2003.11.23 12:54
2003.11.23 15:56
. De megnéztem megint a képtárbeli képeket, az összeset
. Minden baba nagyon aranyos, édes és ügyes

, de jó
)

. Olyan jó volt megint elöl ülni... 
) 2003.11.23 16:39
)
2003.11.23 17:46
Remélem találsz!
Talán ezért eszi az övét jobban, a tiedet meg csak olyan éppenhogy...
És most semmi bajom
Ja, és megevett egy fél banánt, EGYEDÜL!!! Szóval volt nagy örömködés felette, meg minden. Én meg örülök, hogy ezt is letudtuk egy időre, és nem is volt olyan vészes. Legközelebb már csak a karácsony lesz ilyen húzós, arra még rá kell készülnöm lelkileg
De megoldom, mert tudom, hogy holnap hamarabb fog hazaérni, és valszeg már az összes ajándékomat hozza (mikulás, karácsony, szülinap - és mindre vmi szuper herkentyűt kértem, sorrendben: lábmasszírozó, kenyérsütőgép, új mobil).
2003.11.23 18:25
2003.11.23 19:07
2003.11.23 19:16

2003.11.23 19:24
) 2003.11.23 19:32
.Azóta sikerült picit aludnunk is, szóval egy szavam sincs
.
, felálláshoz pedig gratulálok! Tejet eszik csak még Dani?
Párbeszéd nagyon aranyos, értelmes Annácska nagyon
.
.
.Vagyonosnő
, nálunk is jó régóta tervben van ....
.
, látom a csínytevés beindult
.
, viszont Zsebi nyűgösségéhez
. Tudom, hogy nem vigasztaló, de nálunk is ilyen napok vannak.
, képek is nagyon jók. 3. fogacska
.Láttam a képen az ajtóhoz rögzíthető rácsot, hol vettétek és mi a pontos neve?
.Biztosan jó ösztönzés azért
.
. Mostanában feszítgeti a lábát, állna, ha engedném neki
.
2003.11.23 19:42
) 2003.11.23 19:48
2003.11.23 19:54
Már volt hozzá szerencsém!
. Lőrinc most hányszor eszik-szopik? 2003.11.23 19:55
2003.11.23 20:56
A következőképp próbálom (de sosem sikerül rendszert csinálni, mert valami mindig átrendezi a napirendet. Például nagyon fontos plázázni valóm akad
)
Vagy inkább

2003.11.23 21:08
2003.11.23 21:14
a netről, és hogy jövő héten még beszélnek. Remélem, tecceni fognak egymásnak a fiúk
Nem tudtok talira jönni 6-án? A kéró tele az általa tervezett és készített bútorokkal. Bababútor, könyvespolc, beép.szekrény, konyha...Tudod, referenciának
és mese
és tesókép
Ezexszerint télleg varázsló Apacuka.
, legalábbis Sofkánál megállapítottuk, hogy az volt, de igazából nem árt nekik
Nagyon édipofi volt így is
Legábbis Daninak nem lett baja. Gondolom Réka továbbra is határidősmelózik, de ha bekukkant, szerintem megerősít
Gratula azért, nemsokára szaladhacc utána
télleg
vagy inkább
. 4 óránként akar éjjel is enni. Múlt éjjel 40 perc bömbi után etettem meg, és akkor visszaaludt... Lehet, hogy a 9 kilójának már nem elég a tejcsi?? Hébe-hóba kap délután bébiételt, de rendszertelenül és nem is mennyiséget, inkább az íze miatt kóstolni... Akkor most próbáljam meg etetni délután rendesen? Még csak 5hó+1 hetes, és tejem is van elég. 1 hó alatt kb 80 dekát hízott, az is okés. Most dilemmázok, mert nem akarom visszaszoktatni az éjjeli kelésekre, olyan klasszul aludt már 5-6 órákat

2003.11.23 21:38
Én tegnap meggyes jughurtot ettem kovászosubival. Anyukám csak annyit kérdezett - terhes vagy?
Lesz még valaki rajtam kivül aki először megy talizni?
Oda se jött hozzám. Azért anyukám vett tőle jegyet. (Máshol ült anyu a Nórival.) Nem értem én úgy félek az ellenőröktől. Tényleg rendes volt.
Mondjuk lehet, hogy egy csörgő jobban bejött volna Nikinél.
Nálunk már járt a mikulás.
2003.11.23 21:59
2003.11.23 22:03
Egyedul is furdettem, ami azert jo is, mert maskor soha nem en csinalom.
Eleg nagy faba vagtam a fejszemet?
Vettunk kiegetheto uveg- illetve keramiafesteket, valamint mar megvan nagyjabol a terv is, hogy mi lesz rajta, csinalok sablont es hajra! Vagy ez nem ilyen egyszeru? Vannak am kerdeseim is! Azt mondta az elado, hogy ehhez nem kell kontur. Vajon igy be fog folyni a sablon ala a festek? Honnan tudjam, hogy mikor 170 fokos a suto (ilyen homersekleten kell kisutni), ha nem lehet a homersekletet beallitani? Gazsuto, csak szamok vannak rajta 1-tol 8-ig. Profi lanyok, van valami egyeb trukk, amit ismernem kene?
Hanyat kell meg addig aludni?
A 11 ora nehezen illik a napirendunkbe, de azert tutira ott leszunk!
Onnan kb. 5 perc setara van az egyik volt munkahelyem, lehet, hogy oda is bekukkantok. (Drukkoljatok, mert a fonokom haragban valt el tolem, amiert terhes lettem, es azota nem is beszeltem vele!!! Bar valszeg o nem lesz ott, de vagy a felesege, vagy az anyatigris beallitottsagu anyja feltehetoen igen.)

2003.11.23 22:18
2003.11.23 22:24
Most is az van
Legalábbis arra gondolok, aksi biztosan jó, minden funkció megy, kivéve a motorindítás. Olyankor csak kattan. Troli honnan indul? Mármint a hévtől jobbra vagy balra?
aranyos a képriport
Ilyen tányérunk és poharunk nekünk is van, ah, globalizáció
remekmű
mi is üvegfestéssel kínlódtunk ma, a gyerekek festették, nekem meg le kellett volna választani. És beszakadt
tragédia
2003.11.23 22:46
De legalább jelen voltál egy picit
2003.11.23 22:48
2003.11.23 23:08
Tok jooo, sokkal fiatalabb vagy, mint gondoltam!
De eeeedes!!!
A kepen is tunderiek!!
Ugye nem haraxoool?!
Azert en drukkolok am nagyon, hogy sikeruljon!!!! Amugy en soxor adok Jazinak de. rizslisztet gyumivel vagy du. fozelekkel aliasz krumpli helyett.
Most vegul rubeola v sem? Kiderult?
Meg talizni sem jarunk, nem ertem! 2003.11.23 23:52
persze, ha semmi murphy kozbe nem ugat (kopp-kopp)!
2003.11.24 00:07
A regi lakasunkban nekunk is pont ilyen kadunk es csempenk volt.
Minden tiszteletem a Tied, hogy ilyen jol helytalltal dulakent! 

Bevalt a Burger Kinges kaja-csabitas? NAlam tutira mukodne...
Hogy elted tul a hetveget? Aaa, most olvasom, nem rubeola. "Csak" natha es nyugosseg.
Kepek szuperek, a kommentar nem kulonben...

Lorinc meg mindig tunderi aranyos! 
Es ha ez vigasztal, enyim gyerek se eszi a foztomet.
Es ezek szerint nem a harmadik baba jon....
Gratula mindkettohoz! A kepek is nagyon jok! 

Kisfiad milyen komoly nagyfiu a fenykepen!

Dekupazsos kep ugyes! Hogy van idod harom gyerkoc mellett?
Drukk a kontrollhoz!
Jobbulast a gyerkocoknek!

Obudan az Eurocenterben a LA Halle-ban learazasok vannak babacuccokbol (tok jok, de szerintem meg igy is dragak
), viszont a TOP SHOP-ban mar nem birtam megallni es a C&A learazasaban vettem neki rucikat (ezek szvsz tok jo aron voltak, szerintem erdemes korulnezni, ha valaki bevasarlast tervez!). Meg magamat is megajandekoztam nadraggal, kabattal. Rogton jo lett a kedvem!

2003.11.24 00:42
!
és JÁzi tündéri
csak néha, egyébként visszahuppan térdre és onnan már frankón csinálja újból
ha van kedvem, délelőtt is kap egy kis gyümit, de ez nem gyakori
2003.11.24 01:14
2003.11.24 08:23
Megpróbálok visszaolvasni de nagyon ugy tünik képtelenség lesz. Annyit nem alszik az én kisfiam hogy a végére érjek. 2003.11.24 09:31
Most már nem eszik semmit, ami főzelék, paprikáskrumplit sem, szerinte az is főzi
, talán pénteken belevágunk a pótlásba
(csak hát mikor van az a legközelebb, ugye?)
, és én is erre gondoltam, hogy már nem elég vastag neki a tejcsi. De mást meg csak egyszer eszik, kedvétől függően 60-120 g-ot (doki néni szerint az elég). Cici viszont mindig jöhet
, én is ezt kérdeztem volna

, tényleg beteg volt a csajszi. 
2003.11.24 10:16
2003.11.24 11:10
) 2003.11.24 11:11
Tegnap de. pl. a Pálmaházban aludt kenguruban, míg a nagyok gyertyát öntöttek és díszítettek
A TGYÁS 168 nap, Julka ápr. 9-én született, én elvileg 8-ig dolgoztam, és szept. 23-tól van GYED-em.
3 dl paradicsomlében sűrűre főzünk 1 dl darát sóval és pici cukorral, amikor kihűlt,hozzáadunk 1 tojássárgáját, 1 kanál vöröshagymát és cseppenként 1 dl olajat. Késhegynyi törött bors, szardellapaszta, az egészet habosra keverjük és 5-6 órára hidegre tesszük. Erre gondoltál??
én is teszek köménymagot a cékla főzővizébe, csak elfelejtettem írni. Játszóház
és a gyermek is benne
2003.11.24 11:18
...megyek is, mert önveszélyes

2003.11.24 12:21
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint