A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na, ilyen témával egy laptetőn... :oops:

Nici! Hány centi kell még, mert küldök mivel én inkább kisebb lennék 10-zel!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babukám
az lehet, dee ne idegeld magad, nekem 3-om napot húzott rá a fiam, március5-re írták ki és nőnapi ajándék lett belőle hisz 8-án született 1.40-kor.
S a doki meddig fog nyargalászni nem tudod? Mert mi prázunk rendesen és holnap lesznk kérdéseim hozzá, mert reggel óta 2.alkalommal estem össze annyira begörcsöltem s elfogyott egy tele doboz magneB6+4 Calcium pezsitabi és még mindíg leszakad a drekam és keményedik a hasam meg fáj.A gond, hogy tök egyedül ülök itthon 2 kölökkel és szomszédok sincsenek még tthon így kicsit szar mert a picik meg félnek és sírnak de remélem lesz ez jobb is mert ha nem akkor nemtudom mi francot kezdek mert már türelmem sincs nyugtatni őket. Na megyek feküdni hátha.
tappancs28

Kriszta! Ezek mire is jók? A kakira? Mert azzal nincs bajom. Kb. egy hete megy a hasam. Naponta 3X megyek a wc-re. Bocsi, hogy ilyeneket írok!

Nici! Én csak a köldökömből vettem ki, de tuti vissza fogom tetetni. Vagyis a párom szúrja majd ki megint! Ő szokta :lol: :lol:

sz.andi

Húú, Tappancs! Szegény! Pihenjél is! Nem tudom mit csinálnék a helyedben! Nagyszülők? Apa? Senki nem tud menni?

sz.andi

Tappancs! Azt sajnos nem tudom hogy mennyi ideig nyaral majd! Nem semmi, hogy ilyen görcseid vannak pedig még Dávidnak van legalább 3 hete amit bennt kéne töltenie a pociban! Amúgy nem idegeskedek szülök amikor majd Szabi ki akar jönni!
Vendég

Andi! Én meghalnék ha a férjem akarna lyukat fúrni rám főleg köldökbe! Még a fülembe sem engedtem! Nekem csak tetkóm van!
Vendég

Igen Andi arra. Azt hittem, bocsi. :oops:
Akkor viszont hátha tényleg megindul a kisasszony! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Apa dolgozik holnap délután 2-ig nagyszülők nem mobilképesek betegek .Ez van én is azt mondtam , hogy 2 hetet húzzuk ki akkor már azt csinál Dávid amit akar de addig jobb lenne, ha meghúzná magát.De ezt én gondolom Ő b@szik a fejemre a jelek szerint :?
tappancs28

Holnap jövök most megyek mert nembírok ülni sziasztok
tappancs28

Tappancs! Vigyázz Magatokra!
Vendég

Babuli! Apa mentő ápoló. Szóval nyugodtan bízom rá magam. A fülemet is ő lyukasztotta ki!

Tappancs! Szorítok, hogy ne legyen gond! De ez tényleg nem egy jó dolog, hogy nem számíthatsz senkire!

sz.andi

Tappancs! Pihizzél, tényleg nem tudsz jobbat!

sz.andi

Kútvölgyiben van szülésznőm is, nagyon előrelátó vagyok. Nováky Rita, szokott itt a bneten is írni, nekem úgy ajánlották. De úgy olvastam, hogy mindegyik nagyon kedves. Mivel azonban eddig mindig egy másik kórházban szültem, úgy érzem, szükségem lesz vkire, akit előre ismerek, és nem remélem már, hogy az imádott drnénim szorongatja a mancsomat adott esetben órákon át :lol: . Na ezért kértem fel szülésznőt. (ja és nálunk apás szülés csak úgy létezik, hogy apa elvisz, majd elhúz ezerrel, annyira nem tűri a kórházi klímát)

potyka

Andi! Azt tudom de Én akkor sem engedném! Nekem a sogórom mentős és van a családban tüzoltó, rendőr és buszvezető + tanár! :D
Vendég

Ja, és Nici, sztem ez a hasdolgo függ a hasizmok erősségétől. Sztem az enyém is nagyon lent van, legalábbis a kismamanadrágok pocakbetétje jóval feljebb kezdődik. Ugye a hasizmaim meg újabban nem túl említésre méltó területem.

potyka

Potyka! Nálunk sem lesz valószínűleg Apás szülés! Apa nem annyira akar bejönni!
Vendég

Babu! Én meg az ő fülét szúrtam. Ha betegek vagyunk, akkor simán beadjuk egymásnak a szurit, ha kell. Főleg ő nekem, mert én szájon keresztül nem tudok szedni antibiotikumot és ha vénásan kell, akkor ő oldja meg! :lol: Legalább nem kell dokihoz rohangálni!
:lol: :lol:

sz.andi

Andi! Az nem hátrány, hogy tud szúrit adni ha nem tudsz gyógyszert bevenni!
Vendég

Hát az enyém párocska hegesztő, úgyhogy tőle ilyesmire nem számíthatok. :( :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szly: nem tudom valaki valaszolt e mar, vagy meg lenyeges e, de sokkal jobb retes lisztbol a galuska! Kimondottan arra valo az a liszt, tobbek kozt.Igen konnyu lesz igy a galuska!
Vendég

Kriszta! A tesóm egyszer régen azt álmodta, hogy meghegesztették! De komolyan! Gyerekek voltunk még. Elrabolták mindenkit kinyírtak, őt meg meghegesztették. :lol: :lol:
Szegény sírva kelt föl!
Csak jó lesz Ő is valamire! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Andi! Hát amint kiderült, babát már tud csinálni! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VKata!
Jobban vagy már?

Marcsi!

Apa kibírja! Hisz a köv. ablakpucit már Te csinálod. ;)

Muffin!
micsoda bunkó emberek vannak!

Babu!

Macskaszőr? Tesüd nem tűntette el?
20150601134430

Képzeljétek! Én is megkaptam a fizut meg az adóvisszatérítést is. Nem is keveset!
Most apa próbán van, de este elmegyünk palacsintázni! Még nem ettem ott, de áll. akkora adagot adnak, hogy vacsorára simán elég! Már nagyon várom. Azért is megyünk, mert ki tudja mikor jutunk el legközelebb. Főleg, ha manó végre méltóztatik kijönni! :D :D

sz.andi

Krisz! Hát igen, és milyen ügyes ember! :lol: :lol:

Nálunk velem volt a gond, azért nem sikerült majdnem 4 évig, de jól megdicsértem, hogy milyen ügyes ember, hogy még nekem is sikerült összehozni! :D :D Ő erre azt válaszolta, hogy szóra sem érdemes. Amúgy sem tudta, hogy akkor éppen gyereket csinált! :lol:

sz.andi

vegig olvastam am!

Koldok: nekem sem fordult ki, nem is fog mar szerintem, annyi hogy korulotte igen barna a borom- multkor olvastam hogy ez a hormonok miatt, olyan mit a csik-az nincs nekem.

Hasam nekem is lenn van.Multkor okosanmeg iskrdeztek, merisleszallt? mondom nem, vegig ott volt:)

Pelus siman moshato 90 fokon, sot mint amit potyka irt( ha jol emlekszem) akar fozheto is.
de jo hogy szoba jott kell itthonra beszerznem valami foltkiszedo csoadszert:) Ez a gyerekes let alapeleme....Oke, ferjemmelett sem artana, de valahogy eddig nem torodtem vele, de most bevesem az agyamba hogy kell!

mi is volt meg tema? Jajj nem emlkeszem!

en nyomin kezdtem a napom, majd mostanra kicsit elobbe valtam. Elinteztem bankot, boltot, sutiztem ikeaban, es most egyedul uldogelek itthon, de elhataroztam nem fogok semmi munkaszerut csinalni:)
Vendég

Andi: igen irigyellek a fizu miatt. En meg varhatok mig jovo kedden kap ferjem.....Pedig mar ott tartunk, hogy minden dugi helyet atkutattam, hatha valahova tettem el, de semmi :cry:
Igy ma az angol bankkartyam elokotortam- be sem merrem majd vallani a ferjemnek( mert az tokre titkos tartaleknak van szanva) , na de vasarolni muszaly volt. es semmi extrat nem vettem, csak ami tenyleg kell.
Es meg eurot is muszaly lesz hetvegen valtanunk, mert keddig 1000ftbol nem tudunk megelni:(
Vendég

Halihó!

Eléggé álomkóros vagyok ma, lehet az idő miatt. De aludni nem hagy a buzi felső szomszéd, mert úgy dübögnek hogy majd' leszakad az emelet. És fél óránként fúrnak 20 mp-ig, hogy a frász törje ki őket :evil: :evil:. Komolyan mondom, nincs egy hét hogy ne csapnának valami ilyen zajt. És itt laknak már 100 éve... mi a francot lehet ennyi mindent csinálni egy qrva pannelakáson? :roll:

Bocsi h csak panaszkodom...

Nici - szerintem is pont jó helyen van a hasad!
Az enyém ilyen volt a 27. héten:
Kép

Andi - jó palacsintázást! :D Aztán irány szülni! :lol: :wink:

Ami - Mizu?????????
Vendég

Wera! Remélem úgy lesz! De a palit azé má megvárhatja!
De a vasalódeszka ott is ott van! :lol: :lol:

sz.andi

Wera: ugyan ilyenek a mi szomszedaink. Mi is mindig ezen gondolkodunk, hogy honnan van ujabb szabad falfeluletuk....A kedvencem, szombat, vasarnap reggel 7kor furas, majd kb 2 ora kalapalas. Plussz van egy kutyajuk, akinek lehet valmi golyoja, ami fel le gurul egesz nap, plussz akislany, aki bog mindig ha otthon van, vagy magassarkuba szaladgal:)
UUUUgy imadom!
Vendég

Tényleg! Amival mi van? Szegénykém, jól megszenved! Nekem meg nem lenne semmi bajom, csak a lábam...Egyébként most érzem magam a legjobban a terhesség alatt!

sz.andi

Sziasztok!

Na, túléltem a mai napot is!

Teó, nekem Zsuzskál úszógumit hoztak be a kórházba, kb. olyan 300 ft-os kategóriát. A célnak tökéletesen megfelelt.
Dolgozni már nem nagyon bírok, de már közel a vége!

Vkata, engem is simán kibírt az úszógumi, pedig, ha a korelnök nem is, de a súlyelnök tuti én vagyok.

Megvettük a jegygyűrűket!! Majd feltöltöm a fényképezőgépbe az elemeket, és lefényképezem!

Kép
Kép
patr

Hú, én jól bevacsiztam tojásos nokedliből.... most meg egy nagy adag epret eszem.

Nekünk a fizu csak 25-én jön!! :(

d.dodó

Wera! Emlékszem erre a képre! :wink:
Az ilyen szomszéd nem komplett! Nálunk is van!

Andi! Apa határozottan állítja, hogy tudja, mikor sikerült összehozni! :shock: :D
Jó palacsintázást!

Patr! Várjuk a képet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ez azt jelenti most kaptatok nem reg!:)
csak pozitivan!
Vendég

Andi: amugy en is most erzemmagam a legjobban! Nalam sem a masodik harmad volt a dinamikus, boldog, mindent meg tudok csinalni fazis- sot a leges legnehezebb az volt= mero aggodalom.
Most meg gorcsmentes vagyok, energikus, jol erzemmagam a boromben.
Ok utalom, hogy dagad mindenm, utlaom az ejszakai csuklo fajdalmat, neha megorulok a benti hancurtol.....de megis globalisan nagyon jol vagyok! Es szerintem ez leginkabb annak koszonheto, hogy lelkileg jol vagyok- vegre! Mar nem onvadaskodok, szomorkodok, .....
Vendég

Kriszti: en parom is! BAr en is szinte 100%ig biztos vagyok benne. Bar utana nem gondoltam kozvetlenul ezt, csak mikor biztossa valt, hogy igen varandos vagyok. akkor picit visszagondoltam, es nem volt nehez kitalalni:)
Vendég

Anyjuk!
Ez igy igaz! :) És már nem is vonták a munkahelyi kölcsönt..... (mert lejárt) most ami csak extra kiadás volt, az a repülőjegy anyunak! :) De van még :). És a fagyasztó is tele van finomságokkal!!

d.dodó

Köszi Viki: jól vagyok csak szunyókáltam kicsit! Mindjárt visszaolvasok! Csak egyet le akartam írni, már nem emlészem ki kérdezte de
NST UGYAN AZ MINT CTG
ugyan azzal a géppel csinálják másik elnevezes csupán (amúgy gép persze mint az uh-osból is többféle létezik, melyik kórház melyiket vette meg és lehet a szülőszobára más került mint a vizsgálóba és ez megtévesztő lehet!)

CTG: cardio toco graph (magának a gépnek a neve mint EKG= electro cardio gramm)
NST: non stress test ( a vizsgálat amit az elöbbi kütyüvel végeznek)
Vendég

Na, nálunk meg pont Ati mondogatja, hogy azt sem tudja, hogy mikor jött össze ez a gyerek!! :lol:

d.dodó

Wera!

Megvagyok!
Továbbra is leakar szakadni a derekam!
Időnként nom a hüvelybe és végbél fele!
Kicsit sz@r,de abban bízom,hogy már nem sokáig!
Holnap uh ha minden jól megy!
Jó lenne ha még azt megvárná,de szerintem nagyon készül!
Most már nem csak jobb oldalon fáj a derekam,hanem egy körben és a csípőm is!
A lábam buci mint szokott,de a vérnyomim jó!
veled mizu?

Andi! Irigyellek,hogy ilyen jól vagy! Hajrá!

Megyek eldőlők,később még benézek!

Többiek bocsi,de energiám :00000000000000000000000000!!! :oops:

Kép

Kép
ibm

Patr - véletlenül tudom hogy a súlyelnökségi poszt sem a tiéd... :lol: De nem reklámozok senkit! :wink:
Hűűűű! Jegggyűrűűű?!? Izgatottan várom! :D :D :D

Andi - igen, nekem is csak a lábam gáz az elmúlt napokban, bár mára egész jó lett!! Lehet hogy ez a kis lehűlés jót tett neki. Így legalább nem kellett papucsban sétálnom az esőben... :twisted: Mert persze azért lementem, nem bírtam ki... :wink: Egyébként a vizes-zoknis borogatást próbáltad már? Nekem bejött!

Vasalódeszka: :lol: :lol: :lol: De múltkor is ez volt az egyik kép amit mutattam! :twisted:

Anyjuk - igen, a mieinknek is van 2 kis büdös korcs kutyájuk, amik egész nap ugatnak. Én imádom az állatokat, de ezeket nem bírom elviselni! Nem panelba valók na! Meg a gazdáik se! :twisted:
Vendég

Ibm! Pihenj csak! Ez a kis drága nagyon megkínoz téged. :(
Próbállak szugerálni, hogy hátha kikívánkozik végre, de azt hiszem az én szugerám nem sokat ér. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi! Lessz baba? :lol:
Tappancs! Pihenj, és vigyázz magatokra nagyon!

Kép
dittke

Dori: epp ma neztuk, nem is draga a repjegy ki! LEhet mi is megyunk majd :lol:
De tenyleg egyszer ha - te jo eg mikor lesz olyan- nyaralni akarunk, megyunk hozzatok!
Vendég

Ami - szerencsére elmúltak a tegnapi vizsgálat-okozta kínok. Csak a hasamat érzem kicsit feszesebbnek a szokásosnál, de nem vészes. Jól esik ez a kis hűvös, minden ablak nyitva :)
Hű, ezek nálad már nagyon szülősen hangzanak! Tényleg előreengedlek na, ha már ennyire kínoz ez a kiskrapek! Csak ne kelljen sokat szenvedned!

Ma letolt a barántőm, hogy mit parázok hogy nagy a gyerek, ugyanolyan megszülni egy 4 kilós gyereket, mint egy 3 kilóst, csak jobban ki kell tágulni... :shock: Hát, ő biztos jobban tudja, volt neki 3 kilós is + 4,6 :!: is. Ráadásul a nagyobb volt az első és 1,5 óra alatt meglett! :shock: Jó neki! Adja Isten hogy egyikőnknek se legyen rosszabb!!! :lol: :wink:
Vendég

en mar nem huzok cipot! Ahhhh! az kinzas lenne! Meg a jo kis agyonnyuzott teva szandim is neha terhemre van! MArad a papucs, itthonmeg mezitlab!
Nem is a dagadas olyan nagy, de ugy feszit az egesz, meg izzad is.
En ma nagyon elveztem az esot. Mentem csak ugy ernyo nelkul. Jo volt. de nem tartott sokaig a nagyfene "lehules", ragyog an ap, fulledt meleg van-eljen:(
Vendég

valaki tud fincsi epres suti receptet?
Vendég

Muffin: az ízületek fellazulnak és hát a nagyob súlyt is nehezen cipelik, azért is fájhat a bokád! Vigyázz rá nagyon Potyka tudna erről mesélni!

Kata: köszi az infót! MIndjárt megnézem nekem is megjött-e? Akkor holnap CTG után mehetek a postára meg vásárolnbi! :D

Andi: én csak arra emlékszem, hogy a szülőszobán a szülésznők szokták mondogatni a mamiknak hogy nyomjon mintha kakilna, erre a mamik, hogy ők tényleg bekakilnak, de mondják nekik, hogy csak úgy érzik! Szóval lehet, hogy itt közeleg végre a várva várt idő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem sem fordult ki a köldököm, sőt befelé áll egyenlőre!
Vendég

es meg valami: hol lehet nem lap allagu zselatint kapni?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: