A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Gröni, pont tegnap olvastam erről a méhszáj összevarrásról! Elvileg rutin kis műtét! Szóval nyugi! De nagyon drukkolok, hogy minnél hamarabb túllegyél rajta! Majd gyere és mesélj! :) És nagyon örülök tényleg, hogy jöttél :)
Nálunk még nem lehet tudni Zsebi nevét csak én gondolom, hogy lány
:? de még reménykedek 20.áig, hogy kisfiú! Hátha :wink:

Beagle, neked is örülök, hogy visszatértél :) Várom a tegnapi uh eredményét :) Meg képet meg mindent :)

Briel, üdv köztünk és jó pocakosodást neked :)

Korni, gratula az egyik kislányhoz! Mondjuk ilyet nem hallottam, hogy kukacosból kislány lett, de akkor most már ilyen is van! :lol: Gratula tényleg! Így legalább lesz ki öröklje Sári ruháit :wink: Képet ha van küldj nekem :) Most nem kell privi, mert most láttam ezt a hozzászólást :wink:
Most már akkor csak a nevet mondd meg, hogy hogy is lesz ez most? :lol:

Szosz, szerintem simán lehet gyrost enni! Én is szoktam itthon magamnak csinálni :)

Sensi, csak te jössz? Daddy nem jön haza? Azt hittem együtt jöttök! A csere jöhet :lol: Úgy érzem én bele fogok halni ha nem lesz fiam :cry:
Drukkolok, hogy a repülésnél minden ok legyen! Meg persze utána is!

Dalmi, hát nem erőssége a lányzónak a haja :lol: Még nem vágtuk! Talán majd jövőre! A kisruhák jöhetnek majd ha úgy alakul :wink: Drukkolok, hogy a lányod kukac nélkül maradjon :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. 15 hetet betöltöttem, és november 23-ára vagyok kiirva.
Már van egy kislányom, aki 2 éves múlt márciusban.
Jövő héten kedden megyek AFP-re.
Sajnos az első 11 hetet nehezen viseltem, sokat voltam rosszul. Egy hónapja, kijött az allergiám amitől igencsak tartok, mert sokat köhögtem. Most a náthával birkozok. A fülész antibiotikumot írt fel, de félek bevenni. Remélem nem lesz semmi baj a babámmal.
Sokan irtátok, hogy hiztatok már, a rosszulléteim miatt 5 kg-ot fogytam és azóta sem jött fel egy deka sem.

Naysa
naysa

Sziasztok,

örülök, hogy mindenki jól van. Gröni, drukkolok a műtét miatt...én egyébként még nem is hallottam ilyenről...na, nem ez az egyetlen dolog amiről nem tudok :oops:
Tegnap voltam afp vérvételen. Nem tudjátok, hogy kb mennyi idő alatt van meg az eredmény?

Lovani

Kép
lovani

Sziasztok!

Lovani: úgy tudom kb 2 hét míg megérkezik az eredmény. De valaki írta, hogy csak 1 hetet kell várnia. Ha a védőnőhöz küldik, akkor szerintem hívd fel őt, biztos megmondja!

Naysa: szia! üdv közöttünk! Úgy tudom vannak homeopátiás szerek allergia ellen, amit nyugodtan szedhetsz. Próbáltál már ilyesmit? Antibiotikumot én sem szednék be :?

AFP: lányok, az van, hogy múlt héten voltunk babamozizni, és a babus méretei szerint 4 nappal kisebb (amit teljesen hihető számomra, mert hőmérőztem, és aszerint félidő után 4 vagy 5 nappal volt peteérésem). Viszont: lehet (sőt valószínű), hogy az AFP levételénél még csak 15 hetes néhány napos volt. Szerintetek ez mennyire befolyásolhatja az eredményt ? :roll:

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

A tegnapi ultrahangon mindent rendben találtak, de nem látták hogy kislány vagy kisfiú. Ahogy megláttuk a babát az ultrahangon, hátat fordított, és kinyomta felénk a popsiját:-) Múltkor is így volt :-)))
Afp-re nem írtatok vissza, aggódtam hogy alacsony, de a doki azt mondta hogy normális. Van akinek még 1 alatt van?

