Sziasztok,
Steffi, +++++++++++++++++++++
Jelentkezz, ha hazaértél!!!
A hétvége nekem most nem lesz jó (anyuékhoz megyünk mert hugomnak szülinapja volt mostanság)... De Kerepesen is találkozhatunk, párom az esetek 99%-ában nem használja az autót, úgyhogy bitorolhatom, így egyszerűbben átjutok
Aprooka, én az MKB-nál vagyok tag, és ott van egy havi alaptagdíj, ami 1000 Ft. Nem túl nagy összeg, de ennek minden hónapban meg kell érkeznie, különben ők mondják fel a számlát, levonják a számlazárási díjat, aztán kiutalják neked a számlán levő pénzt, ami viszont ebben a pillanatban adóköteles

És mivel gyanítom, hogy ha megszületik a baba, akkor nem feltétlenül fog eszembe jutni minden hónapban ezt elutalni, ezért gondoltam inkább, hogy levásárolom és megszüntetem... Igaz, ez még nem most lesz, még táppénz és tgyás alatt is kapom a cafeteriát

Aztán a fene tudja, lehet hogy mégis megtartom, és beállítok egy automata átutalást (ez eddig nem jutott eszembe, pedig így tuti nem marad el

)
Amúgy a védőnőm mondta még a Baby Control-t mint légzésfigyelőt, de azt hiszem annak is érzékelőpadja van, így bölcsőbe az se jó....
Az Angelcare-el úgy vagyok, hogy ha mást nem, akkor a bébiőr részét fogom használni... legalább ennyi haszna lesz....
Valentina, anyósod tényleg nem egyszerű... Az enyém meg folyton magával van elfoglalva, nagyjából gőze sincs, hogy mi van velem... Időnként felhív valami miatt és miután azt megbeszéltük, úgy mellékesen rákérdez, hogy hogy vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy a választ már meg se hallja

No mindegy, abból amit írtál, lehet hogy ez a jobbik verzió
Még egy csomót akartam írni, de elvesztettem a fonalat

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ez a front teljesen kiütött... Asszem alszom egy rövidkét, majd jövök még.
Judy