Egyik ismerősömet is most műtötték,neki kivették mindenét,sajnos.Neki már kiszedték a varratait. Azt mondta nem volt olyan borzalmas. Én remélem,hogy aztán jobb lesz majd, nem fog feszülni,szerintem.
Pedig olyan mintha két különböző embert látnék. Nem mondom, hogy most fotózkodj, de tehetnél majd fel új képeket, mert teljesen összezavarsz. Most hosszabb már a hajad?
Nagyon magamra kell parancsolnom néha. Igazából úgy gondoltam,hogy csak nyerset fogok enni, de azt nem bírom. Így kitaláltam,hogy fogok enni kevés főtt ételt is, de csak zöldséget és csak félig főzve és só meg minden nélkül,natúr.
Jó éjt, sziasztok csajok, már szinte mindent visszaolvastam, csak ezt az oldalt nem.
Jobbulást kívánok, Zsuzsi!
Flóra, gratulálok a kúrádhoz! Olvastad ezeket a recepteket, vagy te találtad ki?
Tancsu, jó pihenést a Gergő-tekergővel!
Szilzi, eb-t nézel. Ezen meglepődtem. Anyós hívása mögött mi rejtőzhet szerinted?
vonalzó: Beléptem a nőivonalra, vonalzók, választottam vonalzót, választottam anygalkát, bejelőltem piri napját , idejét , előjőtt vonalzó és onnan semmi hívatkozás!
Szal. megnyitod a babafalva.hu vagy a lilypie.com oldalt. Ott fenn találsz olyat, hogy vonalzók. Erre katt, aztán elkészíted a vonalzót. Ha kész, lent kijön egy kód, valami PH nemtommi egy ablakban. Na ezt a kódot másold le. Aztán gyere vissza a babanet oldalra. Menj be a profilodba. Ott az aláírás ablakba másold be az előbbi kódot. Aztán bejelölöd, hogy mindig tegye ki az aláírásodat. És kész.
Pedig Zsuzska én most gyorsan csináltam egyet és először megtekintés, majd készítés és két hosszú csíkban megjelenik egy csomó minden. Abból a fewlső sort kell bemásolni. url...
Megleptelek Benó? Miért, nem gondoltad volna? Csak fontos focit nézek eb vb, de ott nagyon drukkolok is a Portugáloknak. Ne kérdezd miért, már gyerekkorom óta.