A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jaj Ami: akartam írni, hogy nagyon örülök, hogy tudtál végre pihenni!
Én nem szeretnék szavazni, hogy ma ki szüljön, mert hát Sziszkának és Werának ugyan nincs annyi fájdalma na de biztos ők is mennének és hát miért ne születhetne egy nap több baba is??????????????
Majd csak megosztoznak azon a szülinapon. :P :P :P :P
Vendég

Szia Babu!
Én minden gyümölcsöt szeretek!!!
Vendég

Kész a lakás most már Én is mennék, de Szabi is jól érzi magát odabennt bár ma azt hittem, hogy eltörik a szemérem csontom úgyfájt ahogy fúrta magát lefelé!
Vendég

Én mindent nem de a nyáriak közül sok jöhet! Barack, Meggy, cserkó, dinnye, ribizli, málna, eper! :D
Vendég

Tényleg! Nektek van olyan érzésetek, hogy terpeszben kell járnotok? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ?
Ezt kérzdezte ma a dokim. Nem igazán tudtam mit válaszolni. Mert kimondottan nincs olyan érzésem, de az is biztos hogy már nem kocognak össze a térdeim, ahogy régebben :twisted: (kissé csámpi zsiráf vagyok 8) )
Vendég

Babu - húúú, de megkívántam a gyümiket ahogy írtad! Volt még egy kis plötty dinnye itthon, azon már túl vagyok, asszem mindjárt folytatom a nektarinnal és az almával. Jó lenne egy kis eper is, de azt sajna már tegnap felfaltam :roll:
Vendég

Wera! Én is ennék ilyen gyümiket de sajnos nincs itthon! Én körte befőttet ettem az előbb! :D

Még nem éreztem olyat, hogy terpeszben kéne járnom de ma néha úgy fájt a szemérem csontom, hogy meg kellett álnom!
Vendég

Nektarint küldhetnél! :D :wink:
Vendég

Hú, a nektarint nagyon szeretem én is...meg a cseresznét. És az almát!

d.dodó

Sziasztok!

Na, volt itt anyu, minden oké...
Szerencsére. Hétfőn délután megyünk babát látogatni, mi visszük őt is. Lucát nézzük meg, az anyukájának anyu a keresztanyja.

Ma összebalhéztam a gyerekemmel... :?
Kinézett magának egy kis kézitáskát, potom 8000.- Ft-ért, és én valamiért nem repestem...
Ráadásul lila, rózsaszínű felirattal, ami a hordását meglehetősen kötötté is teszi.
Hát, anyának lenni néha nehéz... :roll:
Örüljetek, amíg odabenn van.. :roll:

Annyit beszéltetek mindenféle gyümölcsről, hogy én is megkívántam. Tegnap már vettem dinnyét is, mert nem bírtam magammal, nagyon finom volt!!!

Sipiné!
A csalánlevél tea vízhajtó hatású, és kismamik is ihatják. Csak nem volt benn a boltban a tulaj, így nem tudtam megkérdezni, hogy mégis mennyit szokás ebből inni, ezért kérdeztem tőletek...
Help! Még mindíg nem tudom...

Amúgy egy bögrével ittam, utána nem győztem pisilni járni, és mintha egy kicsit kisebb lenne a bokám.

Ma amúgy biztosan van valami a levegőben, mert én is görcsölgettem néhány órája... nagyon vacak volt...
Ti, akik hasonló terhességi korban vagytok, nektek is van ilyen?
Remélem, ki tudom még húzni egy kicsit az időt... Legalább betöltött 36 hetes terhes kismami szeretnék lenni!!!
Vendég

Sziasztok!

végre megjöttem. Elintéztem az anestes orvost és vásároltam.
Én nem tudom mi történt, de délután olyan jól voltam a hasam sem keményedett, így el tudtam menni a skálába és vettem szopis melltartót 790-ért és hálóindet 1690-ért. Olivérnek is vettem 1-2 dolgot.

Szkági: én úgyanebben a cipőben járok mint te, azt hittem rólunk írsz. Tamás sem volt velem egyszer sem dokinál és még érdeklődni is elfelejt. Ja és még arra sem képes, hogy napközben most, hogy ennyire szenvedek 1x-1x felhívjon, hogy hogy vagyok. Ja és azt sem kérdezte meg tőlem, hogy nem gond e, hogy elmegy biciklitúrára a hétvégén. Hozzá van szokva, hogy én mindent elviselek. Olivért is én hordom reggelente a bölcsibe, 1x sem jutott eszébe, hogy elvigye mikor megy a munkába. Azt azért metette, hogy elvitt minket, de be soha sem jött. Most elősször csüt. reggel amikor kiakadtam, hogy elvinne minket és engem haza is hozna akkor miért nem tudja ő elvinni, hogy nekem ne kelljen felöltöznöm akkor hajlandó volt elvinni. Már 2x amikor annyira görcsöltem és rosszul voltam akkor sem kérdezte meg, hogy tud e valamit seggíteni, hanem csak poénkodott, hogy ne szimuláljak.
Én is sírtam, tegnap reggel miatta, mert csüt délelött nincs órája csak el szokott menni futni és még arra sem volt képes, hogy együtt reggelizzen velem. Én nem tudom, hogy mit rontottam el, de úgy érzem, hogy nem is szeret.

Szly: Nekem is nagyon hiányzik Olivér és ma arra gondoltam inkább utánnamegyek és én is ott leszek, de annyira nehezen vagyok és annyi dolgom van, hogy nem tudok. Ma többször el is bőgtem magam miatta. Azért nincs itthon velem, mert félek, ha beindulna a szülés mit kezdek vele így hogy egyedül vagyok.

Bencuri: hogy hívják a szülésznődet?

Most megyek a barátnőmmel a Tecsoba, majd jövök!!!

V.Kata: nagyon csini vagy!!!! Szépek a ruhák!!!

Kriszti: te is nagyon csini vagy!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

csalánlevél tea:

ha filteres akkor egy filtert kell 1,5 dl vizben. max 2 csészével egy nap!

Kép

Kép
timi1982

Vidokata,
nagyon tetszik a narancssárga meg a fekete-fehér ruha!!!! Hétfőn szabadnapom lesz, tán benézek a C&a-ba!!!

Babuli, te is mehetsz szülni, már tovább hordod, mint én Szonját :D

KépKép
szkagi

Timi!

Hálás köszönet!
Filteres, és azt az egy bögrét, amit ittam, azt így készítettem!
Köszönöm!
Vendég

mondjuk szerintem ugy kellene csinálni hogy 2 filterrel leforrázni kb 1 liter vizben és egész nap eliszogatni.
igy nem olyan megterhelő a szervezetnek és igy kb. 2-3 nap alatt érezni hatását.

szerintem igy csináljátok!!! nem olyan tömény és igy legalább a napi 1 liter folyadék biztosított!!!!

Kép

Kép
timi1982

nekem több ismerősöm is ezt a literes fajtát csinálta és bevált. és ha netán nem akkor lehet ezt a csészéset csinálni.

én ha eljön az idő a literes fajtát fogom csinálni.

Kép

Kép
timi1982

Babu: az tök jó, hogy kész vagytok! Mostmár akkor neked is megy a drukk!!

Nekem is görcsölt ma eleget a pocakom! Szóval hol vannak azok a babák??????????

Titi, Ági: sajnálom az Apa dolgot nálatok de sajnos a férfiak egy része ilyen!

Én mér nem tartok ott ahol ti (Wera, Babu) de pont ma éreztem ilyesmit, mikor anyuval vásároltunk. Mondom is neki olyan érzésem van mintha egy kisebb labda lenne ott... a lábam között és közben irtó kemény volt a pocim! De aztán elmúlt!
Málnalevél teát ma sem kaptam!

Olyan fáradt vagyok hogy meg sem bírok mozdulni de nem tudom mitől, már reggel is ilyen voltam.
Vendég

Marcsi - hát, azt a táskát én sem venném meg... kitartás! Remélhetőleg előbb-utóbb a lányod is belátja hogy nincs arra olyan nagy szüksége. :roll:
Görcsökkel kapcsolatban nem tudok sajna tanácsot adni, nekem sose fáj a hasam, csak ha össze-vissza eszek, de akkor tudjuk mitől... :lol:

A csalánteáról ezt találtam neked a neten:

Csalánlevél (urticae folium)
Belsőleg enyhe vízhajtóként használatos, bronchitis és köszvény esetén is jó hatású. Külsőleg rosszul gyógyuló sebek, fekélyek borogatására alkalmas. Klorofil, A-, C-, K-vitamin és pantoténsav tartalma miatt hajszeszeknek és egyéb hajápoló készítményeknek is hatékony összetevője.

Használati javaslat: A csészébe helyezett 1 db filteres tasakot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, majd ízesítve fogyasztjuk.

Szerintem egy filter kb 1 csapott teás kanálnyinak felel meg.
Vendég

mér=még
Vendég

Wera gratula a jó ctg-hez! Az a hétfői dolog nem hangzik túl jól... :?
Szkagi örülök hogy Szonját felvették abba az oviba!!! :lol: Szerintem meg a párod szülei is belegondolhatnának azért a dolgokba... És nekem jöhet a cseresznye!!! :wink:
Anyjuk, elhiszem hogy rossz egyedül. Szerintem is próbálj meg itt a neten megismerkedni környékbeli kismamákkal.
Muffin nagyon jó balcsizást!!!
VKata nagyon csini vagy!!!

Én mostmár mindent kitakarítottam.
SZÜLNI SZERETNÉK!!!!!! És nem akarok befeküdni a kórházba!!! :cry:
És ott lent már nagyon fáj... :? De semmi görcs...

Kép
sziszka82

Titi,
szerintem a férjecskék is magukhoz térnek majd a szülésre! Utána meg pláne...

Persze az enyém férj Szonja születése után depressziós lett, vagyis olyan tüneteket mutatott, de pajzsmirigy túlműködése alakult ki (ami lehet pszichoszomatikus eredetű is). Úgyhogy vigyáznom kell rá, nehogy túlpörögjön és végül kiakadjon, meg hogy úgy élhessen, hogy jól érezze magát. Ha így érzi jól magát, legyen. És hát legyünk együtt, persze.

Most jön a foci EB, tudom, akkor két hétig pl. jobb békén hagyni, hadd "focizza" ki magát. Aztán majd visszatér közénk :D
alig várom :D

KépKép
szkagi

Annyit beszéltünk az elmult napokban palacsintáról, hogy most muszáj volt stnöm, mert megkívántam :)

d.dodó

Szkági: Az én férje szerncsére nem nézi a focit.
Olivér születése után nem sokkal elment síelni, majd rá 1-2 hétre hosszúhétvégés raftingra(vagy hogy kell írni). Nem bánom ezeket a dolgokat, de akkor ő is értékelhetne engem. Vagy legalább lenne figyelmes egy kicsit. Szerintem ez nem olyan nagy kérés.
Mindegy én választott csak ezt előre nem lehetett tudni. Van akinek sokkal rosszabb. Legalább nem ver és hozzánk jön haza.
Álljunk pozitívan a dolgokhoz. :roll: :lol:

Vettem a Tesco-ban Leventének hazahozos rucit. Most éppen mosom. Vettem cumit is, de csak vészhelyzet esetére. (bár Olivérnél is így indult)

Ma nagyon kipurcantam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ha jól látom beindult a hétvége és mindenkinek van programja! Csak én ülök itthon egyedül! :( :( :( :( :(
És mindjárt leküzd egy nagy doboz barack befőtt! (azt hiszem már a felénél járok, pedig nem kéne!!!!!)
Vendég

Na, vagyok újra! Jól elfáradtam. Porszívóztam, felmostam, mindent kimostam, elmosogattam, ágyneműt áthúztam, virágokat átültettem, mindet meglocsoltam.

Kike-féle kalács most sül, kiváncsi vagyok, milyen lesz. Kicsit nehezen indult be a kelés, csak miután befontam. Olyan kicsinek tűnt, hát csak egy fonatot csináltam. :oops: Hát ahogy áttaperoltam, elkezdett dagadni, úgyhogy most óriáskalácsom lesz! :D
Szóval aki még próbálkozik vele: nyugodtan lehet kettőt fonni belőle!

Volt itt öcsém, odatettem a kezét a hasamra és Levi baba elkezdte kinyomkodni magát. Szegény öcsémnek kikerekedett a szeme, el is vette gyorsan a kezét és azt mondta, hogy ez nagyon rossz volt! :lol:

Párocska előbb hívott, hogy késik, mert beültek egy sörre.
NA! Ezért könyörgök neki évek óta! Nem tiltom, nem is fogom, csak ennyit kértem, hogy előtte hazaszóljon, hogy mi van, ne idegeskedjek.

Kata! Nagyon csini vagy! :wink: És a rucik is szupik! :D
Hát én nem találtam az itteni C-und-A-ban semmi jót, idáig nem jutnak el a jó cuccok?! :evil:

Annyit emlegetitek itt a dinnyét, holnap hozatok Apával! 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VKata!
nagyon dögös rucik! Viseld egészséggel!

Titi!
Én már vszínű, hogy a helyedben a bilit kiborítottam volna! A fiad születése után lelépett sielni és raftingolni??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Dinnyét érdemes már venni? Én csak kerülgettem eddig a boltban...

Kriszti!
Nagyon kis szorgalmas voltál ma!
20150601134430

Viki! Én a Spárban idén már háromszor vettem egészet, meg egyszer felet.
A félnél ugye láttuk, hogy milyen guszta.
Az egészeknél kettő nagyon tuti volt, a harmadik kicsit sápadtabb, de fincsi.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, hellyel közzel végig olvastam kb. 9 oldalt, nem volt semmi.

Pihizőknek jó hétvégét!

Henne gyönyörűséges fiadhoz mégegyszer gratulálok!
Andika végre megszületett ez a gyönyörű méretekkel rendelkező hölgyemény sok-sok tejcsit és erőt nektek s persze gyors felépülést

Az én kisfiam is nődögél azt mondta doki bácsi és még mindíg ülőpozicióban játsza a kis budhát :lol: .Doki szerint esély 2% aarrra , hogy megforduljon.Ez van , ma vérvételre küldött + kaptam Canestent mert szerinte van valami fertőzésem csak éppen én nemtudom mi lehet mert folyásom sincs no mindegy.Ez van Ő tudja nmit csinál, a görcsös fájdalmakra annyit mondott, hogx mivel már most akkora mint amivel mások születnek + ül ezért fájdalmassabb a történet, hát nekem ez is furi de elfogadom ennyi.Azt mondta pihi+pihi +pihi az meg nem megy és kész van 2 másik kölci akik ezt garantálják nekem .
Elég a panaszból mindenkinek minden jót most lefürdetem a törpikéket mert már szétszedik a fürdőszobát :twisted:
Sziasztok és jó hétvégét

Babu sajnálom a kutyikát :cry: de jobb ez így ha öreg volt
tappancs28

Hát látom tényleg megkezdődött a hétvége.
Na jó, akkor lépek én is.
Holnap Apa dolgozik kettőig, úgyhogy leszek.
Aztán lehet, hogy babahírre érkezem? Remélem! Drukk mindenkinek!++++++++++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tappancs: hát nem tudom, hogy hány kg-nak gondolja a babucidat, de Olivér 3700 gr-val született és semmilyen görcsöt fájdalmat nem éreztem és végihordtam Ő is farfekvéses volt és császárral született. Most be van fordulva Levente már elég régóta és már egy idelye görcsölgetek és fáj lent mindenem.
A másik meg, jó fejek ezek a dokik, nekem szinte az egész terhességem alatt nagyon kellemetlen volt ott lent a hüvelyem körül és sokszor viszketett is amivel mindig elmente a dokihoz és ő mindig azt mondta, hogy nem lát bakteriális fertőzést, de azért ír valami kenőcsöt. Én mondjuk örültem volnba, ha legalább lenetet küld a laborba, de nem tartotta szükségesnek. Legutobb kaptam valami szteroidos krémet és kúpot, most azt mondhatom alakul a dolog.
Bocsi, hogy hosszú voltam.

V. Kata: ha jólesik az a barack egyed nyugodtan.
Én most végeztem egy fél grillcsirkével. Csak úgy natúr. Ja és nem volt nagy!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és már lehet dinnyét venni, én ma vettem másodszor és nagyon fini.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na szép, mindenki eltűnt mire ideértem! :twisted: Próbáltam aludni délután de nem jött össze, mert mindig eszembe jutott valami és 10 perces fekvések után folyton fölugráltam.

Hahhhhh, ér sírdogálni a Született feleségeken???? :oops: A francér' kell nekem ilyen szarságokat nézni. Ráadásul egyedül :evil:

Már csak 2,5 óra és Apa is hazaér. Addig muszáj lenne ébren maradnom, mert még nem kapta meg az ajcsiját!

Jah, tényleg! Köszi a köszöntéseket, átadtam neki és nagyon virult a kis búrája tőle! :D

Tappancs - nekem is jó nagy bébim van, elvileg már közel 4 kiló és csak kb 2,5 hete fordult be rendesen!! Addig keresztbe volt, meg össze-vissza mindig másképp. Írtam is a múltkor, hogy amikor mondtam az UH-os nőcinek hogy múlt héten még fordítva volt azt válaszolta hogy Az nem létezik! Pedig de! A csuklásból amúgyis érzem hogy mikor hol van, de a doki is mondta... Szóval még simán van esélyetek!!! :wink:
A fertőzésről csak annyit, hogy nekem a terhesség elején semmi folyásom nem volt, de még annyi sem amennyi amúgy normálisan lehetne. Erre nálam is talált vmi nyavalyát a doki, kaptam rá krémet + kúpot. Nah, ezután beindult a folyás, de úgy... és azóta is minden hónapban vesz kenetet és totál negatív... ki érti ezt?! Bár azt mondja ez a jó, mert így erősen tisztul a hüvely, de én is úgy gondolnám, hogy a gombát is éreznem kellett volna...
Bocsi ha túl hosszú voltam a témához... :oops:

Nóri-bugri egyszerűen nem bír magával esténként! Úgy rúgdal, hogy mozog alattam az ágy ahogy fekszem!! :shock: :lol: :lol:

Na jóccccakáááát! Holnap nemtom mennyit leszek, mert Apa nem dolgozik és - bár ilyenkor délig alszik :lol: - lehet hogy csinálunk vmi programot.

Cuppa
Vendég

Hm. Nekem még ettől a dinnyezabáló micimackótól is csorog a nyálam. Asszem ez már beteges... :twisted: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt lányok!

szakad az eső :( :( még itthon gubbasztunk és várjuk hogy visszajelezzenek hogy a velencei tó környékén milyen idő van.

egyenlőre nem indulunk el. igy fölösleges. megnéztem az időjárás jelentést és mindenhol esőfelhő, zápor, zivatar, villámos felhő van :(

nem tudjuk mi legyen.

ha felkeltek szóljatok már hogy kinél milyen idő van. hátha még itthon vagyunk és el tudom olvasni.

köszi!

jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Timi!

Itt egész éjjel szakadsz az eső.

Országos jelentés:

http://www.idokep.hu/index.php?oldal=idokep
20150601134430

Mi jól aludtunk, hála az esőnek. Én már nagyon vártam a lehűlést.

Csajok!

Ti szoktatok lefőve ébredni? Mert én igen, sőt pl. tévézés közben is pillanatok alatt leizzadok. Mondanám, hogy klimax, de jelen állapotomban.......
20150601134430

Jó reggelt MIndenkinek!

Timi itt is elég ramaty az idő, itt is esett éjjel és most is nagyon be van borulva! :? Sajnálom, hogy el akarja rontani a programot az idő! Elindultatok végül is? Vagy még otthon vagytok?

Viki, engem is pár napja ver a viz, pedig most h ilyen idő van éjszaka nincs is meleg,sőt kellemes! Apa mondta is nehogy megfázzak, mert szerinte hüvös van! én nem érzem! :roll:
bencuri

Azta már csak pont két hetem van! :shock:
bencuri

Jó reggelt lányok!

Köszönöm a válaszokat, remélem mi is megfordulunk, mert nem fűlik a fogam a császárhoz inkább ikrekeket szülnék természetes úton ( na ez egy kicsit erős volt bocsi :oops: )
Ezzel a fájással tényleg az a ciki, hogy olyan kemény a hasam és volt oylan nap azt hiszem pl: szerda amikor összeestem annyira fájt, de az egész ahol a gyerek van. Pedig minden sz@rt beszedtem és órákon keresztül nem múlt el s nagyon sokszor van ez egyre többször, de a méhszáj 3100 a lepény kitűnő a víz is normál mennyiségű ,tehát semmi gond ilyen téren aminek örülk is, hisz még jócskán benn a helye a fiatalúrnak.
A gyerek 2 héttel nagyobb mint a társai súlyt nem tudott mondani mert az a gép régi és nincs rajta ilyen program de kb ha a sztenderd értékeket nézem éés ahhoz képest + 2 hetet most olyan 3000gr fele kell lennie a kölöknek elvileg. Nemtudom, Doki azt mondta ha haza jön a nyaralásból júli elején akkor csinál súlybecslést az lesz a betöltött 38.hét.Hát kiváncsi vagyok , mert azt mondta hogy odáig kihuzni a cél akkor 4000gr körül születik vagy kicsit több a méretek alapján.
Jaj befejeztem mert megint 1 km. a hsz-em bocsi mégegyszer :oops:
tappancs28

Az idő itt Gödöllő környékén se rózsás!

Bencúri gratula a betöltött 38-hoz csak így tovább vagy inkább a szülés felé kacsingatnál már,mint sokan mások.
tappancs28

Tappancs szép nacs babóca, legalább ő se lóg kis a sorból annyi nagy babát jósoltak már a dokik itt a topikba! Meglátjuk melyikőjük lesz tényleg nagy! Már nagyon várom! 8)
bencuri

Még várnék a szüléssel, de azért szeretném nem túlhordani mert akkor nem lesz itthon a dokim! :roll: Bár tegnap azt hittem éjjel megyünk, úgy ugrált össze- vissza, a hasam is fájt, lennt is szúrt, de abbamaradt! 8)
bencuri

:D Bencúri várjál és beszéld meg a pocakkal, hogy időre szülessen, ne keljen másik doki mert az nagyon rossz lelkileg mi már átmentünk rajta az elsővel,igaz mindenki azt mondta higgyem el jobban jártam, hát nem tudom.... :? de aki levezette normális volt tényleg hála égnek
tappancs28

Én is tapasztaltam már sajna, az elsőnél.Ezért nem szeretnék mégegyszer igy járni! :twisted: Mondjuk nyáron ez nagyon benne van, h pont akkor nyaral a doki! :cry:
bencuri

Titi, küldtem pirivit!
bencuri

sehol senki akkor megyek visszabújok az ágyikóba!
bencuri

felkelt a lánykám énnekem mennem kell mert a fiam is nemsokára jön szerintem és két éhes száj az kemény tud lenni korán reggel no puszi mindenkinek sziasztok
tappancs28

Bencuri Viki!
Akkor hamarosan be állsz Te is a drukkosok közé!

Sziszka, Wera, Ami, Babu!
Mi újság nálatok Csajosok?
20150601134430

Viki, nagyon úgy tűnik, mi pont egy napra vagyunk kiirva Amival! De megértem h Ő már túllenne rajta!

Ági tényleg babát jósoltál TEGNAP nekünk, ki büszke anyuka már várjuk a hireket! ?
bencuri

jó reggelt!

egy fél pillanatra ugrottam be, mert rohanunk Pestre. Először is nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon jól esett!
Másod sorban, tegnap azt hittem én leszek a következő anyuka :shock: egész nap fájt a hasam, illetve olyan pár másodperces nemtom mik jöttek rám (azért írom így mert még nem igazán voltak ilyen érzéseim, nem tudom mihez hasonlítani, csak fájáshoz) aztán tök rendszertelenül jöttek, de sétára enyhült vagy megszünt. Hazaértünk, azt hittem belezöldülök. Kinn leültem és rohadt hideg volt, egyszál topban és naciban ültem, de annyira nem éreztem a hideget, mert fájt. Aztán úgy 3-4 után abbamaradt. És mikor abba maradt, szabályszerűen a gyerek sokkal lejjebb volt, mondhatni köldök vonalban. Jön át anyós, azt mondja: jééééééééé de lejjebb ment a hasam :shock:
Nem tudom mi volt
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: