JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge, Andaka, Aproo?, Dia, Sophie???, Yuyu, Sziszka
JÚNI 13 Péntek: Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge ,Aproo, Dia
A hálapénz témába nem akarok nagyon belemenni, sok igazságot írtatok... de nekem is az a véleményem, hogy amíg mindenki kifizeti a hálapénzt, addig ez nem is fog változni. Én ezért döntöttem úgy, hogy az ügyeleteshez megyek, és legfeljebb akkor kap valamit, ha nagyon meg leszek elégedve. De azt nem szeretném, hogy a fogadott orvos esetleg kutyába se vesz - mert sok ilyet hallottam- de kénytelen legyek fizetni, mert elvárja... Rossz az egész rendszer, az biztos, csak az a baj, hogy kilátásban sincs, hogy változhatna a közeljövőben...Nicike ,szerintem igazad van, ha elvárja az ember, hogy ott legyen az adott doki, akkor fizetni kell. Csak az a gond, hogy az ügyeleten nem tudhatja az ember, hogy rendesen ellátják-e, és nem fognak-e vele kiabálni. Ez az, ami nagyon nem jól van így...
Engem reggelente sajnos 7 óra felé már kidob az ágy, mert addigra már mindig megfájdul a derekam vagy a csípőm, vagy rohannom kell a WC-re...
Binyek, csak így tovább, remélem összejön a július vége.... ketteske meg úgy tűnik, akkor meglepetés lesz?
Mecsi, remélem felszívódik a tágulat, és minden rendben lesz, és a talira is el tudsz jönni...
Csimby, nálunk is így van az uh, és én is a 24. héten voltam 4D-n. A mostani, 30. heti meg csak 5 perc volt, má doki volt, mint akihez menni szoktam, és ő nagyon sietett...
Én is sok gyümit eszek, kicsit aggódtam is, hogy tovább hízok a cukor miatt, de úgy néz ki, most stagnál a súlyom
Na, eléggé hosszú és zavaros voltam, de próbáltam mindenre reagálni...

<

[/url]