Sziasztok!
Ma déltől este hétig csavarogtunk. Végre ejutottam fodrászhoz

. Valami isteni érzés rendezett fejjel közlekedni. Persze, amikor Zalánt újra megkaparintottam a hajamat begumiztam. Na eddig tartott a jó séró

.
Még tegnap akartam írni, csak nem volt időm, a zajjal kapcsolatosan. Tegnap délben végre elaludt a kismanóm, gyorsan kitoltam a teraszra, még árnyékos volt, jó levegő, csend. Kiültem mellé én is, hát kb. 10 perc múlva a szembe szomszéd elkezdett füvet nyírni (délben

), amivel még nem is lenne baj, mert elég monoton zaj, a gyerek jól aludt volna. De ez a szerencsétlen flótás ha 10x nem kapcsolta ki-be, akkor egyszer sem. Minden felkapcsoláskor Zalán ébredt. Erre megérkezett a másik szupi szomszéd, aki autókat javítgat a kertjében, hát nem elkezdte zajosan bütykölni az autót, közben elbeszélgettek jó hangosan a tulajjal. Pedig látta, hogy kint vagyok a gyerekkel, de szart rá, pedig neki is van egy lánya. Erre olyan dühös lettem, hogy bezártam az ajtót, és irány az utca. Én marha, délben a legnagyobb melegben. Na mindegy, gondoltam, szomszédolok egyet, hát ahogy tartottam a barátnőmék háza felé, a második szomszédunk éppen a vaskapujukat kalapácsolta. És mikor kezdte ütni iszonyat erővel? Hát persze, amikor éppen elhaladtunk a babakocsival a kapujuk előtt. Na ennyit róluk...
Juditék játszóteréről, meg a Linocséknál történt vasárnapi faltörésről jutott eszembe.
Beuska, köszi, rég volt...
A babák nagyon édik, minden baba, gyönyörűek!!!!
Pumperka, nagyon tetszik a gyermekeidről a kép, olyan szépek úgy hárman együtt. Talán, ha előbb találkozunk Endrével, nekünk is lehetett volna ilyen szép nagy családunk. Irigyellek érte

.
Szilvánusz, sajnos én sem tudom megnézni a videót, nem tudom megnyitni

.
Pété, én pont így vagyok, régebben még szorongtam is emiatt, de szerencsére az már elmúlt. És hála, valahogy mindig eltelik a nap, bár biztos nem olyan gyorsan, mint Beuskának és Panninak. Ha van kedved kirándulni egy kicsit vagy bárki másnak, szívesen látom itt nálunk. Sajnos mi még csak apával tudunk hosszabb útra menni, de biztos javulni fog ez is.
Kismedencét már én is nézegettem Zalánnak, fogunk is venni hamarosan. Szerintem nagyon fogja élvezni a strandolást, hiszen a fürdésnél sincs semmi gond, szereti a vizet. A másik, amit most kezdtem el keresni, valami jó kis hinta. Endre a pihenőszékben szokta hintáztatni és nagyon szereti, tegnap pillanatok alatt be is aludt a ringatásba. A vaterán találtam egyet, ami tetszene. Lehet, hogy holnap meg is rendelem
Na megyek aludni, a kiscsaládom már az igazak álmát alussza.
Ildi