Jó reggelt!
Tappancs, ez rémes! Szörnyű lehetett látni, ahogy eláztat benneteket az eső! Sajnálom, hogy ilyen nemtörődöm a városvezetés...
Úgy látom, békés hétvégétek volt
Babu, Wera, Ami, Sziszka, drukk-drukk-drukk-drukk!
Annyira várom már a babahíreiteket, de gondolom, ti már sokkal türelmetlenebbek vagytok
Szly, neked is drukkolok!
Roli édes volt az ajándékkal!
Muffin, szép hétvégétek volt! Remélem, békén fognak hagyni téged a vezetéssel!
Anyjuk, mérleges sztori
Wera, sajnálom az összezördülést Apával, remélem, azóta rendeződtetek. Ez az utolsó várakozós-türelmetlen időszak szerintem nagy hatással van ránk.
Én is, aki mindig a nagy békítő show-t tartom nektek, pénteken úgy kiborultam... Apa találkozott volna egy barátjával, aki lemondta, erre nem itthon maradt, hanem elment egy másik barátjával találkozni. Hétvégén meg kezdődött a foci... Én meg azt hittem, családi idill lesz itthon... úgy berágtam, hogy felhívtam, és megmondtam neki, hogy az EB alatt ne merjen itthon lenni, és különben is, mi is elköltözünk Ottóval Anyuékhoz - szóval kicsit sem voltam agyament én sem... erre hétvégén megpucolta az összes ablakot, kitakarította a fürdőszobát, csomót mosogatott és szórakoztatta Otit, és meglepiből még a gyerekszobába is tett rovarhálót, ahova először azt hittük, a redőny miatt nem fér fel... kész szerelmi vallomás, nem?
Mi unokahúg ballagásán voltunk szombaton, tegnap pedig punnyadtunk (én legalábbis, Apa az ablakban tornázott

)
Ma meg jön Apu és a sógorom, összerakják az előszobaszekrényt. Közben készülődöm, mert szerdán elruccanunk a Fertő-tóra pár napra.
Azért még bekukkantok, ha tudok, mert nagyon várom a babahíreket!