A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Honnan van ennyi energiátok?????????
Sose fogom megérteni.......... :roll:
Süttök,főztők,csavarogtok,takarítotok,hát komolyan!!!!!!
Én most keltem fel! :oops:
Sajna korai volt az öröm,derekam megint fáj,ezért is feküdtem le,de olyan jót pupuztam!
Anyu főz,süt,Apa meg festi a fürdőt meg a folyósot,Wc,tároló,mert az kimaradt!
Olyan kótyagos vagyok ebben az időben,de nagyon élvezem,hogy nincs meleg!

Wera! Ez a 4 nap nagyon durva!!!!!!!!!
Mostmár tényleg menned kéne,na és Sziszkának!

Nekem nemtudom mit csinál Áron ma olyan sokszor beremeg,és annyit tornázik. :lol:
Tegnap itt volt a barátnőm a kisfiával,ő 4200-al született és 61 cm-vel,kérdeztem,hogy azért jó volt rá az 56-os ruha,mert hazahozósnak azt vettem!
:lol: :lol: :lol: :lol:
hát ráment,de sztreccs volt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy ma én is kikészítettem azért egy nagyobbat is Apának,de azért szeretném ha ráadhatnám amit direkt ezést vettem!
Nálunk is kivan Apa okosítva,de ha valami történik és lesz energiám küldök Vikinek sms-t és majd Apa jön a fotókkal ha hazaér!
Meg igyekszem bejelentkezni mielőtt indulok,nálunk mindig bevan kapcsolva a gép úgyhogy talán lesz még időm,lehet,hogy csak annyit,hogy indultunk,de írok! :lol:

Titi! Vigyázz magadra! Elhiszem,hogy hiányzik Oli!
Pocakod hogy van???

Andi fotóit én is úgy várom már!

Nekem olyan pufi a lábam is,már reggel így keltem,pedig nincs is meleg!
Vérnyomi rendben! :wink:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok lányok!

Bencuri, gratula a 38. héthez, Kriszti neked pedig a 32-höz!

Sziszka, csak megindul az a kiscsaj, most tuti van valami front. Én is csatlakozom és hajrá Luca!!!
Ezek a lánykák jól érzik magukat odabent.
Már nem is tudom, ki írta a 41+5öt, huh, az már durva lehet.

Én is csatlakozom a lusta pocaklakók anyukáinak táborához, reggel még úgy aludtam volna, mikor olyan fél 7 körül felébredtünk, de fura volt, hogy semmi mocorgás, pedig olyankorra már rendesen ki szokta magát ugrándozni, úgyhogy én is csak vártam, vártam, fordultam ide-oda, de csak nagyon gyenge mocorgás volt, aztán elmentünk boltba, összepakoltam, utána lefeküdtem, mert olyankor szokott beindulni, aztán rendezett is hálistennek nagy ugrabugrát, de összeségében sokkal kevesebbet mozog, mint szokott. Biztos a borús idő, vagy főleg a front.

Tegnap letöltöttem azt FRapsot, elkezdtem a babanaplóhoz képeket kiszedni az UH-kból, úgyh megnéztem a 12. hetit is,úgy meghatódtam, olyan fura volt, hogy az az 5és fél centis kis hadonászó most már több, mint 2 kiló és pár hét múlva láthatjuk is.

A Bajcsyban 3. nap haza lehet jönni császár után is, úgyh hátha nemsoká jelentkezik Andi, hogy hogy vannak. Meg kíváncsi vagyok arra is, miért lett végül császár.

Tegnap úgy látszik nem volt jó napunk, nekem pl a jobb oldali petefészkem fájt, de annyira, h már dokin gondolkoztam, de aztán elmúlt.

Wera, nagyon találó az új képed! Te milyen fitt kismama vagy, hogy ennyit bírsz még mászkálni!

Ibm, az jó, hogy nem fáj a derekad és tudsz pihenni, mert aztána kórház meg az első napok tuti nem arról fognak szólni.

Kép
teó

Kriszti!
Kár, hogy nem tettél fel képet a Kike kalácsról.

Wera!
Én is alapból fagyosszent vagyok, de mióta itt ez a kis szarmadzag a pocimban állandóan melegem van.

Igen, Nóri tényleg tréfát űz belőletek!

VKata!
Nekem is rögtön a klimax jutott eszembe :lol:

Sziszka!
Egyél egy kis palacsintát!

AKata!
Milyen pizzut csináltatok?

Mi aktívkodtunk délelőtt Apu Lacival. Kiporszívózott és letörölgetett, én femostam, fürdőt-konyhát-wc-t vixoltam. Készítettem egy nagy tepsi máglyarakást.

Mondanom sem kell kipurcantam. Érzem is a pocim. Lacinkóm elmeében van, ki ki dugja egyes testrészeit. :lol:
20150601134430

Sziasztok Kismamik!

Még Mi is 2in1 vagyunk! Azért nem írtam eddig mert vásároltunk és főztem! A mai menü Szecsuáni csirke rizzsel!

Nagyon mérges vagyok mer vettünk zenélő körforgót és nincs benne a zenélő része úgyhogy vihetjük vissza! Rohadt Tesco! :evil: :evil: :evil:

Viki! Én folyamatosan izzadok és minden reggel csuron víz a fejem amikor felébredek persze mindez nyitott ablak mellett! :evil:

Tappancs! Remélem, hogy Dávid megfordul mégha az utolsó percben is!

Bencuri! Gratula a 38.héthez! :D

Kriszti! Gratula a 32. héthez! :D

Ami! Örülök, hogy nem fáj a derekad! Remélem így is marad!

Wera! Röhög a csajszi a markában! A szülök meg közben csak várják és várják! :D

Sziszka! Gratula a 40. héthez! :D

Andit már Én is várom a beszámolóval!

Mi a mai délutánt pihenéssel töltjük Apával!

Jók legyetek!
Vendég

Itt zuhog, megkönnyebbülünk...

Viki!
Van rajta házikészítésű paradicsomszósz, gomba, sonka, tonhal, sajt és főleg férjecske csinálta...Én csak a keze alá dolgoztam. Plussz csináltam tzatzikit...Annyira szeretem!

Mi van Ronix-szal???

Kép
andkata

Sziasztok mindenkinek!
Épp csak bekukkantottam hátha van baba! De látom nincs még. Messze van még az este, úgyhogy addig bármi lehet! :lol: Addig lehet még 1-2 baba is! Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
dittke

AKata!
Ígéretesen hangzik! Ha marad egy kockányi kérek fénypostán!
20150601134430

Lányok :P
Látom a szülések egyelőre nem indultak be... :? Pedig nagyon drukkolok ám, főleg Sziszkának, hogy ne kelljen befeküdnie, és aminak a szörnyű fájdalmak miatt. Többieknek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És most pár fotó, amivel adós vagyok:

Kép Csabi fekhelye a nappaliban

Kép Néhány plüssmaci még hiányzik

Kép Csabi fekhelye a gyerekszobában

Kép Közelebbről 1

Kép Közelebbről 2

Kép hazahozós ruci 1

Kép hazahozós ruci 2

Kép Ebben szülök

Ha még nem mondtam volna, egyelőre közös lesz a gyerekszoba, ezért Lilu színei dominálnak. Csabit ez valószínűleg az első hónapokban nem zavarja majd... Később 2 részre választjuk le, és újra lesz majd tapétázva fiúsra :wink:
És még valami: a kiságy melletti kihúzott fotelgyon alszom majd én az első hetekben, hogy az éjjeli szopizás a lehető legkényelmesebben működjön. Ez már Lilunál is bevált :D

Véda
Vendég

Tényleg Ronix ol van? Már régen volt!

Kiértünk Etyekre de pont a vihar kellős közepén sikerült jönni, úgy hogy néha az orrunkig sem láttunk és kb. mintha egy folyó özepén jöttünk volna, annyi eső esettt. Aztán 25 percet ácsorogtunk a gárázsban mire fel tudtunk jönni a házhoz! Jó mi?

Szegény Andi ha haza is engedik ilyen hamar nem biztos, hogy nekünk fog tudni irogatni (főleg így császár után)
Vendég

Véda: hogy Csabibabinak milyen jó dolga lesz! Itt is hely, ott is hely!
Nem hiszem hogy a tapéta zavarná! :P
Vendég

Sziasztok!!
Megjöttünk a strandról...nagyon jó volt... szép hely. Ezen a strandon most voltunk először. Térdig be is mentem a vízbe, bár elég hideg volt. De utána jó volt csak ugy kint ücsörögni a parton, és olvasni....... de amugy rohadt meleg van!!! Most is jeges citromos vizet iszom!

Anyjuk ma még nem jelentkezett be!!!! Bár lehet hogy csak programja van!!

d.dodó

Vidokata :P
Köszi! Bár, a helyzet csupán a praktikuma miatt alakult így... Tetőtérbeépítés van, és a nappali a fsz-en, a gyerekszoba, és a mi hálónk pedig fent. Így végig gondoltuk, hogy mi van napközben, amikor főzök, meg egyéb dolgok miatt ott tevékenykedek. Ő nem maradhat fent egyedül. Na, jó most még nem azért, mert kiesne az ágyból, vagy ilyesmi, de ha sír, rögtön felszaladni, meg hát én azért úgy vagyok nyugodt, ha a csemetéimet a közelemben tudom :roll:

Dodó :P
Nekem is feltűnt, hogy ma nem volt Anyjuk. Mi lehet vele? Ő talán a legaktívabb közülünk :roll:

Véda
Vendég

Véda!
Nem tudom mi lehet anyjukkal...... mert ok mondjuk ha délelőtt programja volt esetleg a férjével, de elvileg szombat délutánonként meg kosarazni van, és ha más nem, akkor itt szokott addig lenni.

d.dodó

Halihó!

Jelentem pogi kész, már jól is laktam belőle... kicsit jobban is mint kellett volna... de még mindig nem szülünk... :twisted:

Szegény Sziszka! Ez a mai nap nem annyira kirándulós. Remélem azért kitaláltak vmi jó kis programot apával! :)

Anyjuk írt már ma az Uzsokis topikba. Jövős-menős napja van, gondolom ide azért nem ért még el! :wink:
Vendég

Véda - nagyon tetszik ez a kiságy mellé odafekvős megoldás. Biztos praktikus lesz éjszakánként! :)

Nekünk is be van téve egy utazóágy a hálóba, hogy pár hónapig még velünk aludjon. Napközben meg le tudom tenni a szobájába ha alszik mert az egybe nyitható a nappalival.

Sógornőmék vettek egy szuper etetőszéket, amibe akár már 1 hónapos kortól bele lehet tenni a csöppöket, mert jól dönthető, totál ki van párnázva és 5 pontos bizti-öve van. Nagy tálca van előtte és kerekes is. Úgy tervezem hogy mi beruházunk majd egy ilyenre és abban jöhet velem a (nem túl nagy) konyhába, ha esetleg főzőcskézek vagy ilyesmi.
Vendég

Sziasztok!

Szerencsére minket elkerült az eső! A sukorói arborétumban voltunk. Nagyon szép hely! Kb 4 km-t sétáltunk. Hát eléggé elfáradtam. :shock: Utána meg kajáltunk egy jót étteremben. Szóval jó kis nap volt. Mindjárt rakok fel képet is.
Beszéltem a dokimmal is. Holnap reggel 7 körülre kell bemennem a koriba. Papírmeló, megvizsgál, nst és ha minden rendben, lehet hogy holnapra még hazaenged, de hétfőn reggel korán vissza kell mennem még a főorvos előtt.
Még el kell rendeznem itthon 1-2 dolgot, ha netán nem engednének haza, mert anyuék hétfőn jönnek ide hozzánk, meg a kórházi csomagba is kell plusz dolgokat raknom. De ma még tuti benézek, mert EB van! :(

Véda nagyon szép Csabi helye és a hazahozós rucik is nagyon aranyosak!!! :lol:

Kép
sziszka82

Wera: a barátnőméknek is olyan etetőszékük van és tök szupi. Jó ötlet beruházni rá.

Véda: nagyon szép az ágikó és ötletes a megoldásotok.

Én 4 hónapig Olivérrel aludtam ameddig sokszor fent volt éjszaka. Nagyon kényelmes volt vele aludni és így kicsit kipihentebb voltam.

Most nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, mert most Levente fog a mi szobánkban aludni. Az ágyunkban pedig nem fér el, mert félek, hogy a Tamás ráfeküdne. )lehet, hogy Tamást leküldöm a földre) :twisted:

Nagyon unatkozom itthon egyedül és sajnos egész nap csak eszem. Most ettem meg 2 szelet lekvároskenyert amit nem szabadott volna, mert a doki minden szénhidráttól eltiltott a szülésig.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ati is focit néz fent a szomszédnál..... mondta hogy menjek fel én is, de engem ugyan nem érdekel.......

d.dodó

És akkor néhány kép:

Velencei-tó a kilátóról
Kép

A kilátón
Kép

Mi
Kép

Tájkép
Kép

Kép
sziszka82

Véda! Nagyon jó dolga lesz Csabinak!
A ruhák nagyon cukik és a hálóing is!

Wera! Örülök, hogy jól sikerült a pogi! :D

Sziszka! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás és hogy nem áztatok el! Jó nagy a pocakod! :D
Vendég

Sziszka! nem semmi túrán voltatok!
Nagyon jól bírod!
Jók a fotók!
Drukk holnapra,de remélem még ma éjjel meglesz a babád!
:lol:

Wera! Örülök,hogy fini lett a pogi és ilyen jóllaktál!
Ebéd is fini lett??
Akkor mostmár indulhattok! :lol:

Én megint aludtam,most keltem fel,biztos ez az idő,csak aztán legalább éjjel is menjen!
Anyu sütött cseresznyés sütit,már elfogyott!
Nővérem meg joghurtos,epres tortát!!! Nyamiiiiiiiiiiii
Fini volt!

Nekem semmi energiám semmihez,csak vonszolom magam egyik széktől a másikig,vagy éppen az ágyig!
Szinte egész nap feküdtem!
Tök feszes és nehéz a hasam és nagyon fáradt vagyok!!!
Nagyon irigylek mindenkit aki jól viseli!
Áron meg egy csomószor meremeg!
Tudjátok már régen is beszéltük,hogy szoktek ilyet csinálni,de ma olyan sokszor!
Megyek fürdeni aztán folytatom a döglést!
Apa azt mondta pienjem ki magam estére!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami - azta mennyit bírsz aludni!!! Én meg ezért irigyellek! Rajtam még ez a hülye felpörgött állapot van és nem igazán tudok mit kezdeni magammal. Ha 5 percre leülök semmitteni olyan haszontalannak érzem magam és azon agyalok hogy mit kelle még csinálnom. És persze mindig eszembe is jut valami "halaszthatatlan" tennivaló! :lol: Tiszta hülye vagyok, na! :roll:

Sziszka - :shock: hát, le a kalappal hogy 40 hetesen ekkorát túráztál!!! :D :D Ilyet se sokan csinálnak szerintem! :wink: És még a kilátóba is felmásztál... és még nekem mondják hogy ufó vagyok hogy ennyit jövök-megyek még mindig. :twisted: :lol: :lol:
Köszönjük a szép képeket, csini vagy ám rajtuk! :D :wink:
Jó pakolászást neked holnapra!

Hányingerem van a rengeteg forró pogitól... :oops:
Vendég

Sziszka! NAGY DRUKK, HOGY ELINDULJON A CSAJSZI KIFELÉ ÉS NE KELLJEN BEFEKÜDNŐD!
Vendég

Kép
Vendég

Wera: fészekrakó ösztön! Szülés elött tör az emberre!!! :wink: :lol:
Kinyitom az ablakot jöhet egy kis pogi! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nem volt programunk, semmi, csak delelott foztem ,boltban voltam, delutan meg cserelte le egy ismerosunk a villanykapcsolokat, igy aram nem volt. Mi meg adig jatszottunk a kiskolkokkel, es neztuk az oriasi vihart.
Ugy zuhogott.....de most nagyon jo friss a levego! Ezt mar szeretem!
Igaz majd 10 fokkal hidegebb is van, de hat most ez sem zavar innen bentrol.

Amugy meg mindjart kezdjuk akis grillezesunk. Kivancsi vagyk sikerul e tuzet csiholnunk:)

En meg nagyon nem szulhetek, remelem nem is fogok, bar ejjel kelllo remalmaim voltak, hogy d igen, es delelott eszleltem is ennek koszonhetoen mindefele tunetet magamon:(
De mondtam babynek, hogy nem szabad meg jonnie!
Jovo heten utolso uh, labor, vedoneni, es meg csak ra kovetkezo heten jon a ctg.
Meg minimum 3 de inakbb 4 hetet ki kene benn birnia.
Meg kulonben is most vagyok legjobb formamban amiota kismama vagyok, igy szeretnem meg elvezni( sajna eddig ugysem nagyon volt ra modom).
Vendég

Sziszka
Nagyon jók a képek!!!

Anyjuk!
Biztos jó lesz a grillezés!! :)

d.dodó

Sziszka!
csini pocak!
de jót túráztatok! :wink:
[quote]
írta:
De ma még tuti benézek, mert EB van! :cry:

EB van! :lol: :lol: :lol:
én imádom a focit :wink:

Wera!
Örülök hogy jól sikerült a pogi!
azért melegen enni valóban nem olyan jó a gyomornak :?
jobban vagy?

Anyjuk!
én nem értem, hogyhogy én korábban kell menjek első CTG-re?
következő kedden! :roll:

Kép
kimma

hat rem hideg van, de majd pokrocba bugyolalom magam:)
Akkor is grillezunk:)
Remelm a szen nem azott meg az erkelyen, azt meg nem is neztem :oops:
Vendég

Ami!
további jó pihenést! :wink: :lol: :lol: :lol:
nekem is két napja beremeg a bébi, néha annyira hogy majd frászt kapok tőle :shock: :lol:

Kép
kimma

kimma; nem tudom, itt csak 36ik hettol van ctg. Hetnete egyszer ha jo az eredmeny, ha nem a doki olyan naponta visszarendel, es sajan a masodik nem jo - nem leg mozgas - utan korhazba utalt multkor is egy kismamat. HAt remelem vagy a gyerek nagyon aktiv lesz, vagy nem kotelezo csupan emiatt bemenni. ugyanis, babom kepes egesz nap nehany mocorgat produkalni est emg kirugni a haz falat. szoval nem mrvado a reggel 10kor nezett eredmeny...
de szerintem minden helyen maskor kezdik, mashogy van, mint a legtobb dolog a terhesgondozas soran.Meg dokinkent sem ugyan az, nem hogy keruletenkent vagy varosonkent:)
Vendég

Anyjuk!
Irigy-irigy a grillezésre! :lol:
én is ennék egy kis fincsi husikát :wink:
itt nagyon csúf idő van :(

Kép
kimma

Itt meg még mindig dög meleg van...... én most eperlekváros kenyeret eszem....

d.dodó

Sziszka: örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!

Ami: Andi (vagy Hene??? sajnos nem emlékszem) de valamelyikük is nagyon sokat aludt mielött szűlni ment. Még valaki írta is, hogy lehet, hogy előre kipiheni magát a szervezete. Hajrá!!!

Sziszka: neked is drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni elötte!!!!
Vendég

Andi aludt nagyon sokat szülés elött!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda!
Micsoda jó helye lesz Csabinak!

Sziszka!
NAgyon szépek vagytok apjukkal!

Titi!
Mlyen lekvárt ettél? :roll:

Amikám!
Pihenj! Pörgünk mi helyetted!

Az EB-t mi is nézzük! :wink:
20150601134430

Saját sárgabarackot. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na látom mindenki elfoglalt.

Jó éjt mindenkinek!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na helló mindenkinek!

A legfontosabb- többen szültök a Margitban. Nem tudjátok dr. Magenheim Rita ott dolgozik még?

Sziszka! Nem vagy semmi, 4 km! Szép! Jó kis Luca-lak! De most már jöjjön ki onnan!!! :D :D :D

Wera! Ami! Nektek is továbbra is drukkolok!!!

Kata
! Etyeken azért remélem jó lesz Nektek! Sétálgassatok sokat!

Véda! Csabi helye nagyon klassz lesz!

Anyjuk
!Örülök, hogy kimozdultatok!

Mi szépítgettünk ma is, meg ruhácska mosás, vasalás volt és BEPAKOLTAM VÉGRE A KÓRHÁZI CUCCOT!

A Pizza nem lett az igaz...de majd következőre... Este meg mozi volt, kis blödli amerikai sikerült, de nem gond együtt voltunk, kimozdultunk.... :D

Kép
andkata

Elköszönök, ha netán holnap nem engednének haza...
Köszi mindenkinek a drukkot!

KITARTÁS CSAJOK!!!! Főleg azoknak, akik a finishben vannak! Már nincsen sok hátra! Reméljük!!! :? :wink:
Ami, Wera, Babuli irány szülni!!!! Meg persze aki még szeretne!

Remélem holnap még tudok jönni! Ha nem akkor meg bízom benne, hogy 1-2 napon belül Luca érkezésével jelentkezem! :lol:

Nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

AKata!

Gratu a hét fordulóhoz! Vmint a kórház pakk összecsomagolásához!

Sziszka!
Nagyon drukkolok, hogy ne tartsanak bent!

Sziszka, Ami, Wera, Babu!
Mi zu?

Mi elég jól aludtunk. Mondanom sem kell a hüvős idő ellenére is lefőttem, mint állat.
20150601134430

Na jó reggelt!

Kimma - köszi a kérdést, jobban lettem aztán és a pogi is bent maradt :) . Azóta igyekszem csak lassabban enni... 8)
Bébi nekem is soksor beremeg! Nem tudom mi a franc ez, de tényleg ijesztő tud lenni! Általában akkor csinálja ha fekszem. Nektek is????? Lehet hogy elnyomjuk valamijét, vagy ő a köldökzsinórt... vagy??? Ilyenekre gondolok, de lehet h baromság! :oops:

Túl sokat nem aludtam de azt viszonylag jól. Ma már kivasaltam a tegnapi és a teg.előtti mosott ruhákat, ágyneműt, mindent! :D Nem megy nekem ez a pihenés dolog... :wink:

Ami - tényleg, Andi is folyton aludt szülés előtt, úgyhogy aludj csak, aztán lehet indulni!!! :D :D

Nekem nem szimpi ez a medárd nap... :twisted: főleg hogy szakad az eső! Most tényleg esni fog 40 napig :?: NANEMÁÁÁÁ :evil: FÚÚÚJ!

Ma jön a legjobb barim meglátogatni! Azért olyan nagy esemény ez mert ő még a szülővárosomban lakik és csak nagyon ritkán jár erre! Szóval most :D vagyok!

Apa megy doliba megint, elvileg 11-re, de ilyen pocsék időben lehet hogy hívni fogják h csak du-ra menjen (16h). Az jó lenne, bár akkor meg este nem lesz itthon... :roll:
Vendég

Fffff... Only 3 days to go. ----> Lehet le kénye nyelnem egy naptárat is, hogy Nóri is érzékelje ezt?????
Vendég

vagyis le kéne nyelnem... :oops: :lol:
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

2in1!

Én is jót aludtam, de ahogy Viki írja megint leizzadtam Én is!

39.hét :D :D

Sziszka! Remélem azért mára még hazaengednek! Ha mégsem akkor is SZORÍTUNK NEKTEK!

Wera! Örülök, hogy már jobban van a pocakod a pogi után! Nórinak nem bizti, hogy ízlene a naptár! :lol:

Viki! Örülök, hogy azért aránylag jól aludtál!

Ami! Remélem Te is jól vagy!

Ma nem sokat leszek mert megyünk Anyósékhoz ebédre! Ha tudok este még benézek!

Délelőtt vissza visszük a zenélő forgót! Remélem kicserélik mert ha nem hát Én nem állok jót magamért az biztos! :evil: :evil: :evil:

Mindenkinek Szép Napot Kívánok!
Puszi
Vendég

Babu - sok sikert a forgócserés project-hez! Remélem kicserélik! :wink:

Valaki küldhetne nekem is kaját mert semmi kedvem csinálni! :roll: Vagy ez az anyóséknál "potyázás" sem rossz ötlet! Lehet megjátszom! :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Tessék szülni Sziszka,Vera,Babu,Ami!
Sziaszka nagy drukk,pár nap és meglessz Luca :D Kissé irigy :wink:
Én is már úgy szeretnk túlleni rajta,pedig van még egy kis időm,és a kórházi csomag se pakolódik össze magától. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Babuli:gratula a 39. héthez :D
A zenélő forgót biztosan kicserélik.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Csajok! Irány szülni! Drukk mindenkinek! +++++++++++++
Főleg Sziszkának!

Hát nekem milyen moslék éjszakám volt!
Utálok háton aludni, hát próbálkoztam oldalt fekve, de piszok kölök odabent addig ütött, amíg hátra nem fordultam. És egyik oldal sem volt jó neki! :( :evil:
Apa kérdezte, hogy mi van, szótfogadok a gyereknek?
Mondtam neki, hogy amíg odabent van, nincs más lehetőségem.
Olyan erővel tud rúgkapálni, hogy tényleg fájdalmat okoz! :shock: :x
Aztán mikor végre elaludtam, futkoshattam pisilni. :roll: :roll:

Itt egész éjjel esett, most meg köd van, nem látni a hegyet. :shock:
Tiszta nyomott vagyok. Pedig mennem kéne Anyámhoz hajat festeni...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt mindenkinek!

Csajok! Irány szülni! Drukk mindenkinek! +++++++++++++
Főleg Sziszkának!

Hát nekem milyen moslék éjszakám volt!
Utálok háton aludni, hát próbálkoztam oldalt fekve, de piszok kölök odabent addig ütött, amíg hátra nem fordultam. És egyik oldal sem volt jó neki! :( :evil:
Apa kérdezte, hogy mi van, szótfogadok a gyereknek?
Mondtam neki, hogy amíg odabent van, nincs más lehetőségem.
Olyan erővel tud rúgkapálni, hogy tényleg fájdalmat okoz! :shock: :x
Aztán mikor végre elaludtam, futkoshattam pisilni. :roll: :roll:

Itt egész éjjel esett, most meg köd van, nem látni a hegyet. :shock:
Tiszta nyomott vagyok. Pedig mennem kéne Anyámhoz hajat festeni...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: