A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ja, azt el is felejtettem az előbb írni, hogy beszéltem anyuval, és elmondtam neki mit is szeretnék. Mondtam neki, hogy hazudni nem akarok, és szeretném ha harag nélkül megértene, és nem idegesítene. Szerencsére megértő volt, és megbeszéltük, hogy majd szólok amikor jönniük kell. :D Örülök, mert legalább nem stresszelem magam ezen.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Képzeljétek! Ma reggel, valamikor 6.40 környékén, Jázmin teljesen magától hasról hátra fordult a kiságyban :lol: Mikor visszaraktam hasra, mert úgy tud elaludni, akkor megint megcsinálta :lol:

Lili meg mostanában néha alig akar enni. :( Szerintetek ez fogdolog lehet? Mert amúgy meg szépen hízik... :wink:

Kép
Kép
labasv

rebe ez igy a jó most nem szabab idegeskednek anyudnak meg kell érteni.
labasv a képek nagyon jók olyan kis drágapofik a jányok :D és gratula jázminnak nagyon ügyi,lili meg remélem nem fogyózik :wink:

lanyané

Rebe :P
Örülök, hogy rendeződött a mami ügy. Bizony az ember van, hogy gyorsan kiírja a panaszát, rájön, hogy pont úgy gondolja, ahogy a "kívülállók" írják és akkor nagyobb ereje van úgy csinálni, ahogy szeretné. Akkor most már tényleg jöhet a szülés :wink: Remélem, Te az "este már zuhanyzik" csoportba fogsz tartozni!

Labasv :P
Lili is édesen eszik... akkor ezek szerint csak a fotón? A ti képeitek láttán mindig van egy kis de ja vue érzésem, pláne, ha a két baba ugyanazt csinálja a képen :lol: de azért ez nem is meglepő :wink: Gratula Jázminnak!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Kép Kép

:D :D

bognartundi0727

Tünci,
A csajsziknak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tünci Boldog Szülinapocskát :D a Bosziknak :D :wink:

lanyané

Kép

Tünci, nagyon boldog szülinapot a csajsziknak!

Édesek a képek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Csajok, nagyon szar éjszakánk volt :cry:
Dorci kb. éjfélig aludt (persze nem sokkal előtte feküdtem le) onnantól kb. fél óránként felsírt. Kétszer lázat mértem neki, mert olyan forró volt a kis feje, de még csak hőemelkedése sem volt. Egész nap nyűgös volt, mondjuk ez lehetett a fáradtságtól is. Remélem csak a foga, más baja nincs, láz, nátha, köhögés nincs. Csak fáj valamije, de szegény még nem tudja megmondani, hogy mi az :(
Én meg nyolcra mentem tekerni, alig láttam ki a fejemből, még jó, hogy rácsuknak a bicóra, így nem lehet leesni.
Most fürcsi után adtam neki, három ml Panadolt, hogy tudjon aludni :oops: nem szeretem ezt, de nem akarom, hogy szenvedjen szegény
Ha még hétfőn is ez lesz, reggel megyünk a doktornénihez, de ügyeletre nem akartam vinni, azzal, hogy meleg a feje :?
Para megint beindult.

Judit

jucicuki

Juci,
szegény Dorci, sajnálom szegénykét. Ne parázz, ha nincs láza, akkor olyan nagyon nagy baj nem lehet. Nem is biztos, hogy fáj valamilye. Illetve a fogzás abszolút lehet. Az én Barnimnak is voltak olyan éjszakái, hogy óránként kelt, cicire tettem, és elaludt újra. Konditerembe jársz tekerni? Nekem is el kéne kezdenem járni valahova, mint azelőtt tornázni.

Lányok, nagyon fáj a derekam, nektek is fájt a sok emelgetéstől? Ez elég kínos lesz, ha így folytatódik.

Fanni,
mi lesz veled, akinek gond van a gerincével?

Tünci!
Szuperül néznek ki a lányok, az első képen tüneményesek! :lol:

Alizkáról végre sikerült mosolygós közelit csinálni, igaz, kicsit almás a pofija :lol:
Kép

KépKép
lili73

Labasv!
nagyon ügyesek vagytok, előttünk jártok, mert mi még csak hátról tudunk hasira, de vissza már nem nagyon megy :lol:

ne izgulj, hogy vannak napok, mikor nem eszik, előfordult velünk is,majd visszajön az étvágya. Nálunk is pont ez volt. Aliz nem evett, mégis gyarapodott rendesen, csak nem olyan ütemben, mint a bátyja.

KépKép
lili73

Lili :P
Aranyos Alízka :D
Egyelőre a gerincem bírja... amint nem, máris császár... de amúgy is, mert faros mindkét baba. Bevallom, ezért is félek kicsit a spinális érzéstelenítéstől, mert az OK, hogy nem érzek semmit, de pont ezért könnyű meghúzni a derekam... Nade azért reménykedem, hátha nem lesz semmi gáz. Már megkérdeztem, lehet utána oldalra feküdni és akkor elvileg rendben leszek...

Tünci :P
Nagyon édes a két kis szülinapos!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tundi:

Leanykaidnak akik gyonyoruek a kepeken!!! :D
Kép
Meg kerunk kepeket, mit kaptak a Lanyok? Orultek?
Nekunk a szeptember kesz anyagi csod lesz mivel Apa szept. 7-en, Monserrate 8-an, a babak 23-an szulettek ja es iskolakezdes. :roll: :lol:

Lili: nagggggyon edes Aliz ahogy mosolyog, mindjart fel evesek, hogy mullik az ido! :D

Jucicuki: sajnalom hogy Dorka igy szenved, biztos a foga de ha meleg a feje nem lehet hogy tul melege volt? Vagy hulyet kerdezek? Ja, es gratula Lilinek is az uleshez!!! :D

Alexemnek kibujt a jobb felso szemfoga es jon a masik, mondom en hogy kis drakula lesz belole! :lol:
Voltunk vacsizni, az uj bebiszitter nagyon ugyi volt, a gyerekek allitolag hamar elaludtak es nem volt Veluk gond. :D

KépKép
KépKép
tontica

család:

valóban sokszor csak hátráltatják az embert.de sokszor meg jó, h vannak.

már nem tom ki írta, de sztem, ha otthon van a férj, nem kell oda senki más. mi is ketten voltunk Norbival 2 hétig. ő is ügyesen fürdetett, pelenkázott stb....
aztán úgyi jobban jön majd asegítség, ha már nem lesz otthon. habár mikor nekem itt volt vki, akkor csak beszélgettünk, mikor aludhattam volna, ezért még fáradtabb voltam.

sztem az első néhány hét mindenhogy nagyon fárasztó.én sokzor sírtam is az alső 2 hétben.aztán ráálltam az éjszakázásra.

Gabi:
üdv itt! nemsokára mi is hazaköltözünk Ózdra. és akkor én is megint BAZ megyei leszek :)

amúgy nagyon nem vágyom költözködni, de muszáj :(

sajnos nem tudok mindenkinek írni, mnincs sok időm de azért olvasgatlak benneteket.

Tündi:

bOLDOG SZÜLINAPOT A CSAJOKNAK!

Tonti:

Hévízen van anya faszijának nyaralója. ha talán jövőre is mentek oda még találkozhtunk is! :lol:
idén még nem megyek sehová a csajokkal, csak a közelbe.

Szofi:
nekem is oyan pózban szokott aludni Anna néha, m a kisfiad :D és

Labasv: gratula a forgáshoz!én is csak kis szupergörlnek (így fonetikusan :lol: )nevezem.

szanet

"Egyen"ruhaban battyussal:
Kép
Alex csabos mosolya:
Kép
Anna baba negykezlab:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép Ilyen babakocsit láttam az e-bay-en! Ti raknátok egymás alá a gyerekeket?? :shock:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Lányok,mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat :D :D Hát igen a lányok megint öregebbek lettek 1 évvel :wink: Nagyon gyorsan megy az idő.A férjemmel egész nap azt beszélgettük,mi volt 2 évvel ilyenkor,erősen nosztalgiáztunk :lol: Megállapítottuk,hogy olyan mintha nem is 2 év telt volna el hanem legalább 5 :shock:
Labasv!
Nagyon ügyesek a lánykáid!!
Lili!
Alíz nagyon édi ahogy vigyorog!!A hát és derékfájás nekem is sokszor betett :( Nekem egyszer be is csípődött,úgy hogy 3-4 napig felkelni sem tudtam :cry: Addig a férjem birkózott a csajokkal egyedül,alig tudtam mozogni.Sokat javult a helyzet amióta felállnak nem kell akkorát hajolni értük,főleg amióta ki-be másznak az ágyukból :)
Tonti!
Nagyon szépek a gyerekek!!! :D Főleg a "gyerek kupac" :lol: :lol: Majd kíváncsi leszek ha nagyobbak lesznek Monserrate lesz a főnök,vagy a többség győz??A lányoknak a torta volt a sláger :D Frankón lehetett kenni mindenfele+"véletlenül" bele dobálni a lufikat!Kaptak még méhecske alakú strandlabdát,egy nagyobb medencét,de sajnos a fő ajándék késik kicsit,mert úgy rendeltem meg és még nem ért ide :cry: Olyan póni alakú ugrálót kapnak amilyen Juciéknak van.Majd tartunk egy pót szülinapot! :D 8) Hát a szeptember tényleg nem lesz olcsó nálatok!!!!Gratula a "kis vámpírnak" :) Nagyon örülök,hogy bejött a bébiszitter és nem kell rajta mérgelődnöd!!!!!
Juci!
Remélem nincs semmi baja Dorkának és éjszaka már jobban aludt!!
Nagyon ügyesen fejlődnek!Most néztem a képeiteket.Hááát nem lesz egyszerű dolgod pár hét/hónap múlva,ahogy látom remekül tudnak "összedolgozni" :lol: Az én lányaim is így kezdték.......és így lettek hamarosan a tündérből boszorkányok :D :lol:

bognartundi0727

Tonti
nagyon édik, Rate hogy élvezi a bátyus szerepet! Én sem bírom megállni, hogy ne vegyek nekik szép ruhákat, pedig vége a jó kis TGyáS korszaknak és jön a GYED, ami sz@r pénz.

Judit,
hogy van Dorka?

Tünci,
nyögök, amikor a földről emelem a 7 kilójukat.

Labasv,
az a kocsi tényleg túl furi!

KépKép
lili73

juci mielőbbi gyógyulást dorkának.
lili nagyon édes alízka :D
tontika szuper aranyosak a gyerekek a képeken és a nagytesó hogy szereti őket olyan ari.alexnak gratula a fogacskához,jól viseli nem nyűgi :?:
labasv elég furi a járgány viszont ezzel el lehet férni :D :D :wink:

lanyané

Kép

Annus eszik:)

szanet

Kép

Apával aludni jó

szanet

Tonti, édesek a képek! Gratula a fogacskákhoz. Örülök, hogy el tudtatok menni vacsizni és minden okés volt otthon.

Szanett, jók a képek! Apa kissé leharcolt :wink:

Lányok, köszi az érdeklődést, ügyeleten voltunk :oops: belázasosott a kisasszony, nem volt magas, csak 38,2 popsiban, de a szíve miatt nem szeretem az ilyen lázas dolgokat és inkább megnézettem dokival.
Felsőlégúti bakteriális fertőzés, remélem nem rántja le megint a tüdejére. Antibiotikumot nem kaptunk, csak a Panadol baby-t kell napi háromszor kapnia, + C vitamin. Meg igyon sokat, na ezt lesz nehéz nála elérni... :roll:
Kedden azért látogassunk el a saját dokinkhoz.
Szegénykém most alszik, étvágya sem nagyon van.

Judit

jucicuki

szanet nagyon édesek a képek :D

lanyané

Sziasztok!

Jucicuki: sajnalom hogy vegul Neked lett igazad es Dorka beteg!
Remelem nem megy ra a tudejere, mi is mindig ettol tartunk! :(

Szanet: az az alvos kep az besz@ras! :lol: Nagyon edesk igy egyutt, csak Te hianyzol onnan! :D
Olyan szep formasak a Leanykaid!!!

Tundi: a ponis ugralo tuti bejon majd Nekik! Szerintem nem Rate lesz majd a fonok, nem olyan tipus, szerintem a kisasszony lesz, nem hiszed el de tiszta eroszakos, mindent elvesz Alextol, razza, huzza, belekap az arcaba stb. Alex meg csak turi, turi aztan elkezd sirni. :roll: :lol:

Labasv: nekem tetszik a babakocsi, nagyon praktikus es kicsi. Tok jo fejek ahogy esznek, hogy ossze tudjak magukat kenni, mi? :wink:

Szofi: nagyon jok am kepek a gyerkocokrol, az a szupermanes kulonosen tetszik!!! :D
Ilyen kapcsolos body jol jonne nekunk is ha tenyleg ki-be lehetne kapcsolgatni! :lol: Mirtill szerintem nagyon hasnlit Rad, nem?

Lanyane: nagyon jok a bebik meretei, minden rendben lesz es meg 6-7 hetig bent maradnak! :D

TALIT NEM SZERVEZUNK JULIUSRA? Valakinek valami otlete? En nem ismerem Bp-et, hova erdemes menni? Valami parkba ahova ki lehetne ulni piknikelni egyutt? Mit szoltok? :wink: :D

Lenyirtam a kep fiu hajat, kis kugligolyok:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Judit: jOBBULÁST!!!!

Tonti

de kár, h nem júniusban jöttök:(
én júli 10 re már nem leszek pesten. visszajönni meg macerás lenne 2 gyerekkel:(

de ha jövőre jönnétek, mondom, h mindenképp talizni kell!!! :lol:

szanet

Tonti:
alvós képen esélyem nincs szerepelni. ugyanis nekem nincs időm aludni. :? :lol: nekem a nap 24 órából áll, plusz az alvás :shock:

amúgy mi nők nagyon jól vagyunk kitalálva. szerintem, ha egy férfinak kéne ezt csinálni megőrülne. hihihih
tisztelet a kivételnek!

ismerek olylat , aki egyedül neveli az ikreket(3 hósak) és a fiát. mert mikor az ikrek születtek meghalt a felesége.olyan szörnyű :(

szanet

Figyúzzatok!

A lánykáim újabban olyan ijedősek. 1-1 váratlan hangra úgy összerezzennek... :cry:
Ma Lilicica kurrjantott egyet, és Jázmin úgy megijedt, hogy sírni kezdett. Ő amúgy is ijedősebb. Múltkor gy idegen elkezdte macerálni az utcán és akkor is görbült a szája... :cry:

Ez normális?

Kép
Kép
labasv

Labasv,
persze, tök normális, az enyémek is ezt csinálják!

Tontica,
nálunk ugyanez van, Aliz mindent elszed Barnitól, mindent odagyűjtöget maga mellé, Barni meg csak tűr, ő egy igazi úriember :lol: egyszer jól megragadta Barni haját is, nagy ordításra rohantam be a szobába. Olyan cukik tudnak lenni, milyen jó, hogy ketten vannak pont egykorúak, nem?

KépKép
lili73

Judit,
Dorka jobban van?

Tontica,
tali lehet, ha nem nekem kell megszerveznem :lol:

KépKép
lili73

Szanett!
Nagyon sokat nőttek a bébijeid!Ügyesek vagytok! :P Ez az alvás-dolog nem jó hír...nekem elég nagy az alvásigényem és elviselhetetlen vagyok,ha nem alszom ki magam!Jaj-jajj! :(

Juci!
Jobbulást a lánykádnak! :D

A júliusi talira pocakban is ér vinni az ikreket vagy csak babakocsisok jönnek szóba? :lol:

Csajok!
Kihez lehet fordulni,hogy segítsen eligazodni,hogy melyik fajta juttatást kell igényelni?Mert én hiába olvasgatom,hogy ki mire jogosult,nekem ez teljesen kínai.... :oops:
Nektek ki számolta ki,hogy mivel jártok legjobban??
Nekem saját cégem van és természetesen minimálra jelentettem be magam már 4 éve,szóval nem kell félnem,hogy nem tudom elkölteni azt az őrült mennyiségű lóvét,amit adnak,de azért jó lenne a legjobb lehetőséget választani.A könyvelőmet már kérdeztem,ő nem tudja,vagyis inkább lesz@rja(szerintem)... :?

binyek

Binyek,
készülj fel pedig, hogy nem nagyon fogsz aludni az elején, szó szerint értsd, tiszta emberkínzás.
Bírom, mikor mondják, hogy "amikor a kicsi alszik, akkor anyuka is aludjon". Eleve két kicsi van, ráadásul akinek nincs elég teje, a szünetekben elő kell készülni a tápival, sterilizálás, mosogatás, tápkészítés, plusz a pelenkacsere minden etetés előtt vagy után. Plusz még anyukának is kell ennie, innia, pisilnie, fürödnie, netalántán fejnie. Szóval, nem megvalósítható ez a szlogen.

Nekem mindent a munkahelyem intézett, csak a férjemnek kellett egyszer bemennie helyettem intézkedni, úgyhogy nem tudok segíteni, mert fogsincs. Azt tudom, hogy a lurkók hazajövetelétől kezdve 168 napig kaptam a terhességi gyermekágyi segélyt, május 31-től meg a GYEDet. Kapom a családi pótlékot két gyerek után havonta. Azt is a mh-en intézték azt hiszem, a férjem közbenjárásával.

KépKép
lili73

Tünci
Boldog szülinapot a bosziknak,nagyon édesek.

Juci
Jobbulást Dorkának!

Szanet
Nagyot nőttek a lányok mióta nem láttunk benneteket.Van tejed?Csalóka a kép,vagy köztük is van különbség?Nálunk egyre látványosabb,most,hogy a marcus beindult.

Tonti
Tali jó lenne.Gyerkőcök imádnivalóak.

Binyek
Alvás nuku az elején(legalábbis nálunk).Bár ma délután mi családilag aludtunk.Mint a régi szép időkben vasárnap délután.
Ha minimálra voltál bejelentve,akkor szerintem a dupla gyessel jársz talán a legjobban.

Lili
Tényleg tök jó,hogy ketten vannak.Én nagyon bírom.De ez az együtt evés még gyakorlást kíván minálunk.
Vendég

Szanet
Miért költöztök?
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.24 22:31-kor.
Vendég

Kép Bercilla

[/img]
Kép Marci a zöld manó
Vendég

Banika: nagyon aranyosak, az agyban levos kep szuper, meg tudtok kavezni? Keszulj fel nemsokara kiverik majd a kezedbol! :lol:

Binyek: aaaaaaaaaaaaaaaah pocakosok dehogy johetnek! Te .... ! :evil: :lol: Nana, johettek gyakorolni, Mi anyukak meg majd pihenunk egy kicsit. :wink: :lol: De HOVA MENJUNK?

Szanet: lehet am 10-e elott is, hi-hi, megfogtalak! :lol: Mi 5-en erunk oda.
Milyen jokepu ferjed van maaaaaaaaaaaazlista! :lol:

Szegeny ismerosod, borzalmas! Szabad megkerdezni mi tortent a felesegevel vagy itt inkabb ne?

Lili: igen, most mar en is imadom hogy ketten vannak de az elejen! :roll:

NA MOST AKKOR MI LEGYEN A TALIVAL? EN INNEN NEM IGAZAN TUDOK SZERVEZKEDNI, FOGJUNK OSSZE TOBBEN!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Lili,akibe majd szerelmesek lesznek a fiaim(van egy húga is) :lol: [/img]
Vendég

Hm... alvás: Az ember egy idő után úgy érzi állandó ügyeletben van. HA az egyik alszik , akkor a másik fönt van, és fordítva. Vagy mind a ketten fönt vannak :D

Nagyon édesek a babák :D Mi is kb. ilyenpicik voltunk mikor hazajöttünk, és mára 6,5 kilós nagy culák :lol:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

A taliba benne lennék,bár egy pesti utat nem biztos hogy szívesen bevállalnék a boszikkal.Pont abban a korban vannak,hogy már nem nagyon alszanak el útközben,de még nem értik meg hogy miért nem lehet kiszállni,sétálni stb.Néha 20 km is katasztrófa.Egyfolytában másznának ki a gyerekülésből :roll: Egy Balaton déli parti helyszínnek jobban örülnék 8) :wink:
Persze a többség dönt :)
Banika!
Nagyon édesek a fiúk!!!!Apuka Nálatok is le van kicsit harcolva :D :lol: Jó útra tértek már a gyermekeid?
Labasv!
Én azt hallottam,hogy akinek 4 hónap után "ijedősek" lesznek a gyerekei és idegenektől sírnak az legyen nyugodt,mert akkor fejlődik a babák idegrendszere.Nóra lányom úgy félt az idegenektől,hogyha valaki benézett a babakocsiba akkor elkezdett üvölteni.
Binyek!
A juttatásokat legegyszerűbben a Magyar Államkincstárnál tudod megkérdezni.Én is ott kérdeztem meg a gyessel kapcsolatos dolgokat.A honlapon is minden le van írva,bár ez a kínai rész :wink: de hívd fel őket telefonon,ha minden igaz ez az ügyfélszolgálat felétek
Tolna megye
7101 Szekszárd
Pf. 48. igazgato@tol.ahh.gov.hu
7100 Szekszárd,
Széchenyi u. 48-52. H, Cs: 8-13
Sz: 8-16
P: 8-11 74/412-833 74/416-823
de itt a link
http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamogatas
Szép napot!!

bognartundi0727

Juci!
Mi van veletek??Jobban van Dorka? :?:

bognartundi0727

banika cupp cupp a fiúknak olyan kis gyönyörűek,a lányaim már féltékenykednek :wink:
tontika sajna én nem merek igérni semmit szivesen mennék,de nagyon rottyon vagyok én már csak várom a végét,néha úgy begörcsöl a hasam,hogy szinte már fogom a korházas tatyit hogy induljunk :oops:
juci remélem dorka jobban van :!:

lanyané

Figyúzzatok: Létezik az, hogy egy gyerek 5 hónapos korban 1 teljes kilót hízik 1 hét alatt??
AZ elmúlt 2 napban ha mérlegre tettem őket, 7,5 körül volt a súlyuk, 1 hete meg nem érték el a 6,5-öt! Vagy rossz a mérlegem? Eddig nem volt vele gond, az elem is jó, a lábuk sem ér hozzá semmihez. Mindent úgy csináltam ahogy eddig, az étvágyuk sem változott.

Szal, mit gondoltok?

Kép
Kép
labasv

Csajok, köszi, jobban vagyunk. Reggel voltunk a saját dokinéninknél. nem kell a Panadolt adnom már, csak ha lázas, lecsengőben van már a mandulagyuszija, már nem vészesen hólyagos a torka. Viszont mivel fertőző, még Lili is beleeshet.
Étvágya még nincs, de talán alakul majd.

Labasv!
Kicsit soknak tűnik nekem ez a hízás
:shock:

Judit

Tali!

Nekünk Pest is, Balcsi is jó, kb. félúton vagyunk.

jucicuki

Nekem is, úgyhogy este is megnézem...

Kép
Kép
labasv

Hali!

Csajokat kiütötte a tízórai tejpép :lol: lehet ebédig alszanak, így volt egy kis időm nézelődni.

A település vonzerejét növeli a csodálatos panorámájú, közel 3 km hosszú egybefüggő, füves szabad strand. A strandolók biztonságát ingyenes orvosi ügyelet és vízimentő szolgálat felügyeli. A gyemekek szórakozását főszezonban ingyenes strandi játszóház biztosítja. A parkolás a község teljes területén ingyenes.
További információ: www.zamardi.hu

Írtam nekik, hogy megfelelő helyszín lenne-le szerintük egy ikres talihoz, van-e pelenkázó, melegítési lehetőség?

Mit szóltok?

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Marci-Berci és az óriási szemű Tontica ikrek gyönyörűségesek :P
Hűha, én most úgy gondolom, nem merném őket betenni az ágyba... de majd biztosan bátrabb leszek később...

Sajna a tali nekem valószínűleg nem fog menni, mert addigra egészen biztosan meglesznek a fiúk... s még nagyon iciri-picirik lesznek. Pedig mennék szívesen... de majd legközelebb!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lili répát eszik (répával játszik, mert az gondolom a képeken is látszik, hogya szájába nem sok került :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bocsika :oops:

jucicuki

Hello!

Banika: nagyon szepek, ki ez a kislany?

Labasv: egy het alatt 1 kilo szerintem lehetetlen, egy honap alatt talan.

Jucicuki: nagyon orulok hogy Dorka jobban van!!! Kepek szuperek? Lili rag mar? Nekem tetszik a hely, Tundinek is jo igy mar 3-an vagyunk, ez 7 gyerek, bar en hozhatom a hugom ott is van egy 2 eves kisfiu. :wink: :lol:

Na, Lanyok?

KépKép
KépKép
tontica

Labasv,
sztem rossz a mérleg. Amúgy ha egy kilót hízott volna egy hét alatt, szemmel látható lenne a változás! Látsz változást?

Judit,
de édes Lilike, és milyen kis szőke, és mennyi haja van, ezt eddig nem is figyeltem meg.

balatoni tali: én elég beszari vagyok, nem szívesen viszem ilyen korban a gyerekeket autóval messzire ha nem muszáj. De ez tényleg túlzott óvatosság a részemről, itt lenne az ideje elkezdenem kicsit kalandozni velük...

KépKép
lili73

sziasztok!

mi sem tudunk menni, 2 személyes szutykunk van. :(

Labasv! tuti nem jó a mérleg, talán 2 hónap altt híznak ennyit.

ma voltunk 5 hós t.adáson.

Fanni, 6750 g, és 62 cm, Gergő 6450 g, és 62 cm. Pedig Gergő jóval többet eszik, mégsem hízik. egyik este 330 ml!!!!! tápot evett, míg Fanni 200-at. megette a Fanni maradékját is :) ja a csajok jobban híznak...

Juci! Náthás is, vagy csak a torka+láz? nálunk elkapta a mindig a másik...mi már jobban vagyunk, kicsit még szörcsögnek...
Fanninak holnap lesz fülije!!!

Tonti!! nagyon édesek a gyerekek!!!!

Banika!! már azért nődögélnek!!! :):) nagyon édesek!!

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: