Meg tegnap irt a lakástulaj is emilt, hogy megtalálták ők is álmaik új lakását, jó lenne ha mennénk egyeztetni... Lehet igy hamarabb lesz költözés... Bár egy kicsivel többet kell akkor felvennünk, de ez már nem érdekel...csak menjünk!!!!
Fú, micsoda jó hírek Tancsu! Gondolj bele,nem kell tovább anyósékkal szenvedni. Látod milyen jó csapat a miénk? Mindenkinek jut az energiánkból. Mindenki gyógyul, javul a helyzet, alakulnak a dolgok mindenki körül.
Előre nem iszok a medve bőrére, majd holnap lesz konkrét egyeztetés... 13 órára megyünk hozzájuk, majd gondoljatok ránk... Húúúú....micsoda szines egyéniség leszek ma...:P:P És megtaláltam a megfelelő pelenkázószekrényt is a neten, nemsokára megyünk megvenni, csak még nem tudom milyen szinben legyen....
Azért nem tudom a szint, mert amit kaptunk kiságatm, az fehér és akkor ahhoz fehér szekrény kellene ugyebár... Viszont nekem nem tetszik a fehér és ha tudom, akkor le akarom csiszolni a kiságyat és csak a natúr fát lakkozni, akkor viszont natúr szekrénykellene hozzá.... Tök jó, mert pont ebből a fajtából ez a két szinválaszték van...
Micsoda távlati tervek! Ezt nevezem! Szegény Tancsu, akkorra szerintem azt se fogja tudni,hogy fiú-e vagy lány. De azért még szerintem egyben lesz és ráér. Hacsak nem számolták őt el.
Ha még Gergővel össze leszünk nőve, akkor kitalálunk valami jó progit Miskolcra... Ha meg már nem leszünk összenőve, akkor már meg is van a progi, jösztök babalátogatóba.... Hihihihihihihi
Itt is vagyok! Sőt, a brokkolit már felis tettem főni. Brokkoli főzelék lesz az ebédem. Csak picit főzöm meg,nem egészen és a főzőlevébe belemixelem a brokkolit,ettől lesz sűrű.Semmi liszt vagy olaj, vagy tej.
Gyémánt teknős, Tancsu. Nagyon aranyos.Imádom őt. Szeret enni. Veszek neki fagyasztott rákocskákat, halacskákat,kukacokat, májat,szívet. Szoktam venni vitaminokat is. Meg szoktam nekei reszelni répát,almát,azt is megeszi. Meg vannak fagyasztott zöldségkockák is tekik részére. Azt is veszek neki. Aztán általában etetéskor kap a husiból is és a zöldségből is meg a vitaminból is egy keveset.
Nem sokára vége ennek a napnak, de nagyon nem bánom, mert ennyi munkám már régen volt. Elfáradtam. Most nem jövök két napig De hozzátok, igen! Elmegyek haza, ha valaki ráér este, én leszek, megint szalma vagyok!