A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri: mondtam én már a multkor is, hogy CSINI vagy!!!!
Tetszett a többieknek is :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Milyen műtőssapka Bari????
Uszósapiban eggyeztünk ki a múltkor,meg uszógumiban nem emlékszel???? :wink:
Vendég

Na, a műtőssapka érdekes lesz... fenékig érő hajam van, be fogom fonni, de még így sem hinném, hogy a sapka alá tudom tömni :) Remélem, a nővérek nem esnek neki egy ollóval :D

Kép
elan

KISBABÁS ANYUKÁK!!!!
Én cumi és cumisüveg mentes gyereknevelést szerettem volna....a cumit még csak csak el tudom intézni,de szerintem cumisüveget kell majd használnom,mert úgy veszem észre,hogy egy kis forralt víz vagy kis tea szükségews lesz....
Ötletek,hogy Ti mit adtok a bébinek?
Vendég

Na ezt elkiabáltam....Ismét hallom a nyögdécseléseket a bébibabó szobája felöl.... :cry:
Vendég

Csiri rád nem adtak zöld sapit műtét közben????????
Itt adnak.

Elan szerintem befér a hajad..
Tényleg olyan hosszú??

Csiri szerintem a cum,isüveget lehetetlen elkerülni..
Vendég

dehogynem adtak zöld műtőssapit,meg zöld térdfixet is,illetve kaptam fasza hátúl megkötős hálóinget a kórház pecsétjével,és még ehhez a szetthez járt 1 50 kilós műtősfiú is ,aki azt hittem megszakad amikor átrakott az ágyra....DE TÚLÉLTÜK ÉS MEGCSINÁLTA!!!! :wink: :lol: :shock:
Vendég

Bari, tényleg... már a terhességem előtt is a derekamig ért, a hormonoktól meg iszonyúan megindult, nőtt vagy 15 centit az elmúlt 3-4 hónapban (akkor vágattam utoljára a végéből)... ráadásul sok is van belőle, szóval tényleg bajban leszek... de csak megoldjuk valahogyan.

Kép
elan

Nekem is lesz zöld csimmmám :lol:
És a műtös fiúk itt is 50 kilósak görnyedt hátúak,5-10 elbaszott tetoválással a kezükön :?
Vendég

Elan téged már láttalak?
Vagy jelöltük egymást iwiwen?
Bocsi de belezavarodok néha...sokan vagyunk :oops:
Vendég

Nem hiszem :) Vagyis itt már raktam fel magamról fotót. Wiwen is elan a nickem, könnyű megtalálni! A Keresés rovatba a névhez írd be, és a negyedik vagyok (jedilovagos fotóval ;)

Kép
elan

MEGYEK LASSAN LÁNYOK!
HÍV A "KÖTELESSÉG"...Imádom! ésahogy Mia írta egy hozzászólásában...AZT HISZEM ÉN IS SZERELMES VAGYOK.... :wink:
(bocs Mia,hgy lekoppintottam... :oops: )
De ez tényleg olyan édes teher...és Én soha nem voltam ilyen ömlengös,de most órákat tudnék nyáladzani itt.... :wink: :lol: :shock:

BARI!Még ma megpróbálok feljönni a babanetre,deha mégsem "futnánk" addig össze,SOK SIKERT!!!!! :wink:
Vendég

Elan: szerintem akkor be is jelöltelek.....
bszilvi25

elan én is..
tényleg hosszú a hajad :lol: és tényleg raktál már képet :lol:
Vendég

Helló mindenkinek!

Újra itthon hárman!
Majd jelentkezem.

Kép
melike

Sziasztok!

Milyen édespofa gyerkőcök :lol: Nagyon szépek az újak is és a régiek is! Öröm nézni őket, úgy hogy tessék csak szépen felrakni képeket :)

Bari: Holnap ilyenkor már teljes lesz a család! Nagyon drukkolok, bár biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz... ;)

Lányok egy kérdés: Nekem elég erős mensi görcseim voltak annó (volt, hogy begyógyszerezve feküdtem itthon az első 2-3 napon), annál rosszabbak a fájások? Most azon gondolkodom, hogy b.sszus azok sem voltak semmik, de ha erősebb lesz, akkor tuti szétkarmolom a párom karját :lol:
Egyébként időnként van 1-2 erősebb valami, de én már nem tudom megállapítani, hogy jósló-e vagy sem... :( Kicsit kezdek is kilenni, hogy még mindig semmi, csak néha szenvedek... Jó lenne, ha már Bence elindulna kifelé... Ráadásul azt sem tudom, hogy a méhszájam hogy áll, mert nem nézett meg doki legutóbb :roll:

Kép

Kép
bettica

Bettica én egyszer és nagyon régen szültem simán de szerintem az erős menstruációs görcsnél semmivel sem roszabb!! :wink:
Neked sem lesz roszabb...
és kösz a drukkokat..
Nem izgulok ..még most is csak azon idegeskedek,hogy alig mozog..talán 3óránként egy.Hát kb még 3 napot nem bírnék így ki..hárshegy lene a vége
Vendég

Bari: Köszi, remélem akkor tényleg nem lesz rosszabb, mert azzal nem tudom, hogy bírkóznék meg ;)
Mozgás: Lehet, hogy amúgyis már készül kifelé... Nekem is belassult Bence már egy pár napja, mindenki azzal bíztat, hogy akkor már nincs sok hátra. Hát nagyon remélem... Szóval én is csak ezzel tudlak nyugtatni, hogy lehet amúgyis már itt lenne az ideje ;)

Kép

Kép
bettica

Lányok: szerintetek az normális, hogy szörcsög a baba? Szoptatáskor olyan hangot hallatt, mintha el lenne dugulva az orra.. Mi lehet ez?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bettica nekem is azt mondja mindenki hogy készülődik kifelé...az ügyeletes orvos is azt mondta tegnap,hogy a 39.-héten már csak napi egy aktív fázisa van!!

Andóca igen normális!!Minden baba olyan hangokat ad ki!!
Még itt van a fülemben..
Vendég

Bárány, akkor az én gyerekemmel valami baj van... még mindig nagyon sokat mocorog.

Itt megint vihar van, én meg ezerrel keményedek...

Kép
elan

Elan alapvetően köztudottan a sok mozgás méhen belüli jólétet jelent..tehát nyilván te is tudod,hogy semmi baj nincs...viszont akinek keveset mozog megnyugtató lehet,hogy az sem biztos ,hogy baj ...esetleg csak készül kifelé..
De alapvetően ijetségre okot álltalában a lecsökkent mozgás szokott adni....
Vendég

Most már igazán semmi helye sincs odabent, szinte félbehajtva kénytelen szorongani, így mozgása sem túl aktív és gyakori. Mostanra már tökéletesen készen áll a külvilágban rá váró megpróbáltatásokra

Ez innen van a babaáról 39.hét!tudjátok a naptár
Vendég

Sziasztok!
Csiri: gyönyörű Zoé még mindig! Te pedig nagyon csinos vagy!! :lol:

Bari: nagyon gondolok ám én is rád, holnap! El tudom képzelni, ma éjjel mennyit fogsz aludni! :wink:

Eyi: jobban vagy már?

Melike: mesélj, mi újság!!

almaani
Kép
almaani

Elan: nálunk is nagy mozgás van odabent, néha tényleg olyan érzésem van, hogy nem tudja, hogy nem a köldökömön keresztül kellene elindulnia. :roll:

Tegnap és ma előfordultak mensis görcsök, de ez egyáltalán nem fájt, úgyhogy Patrik nagyon jól érzi még magát bent. :lol:

almaani
Kép
almaani

Látom mire Eyi-nek tudnék írni addig nincs itt.

Na lányok én ma reggel már megjártam a János kórházat, mert hajnal 2-től folyamatosan fájásaim vannak. 1 óra hosszáig 5 perces fájások voltak, majd átváltott 10-re utána meg össze vissza. A derekam majd be szakadt, meg tompán fáj az alhasam, de sajnos még mindig 1 ujjnyira voltam délelőtt nyitva és a ctg hiába mutatta, hogy fájásaim vannak ezek még nem elegek ahhoz hogy rendesen beinduljon a szülés. Tök fáradt vagyok pihenni sem tudok rendesen.

A babák nagyon szépek és aranyosak!

Bettica:
nem akarlak elkeseríteni, de a mensis görcs az igazi fájáshoz képest nudli! Nekem is erős mensis görcseim voltak annó, de a szülési fájás az tényleg brutál ha már 5-3 percesek. Szóval készülj fel...

Kép

Kép
éca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:05-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:05-kor.
hékás

Szia Melike!!

Én is várom a beszámolót!! Hogy vagytok?? Jó otthon, ugye??
Írj majd!!!
bszilvi25

xxx
hékás

Na lányok mára búcsú...holnap indulok!!!
NAGYON ÉHES VAGYOK,MÁR MOST!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:06-kor.
hékás

Sziasztok!
Én nem tudom mikor szülök. DE!! Se keményedés,se fájások. :cry:
Mozogni mozog,de nem annyira mint az elmult napokba. Mert még 2 napja nagyon durvába mozgott. Most ha mozog,kicsitt,de fáj. :D Elviselhetően.
Most a derekam fáj mensisen,elviselhetően. Abszolult nem gáz.

PIRONYA!!!
Ténleg Decemberbe szűlünk. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Melike! Majd jelentkezz ha lesz időd. :D

Mia!! nem találtam meg a szűlés történeted?!! :?

Kata&Milán

oszman777

Almaani!! Mi egy időre vagyunk kiirva. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Hogy van ez???
Én 38+5napos vagyok. A vonalzon meg 38+4? Még most vettem észre.
9 napom van,megkezdődött a vissza számlálás.
Senki sem hordta még tul!! :shock: na én lehet tul fogom hordani. :cry:
De akkor a dili házba kötök ki. Az biztos. :evil: :evil:

Kata&Milán

oszman777

Oszman: Úgy tűnik Bence megszeretné kapni azt a titulust ;) Elég közel vagyunk a kiírt időponthoz, bár ahogy elnéztem a táblit (Gigi, köszi!), még vannak előttem, de már nem sokan ;)

Csiri: Nem ér! ;) Ha megnyitom az oldalt, a Te karcsú derekad, lapos hasad fogad :D Nagyon irigykedem :)

Melike: Én is várom a beszámolód! Nagyon ;)

Hékás: Biztos, hogy 30as kell? Nekem a Caulophilum (vagy mi)-ből 5CH-t írtak fel... Lehet akkor Te másik bogyeszről beszélsz. Megmondod melyik?

Elteszem magam holnapra...
Mindenkinek szép és pihentető éjszakát!

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:06-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:07-kor.
hékás

Na most hagytam el a nyákdugómat, enyhe menstruációs görcs kíséretében. Továbbra is össze vissza vannak fájásaim, hol brutál hol meg épphogy érzem. Kezd nagyon elegem lenni, jó lenne még az éjszaka megszülni!

Bárány:
drukk neked holnapra, de jó neked holnap ilyenkor már nagyban babázol! :) (irígy-irígy) :)

hékás:
mit jelent, hogy nem kompatibilis a cicid a gyerek szájával? Mit kell ez alatt érteni?

Kép

Kép
éca

sziasztok lányok!
én az aug. topicból vagyok.
bárány hajrá!!drukk nagyon!!
már pár hete mindig olvaslak Titeket, annyira izgi.
babáitok nagyon szépek!!
az a kérdésem, hogy aki edával szült, az leírná, h. milyen volt?mert nagyon érdekelne....
előre is köszi,
és aki még nem szült, annak könnyűű szülést kívánok!

Kép
winona

Szia Winona!
Köszi a drukkot...tök arik vagytok még ismeretlenektől is jöttek privik!
A nagy pofám ellenére még itt a végére kiderül,hogy népszerű lettem :lol:
Amúgy most azért jelenktkeztem be mert 5 perces fájásaim vannak de nem tudom,hogy igaziak-e mert nem olyan hü de erősek...és miért pont a műtét elötti napon indulna be magától????

Majd figyelem az augusztusi topikok,és én is viszont drukkolok neked :wink:
Asszem lassan megyünk...vagy nem??Na basszus fogalmam sincs milyen egy igazi fájás...elfelejtettem
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:56-kor.
pironya

Hékás: Nekem most a szülés előttre 9 vagy a 15 lett felírva, ezt szedem 3 hete... A szülőszobai táskámban van egy 5-ös, amire azt az infót kaptam, hogy félóránként 5 golyó... Hmmm, akkor mégsem olyan egyformán javasolják ;)

Éca: Lehet Te is babázol majd holnap ;) Drukk!!!!

Na jó, most már tényleg pihi... ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bari!!!Drukk!!!!!!!++++++++++++++++++++
Jaj de izgi,hihetetlen,hogy ma már a kezében lesz végre a babája!
Várom a híreket!

Csiri! Még mindig CSINI!!!!

Többiek?
Mára senki többet???

Olyan sokan vagyunk és már annyi baba van,hogy lassan tényleg követhetetlen!

Melike! Üdv. újra itthon és várunk vissza!

Szilvi! Asszem még nem is írtam,hogy örülök,hogy megnyugtattak a 4d-n!
Látod nem is pici az a baba!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Bari! Megy a DRUKK!

Csiri! Nagyon csini vagy!

Melike! Jó, hogy már otthon vagytok! Várjuk a beszámolót!
Vendég

Bari! Megy a DRUKK!

Csiri! Nagyon csini vagy!

Melike! Jó, hogy már otthon vagytok! Várjuk a beszámolót!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap 10.25-kor megszületett Zmimi Zsomborja is. 3250 gramm, 56 cm.

Gratulálok nekik! Sok boldogságot.

Majd még jövök. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Zmimi: Gratulálok a kisfiadhoz!!!!!

Ibm: köszi, ari vagy! :wink: :wink: (tényleg megnyugtattak)
bszilvi25

De jó hírek!!!

Zmimi gratulálok Neked és Zsombornak!!!
Sok boldogságot Nektek.

És akkor Bariék is ma...:D

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: