segítsetek nekem, kérlek:

1. Hétfőn megyek 3. napi vv-re. Tudom, hogy akkor nagyon sokan vannak, de mikor érdemes menni, hogy sorra kerüljön az ember és kb meddig tart, mert max.11-re be kellenne érnem dolgozni (Moszka térre megyek)

2. Párom is jön vizsgálatra, ott 4 név volt beírva, amikor ott voltunk. Fél 8-tól lehet menni, de kérdésem az, hogy csak egy fülke van, ahol a mintát kell adni?
Ha igen, akkor meg kell várniuk egymást, míg a másik végez?

Bocsi a kérdések miatt, de még nem voltunk BMC-ben és jó lenne tudni, hogy mire számítsunk!

Előre is köszi

Kép
akire79

Akire!

Nemcsak egy helyiség van. Mintaadó helyiségből eleve kettő van (az egyik a laborból nyílik) de a páromat már többször az egyik kórterembe zárták be. Szerintem szóljon, hogy siet és megoldják. Ha 11-re mész dolgozni, szerintem (mivel hétfő lesz) 08.30-nál később ne érj oda. Ha sokan is vannak maximum másfél órás sorbanállás után bejutsz, bent még fél-egy óra kb. mire a beutalót megírják és leveszik a vért. A Jánostól a Moszkva tér kb. 10 percre van (várakozással), jár onnan villamos is, busz is elég gyakran, de gondolom ezt tudod.

Szerintem hamarabb is végeznél, de sose lehet tudni, hányan lesznek. Ha kedden mennél, elég lenne 9-re odamenni. Ezek szerint megjött?
nellike

Köszi a választ, ez megnyugtató, mert én csak egy helységet láttam és a párom elég parás ilyen tekintetben (bár szerintem minden férfi ilyen)
Hát nem tudom, hogy megjött-e (elvileg ma kellett volna). Igenis meg nem is, de szerintem ezt a cysta csinálja, bár elég furi, mert nincs mensis fájdalmam és melleim nagyon duzzadtak.... (ami nem megszokott)

A páromat amúgy is elkísérem és majd ott megkérdezem, hogy szerintük mi legyen. :lol:

Kép
akire79

És ha nem a ciszta okozza? :roll: másra nem gondoltál? ;)
edóra

Csak észrevették volna, amikor UH-t csináltak a cysta miatt!
Bár minden megtörténhet....

Gondolom BMC-ben ezt is megnézik vagy majd mondom. :lol:
De nem reménykedem..... :?

Kép
akire79

Sziasztok!

Először is Gabicsibe szívből gratulálok Nektek!!! :D Jó egészséget kívánok Botond babának és Neked!

Minden babásnak és leendő maminak gratulálok!

Az újakat üdvözlöm, a régiek remélem még emlékeznek rám! :wink:

Csajok, szeretném megkérdezni, hogy hallotta-e már valaki, hogy Szűcs doki mikor megy szabira? Tavaly aug-ban volt, talán most.

Nagyon köszönöm előre is a választ.

Velünk különösebb dolog nem történik, azért is nem jelentkezem. Néha olvaslak benneteket, puszi mndenkinek!

Manda
manda

Manda
Hát persze, hogy emlékszünk rád! Ezek szerint újra nekivágtok? De jóóó! Jól vagytok? Szűcsről én nem tudok semmit.

Akire
Jó, hogy leírtad, mi a baj, látod, Noki is hasonló cípőben jár. Én teljesen összezuhannék, ha így el kellene válnom a férjemtől, ennyire ritkán találkoznánk csak, úgyhogy megértem, hogy kiakadtál. Babalétogatás sokszor nekem se megy, nem vagy "dög", tök természetes, hogy érzékenyebben érint a dolog. Ha rossz passzban vagyok, még mindig simán könnyezek egy kismami láttán... :oops: És közben utálom magam, de nem tehetek róla. Sógornőm babát vár, úgyhogy most aztán mindig erről van szó a családban is. A sajnálkozó pillantásoktól, vagy félbehagyott mondatoktól pláne kiakadok. Szóval fel a fejjel, de nyugodtan sajnáld magad kicsit, aztán úgyis megrázod magad.

Noki
Le a kalappal, hogy ezt az Afrikát végigcsináljátok! Nem semmi! Az tuti, hogy babásan könnyebb lenne! Reméljük, úgy lesz!

Vicky
Már sokszor leírtam itt, hogy én régen elájultam a vérvételnél, most meg vígan döfködöm magam. Sose hittem volna, de a családom se hisz a fülének, hogy én magamat szúrom. Menni fog!!! (Azért az első után remegett a kezem és bőgtem a megkönnyebüléstől :oops: , de gyorsan javul a helyzet! Hidd el!)

Nemone
Remélem, jól vagy már!

Nellike
Otthon maradtál? Hogy vagy?

gil

Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve, mert felújítottuk a lakásunkat, arra gondolva, hogy most sikerül a lombik és a babának szép kis szobácskája lesz :D

Gabi!
Nagyon sok boldogságot kívánok a nagy legényhez!

Noki!
Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Orsi!
Fel a fejjel! És a következő úgy is sikerülni fog!!!!!

Kismamák!
Nagyon sok boldogságot a várandóságotok idejére és persze utánna a babázáshoz!

Többiek!!!
Nekünk is hamarosan sikerülni fog illetve kell!

Akire! Légyszi rakjál már be a táblába! 8)
Én 27 éves vagyok, Szolnoki, 2 lombikomat Zeke doktor csinálja hosszú protokollal. Én a Deca-t 06.11-én kezdem, vérvétel, Uh. 06.24-én lesz! Ok: Jelenleg ismeretlen, de előtte a kiskatonák voltak kevesen!
Köszike

Ildi
gyoreneildi

Sziasztok!
Manda, szerdán megyek Szűcs dokihoz. Ha nem felejtem el, rákérdezek, hogy mikor megy szabira. Remélem jól vagy!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!
süni76

Sünike!

Most olvastam, ejnye-bejnye, így titkolózni :roll:
Nagyon-nagyon szorítunk!

Puszi!

Judit

jucicuki

Süni, ne add még fel! Bár megértem, hogy nem akarod beleélni magad, de azért feladni sem szabad!
Drukkolok! :wink:

Manda, örülök, hogy hallok felőletek. Néha egy kis helyzetjelentés azért beleférne :wink:

Baby, hogy vagy?

Lányok, mindenkinek sok erőt, és kitartást kívánok!

KépKép
naposoldal

Sziasztok

Segítségeteket szeretném kérni!
3-án kezdtem el szúrni a Decapeptylt és annyira szarul vagyok tőle,hogy hajnalba is felébretdtem arra,hogy hányingerem van....
Mivel eddig semmi bajom nem volt ezért feltételezem,hogy a Deca miatt volt ill. vannak a rosszulléteim.
Mi ilyenkor a teendő?
Vagy ez normális és pihenjek sokat aztán ennyi??

Köszi!

Kép
noki&potyi

Noki!

Nekem semmi bajom nem volt a Deca-tól. Viszont vele együtt elkezdtem szedni a vitamint is, attól viszont pokoli hányingerem volt.
A deca-tól általában klimaxos tünetek szoktak lenni, mert leállítja a normál hormonműködést.
Lehet, hogy a lányok tudnak mondani valami okosat. :oops:

Süni!

Én nagyon szorítok, hogy ott legyen a babuci! :)

Kép
nika28

Nika

Nagyon köszi a választ!
Én is elkezdtem szedni a vitamint,de arra nem is gondoltam,hogy attól lehetne bajom....
:shock: :shock: :shock:
Egész nap hányingerem van és szédelgek :cry: :cry:
Viszont muszáj szedni a vitamint.....

Köszi még 1x a választ!
Jó éjt.

Kép
noki&potyi

Nika
Te milyen vitaminokat szedtél amúgy?

Kép
noki&potyi

Szia Noki!

Bár nem tőlem kérdezted.....
Én a Gravidától és az Elevittől is rosszul voltam folyamatosan, hányinger, szédülés , stb..

Nekem elég sok vasat kell szednem és csak 1 fajtát bírok, a többitől rosszul vagyok.
Szerintem Te is egy kicsit érzékenyebb vagy ezekre!
Próbáld meg mindenképpen evés után bevenni, éhgyomorra gyilkos dolog!

Kép
akire79

Akire, bocs, hogy csak most válaszolok, de hétvégén megpróbáltunk egy kicsit kikapcsolódni, úgyhogy nem voltam gépközelben. Szóval tábla ügyben légyszi még ne tegyél be, mert még össze kell szednem magam a májusi sikertelenség után. Majd ha visszatér az elszántságom, akkor jelzek, és akkor viszont szeretnék bekerülni a táblába, de köszi!!!!! (bocs, ha zavaros vagyok)
Amúgy 29 éves vagyok Bp. lakom, a jobb petevezető el van záródva, első lombikom volt, előtte 3 inszem, ja és antagonista protokoll volt Konc dokinál.

A depiddel kapcsolatban teljesen megértelek. Én is ilyen vagyok, néha elkeseredek, és sajnálom magam, de utána előre nézek. Kívánom, hogy minél hamarabb múljon el a rossz kedved.
Gondoltam, hogy ha elutazunk hétvégére Wellnesezni, akkor kicsit helyre rázódok. Erre életemben először elmentem egy hátmasszázsra, és mit mondott a masszőr?? Megkérdezte hány éves vagyok, és amikor mondtam neki, hogy 29, azt mondta, hogy ideje lett volna már megszülnöm az eslő gyereket. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan mondom üldöznek az ilyen emberek.....

Nemone, drukkolok neked, szerintem a beültetést nem fogod megérezni. Előtte valami langyos löttyel (víz??) kimosnak utána teszik be a lurkókat, de azt már tényleg nem is érzi az ember. Csak nyugalom, sok víz és fehérje.
trinky

Szia Trinky!

Természetesen rajtad áll mikor akarsz bekerülni a táblába.
Megértem, hogy most inkább feltöltődsz.
Írigyellek a wellness miatt! Hol voltatok?

Tudom miről beszélsz, tőlem is mindenki ezt kérdezi! Először azt hittem, hgy csak én veszem észre jobban (úgy, mint az utcán a terhes nőket), de már a párom is mondta.
Mostmár ha megkérdezik, hogy mi van ti mikor akartok, akkor már mindig azt válaszolom, hogy egyenlőre még biztosan nem. AAkkor meg néznek értetlenül :lol:

Nekem anyukám családja vidéken él, ott pedig tényleg nem értik, hogy 29 évesen miért nem szültem már vagy 3 gyereket..... :cry:

Kép
akire79

Sziasztok!

Én mindig azt mondogatom mindenkinek, amikor rákérdeznek, hogy mikor lesz már gyerek, hogy mostanában biztosan nem: nemrég fejeztem be a sulit és szeretnék egy kis levegővételt és ki akarom pihenni magam előtte. Általában ez hatásos, mert rögtön abbahagyják a dolog firtatását. Pedig ha tudnák....hajaj de rajta vagyunk az ügyön :oops:
rony77

Köszönöm a drukkokat a szurihoz, egy része megérkezett.

A sztori már az ampulla felbontásánál kezdődött, amikor is széttört a kezemben a teteje és elvágta az ujjam. A párommal nagy nehezen beragasztattam, utána megpróbáltam úgy felszívni a folyadékot, ahogy a doki mondta, de egy csomó visszacsepegett az üvegbe. Azt mondta, hogy 1 ml levegőt hagyjak a fecskendőben és úgy szúrjam a tablatta szerű valamihez. Egész hamar össze is keveredett, de maradt az üvegben. Még nem ment minden a legnagyobb rendben, de maga az injekciózás elég jól ment, nem is fájt. ÉS MEGCSINÁLTAM!!! Én nem vagyok az a rosszullétes, de ez azért durva.

Én is azt szoktam mondani a gyerekre, hogy lassacskán. Rajta vagyunk a témán, de nem sietjük el...na jah, jó duma. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Egy gyors helyzetjelentés:

június 12-én lesz az 5. inszemünk, pont a házassági évfordulónkon.

ÉÉÉÉSSSSSSSS 15-én repülünk Santorinire, ez nekem egy örök szerelem, minden álmom (volt), hogy itt legyek telepített idegenvezető. De azért a család fontosabb.

Ja, a csípés sajna nem csípés volt, hanem el nem fogjátok hinni, de herpeszvírus. Nekem soha semmilyen ilyen problémám nem volt, még a számon sem. Annyira megijedtem , de szerencsére már múlik. De ez baromira fááááj. Képzeljétek szombaton még bugyit se tudtam felvenni, tele lettem mindenhol apró pici hólyagokkal, anik égtek viszkettek, és a csillagokat láttam ha hozzáért valami, úgyhogy az a nap nagyjából avval telt, hogy széttett lábakkal szenvedtem. Azt se tudom hol szedtem össze. Sehol nem ülök le klotyóra idegen helyen, a férjemen kívül meg tudtommal nem voltam senkivel. :lol:
Mára már elkezdett múlni, még jó, hogy az inszemet meg lehet csinálni, mert nagyon paráztam. Nem baj a sós víz majd begyógyítja. Na majd visszaolvasok aztán még jövök.
vic12

Akire

Mindig reggeli után szoktam bevenni a gravidát és akkor szúrom a szurit is,de ezek szerint ez rosszuléttek jár.
Nem gond,mert bármit elviselek a cél a érdekében,csak nem tudtam,hogy ez most normális vagy sem....
Ezek szerint az :shock: :lol: :lol:

Köszönöm szépen a választ!
Puszi

Kép
noki&potyi

Vic!

De jó! Remélem az évforduló meghozza a várva várt sikert! Santorini-ért meg irigyellek is egy kicsit! Mi is voltunk ott három éve, az valami csoda! :)

Noki!

A magzatvédő vitaminok éhgyomorra tényleg okozhatnak bajokat, de ha reggeli után veszed be, nem kéne, hogy hányingered legyen tőle. A Deca útmutatóját olvastad? Nem okozhat efféle túlérzékenységi reakciókat? Én a Bromocriptint hagytam abba az első sikertelen lombik után, és amikor egy hónapja elkezdtem szedni, azt hittem, hogy csillagokat látok, pedig fél tablettát szedtem majdnem két hétig. Kóvályogtam tőle egész nap, volt hogy csak estére lettem jobban, mire megszoktam. :(

Ügyi vagy Vicky! Legközelebb már a kezedet se vágod majd el :wink:
nellike

Nemone! Drukkolok nagyon a mai naphoz! :)
nellike

Noki!

Én a Gravidát szedem, de kipróbáltam már az Elevitet is.
Az előbbit jobban bírom. :)
Az a titka, hogy valóban nem szabad éhgyomorra bevenni.
Nekem evés után is kell még kb. 1 óra mire stabilizálódik a gyomrom. :oops:
Egyébként nagyon sok kismama nem bírja a vitaminokat.

Nemone!

Szorítok nagyon! :)

Kép
nika28

Jah, és majdnem elfelejtettem, hogy nekem az vált be, ha ebéd után veszem be, és nem reggeli után.

Kép
nika28

Sziasztok!

Holnap megy a párom kiskatona vizsgálatra, úgy terveztem, hogy én meg megcsináltatom a 4. napi hormont, de már 2. napja késik... Remélem, nem valami cysta miatt :shock:
Most mehetünk még egyszer a héten :?

Nekem nincs semmi bajom a vitaminoktól, és a Bromotól sem, bár nekem az elején megmondták, hogy 1 hétig 2X1/4-et, majd következő héten 2X1/2-et, utána 2X3/4-et, majd 2X1-et kell szednem. Nem értem, ezt miért nem tudják mindenkinek elmondani :x

Akire, meg tudlak érteni, nekem tavasszal 6 hetet volt a férjem Csehországban, igaz, hogy minden hétvégén hazajött, de így is elég depis voltam.
Örülök, hogy azért jelentkeztél, az a nyamvadt cysta meg csak elmúlik már :twisted:
maggie75

Sziasztok!

Megjöttem, de félóra múlva megyek is vissza a hormoneredményeimért. Most vissza se tudok olvasni, de Nemone nagyon drukkolok!!! Kiváncsi vagyok hogy láttalak-e. Figyeltem a táskával érkező párokat. Vajon melyik lehettél te?
Vic! Téged is figyeltelek, de nem láttalak, én mikor megérkeztem 7 után már kinnt állt a sor és én voltam a 3.

Szóval: uh alapján minden oké. Bal oldalon 8, jobb oldalon 4 van.

Találkoztam Rebével. Már nagyon nagy a hasa, de ahogy láttam jól bírja.

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: