Sziasztok!
Mikor az előzőt elkezdtem írni, még volt esélyem a laptetőre... Lecsúsztam.

De hajrá Andi!
Beni mostanában csinál csak ilyet, hogy nem akar aludni délután. De a kiságyban elvan... Ha viszont alszik, az minimum 2-3 óra szokott lenni.
Este kilen- fél tíz felé alszik el, és reggeleig fel sem ébred. Ez ritkán történik nyolc előtt, de néha kilencig, fél tízig is alszik.

Ezt nagyon élvezem. Ő már kb. egy éves kora nem ébred éjszaka. Este viszont kell neki mese, és addig bent kell vele maradni, míg el nem alszik. Nem tudom mikor fog ez megváltozni...
Zsuzska!
Viccek jók!
Mobilos infók??? Nem vagyok benne biztos, hogy minden igaz.
1. 112 segélyhívó sem hívható szerintem billentyűzárral, de akkor igen, ha nem tudsz PIN kódot.
2. Kocsi kinyitása akár igaz is lehet, nem tudom...
3. Akkumlátor feltöltése tartalékról? Ilyet még nem hallottam, majd kipróbálom.
4. A *#06# kóddal valóban meg tudod nézni a készülék IMEI számát. Ez az azonosítója a készüléknek, és ez alapján lehet letiltani a telefont. Nem a SIM kártyát, vagyis a telefonszámot, hanem magát a készüléket. Így más kártyával sem lehet használni.
Viszont hogy ezt megtegyék Neked, igazolnod kell, hogy a készülék valóban a Tiéd. Ehhez pedig számlára van szükséged, amin egyértlműen látszik a neved és készülék IMEI száma is!
Ezek után, ha a rendőrségen teszel feljelentést és ők hivatalból eljárást indítanak amivel megkeresik a mobilszolgáltatót, akkor talán el tudják kapni azt, aki megpróbálja használni a készüléket.
Azt hiszem ennyit a telefonokról ma estére.