A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lanyok sziasztokKép es bocseszKép

SorayaKépKép

Most kaptam meg a leveledKép benne a telcsiszamoddalKép Probaltalak hivniKép, a nemfogadotthivas, az en vagyokKép

Galuska

KépKép
galuska

Kép A 3. szobában ulök és bömböl a zene, visszahívlak Kép
Soraya

MinyuKép
Hasznos topikban van egy csomó infó a cickafark teáról!

ÁgiKép
Üdv a topikban, kívánom, hogy hamarosan a kismamikhoz költözhess!

GittaKép
Olvastam milyen rusnya betegségbe estél.Kép Remélem már jobban vagy!

ÉviciKép
Lagzi lesz? Gratula!Kép

VirágKép
HAJRÁ!!!

LevendulaKép
KépTársasjátékKép

KarmenKép
Én is Rácz voltam még 6 évvel ezelőtt!KépFebruár már nagyon közel van!

Lányok!
Csütörtökön felszerelték a párkányaimat!!! Csupán 3 hónapot kellett várnom rá. A közös képviselő pezsgőt akart bontani az esemény tiszteletére.Kép
Pénteken villámlátogatáson itthon volt az uram.
Szombaton beállított a család. Anyu,apu, öcsém feleséggel gyerekkel, kutya, volt nagy dínom-dánom.
Mensim még nem jött, de keddig van ideje betoppanni.

Egcsi
egcsi

Sziasztok csajok!
Pénteken du. mentem vissza a dokihoz,hogy megnézze, mekkorára dúzzadtak a tüszőim, és megnéztük UH-n. Kettő megrepedt, tök jól lehetett látni az elfolyósodást -ha így hívják. Azt mondta, este ne menjünk sehová. Bőgni, csapkodni tudtam volna, pont este volt a szülői fogadóóra: 1/2 5-től 1/4 8-ig ott voltam!!!! Sosem leszek szülő, ha ilyen peches vagyok. Csak remélni tudom,hogy nem szalasztottuk el az alkalmat.
Még két hónapot stimulálunk, aztán ihaj!
Pussz a maradék hétvégére.... Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
nem hiszem, hogy gond lett volna, hogy csak 8kor bújtotok össze. Ha láttad a tüszőfolyadékot, akkor az a tüsző nagyon azokban az órákban repedhetett meg, tehát, nem maradtatok le semmiről Kép Ne aggódj Kép
2 hónap stimuláció utána, mi a program? (bár biztosan nem lesz szükség rá Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági Kép
Most olvastalak... Győrben azonnal kaptok időpontot a Szécskai Árpádnál. Hétfőnként rendel, kora du., már aznap -pár órával később- adja is az eredményt. Spontán is oda lehet menni, asszem 1/4 3-kor. Profi a doki.
bnemethm! Kép nem használom azt a mailt, kijavítom az élőre....Nagyon kíváncsivá tettél.
oRSI Kép Azért várunk még két hónapot, hogy pontosan lássa a doki, mikor van a pé-m. Alig várom, gyűjtöm a pénzt, semmi más nem érdekel, csak a baba....
Kép

madaran

Most látom, előre megválaszoltam a kérdésedre...
Egyébként nem igazán értem a dolgot, mert elvileg semmi "betegségre" utaló jelet nem találtunk, mégis három éve kínlódunk. Most már a prolaktinom is norm, várunk, várunk. Közben az uram eredménye kissé meggyengült: 20 mill.-nál tartunk...Öregszünk,hiába. Én is harminc leszek maholnap..Ketyeg, ketyeg.

madaran

Hu, ahogy így visszaolvastam,tényleg elég öregesre sikerült az előzőm... Bocs.

madaran

Kép mindenkinek vannak ilyen rosszabb gondolatai Kép de ezeken hipp-hopp túl kell lenni!
Tehát utána lombik? vagy inszem?

Orsi
KépKépKép
icsilya

jajj, csajszik!! Ilyet kívánok mindenkinek!!!

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Elszállt a levelem! Kép Ezért csak röviden:

Alice!
Káposztástészta! Kép Ezentúl káposztástésztás jóreggelt fogok neked köszönni minden nap! Kép
Nem értek egyet a pároddal. A legnagyobb örömet veszi el tőled! Itt nem csak a babára gondolok! Az enyém tiszta depis, ha nem sikerül engem a csúcsra juttatnia, nemhogy kivegye a cél elött! Kép Bocs, ezzel nem megbántani akartalak! De szerintem neki sem esik jól. Próbálj meg ezen a vonalon is hatni rá!

Bnémethm!
Már rég válaszoltam a leveledre! Kép Majd elküldöm újra!

Szöszi!
Gratula! Kép

Anna!
Drukk megy! Kép

Lányok!
Itt vagyok újra. Dolgozom, de nem valami nagy kedvvel. Még mindig fáj a pocim! Kép
Hová tűnt a menzim??????????? Csütörtökön nagy örömmel beharangoztam, hogy megjött, de csak 1 kis folt volt a wc papíron, azóta sincs semmi!!! Kép Pedig úgy örültem, hogy kezdődhet a következő ciklus! A hőm meg még mindig fenn van, de ez már biztos a gyomor- és bélgyuszi miatt van! Kép
Mit csináljak, hogy megjöjjön?
Ja, és fogytam 7 kg-ot!
Ez van. Már tiszta idegbeteg leszek, ha még sokáig így folytatódik! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Felírtam a gyógyszer nevét, amit az orvos felírt, hogy szedjem a menstruációm 5. napjától a 10.-ig. A neve: Clostilbegyt. Szedett már valamelyikőtök ilyet?
Ági

Ági Kép
Mi is ezt írtuk, hogy biztosan erről van szó. itt sokan szedték, viszont nagyon fontos az első (!!!) ciklusban az UH követés (tehát nem a második ciklus után), mert akkor derül ki, hogy hogyan reagál a szervezeted a gyógyszerre, és így elkerülhető az esetleges cisztásodás.
Viszont továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy először a férjedet nézessétek meg, és, ha vele minden OK, csak akkor kezdj el te gyógyszereket szedni. Hiszen, ha nála gond van, akkor tejesen felesleges beléd tömni a hormonokat.
Az orvosod mi alapján írta fel ezt a gyógyszert? ex has? vagy volt valami hormonvizsgálatod?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mindenkinek kellemes reggelt kívánokKép

Ma jó napom van csajok, de legalábbis úgy érzem amikor ilyen bókot kapok valakitőlKép Jöttem be dolgozni és odalépett hozzám egy pasi és azt mondta "De gyönyörű vagy"
Hát ezt én nem mondanám el magamról de olyan jól esettKép hízik a májam így 31 feléKép
Na más ...

CatKép
Teljesen igazad van,a párommal még nemtudtam beszélni még várok....

Gitta

Nem kellene elmenned egy jobb dokihoz???? mé nem csinálsz egy másik tesztet???? HEEEE?????

Virág??? Hogy vagy drágám??? olyan izgatott vagyokKépMennek a drukkok ezerrrrrrelKép

Alice
malice

Sziasztok!

Szia Ági!

Kérdezted, hogy szed e valaki clostilbegyt. Hát én igen. Első hónapban a 3-tól a 7. napig kellett szednem 1 db-t. Aztán mivel nem jött be, a második hónaptól emeltük az adagot napi kettőre. De nekem is kell mennem dokihoz UH-ra, mert nagyon fontos, hogy figyelje, hogy, hogy reagál a szervezeted. Nekem a 10. 12. 14. napon kell mennem. Ezt előre megbeszéltük, mikor felírta a bogyót. Te milyen adagban szeded? és UH?

kata
kata

Május óta járok ehez az orvoshoz, már akkor javában próbálkoztunk, hogy legyen egy kis bébink. Voltam nála egy párszor. Hiszen volt olyan hogy 2 hónapig nem jött meg a menstruációm, vagy 13 napig tartott egyfolytában. (Ilyen problémák miatt).
Most novemberben párommal megbeszéltük, hogy elmegyünk az orvoshoz, mert még mindig nincs bébi és már több mint egy éve próbálkozunk. Elmondtam a dokinak mi a helyzet és hogy szeretnénk, hogyha kivizsgálnának minket, hogy egyáltalán lehet e gyermekünk. Ekkor csinált egy hüvely ultrahangot és felírta ezt a gyógyszert+ e vitamint. Azt mondta, hogy tapasztalata alapján sok esetben bekövetkezik a várva várt teherbeesés, de két hónap múlva menjek vissza és megvizsgál mi az eredmény. Ezzel egyidejűleg adott egy beutalót a férjemnek andrológushoz.
Tudom, hogy hülye kérdés de ez a gyógyszer tényleg segít abban, hogy az ember teherbeessen?
Szerintetek nagy a kockázat, hogy ha 2 hónap múlva megyek vissza hozzá?
Mert akkor bejelentkezek hozzá az első adag után.
Ági

Gyerekek nekem lehet, hogy nagyon kontár orvosom van. Nekem napi 2x1 írt fel az 5. naptól a 10.-ig és ezt két menstruáción át és csak a 2. után hívott vissza UH-ra.
Ági

Ági Kép
Szerintem nem értettél meg minket. A dokid nem vizsgálat alapján írta fel ezt a gyógszert. Ezt a tüszőérési fázisnak ad támogatást, és tényleg van, akinek segített, de nekik ezzel volt gondjuk. Ha neked nem volt semmiféle hormonvizsgálatod, akkor nem is biztos, hogy ez a gyógyszer a megfelelő. Ultrahanggal követni pedig nem az első ciklus után kell, hanem alatta, ahogy Kata is írta a tüszőrepedés előtt (valahol a 14. nap környékén).
Ha nem megfelelő számodra a gyógyszer, vagy az adaja, akkor nagy az esély a cisztásodásra, tehát kockázatos csak 2 hónap múlva visszamenni hozzá.
De én, mint laikus, és sok orvost látott próbálkozó azt mondom, hogy ne ezzel az orvossal próbáljatok meg előre jutni, mert szerintem rosszul kezeli a dolgot.
(és csak zárójelesen mondom megint, hogy mielőtt beveszel valamit, nézessétek meg a párod... tapasztalatból mondom, nem csak a levegőből. Én akár 1,5 éve szedhetnék gyógyszeket, és semmivel nem lennénk előrébb, mert nem nálam van a fő gond. Felesleges lenne hormonokkal bombázni bárki szervezetét)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!Kép

Küldd akkor légyszi újból az emilt, mert nem kaptam meg!

Anna!

Elküldtem a mélt az új címedre! Remélem ezt már megkapod! Kép

bnemethm
bnemethm

Ági, nekem ez nagyon furcsa, hogy csak a második hónap után hív vissza, nekem a dokim a lelkemre kötötte, hogy csak akkor kezdjem el a closti kúrát, ha tudom vállalni, hogy rendszeresen uh-ra kell járnom. A SAJÁT ÉRDEKEMBEN. (mert cisztásodást okozhat) A napi egynél nekem sem kellett háromszor menni, csak a 12. napon voltam, és sajna nem látott semmit.
Namármost, hogy a gyogyi segít e teherbeesni, hát nagyon ajánlom neki!!! DE nagyon sok ember szedte már itt, és sokuknak segített.
Ági, én a helyedben felhívnám a dokit, és kérnék tőle időpontot, hogy szeretnéd ha megnézne UH-n.

kata
kata

Ági,
inkább Orsinak van igaza, keress egy másik dokit, pláne, ha már elkezdted szedni a bogyót, mert igenis nagyon fontos, hogy figyeljenek uh-n. punktum.
Arról nem beszélve, ha nem csinált semmi hormonvizsgálatot előtte, akkor miért biztos abban, hogy ez a gyogyi a megfelelő neked.

kata
kata

Köszi Kata mindenféleképpen ezt fogom tenni. Ma kezdtem el szedni. Vagyis reggel az első szemet. Szerinted már most hívjam fel? Szombatig kell szednem. Ő csak csütörtökönként rendel elég ha a jövő csütörtöki rendelésére kérek időpontot szerinted?
Ági

Ági Kép
Az UH követés nem attól kell, hoyg függjön, hogy a doktor mikor rendel. Megnézni a 10-14 nap között kellene valamikor. De így, hogy két szemet kaptál azonnal, így jobb lenne, ha kétszer is rád nézne, és azt is ellenőrizné (kb. a 16-17 nap környékén), hogy megrepedtek-e a tüszők, mert, ha nem, akkor meg is kell őket repeszteni, hogy ne legyen ciszta.
Tehát nem csak azt fontos ellenőriztetni, hogy szépen nőnek-e a tüszők, hanem azt is, hogymegrepedtek-e. (a hányadik napon érdemes Uh, attól függ, hogy milyen hosszú a ciklusod)

Orsi
KépKépKép
icsilya

AgiKép

Szerintem menj el hozza csutortokon, es kerj tole beutalot 12. napi uh-ra. A csutortok meg csak a 8. nap, ha jol szamolom, es az meg koran van az uh-hoz.
Amugy en sem ertem, hogy mindenfele hormonvizsgalat nelkul miert ir fel rogton 2*1-es adagot naponta. Nekem is hasonlo problemaim voltak, mint neked, es nekem csak 1*1-es adagot irt fel, es az be is valt.

Gitta Kép
Tenyleg, miert nem csinalsz meg egy tesztet?

Mandula
mandula

Ági, a jövő csütörtök már a 15. napod, addigra már megrepedhet a tüsződ, bár azt nem írtad, hogy hány naposak a ciklusaid.? A rendeléséről meg annyit, hogy az én dokim meg szerdánként rendel privát, de "sajna" ezt a tüszőm nem tudja!! Nekem pont hétfőre esik a 12. napom, ezért arra kért, hogy a kórházba ugorjak be hozzá, mert azon a napon pont ott lesz, és csörögjek rá, hogy mikor tudok odaérni, mert úgy időzíti akkor ő is a dolgait, hogy tudjon velem foglalkozni. Na ez a fergeteges külonbség doki és doki között. Ne hagyd magad, mert a te egészségedről van szó!!!!

kata
kata

Köszönöm nektek a tanácsokat. Most rögtön fel is hívom a dokit. Ha nem lettetek volna valószínűleg 2 hónapig szedem és lehet, hogy cisztám lett volna. Még belegondolni is rossz.
Az biztos, ha ezt nem tudom vele megbeszélni, hogy nézzen meg keresek másik orvost.
Ági

GittaKép
Gratulálok a 7kg mínuszhoz. Jobb lett volna, ha nem betegség árán sikerül, de így is nagy lehet az örömöd. Kép

AliceKép
Sajnálom, hogy ilyen zaklatott a magánéleted, de igazad van, hogy az apró örömöktől is boldog tudsz lenni.

ÁgiKép
Azért kell vigyázzni a Clostylbegittel, mert nagyon könnyen túl is stimulálhatnak vele. Például itt Hurkit is túlstimulálták, és úgy fájt a hasa, hogy alig tudott menni. Én is a 12. napi UH-t javasolnám, ahogy Mandula is. Utánna meg a ciklus második felében 21. nap környékén is kellene egy UH, hogy megrepedt-e a tüsző, mert a következő hónapban nem szabad akkor rászedni a gyogyit, ha ott van az öreg tüsző, mert becisztásodsz.

LányokKép
Újítást kell beadnom, mert reggelente elalszom a hőmérővel, és a páromat is zavarja a pittyegése. Kigondoltam, hogy nekem vibráló hőmérő kellene, ami bizserget, ha lemérte a hőt. És még akkor jól is indul a napomKépKépKép

Puszi
Cat

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat KépKépKép
Nekem se jönne most rosszul a bizsergő hőmérőKép

Alice
malice

Cat Kép Kép Kép
Te még mindig méred a hődet? Kép én eldobtam Kép Újításra nincs öteletem, de volt rá példa, hogy én is bealudtam Kép
A vibrálós nem rossz ötlet... de az nem hőmérő, ha jól emlékszem Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Nem akarok újra tesztelni, úgyis hiába! Ne is áltassatok vele! Kép

Cat!
Vibris hőmérő? Kép Szép álmaid lennének tőle! Csak rá ne szokj! Kép Altató helyett! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggelt Mindenkinek!
CAT,ALICE,SZÖSZI,EGCSI,KARMEN,ANDI:nagyon köszönöm a rámgondolást, egészen meghatódtam, mennyit gondoltatok rám!KépKépKép
El is értek a drukkok, mert mára sokkal jobban lettem. Helyzet az, hogy reggelente görcsöltem, émelyegtem és szörnyen fájt a derekam - szerintem hormonelvonási tüneteim voltak. Mindehhez a lökhárítóim és a petefészkeim fájdalma járult. Nagyon féltem, hogy belázasodom a fájdalomtól, de max. 37.2-t mértem - igaz szájban. Vettem be rá bébiaszpirint.De most már sokkal jobb!Rengeteget ittam és feküdtem és most is mindjárt visszafekszem. Remélem a kis ribizlik mit sem éreztek az én kínlódásaimból és szépen osztódgattak. Ma vagy holnap kellene beágyazódniuk a nagykönyv szerint.
December 2-án megyek HCG vérvételre, asszem 1-én tesztelek egyet...
GITTA:remélem jobban vagy, látod mindennek van jó oldala -7 kg az szuper!
LEVENDULA:a társasjátékhoz nekem is volna egy-két ötletem. FOntos:nekem is ureaplasma okozta az állandó gyulladásaimat és a világ összes gyógyszere közül egyedül a Ciprobay nevű gyógyszer segített!Persze évekbe telt, mire rájöttünk. Szóval ha túl vagy a kúrán, kérj kitenyésztést és ha nem múlt el - ami remélhetőleg nem következik be - kérj rá Ciprobayt.
Mindenkinek munkában szegényes kellemes, tavaszias hetet kívánok!
Virág
virag

Jaj, Sziszus, ne haragudj! Kép
Rögtön javítom, véletlen volt!

Üdv:
Gitta
gitta

Virág Kép
de jó, hogy jelentkeztél Kép Decmber 2 szép nap Kép mi akkor megyünk a Kaáliba Kép biztosan szerencsét fog Neked is hozni Kép Drukk hegyek mennek továbbra is Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!

Na jó nem nyaggatlak többet csak még 1xKép bocsika
Miért nem keresel egy normális dokit aki megnéz rendesen az szerintem nem OK hogy nem jön meg.
Szét kéne ott belül rendesen nézni nem?
Tessék elmenni dokihoz de nagyon gyorsan ám mert megyek és eldádázlakKép

VirágKép
Jaj úgy izgulokKéppihengess csak nyugodtan és meglessz az eredménye meglátodKép
Alice
malice

Ja és Virág

Dec 2Kép én akkor leszek fogamzóképesKép

mán csak apát kell rávennem,vagy szólok a postásnakKépKépKép ugye EgcsiKép
malice

Kép
gitta

Már megint utolsó vagyok a névsorbanKép ez tök uncsi.

Alice
malice

Mi ez a táblázat Gitta?
Én még új vagyok erre felé.
Ági

Gitta, kérlek majd írj át.27c, 5cn, köszi

kata
kata

Ági, Te hol vagy helyileg?

kata
kata

Budapest
Ági

Lányok ma vettem ugyebár be az első szem gyógyszert és a menstruációm eléégé erős lett. Ez normális szerintetek?
Ági

Ági!
A tablicskuban követjük, hogy ki hol áll a ciklusában és éppen kinek kell drukkolni! Kép
Ha rendszeresen jönni fogsz és be akarsz kerülni, akkor írd meg az adataid az e-mail címemre!
Becenév, ciklus száma (c) ciklusnap száma (cn) életkor, név, gyerekek száma ha van.
A következő tablicskuban benne leszel

Üdv:
Gitta
gitta

Ági
passz, nálam ilyen nem fordult elő, de hátha tudnak valamit a többiek. DE az 5. napon, hogy lehet még erős mensztruációd? hány napig tart nálad? és hány napos a ciklusod?

kata
kata

OrsiKép
Én sem hőmérőzöm minden nap, csak ma pont a 14. napon vagyok így megmértem. Még 36,5 volt, így még nem repedekKépKép

VirágKép
Huss vissza az ágyba. Bár elhiszem, hogy marhára unod a fekvést.
December 2-a szép nap lesz. Télapóra biztos kaptok 1-2 csomagocskátKépKépKép

ÁgiKép
Nekem gyengébb lett a mensi a Closty-tól. Csodálkozom, hogy az 5. napon még mindig vérzel. Nekem 3-4 nap alatt elvágták a mensit.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szisztokk Csajok!

Virág! nem tudsz beszerezni egy notebook-ot? Vagy felolvastatni valakivel?
mINDEN ESETRE mARS AZ ÁGYBA!!

Kata! Te pesti vagy? Ha igen akkor hova jársz dokihoz? Légyszi írd meg akár magánba is jöhet.

Tud valaki valamit a Nyírő meddőségiről? Hogy milyen meg ilyesmi. Mert egy barátnőm ajánlott ott egy orvost.

Gitta! Nem akarlak álmokba kergetni, de csak elkéne menni a dokidhoz, hogy mi van, nem? Tapasztalatból (bár sajna abba Te sem fukarkodsz.Kép) szarabb várni és jó alaposan belelovalni magát az embernek. Mindenesetre a 7 kg minuszért szerintem megéri egy kis hányás, vagy? Mintha lenne ilyen módszer is, csak nem vagy bulémiásKép(nem tum hogy kell írni) Mindenképp írj, mert izgulok érted!

Alice Mi van a pasiddal?

Szöszi A pár hetesbe a szomszéd géppel csevegsz. mármint a kolleganőmmel! Dinoccsal! (Ily peches vagyok elvitte a novembert! Nem baj a decemberrel is kiegyezek!Kép)

Na., kicsit hosszú lettem, de rég voltam.

Ja, Edit engem érdekel a para izéd, pláne ha bejön. Bár akkor úgy leszünk mint az Rékica Amsterdamba: nem tudjuk majd mi jött be......Kép

Na, mindenkinek további jó munkát!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Gitta légyszi javíts, 2.cn. Kép És írj át kérlek 26-27 napos ciklusra, most úgy néz ki átálltam erre.

Virág Kép drukkolok nagyon!!!!!!!! Kép
Szöszi Kép gratula a csodás petezsákhoz Kép

Soraya
soraya

Rékacs!

Meg van ŐRÜLVE KépKépKép az agyára ment a fronthatásKép

Szerintem én ebben az évben még a reménykedés sem lessz velemKép

És veled mi a helyzet? nemnagyon jössz,már hijjjányollak isKép

Alice
malice

Virág
Tessék pihengetni, hogy nyugodtan be tudják fészkelni magukat a picurkák a puha-pihe méh-ágyikóba Kép
Mikor volt a beültetés, hogy már hétfőn tesztelsz is?
Én holnap kezdem a szurikat. Két félét hasba (ezt vállalom), egyet fenékbe. A fenékbe szúrás nem megy, azzal bekutyagolok az üzemorvoshoz reggelenként. Ezeket szívesen kihagynám, de ha ez kell a sikerhez.....
Gitta
Nem tudom mi lehet ez a késés...
Lujza
lujza

REditke
Én most iszom az Aloét és a párom is. Bemérettük és kell mindkettőnknek. Még egy csomó bogyeszt néztek, de csak ennél lengett ki az inga Kép.Aloe Berry nectárt iszunk áfonyásat, a párom napi 50 én 40ml-t. Ízre nem a legfincsibb, de meg lehet inni. A páromnak narancslébe öntöm, Ő úgy issza.Elég húzós az ára, mert egy liter úgy 6-7ezer Ft között van és ilyen napi menniségek mellett gyorsan fogy.
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: