A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Niki, mi ez a dzsungelhang?? :) majd írd meg melyik Kismamában lesz Lilla

Szilvánusz, a béna gépen nem nyitja ki amit felraktál, youtube-on nincs meg?

Márti, jobbulást Marcinak, tényleg cuki Bence a kalapban

Pumperka - egy szépen összeillő pár :) olyan férfias Zsombor....

én is töltöttem le képeket

Kép

interurbán hívnak...

Kép

hawaii kislány bénán mosolygó anyukával, háttérben rhododendronnal és Marcipán cicával

Kép

jó a hajam, szép a kezem...

KépKép
judit18

Sziasztok!

Szilvánusz: Marciról a klipp nagyon édi:)
Kristóf is szokott hasonlókat beszélgetni. Többször megpróbáltam én is felvenni, de amint észrevette a kamerát csak arra figyelt és egyből elhallgatott.

Mni: Visszajelöltelek iwiw-en. Te hogyan tornáztatod Lillát? Nekem is ordít elég sokszor amikor hasra fordítom. Az előbb pl. annyira felhergelte magát, hogy torkaszakadtából, könnycsorgatva ordított és nem tudtam megnyugtatni semmivel. Gonosz voltam és betettem a kiságyba hasrafektetve, cumit a szájába nyomtam (amit nem fogad el csak akkor, ha nagyon álmos) és azon kissé lenyugodott. Most biztosan utál, de az ő érdekében próbálom rávenni a hason fekvésre. Ha nagyobb lesz talán még hálás is lesz érte, hogy ennyit nyúztam.

A kezeit ő is sokszor tömi a szájába. A védőnő azt mondta azért, mert a fogai már piszkálhatják 2 hónappal azelőtt is, hogy kibújnának. Ha elveszem tőle akkor meg is tud sértődni. Ma is úgy evett h. a cumisüveget ő tartotta. Ha áttöltöm akkor felteszem. Szerintem nagyon édi.

Judit18: Ti mennyit és hányszor esztek egy nap tápit. És mennyit híztatok eddig havonta?Mi most 5X 130-at. Nagyon megdobta a súlyát. El sem hittem amit a mérlegen láttam, de majd holnap reggel ismét lemérem evés előtt, mert nem ilyenkor szokták mérlegelni. Arra gondoltam csökkentem a mennyiséget, de kiszámítva nagyon tudományosan (súly x 150) összességében nem eszik többet, mint a "megengedett". Mondjuk örülök neki, hogyha a tejcsit nem szívta akkor legalább a tápit megeszi.
Van egy ismerősöm akinek a kisfia 2 óránként cicizik és éjjel sokat van fennt és sír. Kipróbálták a tápit, de a kisfiú nem fogadta el csak a tejpépet. Ráadásul utána éjjel ugyanúgy műsorozott.

Kép
cicuka78

Cicuka,
Eszter nagyon össze-vissza eszik. de ha megpróbálnám átlagolni akkor 6x eszik 100 körül. ahogy látod ez kb 600 naponta és az ő súlyához a te számításod szerint legalább 900at kellene, de még így is hízik, szóval ez nagyon egyéni
havonta kb 0,5 kg-ot, hetente kb 10-15 dkg-t, de ő nagy súllyal (4,25) született és az elején nagyon sokat evett, szóval már belenyugodtam, hogy lelassult a hízása.

szerintem Kristóf, mivel eddig nem volt neki elég most jól belehúz, és ez normális, nehogy kevesebbet adj neki.
mi is mindig bekeverünk 150-et aztán annyit eszik amennyit akar....
szerintem próbáld ki mennyit enne meg magától.
hadd egyen amennyit akar és ahányszor akar.

ne ijesszen meg mennyit hízott, ha jól emlékszem Mártiéknál múltkor heti 60-70 dkg-ot hízott Bence, szóval az is normáls, még tápnál is pláne ha kissé le volt maradva

KépKép
judit18

Kvaszévi
Én is benne vagyok a taliban! Telcsiszámot küldöm
Márti írta Tapolcát, nekem is jó. 11-től Operafesztivál is lesz nálunk. Remélem az időpont is jó lesz, na meg persze az idő is.

Kép
Kép
tündérmanó27

Helló Csajok!
Tudom, ritkán jelentkezem, de Livikétől élni sem lehet. Napközben 10-15 perceket alszik csak. Persze ezt most Pumperka nem hiszi el nekem, ugyanis csodák-csodájára ma az én pici lányom Zsombi helyét elfoglalva a trambulinon kb. háromnegyed órát szunyókált.
Mégegyszer köszi a vendégátást, Pumperka!

Livike éjszaka kb. 10től-5-6-ig, majd utána még kb. 2 órát alszik, csak nappal vannak problémáink...
Mostmár egy-két hete nem is szopizik, csak tápit kap, a pocakfájás is ritkábban jelentkezik nála.
Viszont teljesen elalél tőle mindenki, amikor jó kedve van, mert akkor képes hosszú időn keresztül magyarázni, vigyorogni, és mindenáron fel akar ülni, úgy emelgeti a fejét. Egyelőre még csak hátról oldalra megy a fordulás, és egy pár percig küzd a hasrafordulással, de a kezecskéje megakadályozza, hogy sikerélménye legyen, erre jól felhúzza magát, és elkezd sírni.
Még mindig ideges vagyok reggelente, hogy mit fogunk csinálni napközben, de a végén egész jól eltelnek az órák. Úgyhogy légyszi lányok, ha valaki az Örsön jár, csörögjön rám, ha van kedve talizni!

Bocsika, hogy nem reagálok az utóbbi kb. 15 oldalra, de arra nem nagyon van időm, hogy mind visszaolvassam. Megyek még pakolászni, mert holnap hazautazunk Debrecenbe. Kíváncsi vagyok, Livike hogy fogja viselni...

Attól függetlenül, hogy néha eltünök, gondolok ám rátok, kérdeztem is Pumperkát, hogy mi történt mostanában a márciusi babák "háza tájékán"...

Kép
pété

Aki még nem látta az iwiw-en:

A KIS CSALÁDOM:

Kép

Kép
pété

Ez az egyik kedvencem. Livike már rossz kislány, és alvás közben bemutat a világnak:

Kép

Kép
pété

Pété!

Ez jó kép :lol: :lol: :lol:

Én tervezem hogy hamarosan megyek Olikával az IKEA-ba....akkor szólhatnék is :wink:

Márti!

Nagyon helyesek a fiaid!! :wink:

Judit!

Eszter is tündéri!!Nem is értem miért aggódsz az evés miatt...láthatóan jó húsban van! :wink: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szerintem: gyönyörűűűűűűűű!

Kép
linocs

Sziasztok!

Ma déltől este hétig csavarogtunk. Végre ejutottam fodrászhoz :lol: . Valami isteni érzés rendezett fejjel közlekedni. Persze, amikor Zalánt újra megkaparintottam a hajamat begumiztam. Na eddig tartott a jó séró :lol: .

Még tegnap akartam írni, csak nem volt időm, a zajjal kapcsolatosan. Tegnap délben végre elaludt a kismanóm, gyorsan kitoltam a teraszra, még árnyékos volt, jó levegő, csend. Kiültem mellé én is, hát kb. 10 perc múlva a szembe szomszéd elkezdett füvet nyírni (délben :roll: ), amivel még nem is lenne baj, mert elég monoton zaj, a gyerek jól aludt volna. De ez a szerencsétlen flótás ha 10x nem kapcsolta ki-be, akkor egyszer sem. Minden felkapcsoláskor Zalán ébredt. Erre megérkezett a másik szupi szomszéd, aki autókat javítgat a kertjében, hát nem elkezdte zajosan bütykölni az autót, közben elbeszélgettek jó hangosan a tulajjal. Pedig látta, hogy kint vagyok a gyerekkel, de szart rá, pedig neki is van egy lánya. Erre olyan dühös lettem, hogy bezártam az ajtót, és irány az utca. Én marha, délben a legnagyobb melegben. Na mindegy, gondoltam, szomszédolok egyet, hát ahogy tartottam a barátnőmék háza felé, a második szomszédunk éppen a vaskapujukat kalapácsolta. És mikor kezdte ütni iszonyat erővel? Hát persze, amikor éppen elhaladtunk a babakocsival a kapujuk előtt. Na ennyit róluk...
Juditék játszóteréről, meg a Linocséknál történt vasárnapi faltörésről jutott eszembe.

Beuska, köszi, rég volt...

A babák nagyon édik, minden baba, gyönyörűek!!!!

Pumperka, nagyon tetszik a gyermekeidről a kép, olyan szépek úgy hárman együtt. Talán, ha előbb találkozunk Endrével, nekünk is lehetett volna ilyen szép nagy családunk. Irigyellek érte :lol: .

Szilvánusz, sajnos én sem tudom megnézni a videót, nem tudom megnyitni :( .

Pété, én pont így vagyok, régebben még szorongtam is emiatt, de szerencsére az már elmúlt. És hála, valahogy mindig eltelik a nap, bár biztos nem olyan gyorsan, mint Beuskának és Panninak. Ha van kedved kirándulni egy kicsit vagy bárki másnak, szívesen látom itt nálunk. Sajnos mi még csak apával tudunk hosszabb útra menni, de biztos javulni fog ez is.

Kismedencét már én is nézegettem Zalánnak, fogunk is venni hamarosan. Szerintem nagyon fogja élvezni a strandolást, hiszen a fürdésnél sincs semmi gond, szereti a vizet. A másik, amit most kezdtem el keresni, valami jó kis hinta. Endre a pihenőszékben szokta hintáztatni és nagyon szereti, tegnap pillanatok alatt be is aludt a ringatásba. A vaterán találtam egyet, ami tetszene. Lehet, hogy holnap meg is rendelem :lol:

Na megyek aludni, a kiscsaládom már az igazak álmát alussza.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!
Egész nap nem volt internet, nagyon dühös voltam!
Pété, nagyon jól őrizd meg ezt a képet Livikéről, mert nagyon-nagyon jó! (választékos a "beszédem", mentségemre legyen mondva, hogy késő van)
Bosek, nagyon aranyos a kislányod, és a haja milyen hullámos!

Petramama, milyen taktikát vetsz be, amikor a fürdés után a "rázendítek, mert nem tetszik valami" c. történet elkezdődik? Kristóf is előadja ezt újabban, és nem tudom, hogy mitől, mert úgy tűnik, mindegy hogy tele-e a hasa, aludt-e előtte stb. Amint letesszük öltöztetni és előkerül a pizsamája meg a ceremoniális felszerelés (alkohol, kenőcsök, pelus, D vitamin stb), olyan keserves sírásban tör ki... Pedig múltkor a kéthós oltáson megjegyezte egy anyuka, hogy ő még ilyet nem látott: az én fiam ugyanis végig nevetgélt, amíg vetkőztettem...

Panny, nézem a képeket, és úgy tűnik, nálatok nincs testvér-féltékenység. Ez a téma engem nagyon érdekel (amikor kicsi voltam, és megszületett a húgom, állítólag pár nap elteltével közöltem, hogy jó-jó, hogy van kistesóm, de azért most már inkább vigyétek vissza a kórházba...), emlékszem Judit írta, hogy Levivel mennyit küzdött...

Na, mentem fejni, jó éjt!
Vendég

Linocs, nézem a kislányod képét (és próbálom visszaidézni a korábbiakat is), és egyre csak az jár a fejemben, hogy mennyire tele van kifejezéssel Fruzsi arca, a szeme, a szája szeglete, minden vonása - és én mégsem érthetem, vajon mit akar mondani, mi jár a fejében: egy titokzatos nő :wink: ! Na, de erre ott vagy Te és az apukája!
Na, tényleg befejezem, mert már nem találom a szavakat...
Vendég

Na Hahó!!!!!!

Csak én kukorékolok ilyen korán??????????
Most evett Bence, és nem bírtam vele vissszaaludni!
Este 8-kor kidől, 2-kor farkas éhes, utánna meg 5-6 körül ébred!

Én nem értem többen írjátok, hogy este 10-kor elalszik........ekkor meg ekkor ébred!
Este 10???????????? Hogy bírják addig???????
Bencét már fél 8-kor csak is a pancsi érdekli!!!!!!!!!!!! :?:

Linocs!
Tényleg nagyon nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!
Nem neveztél még valami baba szépségversenyre????

Judit18!
Nagyon édi Eszter!!!!!!
Ja és az a rhododendronod csodaszép! Nekem is kell!!!!!!!!

Pété!
Livike se semmi csajszi! Ilyen hamar beint a világnak???
:lol:

Ildi!
És milyen kismedencét fogtok venni???
Találtál már valamit?

Pumperka!
Tegnap nem válaszoltál nekem, hogy Zsombi milyen súlyú most?

Képzeljétek virágzik a tavi rózsánk!
Annyira szeretem!
Kép
Kép
Vendég

" A gyermek az az apró lény, aki az éjszakákat rövidebbé, a nappalokat hosszabbá, a bankbetétet kisebbé, a ruhákat rongyossá, a pénztárcát üressé, a múltat feledté, a jövőt érdemessé és az életet boldoggá teszi."

:) :) :)
Vendég

Jó reggelt!

Bocsi Márti!
Elég menős volt a tegnapi délután, de egész jól sikerült. Zsombor is bírta a húzgálást ide-oda.
Este megmértem Zsombort. Szóval kérdésedre válaszolva: 6310 gramm.
Zsombor úgy alszik el 10-kor, hogy napközben ált. 3 szor alszik.
10 körül 20 percet. (ez tegnap kimaradt). Délben 1 felé 2 órát. Majd 7 óra felé megint egy félórácskát (néha meg ez marad el, akkor nyügös nagyon. De valahogy akkor isa csak fél 10 felé tud elaludni...

Szóval valahogy így néz ki a napunk.
Hajnalban 3-4 között eszik mostanában, aztán fél8- 8 felé újra.

De ezek a szokások fiatal babáknál sűrűn változnak, mert gyorsan érnek, változnak maguk is...

Az idézet klassz!

JIm!
A lányomék ma mentek kirándulni a vadasparkba!! :wink:

Linocs!
Tényleg gyönyörűűűűűű!

Kiko!
Tök jó, hpgy Zalán megszerette a babakocsizást!
Fodrász már nekem is járna. DE igaz, baba mellett én is mindig összefogom a hajam. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!
Neked azért nem válaszoltam, mert Pété maga válaszolt! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Morci vagyok, mert a drága uram a Lilit rám sózta, így nekem kell vinnem oviba. nem örülök, mert plusz egy kör.

Mni!
Gratulálok a Lilla eredményeihez, majd írd meg melyik kismama újkságba lesz.
Tényleg hihetetlen, hogy Marla és én köztem csak egy utca van. Vagyis félig meddig egy utcában lakunk, mert az Ő házuk sarokház, ezért lakunk egymással szemben.

Márti!
Gyönyörűek a tavirózsáid. Írigy-írigy.

Szilvánusz!
Nagyon édi FMarci a videón.

Linocs!
Tényleg nagyon szép Fruzsi.

Panny, Pumperka!
Gondolom nektek sem könnyű. Úgy várom, hogy vége legyen a sulinak!

Nekem Alexa egy tündér! Majd leírom nektek, hogy milyen jó kislány, csak most vinnem kell a Lilit oviba. Ma lesz a ballagásuk, illetve a Marcit viszem felvételizni a Zeneiskolába. Hegedülni szeretne én nem vagyok az ellensége egy kis zenei ismeretre is szüksége van az embernek, hiába van botfüle.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Márti, ezek a tavirózsák, legalább valami szép ebben a nyirkos napban. Pillanatnyilag gőzerővel próbálok a bőrömön tapadó párából oxigént kivonni, a lélegzés nem igazán sikeres...

potyka

Lányok, köszi a dícséretet, olyan jól esik. Édesborgár szerintem is, de azért itt tényleg minden baba nagyon szép és szépen fejlődik. Ahogy így írjátok az ide-oda fordulást már kezdek beparázni, hogy a Marci ilyet még nem csinál.
Pété, Pumperka: szép nagy gyerkőceitek vannak, és tényleg csak ennyit alszanak napközben? Hát akkor én még nem is panaszkodhatom, mert Marci minden etetés között alszik, változóan fél-két és fél óra között valamennyit.
Kvaszévi: najó de lehet, hogy neki nem kevés adott esetben a 70 milli sem. Azért PetiBoti is szép súlyban van, szóval ne aggódjááá'
Márti: tök szépek ezek a virágok, reggel ha morci vagy, csak ki kell menni a kertbe és ettől a látványtól máris jobb kedve lesz az embernek.
Mni: én is gratulálok, néztem én is, hogy hogy áll a kiscsaj, de láttam voltak brutál magas szavazatok is.
Judit, Kikó és még volt valaki, aki nem tudta megnyitni a videót, bocsi, youtubera is megpróbálom majd.
Petramama, Bea: rossz lehet az esti sírás, itt a házban is van egy kisbaba, az is rendszerint mint a wekkeróra bekapcsol 7 körül és zendít, zendít, zendít egy ideig.
Linocs: micsoda íve van a Fruzska szemének, bekakilás... :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ja, fiús anyukák, akartam már kérdezni, nektek is fogdossa a kukiját a fiatok? Mert Marci mostmár ha meztelenül van mindig gyürköli. Már most? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mi lesz így később? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, és ez így is marad... Azért jóesetben mire nagykorú már nem csinálja nyilvánosan. Nyilván már msot folyton meg kell győződnie róla, hogy a helyén a koronaékszer. :lol:

potyka

Bea!

Igen, a naggyal nincs testvérféltékenység(ő van a képen Olikával)Krizsi(a középső) aki nagyon nehezen viseli a kistesót :( Olikát ő is imádja csak velem/velünk viselkedik szörnyen néha.Hisztizik,követelőzik..stb...

Linocs!

Fruzska tényleg gyönyörűűűűűűűűűűűűűű!! :wink:

Márti!

Olika is már legkésőbb fél9-kor bevágja a szunyát,ő sem bírja tovább....és reggel 6-7-ig húzza is egyfolytába. :wink:

Szilvánusz!

No para... enyém kölköm se fordul meg,meg ilyenek :wink: :lol:
Komolyra fordítva néha én is aggódom hogy a többiek miket írnak...Olika legalább egy hónapja megfogja tudatosan a fölé lógatott játékokat ,dumál hozzájuk.Megnéztem a régi Baba-naplóimat,a nagyok is csak 3 hósan produkálták a forgást.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szilvánusz!

Igen,Olika is oda szokott kapni ha épp kicsomagolva van :wink:
Igaza van Potykának...én mint 3 fiús anyuka tabnusíthatom hogy minden korosztály szereti fogdosni :lol: :lol: :lol:
A nagyfiam mint kiskamasz,ő a vízben fürdi alatt fogdossa(ez is tök normális,most fedezi fel)a középső a szobatisztaságra való szoktatás miatt foglalaltoskodik vele többet az utóbbi időben...nincs pelus csak bugyi rajta...kezdi felfedezni hogy mi is van ott amit eddig a pelustól nem látott :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát igen Panny, de Marci jövő héten már 3 hónapos lesz, és eddig maximum hátról fordul oldalra. Na mindegy azért pesrze nem aggódom, csak én is néha "elképedek", hogy milyen fejlett némely baba.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Márti
Nálunk is alszik RÉka 7-8 körül és reggel 5-6kor ébred. Utána még alszik 9-10ig

Szilvánusz
Én is aggódom néha a mozgása miatt, de minden baba más. Biztos Marci is nagyon ügyes, csak másban. A video nagyon jó. Réka dettó ezt csinálja, amíg meg nem látja a kamerát. :)
Utána fapofa.
A kukimarkolászásról én is csak megerősíteni tudom a többi fiús anyukát eddig nem volt olyan, hogy ne érdekelte volna Ádámot, néha rá is szólok miatta.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tudtok valami ingyenes fordító programot, vagy olyasmit, mint a mobi mouse németről magyarra? Egyelőre a SZtakit használjuk, de így sokszor szavanként kell keresni.... :roll: :roll: a párom ebayezne, én tanultam 2 évig németül, de csak wienersnitzel németet tudok, azt is csak kicsit :roll: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szilvánusz, nem lehet elég korán kezdeni!
A 6 éves unokaöcsém közölte az anyukájával, hogy ha meglát egy szép kislányt az oviban, feláll a kukaca :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Szilvánusz: ne izgasd magad! Fruzska egyelőre a fejemelgetésen kívül más mozgásbéli "produkciót" nem tud, kivéve tán azt, hogy mint a break-táncosok a fejükön, ő a hasán körbeforog 360 fokot :)
A tegnap esti tornánál, mikor tornáztattam a lányt, és mutattam neki, hogy kell megfordulni hátról hasra, mintha ő is akarta volna csinálni... De biztos csak az elvakult anyuka mondatja velem ;)
Kuki-ügy: ugyan Fruzskának nincs kukija, de nem tudok mindig elég gyors lenni, hogy ne a kakijába nyúljon bele, ugyanis, ahogy kibontom a pelusból, már nyúl is lefelé :) Én meg csak bíztatom, hogy ismerkedjen magával! :)
linocs

Sziasztok!

Bea- igaz petramamához szólt a kérdés de hadd kotnyeleskedjek lévén mi is hasonló problémával küzdünk:
nálunk a fürdetés utáni erős, menetrendszerű sirásnál a rezgő relax szék jön be..Abban kivétel nélkül minden este megnyugszik és elalszik, aztán átrakjuk a kiságyába.(Remélem nem fog azért hozzászokni és csak abban tudni elaludni..bizzunk benne hogy az esti sirás csak átmeneti lesz.)

Szerintetek az gáz, hogy az én kisfiam még nem markolássza a kukiját?? :shock: (Ahogy olvasom mindenki másé igen..), remélem azért hamar ráébred, hogy férfiből van :wink:

Szép napot!
Andi

KépKép
andee73

Lányok, hátról-hasra forditásnál pontosan hova kell tenni a karjait a babának? Addig ok hogy a lábait az ellentétes oldalra átemelem, átrakom oldalfekvésbe és onnan kell hasra, de az egyik kis karja mindig útban van. Köszi az infokat :)

Andi

KépKép
andee73

Lányok, ne izgassátok magatokat, legtöbb gyerek úgy félévesen forgolódik hasra. (amúgy a hasról hátra fordulást nem jegyzi a szakirodalom, mivel az vmi reflex, azaz a nagyfeje elhúzza, a teste meg követi :lol: ). Andee, majd ő rájön, hova tegye :lol: , és tuti megtalálja a kukiját is. Ja, és nagysúlyú gyerekek általában lassabban indulnak a mozgással.

Patr, küldtem pü-t ebay ügyben.

potyka

Sziasztok!

Judit, a dzsungelhang a játszószönyeg hangja. :D Szerintem a júliusi kismamában lesz majd Lilla. :) Aranyosak a képek, oda épül a játszótér?
Cicuka, először is a hátára fektetem, majd megfogom a két lábát, másik kezemmel meg a tarkóját és úgy hintáztatom a hátán. Ezt nagyon szokta élvezni, közben úgy vigyorog. Utána egy pokrócra fektetem, majd a pokróc segítségével görgetem ide-oda. Majd megfogom a kezeit és óvatosan felhúzom ülésbe. Van még egy nehezebb is, de ezt nem tudom leírni. Majd megkérem Ferit, hogy kamerázza le. :)
Pété, örülök, hogy jelentkeztél és jó utat Debrecenbe! :)
Linocs, Te is töltsd fel Fruzsi cuki képét a Babavilágra!
Kikó, sajnálom, hogy mindenki rosszkor csörög-zörög felétek! Engem legjobban a hangos motorok zavarnak! Itt az utca végén van egy bolt és már reggel 5-től hozzák az árukat, de olyan brutál hangos teherautókkal...(én egyiknek sem adnék műszakit) iszonyat! Pedig csendes utcának tűnik! Ma az egyik még a zenét is bömböltette, hogy idáig elhallatszott reggel 6-kor. :D
Márti, nálunk 8-kor van a fürdés és Lilla 9-kor már alszik! :) És reggel fél 6-ig durmol. :)
Nagyon szépek a tavirózsáid, meg a halak is. :) Az idézet meg milyen igaz! :D

KépKép
KépKép
mni

[quote="andee73"]
írta:
andee73Szerintetek az gáz, hogy az én kisfiam még nem markolássza a kukiját?? :shock: (Ahogy olvasom mindenki másé igen..)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Hello!

Judit18, Kikó,
nekem se nyitotta meg először a videót, de aztán elmentettem, utána a videóra jobb gombbal kattintva a lejátszás media playerrel választottam ki és az lejátszotta.
Hawaii kislány. :) Csudaszép! :)

Cicuka,
örülök, hogy jól szépen hízik Kristóf! :)

Pété,
Jó ez a kép! :D
Nemsokára akkor hasra fog fordulni szerintem, ha csak a keze az akadály. :)

Linocs,
Fruzsi szerintem is gyönyörűséges! :)

Kikó,
Milyen „rendesek” ezek a szomszédok... :twisted:

Márti,
nagyon találó ez az idézet!
Csodásak a tavirózsák! :)

Szilvánusz,
szerintem se aggódj fordulás ügyileg! Védőnőt korábban megkérdeztem, hogy mikor szoktak általában átfordulni a babák, és azt mondta, hogy 4-5 hónapos korukban.

Melinda

Kép
melinda80

Csajok!

Enyém kölyök se csinál semmi forgást, fejemelést. sőt utál hason.DE dundi is. No para.
Viszont sokkal jobban dumál, mint a többiek, és megkockáztatom, hogy többet is mosolyog. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Délelőtt voltunk a dokinál meg az apehnál (apa adóbevallásának kitöltésekor kihagytam egy sort :(, de csak írni kell nekik egy levelet és megoldódik a probléma :) ). Dórika mei tai-ban volt. Hazafelé, a buszmegállóban törött el a mécses, mert fájhatott a pocija, meg kezdett éhes lenni. Mostanában nehezen bírja ki, hogy a két evés között 3 óra elteljen, pedig korábban a 4 órát simán kibírta. Bár lehet, hogy attól van, hogy többet van ébren és így hamarabb megéhezik.

Pumperka,
úgy vettem észre, hogy nem annyira kényelmes már Dórinak, hogyha békatartásban van a lába a mei tai-ban. Ti még úgy hordjátok Zsombit? Asszem ma kipróbálom kitenni a lábikóit.

Melinda

Kép
melinda80

Ja, a dokihoz nem azért mentünk, mert beteg, hanem csak beutalót kértünk az ortopédiára, kontrollra kell visszamennünk. Meg írattam fel rota elleni oltást, tápszert.

Melinda

Kép
melinda80

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Mindjárt megnézem mi is ez.

Melinda!
A meleg miatt Zsombor most nem nagyon szerette a mei tai-t. Most egy kicsit hanyagoltuk. Én is elég izzadós vagyok, meg úgy tűnik ő is. De majd megpróbálom újra, ha nem lesz nagy meleg. Mondjuk ma sincs.

Képzeljétek találtam egy babaúszást hozzánk elég közel. (15-20 perc) 2700,-/alklom. Tetszenek a fotók, aranyos volt a csaj akivel beszéltem (oktató). Ez milyen ár a piaci viszonylatban. Ti miket hallottatok?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mni,
ezt már én is néztem tegnap. 1500 ft a belépő. Kicsit sok, nem?
Mondjuk én még soha nem voltam ilyen rendezvényen, szóval nem tudom milyen lehet.

Kép
marla singer

Niki!

Mi nem hiszem, hogy megyünk. Félő, hogy sokan lesznek., A programok annyira nem hatottak meg, venni meg különösebben nem akarok semmit. :?
Meg nálunk valahogy a programok inkább a nagyok köré szerveződnek még.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

B.márti77:Nagyon jó az idézet amit írtál. Tényleg szépek a tavirózsáid. Jó nektek, hogy ilyen szép, nyugis helyen laktok. Kicsit ilyenkor irígykedem :)

Judit18:De ha többet adok akkor honnan tudom, hogy mikor elég neki. Bár már előfordult olyan, hogy bekevertük neki a szokásos 130-at és csak 90-et evett meg utána csak játszott a cumival. Eddig mindig benyakalta a 130-at és előfordult, hogy mikor elvettem tőle elkezdett nyafizni. (Nem sírt csak nyafizott). Lehet h. kevés volt neki? Ma reggel megind megmértem evés előtt Kristófot és 35 dkg-ot hízott egy hét alatt.

Linocs:Látszik, hogy Fruzsi nagyon kiegyensúlyozott kiscsaj. Szerintem rád nagyon hasonlít, bár a férjedet nem ismerem.

Kikó70 Mi járunk baba úszásra Kristóffal és az eddigi 2 alkalommal nagyon élvezte. Az elsőt 25 percig, a másodikat végig (30 percig) bírta. Ha a fürcsit élevezi akkor biztosan a pancsizást is fogja. :)

Melinda80:Köszönjük a bíztatást.

Pumperka:Látom túlzottan te sem izgatod magad a fejlődése miatt. Ez jó, mert legalább nyugodt tudsz maradni.Én még mindig ki tudok akadni akkor, ha Kristófot próbálom rávenni arra, hogy emelgesse a fejét és tolja ki magát és ő nem akarja.
De legalább arra büszke vagyok, hogy mi az éjszakákat átalusszuk (1/2 9 - 5-6 ig) :D és ő is elég sokat mosolyog még az idegenekre is.

Szilvánusz Nekem is azt mondta a gyógytornász, hogy a forgással ráérnek 4-5-6 hónapos korukig. Kristóf is a fölé lógatott tárgyak után nyúl és meg is fogja őket néha, bár nem mindig sikerül inkább csak megütni őket.
Kép
A tegnap ígért kép az "egyedül evésről". Csak ő fogta az üveget. :D

Kép
cicuka78

Pumperka Hány perces oktatásról van szó és mit foglal magába? Mi Esztergomban az Élményfürdőbe járunk és itt nekünk 1000 Ft/ alkalom ami magában foglalja a 30 perces oktatást és úszópelust. Ha nem egomi vagy akkor 1500/ alkalom.

Tényleg valaki nem akar jönni szeptemberben? Mert mi folytatni fogjuk és biztosan ott leszünk az 5 órási csapatban.

Kép
cicuka78

Pumperka!

Annyira hasonlóak a dolgaink :wink: ...mi is a nagyok köré alakítjuk egyenlőre a programokat :wink:
Márk imádja a Gyerekszigetet,most épp oda tervezzük a menetelt :wink:

Én se aggódom túlságosan Olika mozgása miatt...hason ő is utál lenni nagyon :?
Nem is értem,egyátalán mikor lehetne hasra tenni...mert ugye kaja után szokott a járókába nézelődni,dumálgatni,játszani :wink: de akkor tele a pocak is...szal akkor nem lenne túl előnyös hasra tenni mert kibukná a tejet..utána meg alszik..szal mikor teszik a többiek hasra a babákat???

Vettem ma Jysk-be egy Trambulint a srácoknak,sztem annyira örülni fognak :lol: teljesen oda lesznek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Cicuka!
Ti már jártatok is?
Hogy tetszik Kristófnak?
Nem szokott sírni?
Itt szárazföldi tornával,masszázzsal kezdődik , utána 30 perc vízifoglalkozás. Úszópelust venni kell. Ez akkor gáz, ha két alkalom után kiderül,hogy nem jön be. legfeljebb eladom a vaterán.
Most teljesen ráizgultam az úszásra. :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny!
Enyémek is imádják a trambulint.
én is mindig halogatom ezt a hasratételt. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gyereksziget.
Nem is rossz 5let. :wink: :wink: :wink:
Csak kánikula ne legyen, és az eső se zuhogjon.
Mennyi bajom van. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Most kezdtük el. Bekapcsolódtunk egy már meglévő kurzusba. Egy bérlet 8 alkalomra szól (2 hónap). Mi összesen csak 4X tudunk menni,mert ilyenkor ez az utolsó időpont és utána csak szeptemberben lesz. Nem tudom miért pont nyáron nincs amikor nagyobb lenne rá az igény? Folyamatosan szoktattam a hűvösebb fürdővízhez. Mivel mi 42°-ról indultunk most tartunk a 34-35°-nál. Amúgy a medence vize 31-32°kürüli. Egyáltalán nem sír, de mivel a levegő is elég meleg, szerintem a víz is melegebbnek tűnik. Nagyon élvezi, hogy pancsikolhat :D Itt is van lehetőség masszázra és tornára előtte az plussz 0,5 óra és 800Ft. Ha 5 alkalmas bérletet vennék az 600Ft/alkalomra jönne ki.

Kép
cicuka78

csajok, csak beköszönök, koccolunk Pécsre holnap, majd jövő hét szerdán leszek.

vigyázzon mindenki magára!!!
Vendég

ja és potyka, vettem magamnak egy baromi jó bőr papucsot au outletben 8)

kolyok, a kendőre visszatérünk, most rohannm kell az oviba, szóval majd jövök 1 hét múlva,
pusszantás
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: