Sziasztok!
Rég voltam, úgyhogy hosszú leszek. Megpróbáltam visszaolvasni, és írni majdnem mindenkinek, csak ilyenkor mindig tartok tőle, hogy kit hagyok ki, és mit keverek össze.
Noki
Gratulálok!!!!! Sok boldogságot kívánok! Nagyon szép helyen voltatok, és ahogy a többiek is írták, sugárzik rólatok a boldogság! Kívánom, hogy a gólya is betaláljon már az ablakotokon!
Nellike
Micsoda szépségek lehettek a kis fagyikák!!! És milyen kíváncsiak, hogy még nézelődtek egyet a csőben! Akkor hármat kaptál vissza? Pihenj sokat!
Nemone
Hajrá péntek!!! Drukkolok! Mi volt ma?
Akire
Nagyon klassz a tábla! Ügyes vagy! Nálunk semmi gond, a prolaktinom magas, de arra szedem a Bromot.
Orsiborsi
Nagyon erős csajszi vagy! Felnézek rád! De nehogy magad hibáztasd! Hiszen annyit küzdöttél érte!
Vic
Köszi az érdeklődést, egyelőre folytattam az "Ismerjük meg Budapest orvosait és vizsgálatait!" című játékot, voltam mammográfián egy ultrahangra, endokrinologusnál, immunológián, elküldtek MR-re, tegnap ott voltam, kedden megyek vissza a dokihoz. Az immunológián találtak valamit, van bennem antitest, de ez nem okoz meddőséget, és a mai orvostudomány szerint nem is betegség. A hormonjaim rendben, az orvos legalább ötvenszer megkérdezte minden egyes konzultáció alkalmával, hogy tényleg nem voltam-e terhes, de pozitív tesztem se volt biztosan, már az agyamra ment, hogy ennyiszer ki kell mondanom, hogy hat éve próbálkozunk és egyszer se. Azt mondta, áá ilyenkor szokott spontán összejönni. Ja, akkor hat éven keresztül csak pechem volt! BMC-ben rég voltam, valamikor be kéne nézni, és megbeszélni, hogyan tovább.
Nagyon drukkolok Neked!!!!! Menjünk már át a másik topicba!!!!!!! Remélem, sikerül az utat is elintézni! Szemed teljesen rendbe jött? És a csípés?
Örülök, hogy a ciszta felszívódott!!! Hajrá inszem!!
Brumi
Most hogy derítik ki, hogy mi ez a gyulladás? Szegénykém, hogy mindig van valami!
Witch
Gratula az ikrekhez!!!!!! Vigyázz magadra!
Adri
Kötelező ez a vizsgálat??? Miért?
Madrin
Örülök, hogy a hysteron minden rendben volt, és az APC is jó! Akkor lassan ti is mindent kizárhattok? Vagy milyen vizsgálat van még hátra?
Üdv az újaknak!!!!
Törpe
Igaz, hogy a BMC-ben jártál??? Mi van veled????? Gyere!!!!!
Zsókuci
Őszinte részvétem!
Szegénykém, megint egy szusszanásnyi időd sincs, és mindig történik valami. Már csak kiderül, mi van veled pontosan!
Edóra
Nagyon drukkolok! Szörnyű nehéz ez a két hét mindig! Csak nyugi!!! (Könnyű mondani!)
Újdonsült kismamiknak gratula az UH-hoz! Csak így tovább!!!