Köszönöm, ha válaszoltok rá.
Vendég

Sziasztok!
Régen voltam,de mindig olvastalak Titeket :D
Mindenkinek nagy gratula a babusokhoz!Nekünk úgy néz ki megint kislányunk lesz,de nagyon örülünk neki,legalább nem vész kárba a sok szép ruha :D
Lányok!Én úgy érzem most,hogy alig nő a hasam,pedig eddig eléggé gyorsan nőtt!Ti hogy vagytok ezzel? Kép

Sonny: Nagyon aggódom én is,mert múlt héten csütörtökön voltam dokinál+uh-on és azt mondta,hogy akkora a babusunk,hogy másnap vegyék le az Afp-hez a vért!Pénteken le is vették,de a számításaim szerint még csak 15 hetes voltam! :? :shock: Volt vki más is már így?!

Beagle: Neked mikor vették le a vért Afp-re?Én is aggódom,hogy alacsony lesz,mert túl korán küldött el a doki!

Kép

Kép
melcsi82

Nekem az AFP az:1,1 lett.

Van valaki akinek már mocorog a babája?
és milyen gyakran?

Mert engem nagyon megrémiszt, hogy 4-5 napig nem érzek mocorgást és utána is ha mocorog, alig bírom eldönteni, hogy a beleim mozognak vagy a baba.
2 héttel ezelött meg igaz gyenge, de határozott rúgások voltak 2 naponta is. :oops:
Nagyon nem értem mitöl van ez :roll:
Az első 2 babám a megmozdulásuk után már minden nap 1 szer bejelentkezett :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok,

Melcsi...ez egy óriás pocak...hány hetes vagy???
Nekem nem is nő a pocim :(
Vagy legalábbis nagyon lassan :(
Mindenesetre nagyon csini a tied :D

Ti mit tudtok erről a babamamaexpo-ról? Érdemes oda kimenni?

Lovani

Kép
lovani

Lovani:Holnap töltöm be a 16. hetet,de uh szerint mát 17 hetes elmúlott!Hannánál is hamar meglátszott,de ott kb. 20 hetes volt ekkora!Azt mondják,hogy minél több terhesség,annál előbb látszódik! :D

Akira: Ne aggódj Kíra haja miatt!Hanna is uilyen volt tavaly(hajvágás nélkül) most meg egy hajasbaba :D Kép Itt a tavalyi Hanna
Kép Ez a kép 2 hete készült

Kép

Kép
melcsi82

Az AFP eredmény rendben van ha a 0,7-2,5 MOM tartományban. A kislányomnál anno 1,69MOM volt.

Mostanság olvastam utána, hogy az AFP eredményekből is lehet következtetni a baba nemére.

Mozgások: Szerintem nem kell elkeseredni, ha nem mindan nap rugdos, hiszen még nem olyan erős, hogy érezzük. Nekem valamelyik nap kalimpál utána napokig semmit nem érzek, de pár héten belül biztos állandósulni fog.

Naysa
naysa

Sziasztok! :)

Melcsi!
Gyönyörű Hanna.Ha a mienk kislány lesz, Johanna lesz. :lol:

Naysa!
Igen, épp most beszéltem a dokimmal a 18. hetes gen. uh miatt és ő mondta, hogy az AFP eredményemből következtetve (0,86) nagyon lánygyanús vagyok :lol:
Vendég

naysa

Én még ezt nem is halottam, hogy az AFP eredményéből is lehetne következtetni a baba nemére :roll:

Hol olvastad?

Előkerestem a régi kiskönyvemet :lol:

Kislányomnál:
25 átlag 40

Kisfiamnál:
39 átlag 60

És most:
32 átlag 40
MOM:1,10

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Naysa, örülök, hogy idetaláltál :) Remélem minden ok! Mikor mész legközelebb uh-ra? Kiváncsi vagyok már a nemére :)

Lovani, az eredmény 1-2 héten belül van meg álltalában, de olyat is hallottam, hogy 3 hét volt! :shock: Túlterhelt kórházakban később kevésbé túlterheltbe hamarabb!

Afp-ből fiú, vagy lány
, én annyit olvastam, hogy ha 30 körüli akkor lány ! Hát ez mint látjuk ancsa leleteiből már megdőlt :lol: Az én lányomnál 33volt! Tehát rám még igaz is lehet, de hát ez szerintem néha bejön néha nem, erre én nem adnék annyira! Max. ha erről olvashatnék valami orvosi véleményt :lol:

Melcsi, hát akkor van remény az én hajasbabámnak is :lol: köszi, hogy megnyugtattál :wink:
Neked is szép nagy hasad van már! Én is így vagyok evvel! Kyránál egy hónappal később volt ekkora hasam! Pont néztem a fotókat
:shock: :lol: De hát mindegy, legalább már most átadják a helyet a buszon :lol: Múltkor felszálltam egyedüli felszállóként a buszra, erre bemondja a vezető, hogy egy helyet szabadítsanak fel nekem! Kicsit meglepődtem, Kyránál 9 hónapig nem találkoztam ilyennel, de tök jól esett! :P

KépKép
KépKép
akíra

akíra

Még nem biztos hogy az én leleteimből megdölt az alacsony AFP eredmény és a kislány :roll:
Mert én most még nem tudom,hogy mi a baba neme :cry: sajnos

De ha ez igaz, akkor kislányra számíthatok? :?:

Hol olvastatok róla?Én is szeretném elolvasni :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

AFP témához: úgy tudom, a MoM érték a labortól függően változik. Anno Lilivel nekem 0,79 volt, ami épp a 0,7-es határérték felett van, de azt mondták, hogy ha már 0,71, akkor sem kell vele foglalkozni. Ált. úgy állapítják meg ezeket a határértékeket, hogy ami beleesik, az tuti normális legyen. Szóval szerintem nem kell aggódni. :)
Ha meg túl korán vették le, és amiatt esetleg nem lesz jó az eredmény, akkor jelezzétek, hogy szerintetek korai volt és max. megismétlik. Nekem 9 nap alatt jött meg az eredményem.

Na, azért csak el is tud tűnni a kuki a pocakban, nem csak kinőni. :wink: Mint azt Kornéliusz pédája mutatja.
Nálunk a 18 hetesen Lilinél még azt mondták, hogy tutira nem tudják megmondani, így bizonytalanra inkább nem akartuk tudni. Csak a 4D-n mutatta meg magát a 24. héten. Úgyhogy én most Kistesónák sem várok tuti eredményt.

Sensi, Te meg azóta már biztosan itthon vagy. Szurkolok majd a kislányért az UH-n! :)

Gröni, Te is biztosan túl vagy már a dolgon, remélem jól vagy és minden OK. :)

Melus, azt hiszem, én azóta nem válaszoltam Neked, hogy kihez járok Fehérváron. :oops: Szóval én a Hagymási főorvoshoz, ő ott az osztályvezető. Te mikor jössz legközelebb a kórházba?

Na, megyek, befejezem a munkámat és lassan lelépek, nincsenek itt a főnökök. 8)

Szép hétvégét!

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!
Ez a kép a fiamról készült 24 hetesen, itt tudtuk meg, hogy fiú. Szerintem a kép magáért beszél... :)
Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Képzeljétek nálam is asszem új korszak kezdődött. Tegnap v tegnapelőtt átadták a helyet a villamoson. És ma is... Csak nem véget ér a sokat evett, nézd de dagadt korszak?! :)
Mondjuk egyenlőre nők látják, vagy csak a pasik bunkók, vagy csak nem tudják, hogy milyen rossz zötykölődni egy buszon így.... Én bevallom már rosszul esik állni, sokkal jobban rázkódom, és elkezd fájni a hasam, uh én már mindig ülőhelyet keresek, nem tudom ti hogy vagytok ezzel...

Jah és Vera nagyon jó ötletet adtál ezzel a hétvégi baba-mama expós UH-val, én is bejelentkeztem, mondjuk én inkább azért, mert így legalább a férjem es láthatja a pindurit élőben, mert amugy hétköznap nem tud elkísérni. uh köszi köszi köszi Vera!

Szép hétvégét mindenkinek, ha addig nem jönnék!

Kép
pipal

Melcsi: szerintem nálatok hamarabb foganhatott meg a baba, én nem izgulnék! Neked amúgy mikor jön meg az AFP eredmény? Azért drukkolok nagyon!
Hanna gyönyörű, igazi királylány :) És nagyon szép kerek már a pocakod. Nekem még alig látszik sajnos.

Mozgás: elvileg nekem még nem kellene éreznem (első baba), de szoktam érezni, és nem összetéveszthető a bélmozgással! De nagyon ritkán van, sokszor napokig nem is érzek semmit. De szerintem (persze laikus vagyok) ez még egyáltalán nem jelent semmit, hiszen picike még a babus, és a méh is sokat tud változni (nőni) néhány nap alatt.

Dalmi: a kép nagyon jóó ;)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok,

csak egy kérdés...milyen érzés az, amikor nő a pocak????
csak mert ma egész délelőtt viszketett a hasam, de mostanra meg fáj a bőröm. elég kellemetlen érzés...de, ha nő, akkor mégis inkább jó érzés :D
Már megnéztem a felsőmet, és nincs ott semmi ami piszkálhatna, a felsőm is pamut, szóval nem tudom miért van ez.
meg mostanában elég sokat fájdogál is a hasim...na nem nagyon, csak érzem.
A picit én még nem érzem...eddig talán 2x gondoltam, hogy lehet Ő volt az,de nem vagyok benne biztos.

Lovani

Kép
lovani

Lovani,
Igen, feszül a bőr és viszket ha nől a poci. Ezért is simogatják meg vakargatják a pocakjukat a kismamik! Krémezés, olajozás segít!

Kép
Kép
dalminha

Katinka :)

Én szerdán jövök legközelebb :)
Vendég

Sziasztok!

Megvannak a szigorlataim és tegnap megkaptam az integrált tezst eredményét is, így nekem nem kell afp-re mennem. Itt azt írja, hogy kevesebb az esély a Down és Edwards szindrómára mint 1:50000-hez. Ez állítólag nagyon-nagyon negatív, tehát megnyugodhatunk minden rendben odabenn.

Most megyek lefekszem egy kicsit, mert totál kivagyok ettől az időtől. Frontérzékeny a pocakom. :roll:

Kép
Kép
nati80

Nati
Gratulálok a szuper negatív lelethez és a szigorlathoz is.
Lovani
igen az a növögetés mellékhatása lesz már!!! :P Én vettem a dm.-ben ezt a sajátmárkás olajat rá és sztem tök jó! (valaki itt a krémet ajánlotta,biztos az sem rossz)
Pipal
be kell jelentkezni előre a 4D-re ott kint? Lehet holnap mi is kiugornánk.
Melcsi
hatalmas a pocid, szép kerek! Az enyém még sehol nincs pedig előrébb járok...DE kéthete a piacon kapott egy szem epret a kismama!!!! :lol: azaz ÉN!! Tényleg jó érzés mikor az emberek ilyen kedvesek....
Beagle
ha a doki azt mondta hogy minden ok, akkor az biztos úgy is van!! :wink: Max ha jól veszem ki itt a lányok hozzászólásait lánygyanus mami vagy??!! :D
Dalma
de jó!!-akkor ez tényleg biztosan hangzik!!
Kornéliusz
neked is nagy nagy gratula a kis vegyespárosodhoz!! :lol:
Sensi
neked meg drukkolok++++++++
Gröni
de jó hogy jöttél újra, nagyon szurkolok, de bizti minden rendben lesz ha ez csak egy rutinműtét! :)
Másod , harmadbabás mamik nem tennétek TI is fel 4D-s fotót előző babákról??? Olyan édik!

Kép
katica_75

Sziasztok!

KISFIAM lesz! :lol: :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok,

Dalma, a kép tényleg magáért beszél!

Naysa, üdv nálunk! :D

Melcsi, nagyon édes a kislányod! :D Kb ekkora a hasam mostanság, mint Neked. :)

Ancsa, a lányommal 1,6 volt a MOM. Most meg 1,5.

Katica, amit kértél, nagyon szívesen, bár a minőségük nem a legjobb:
Sára lányom 24 hetesen(kb640 gramm):
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 33.464.jpg[/img]
Rozi 18 hetesen(205 gramm):
Kép
Barnus 18 hetesen(240 gramm):
Kép
Remélem, nem lesznek túl nagyok.

KépKép
KépKép
kornéliusz

Teszek még egy kísérletet:
Kép
kornéliusz

Sziasztok!

Csak gyors hírekkel jöttem, nem tudtam rendesen visszaolvasni , de látam, hogy sokan szurkoltatok és érdeklődtetek utánam! Köszi, jól esett!

A babyvel minden rendben, egészséges éééééééssss KISLÁNY! Úúúúgy örülök! :D:D:D Általában sosem sikerülnek a vágyaim ilyesmi esetekben, és most ez annyira jóóó! 2x is megnézte a nő, 2D-ben és 4D-ben és azt mondta, hogy ő bizony nem lát semmit a lába között, és látszott is rendesen amit látnia kellett, én persze csak elhittem neki, hogy tényleg nincs ott semmi. :) Nagyon megörültem, de a következő pillanatban már azon agyaltam, hogy jajj nehogy kukaca nőjjön, és csalódjak később.
Ja egyébként a felvétellel nagyon nem vagyok megelégedve, alig látszott a baby azokhoz a felvételekhez képest, amit eddig youtube-on meg máshol láttam, sőt a ti képeitek is mind mind 100x jobbak, mint ami nekem az egész dvd-n van. A papír képről már ne is beszéljünk, mert igazából azt sem tudom milye van rajta, annyira rossz minőségű. :oops: Amilyen hülye vagyok, lehet keddre bejelentkezek egy másik helyre egy újabb moziért, hogy jobb minőségű legyen...a lepény hátsó falú, úh az sem zavart be. :?

Na ennyi voltam, most mennem kell, megyek koncertre. Akyra majd szinezz be légyszi rózsaszínre!

Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Hahó!

Sensi, gratulálok, tök jó, hogy az lesz, amire vágytál!!!

Katica: igen be lehet jelentkezni (sztem érdemes is, mert igy remélhetőleg nem kell várni), 06 (20) 47-47-087 én ezen a telefonszamon jelentkeztem be.

Jajj valaki irta a pociviszketést: na az nekem is van, én azt gondolnám, hogy a növekedés miatt sokkal érzékenyebb ott a bőr, mégiscsak elég sok 'fiatal' szövet van most folyamatosan ott, és sztem a ruha dörzsölése miatt viszket. De persze lehet h tévedek...

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Előszőris Zsé üzeni:

Megtennéd, hogy üzensz a nevemben a többieknek, hogy valami
technikai probléma miatt nem tudok fellépni, de üdvözlök
mindenkit, és olvasgatlak benneteket?

KépKép
KépKép
akíra

Aztán :lol:

Klarissza, Sensi, beszineztelek titeket a táblába! És gratula, hogy olyan nemű lett a baba amilyet akartatok! Ez tök jó :)

Pociviszketés! Már nekem is elkezdődött tegnap este! És csak, hogy tudjátok ez egyre rosszabb lesz :lol: Nekem a végére már olyan szinten viszketett, hogy állandóan vakartam volna! De nekem a bőrőm mindenhol viszketett már a végére! A lábam is meg mindenem! :lol:

Na a lányom közbe szólt ugyhogy már megyek is :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Nekem pont 1 hét alatt meglett az eredmény, bár én telefonáltam hamarabb, mert 10 napot mondtak. 1,7-lett, ami jónak mondott.
Szerdán megyünk UH-ra korán reggel. Szétnézünk odabent :-)

Melcsi! Hatalmas a hasad :-) Nekem szinte semmi. Elhanyagolható dudornak mondanám inkább, de semmi képpen nem pocak :-)

Ancsa! Nekem annyit mozog, hogy nem is kell fürkésznem. Reggel arra kelek, ha utazunk akkor azért kopogtat, ha eszek akkor azért, és természetesen este az ő műsorára alszok el. Igaz galád módon én hason alszok :-) Még engedi, de a jelek szerint nem igazán tetszik neki :-)

Örülök, hogy szépen apránként derülnek ki a nemecskék. Majd én is meglátom mit villant szerdán. Nem bízok annyira a 15. héten megállapított fiúcskában, majd amikor a doki mondja, azt el fogom hinni :-)

Kellemes hétvégét nektek!
Reni
almi

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! :)

Asszem ma megpróbálok bejelentkezni keddre egy másik helyre...talán a 4D Genesis, mert az volt még nagyon szimpatikus, de emég nem tudom. Az biztosan nagyon populáris, és lehet nem is lesz hely már. Nem hagy nyugodni, hogy direkt vártam eddig és elég izé felvételt kaptam. Nem tudom, hogy mi játszhatott közre, de sztem a nő sem törekedett arra, hogy szépet csináljon, főleg csak rángatta azt az izét a hasamon, meg sem várta sokszor, hogy kiélesedjen a kép, és szépen megmutassa a fejét, lábait, kezét...stb. Az az egy kép is borzalmas. Na jó, nem füstölgök tovább. A nő jó fej volt végülis, csak kicsit fura, és megnézte rendesen a babyt, hogy minden rendben van. A punciját is elég egyértelműen határozottan állította...de azért mégis...nekem miért nem sikerült olyan szépre, mint mindenki másnak??? A lepény sem takarja, mert hátul tapad. Na tényleg abbahagytam... :)

És amiért beugrottam...gyorsan átfutottam miről beszéltetek, és a hhasviszketésre nekem van jó tippem. Nekem már nagyon korán viszketett, és akkor vettem olajat rá, ami direkt terhes pocira való, és nagyon jó, azóta egyáltalán nem viszket...és remélem segít majd megúszni a csíkokat is. Szerintem jobb, mint a krémek, mert tovább hidratáltan tartja a bőrt, és ugye egy olaj brutálisabb, mint egy krém. Sima babaolaj is lehet sztem, bár igazából nem tudom. Ebben az esetben az a fontos, hogy e vitaminos legyen. Vagy vegyetek tök sima babaolajat, és kint lehet kapni e vitamin csöppeket keverjétek bele...biztos van itt is.
Na most elő is vettem az én Little me Mummylicius olajamat, megnéztem mi van benne....hát rengeteg féle olaj, úh lehet érdemes megvenni egy speckó csíkokra való olajat, ami esetleg kicsit drágább is...nagyon kevés kell belőle, ahogy most elnézem, lehet, hogy végig ki is tart majd. Bár én a végén bio oil-t akarok használni, mert itt azt nagyon dicsérik, de elég drága. 10font egy pici üveg, vagyis 3000ft. de asszem az uccsó 2hét-1hónapra szánok majd rá, mert nagyon félek a csíkoktól.

Ja és másik tipp, ami közhelynek tűnik, de tényleg segít....igyatok sokat-sokat! Lehetőleg ne cukros löttsöket. :)

Na ennyi voltam, így is eleredt a szám a témával kapcsolatban. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

almi

De jó neked hogy ennyit mocorog a babád :lol:

Az első 2 terhességemnél nekem is sikat mocorogtak :lol: de most valahogy minden teljesen más, és a mocorgás is nagyon-nagyon kevés :cry: Meg is vagyok ilyedve, félek, hogy valami baj van :oops:

Nekem a méhlepény a mellső falon tapad, és a hasamon is volt felesleg, amikor most terhes lettem :roll:
Olvastam is és más kismamák is azt mondják, hogy akinek a méhlepény a mellső falon tapad, kevésbé érzik és később is érzik meg a magzatmozgásokat, mivel állítólag a lepény felfogja a mocorgásukat :roll:
Lehet hogy csak erről van szó és az is lehez hogy igaz is, mert az első 2 babámnál nekem a hátsó falon tapadt a lepény és rendesen is éreztem a mocorgásukat :roll:

Van valakinek hasonló tapasztalata? vagy esetleg másnak is tapad a mellső falon a méhlepény?

Azért jó hírem is van :lol:
Képzeljétek, tegnap este 22-23 óra között rugdosott a kis pocaklakóm :lol: igaz, kicsiket és csak kb 1 percig de mérhetetlenül boldog vagyok, hogy végre 1 hét kimaradás után így bejelentkezett :lol: kicsit megnyugodtam én is :lol:
[/b]

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

sensimilla GRATULÁLOK a kislányhoz!!!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok Lányok!

Üdv az újjaknak.

Olyan jó hogy már ilyen sokan tudjátok a baba(babák) nemét.Én is már olyan kiváncsi vagyok.

Kornéliusz gratula a fiú-lány pároshoz,mi is vegyes pérost szeretnénk a férjemmel.Meglepődtél hogy két fiú helyett fiú-lány lett?De ez már tuti nem?Érzed már a mozgásukat?

Sensi:neked is gratula a kislányhoz,tök jó.

Harivera nálatok mizu?Tudod már hogy mi lesz?

Mocorgás:képzeljétek már én is érzek néha néha vmit.Bár még csak ez a 15. hét de az egyik babát tök jól éreztem.Amelyik az emeleten lakik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melcsi tök szép pocid van.

Sclara találtál esküvőre ruhát?Még régebben írtad hogy nem kaptál sehol.

Szép Hétvégét Mindenkinek!!!!!!!
Üdv
Mesi

Kép
Kép
mesi01

Sziasztok!

Ancsa!
Na látod, nem kell izgulni, kis lusti a babyd! De nyugi, minden rendben van. Nekem első baby, úh nem értek hozzá, de biztos vagyok benne, hogy a mellső fali lepény nagyon sokat tompít. Gondolja bele, hogy a gyerek és a hasfalad között van egy kis párna. Sztem ez elég nagy tompító. És a másik, hogy még korán van nagyon, nem kell a mozgás miatt aggódni. Tegnap a szonográfus meg is lepődött nagyon, hogy már érzem, azon meg mégjobban, mikor mondtam, hogy már 16hét óta. Ja és nekem hátsó fali a lepény. Látod mennyit számít? Ő már 19+3 és sokat mozog, kívülről is lehet már érezni sokszor, mivel nagyon elől van a hasfalamnál, és egyre nagyobbakat rúg! Amúgy 90%-ban akkor aktív, mikor lefekszem nyugiban a hátamra. Nálam ez abszolút nem átlagos dolog, úh senki ne aggódjon! Légyszi!
Köszi a gratulációt! :)

Azért néztem újra be, mert Képzeljééétek! Felhívtam a 4D genesist, és ma 3kor tudnak fogadni. Tök aranyos volt a nő, hívtam, de nem vette fel, és utána egyből visszahívott, hogy bocsi, de mire felvette, már letettem. És elmondtam neki a problémát, hogy tegnap nagyot csalódtam egy 4Duh-ban minőség miatt, és most keresek nagyon egy helyet, ahol tudnak ma fogadni. És mondta egyből, hogy ma 3 vagy holnap 1. Ma vagyok már csak Pesten és mondtam neki, h tök boldog vagyok, h fogadnak, mert direkt ezért jöttem haza Londonból, és el voltam kicsit keseredve, h nem sikerült olyan jól. Aztán megnéztem, és látam h csak 2ig vannak hivatalosan nyitva, úh tök rendes votl!
Most úgy örülök, remélem a mai jól siekrül majd! :)

Na rohanok is, nemsokára jönnek értem a szüleim és megyünk mászkálni, majd az uhura.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok,

Ancsa, igen, nekem is a kisfiam lepénye elöl tapad, és hiába töltöm már a 19. hetet, a két baba mocorgása össze sem hasonlítható Sáriéval, akinek hátul volt a lepénye. Sokkal kevésbé és kevesebbet érzek, azt is valahol belül. Ezért akartam is is írni, hogy sztem ne aggódj emiatt.

Mesi, én titkon bíztam a vegyespárosban! :lol: Kíváncsi vagyok, Neked hogy alakul. Nálad is kétpetéjű, ugye?

KépKép
KépKép
kornéliusz

Sziasztok!

Én is rakok fel 4D-s képet a kislányomról, ami akkor készült, amikor kb 28 hetes volt. Mi ekkor tudtuk meg a nemét is, mert addig ügyesen titkolózott... Kép
Aztán mikor megszületett így nézett, pontosabban így aludt: Kép
Ma már igazi nagylány (ahogy Ő is fogalmaz)
Kép

Üdv: Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok, bocsi hogy belekotyogok, az októberiből vagyok, csak Ancsának üzenném, hogy nekem is mellső fali a lepény, de én már a 17. héttől érzem a babát,szóval nem hiszem, hogy ez nagyon befolyásolja a dolgot. De én elég vékony is vagyok, 55 kg-mal kezdtem el, most 60 vagyok, talán ezért is érzem.
Na bocsi, Ancsa, csak nálunk az októberiben ezt nem írtad, azért válaszoltam ide :lol:

Kép

Kép
nusildi

Sensi
nagy nagy garatula a kiscsajhoz!!!!!!! :lol: Akkor a 4d Genes.-ben igazán rugalmasak!-majd számolj be mi volt.A másik helyet elárulod-akár priviben-csak h. véletlenül se mejek oda....
Klarissza
neked is gratulálok a kukishoz!!

Jaj lányok kicsit sárgulok a sok 4d miatt, de nálunk apa nagyon nem akarja a 24.hét előtt mert most még nagyon véznácskák...de én meg úgy szeretném látni! :cry: Gondoltam h. ellógok nélküle,de az meg olyan disznóság lenne. :? a symába meg sejna most nem tudunk kimenni.
Kornéliusz
Sára a 24.héten már nagyon gyönyörű! És hogy hasonlít már önamgára. Az ikerek is nagyon cukik, jó látni hogy ekkorák most a kicsikéink!
Csuri
a te kislányod is csodaszép, és milyen kis hajasbab volt!! :lol:
Ancsa
az én lepényem is melsőfali, a doki azt mondta ez a gyakoribb amúgy.

Kép
katica_75

Köszi csajok a kedves hozzászólásokat :D

Melus: Nekünk is nagyon tetszett a Johanna,de a párom neve hosszú,ezért választottuk a Hannát!

Sonny: Nem fogant előbb sajna,mert 4 hetesen voltam elöször uh-on és akkor még nem is látott semmit a doki,csak pár nappal később!Hétfőn azért felhívom,hogy megvan-e az eredmény!Ne aggódj,mert az egyik barátnőm tavaly volt terhes az első babájával és 20 hetesen kezdett úgy igazán dudorodni a hasa,de akkor is még csak úgy nézett ki,mint aki jóllakott :D

Sensi: Gratulálok a kislányotokhoz :D Most mi lesz a neve :?:

Ancsa: Szerintem ne aggódj!Azt mondják,ahány terhesség,annyi féle!Lehet,hogy most kislányod lesz és egy kicsit lustább,mint a fiúk :D Egy ismerősömnek a 2. terhességében még a 20. héten is alig érezte a kisfiát !

Nekem a Hannánál a mellső falon tapadt a lepény és 18 hetesen éreztem először!Most azt hiszem ma éreztem reggel is és délután is a kis Szonja babát!Azért még figyelem,de nem hiszem,hogy bélmozgás lett volna!Megcsikálta egyszer a tenyerem,délután meg mintha az ujjam végét meglökte volna :D :D :D

Klarissza: Majd meglátod,hogy milyen előzékenyek tudnak lenni az emberek ilyenkor :D Én is nagyon szeretek terhes lenni :D

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Kornéliusz:igazából most nem tudom hogy egy vagy kétpetéjüek e mert mikor a 7 héten uh ot a dokim azt mondta hogy nem 100% de szerinte kétpetéjűek.Múlt hét szombaton rákérdeztem megint most meg már azt mondta hogy csak akkor tudja megmondani ha kiderül a nemük.Nem nagyon értem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy hogy én is arra gondoltam hogy elmegyünk 4D re de még olyan picik nem lennének szépek még a felvételen.A Lilivel is a 20 hét körül mentünk és annyira szép baba formája volt.Mi a Kleopátra házba voltunk.Raktak zenét a DVD film alá.Annyira megható volt olyan sokszor megnéztem.És állandóan sírtam rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem az van a leletemre írva hogy a méhlepény a melső és a hátsó falon is tapad.A Lilivel a melső falon tapadt és én tök jól éreztem a rugásait.Igazi kis ficánka volt.Igaz most is az.Úgy hogy passz hogy mennyire számít hogy hol helyezkedik el a méhlepény.

Kép
Kép
mesi01

Sziasztok!
Sensi, Klarissza, gratulálok a kívánt babuci nemekhez!
Ancsa,
A mozgás miatt ne aggódj, én a fiamat még a 24. héten is alig éreztem, csak néha, és később sem volt az a nagy mocorgás, csak pici nyújtózkodások, de semmi rugdalózás. Pedig hátsó fali volt a ml. Most melső fali, de csak alig érzem néha. Csak ha este fekszek, és nagyon odafigyelek, akkor érzek pici mozgást!
Csuri,
nagyon édi a kislányod, érdekes, hogy a fekete hajból milyen kis szöszi lett!
Melcsi,
A burgerking királylány is csudaszép!

Ti is örültök a férjrabló EB-nek? Sajnos Petim zabálja a meccseket!
:(

Kép
Kép
dalminha

Így nézett ki Kornél kb 10 perccel a születése után:
Kép
És így egy héttel később:
Kép
Sajnos a 4D képek értékelhetetlenek, így azt nem küldök!

Kép
Kép
dalminha

Ancsa!
Biztos azért van, mert első falon tapad. És talán a poci vastagsága is számít. Nem szabad elkeseredni. Nekem mindenki azt mondja, hogy még nem érezhetem, pedig a férjem is érzi, ha a kezét ráteszi a hasamra. Ennyit arról, hogy mit mikor kell... (Mást nem győzködök tapintási lehetőséggel, nem muti :-) Eléggé lent csücsül :-))
Nekem a hátsó falon tapad a dolog, és este vagyok teli hassal 42 kg. (Könnyűek a csontjaim, bár 160-cm-nél nem is nőttem magasabbra :-) )
Az a lényeg, hogy mozog a babád! Nem lehet semmi baja, csak lustizik. És ebben az időben én ezen nem is csodálkozok :-(

Gratulálok a várt kislányokhoz! (Aztán nem átragasztani... mert ugye a kukacot mégis leharaphatja valami odabent :-) )
almi

Dalma!
Csöpp :-) Nem írtad mekkora :-( Vagy lemaradtam...
almi

A baba? Csak a fejméret (41 mm) és a combcsont (24) lett megadva.

Kép
Kép
dalminha

Almi? 42 kg vagy? Én majdnem kétszer ennyi. :)
Nem javasolt a doki hízókúrát, bár tudom az is legalább olyan nehéz, mint a fogyókúra! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Dalmi!

A férjem is meccs függő.Még jó hogy nem most szülünk mert még mehetnénk nélkülük szülni.Alig várom hogy vége legyen az EB nek mert most mindent ehez igazítunk hogy itthon legyünk időben.

Nagyon cuki a kisfiad.Nekem így tetszenek a legjobban amikor megszületnek.Annyira el tudok érzékenyülni ha ilyen képeket látok mert mindíg eszembe jut amikor a Lili született.Nekem jó élményem van teljesen a szülésről is de a legszebb pillanat volt amikor elősszőr megmutatták :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És most egyszerre kettőt fogok látni.Már várom Őket nagyon.

Le az EB vel addig is!!!!!!!!
Jó éjt!!!

Kép
Kép
mesi01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: