A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Sziasztok Csajok, bocs hogy ilyen sokáig eltűntem, de nem volt időm babanetezni sajnos, remélem ezentúl azért lesz.

Visszaolvasni lehetetlen ennyit, ezért csak bekapcsolódni tudok, remélem nem felejtettetek el :wink:

Gyorsan egy-két képet rakok fel, mert mindjárt megyünk a 3 hós szurira. Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Most délelőt nem kellett menni sehova, kivételesen hozzám jönnek.
Szóval amint írtam mi reggeltől estig úton vagyunk.
Pl. a tegnapi programunk:
Reggel itthon a családot elkészítettem, szoptatás cicifejés stb. Mester utca rendelőintézet - Kálvin tér ovi, de előtte beugrottunk egy turiba, Lili így 11-re ért be. Majd elmentem a Hercegprímás utcai rendelőbe - környékünkön két boltba - haz.
Megetettem Alexát közben hazajött a férjem erre. " A körözöttem nincs még kész? Irgum - burgum. Gyors körözött készítés irány a Suli, de már késésben vagyok. Beérek kettő után 10 percel, elkap a fiam osztályfőnöke. Bla-bla stb. nagy nehezen leráztam, sikerült megtudnom, hogy a gyerekkel minden ok. Már késében mert negyed 3-ra a biolaborba kellett volna lenni a fiammal és már fél három. Gyors telcsi "bocsi 5 perc múlva ott leszünk". Megérkeztünk, kezelés 45 perc, közben Alexa szopizik, utána irány a Liliért az oviba. Hála isten ma nincs edzés de program van. Vissza a Mester u.-i rendelőbe a leletért, majd irány az illetszer állatkáknak almot venni (Kedd van ma hoznak árú, szombaton póruljártam előttem vitték el az utolsó macskaalmot és forgácsot).
Hazafelé beugrani a mozgásstúdióba marcinak a gyógyszerért. Végre itthon. Alexa szopizik a gyerekek??????????? Marcival tanulnom kell stb. stb. és következik az esti műszak. Vacsora, fürdés, mese, szopiztatás, cicifejés, mosogatás, vasalás és még hagy ne soroljam.
Ez egy light-os napom, ezért nincs időm írni nektek.

Ma megyek az Alexával a 2 hónapos szurira. Nem tudom, hogy megkapja-e mert nálunk az egész csakád taknyos és fáj a torka, talán egyedül Alexa nem beteg, de ebben azért nem vagyok 100% biztos.

Melinda!
Már sokszor voltunk Dunaújvárosba, de nem akartalak zavarni. Azt nem tudom, hogy mikor megyünk legközelebb, mert a férjem gondol egyett beülünk a kocsiba és megyünk. De akkor telcsizek neked. OK?

Pumperka!
Úgy sajnállak, hogy ilyen sokáig szopizik a Zsombor. És felnézek rád, hogy ilyen kitartó vagy. Hát igen egy anya mit meg nem tesz a gyerekéért.
Megnéztem a medencéket és az apartmant is, nagyon szupi. Nekem a gombás nagyon tetszik lehet, hogy megveszem az Alexának.
Mi lehet, hogy Kehidakustyánra megyünk nyaralni.

Apartmann:
http://www.kehidanzsore.hu/index.htm
(Ezt az apartmant néztem ki, már lebeszéltem is a hölgyel.)

Kehida termál:
http://www.kehidatermal.hu/?lang=hu&page=elmenyfurdo

Aquacity, termál stb.:
http://aquacity.hu/

Egyéb látnivalókból még nem készűltem.

Bea!
Üdv. köztünk, megsirattaál a szüléstörténeteddel. Én még mindig tartozom a többieknek az enyémmel, de talán lassan már én is megírom.

Kikó!
Olyan szép menyasszony voltál! Örülök, hogy végre ki tudsz menni a Zalánnal sétálni.

Marla Singer!
IX. ker melyik részén laksz. Én Klinikák és a Nagyváradtér között.

Jim!
A sörtől tényleg pocakot tudunk ereszteni.

Mni!
Mi lett a fotopályázatok végeredménye? Tudod már?

Linocs!
Én is a múlthéten jutottam el a fodrászhoz, most már végre normális a búrám. A férjem igaz azóta is beszólogat: "6 ezerért én is tudtam volna ilyet csinálni". (De csak poénból teszi, így udvarol!)

Pepike!
Olyan sokat gondolok rád. Sok erőt és kitartást kívánok.

Sziasztok, majd jelentkezem!

Beuska!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beuska75,
én is ott lakom!!!
A Tűzoltó utcában. Te?

Kép
marla singer

Marla!

Márton u. 30. Te a tüzoltó 7.........?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tűzoltó 78-82, sarokház, a Manuel van az aljában.

Kép
marla singer

Bosek, de édi még mindig Blanka! :) még nőtt is a haja?
Eszternek már növöget valami pici ahol tök kopasz volt elöl...

Pumperka én is mindjárt lecsekkolom az apartmant, mi is pont keresünk valamit.
A gombás medence nagyon cuki, de én sem tudtam, hogy amíg nem ül addig mit tudunk vele csinálni, de ha azt mondod, hogy már fekve is ellehet benne...

Beus, basszus, nem semmi ha ilyen egy napod, húú, gondolom Alexa jól bírja, mázlid van, hogy nem nyűgös típus

Niki, nekünk is van ilyen lenyomatkészítőnk a Brendonban láttam, mi ajándékba kaptunk, de azt írják, hogy 3 percig kell benne tartani a kezét, lábát amíg a forma megköt - most komolyan az hogy kivitelezhető? amikor alszik? persze lehet, hogy még most mindig jobban mint amikor még mozgékonyabb lesz

Linocs, a tükör nálunk is nagy favorit még dumál is magához. a kis nárcisztikusak :) sajátmaga mindig feldobja.
és detto nem tudom mosolyogva fényképezni mert azonnal csak arra figyel

Szilvánusz, remélem Marci jobban van...majd jövő héten újra nekifutunk a Rómainak, erre hétre kihekkeztem magam

Melinda, szuper, hogy Dóri már átfordult. Eszter egyáltalán nem szokott próbálkozni se oldalra. egyszer-kétszer én is segítettem neki átfordulni, de nem akarom erőltetni.
viszont imád felülni, mármint ha kicsit felhúzom, teljesen boldog tőle, látszik, hogy már várja, hogy egyedül meg tudja csinálni.

ja és elkezdett a szájába tömködni dolgokat, kóstolgat, nagyon cuki, meg állandóan kint a nyelve hátha az útjába kerül valami kóstolnivaló.

mi épp amúgy szívunk, Eszter 2 napja visszaállt, hogy éjjel 3kor is felkel, ki tudja miért .... ha többet akarna enni még megérteném, de mivel csak 4 óránként hajlandó enni kb és max 100akat így ugyanúgy csak kb 600at eszik egy nap, még így is, hogy 3kor kezdi.
és úgy tesz mintha iszonyú éhes lenne, aztán néha csak 70et eszik...ki érti....viszont a 600 ellenére megint hízott egy 14 dkg, ami nem sok, de azért valami

remélem csak átmeneti...én már RedBullozom....annyira jó alvó volt eddig, hogy nem edződtem hozzá ehhez az éjszakai programhoz.
talán csak a meleg volt majd meglássuk, ma ugye jobb a klíma

KépKép
judit18

[quote="pumperka"]
írta:
pumperkaViszont két napja, fürdés elötti evés után sírás van. Lehet, hogy kevés a tej?? Majd az idő megadja a választ, vagy egyszerűen csak elmúlik. Akkor már nem igazán tudom sűrűbben megszoptatni, mert jön a fürdés.... Eszik kb 7-től majdnem 8-ig. Próbálom nyugtatni ,és aztán szinte rögtön fürdés. :? Tegnap még a fürdésnél se nyugodott meg. :(

Sziasztok lányok!

Jól bejelentkeztünk Dominik babával aztán ismét jól eltűntünk, de azért olvasgatlak titeket.
Nagyon jó lehetett a fórum tali, kár, hogy mi Belgiumban élünk és csak ritkán járunk otthon, pláne most a picivel.

Pumperka: nálunk is elkezdte Domi az esti óriási sirást, nálunk a fürdés után csinálja, most már minden nap menetrendszerűen (ezt hivják kólikának??). Nem lehet megnyugtatni csak a relax székében vagy cicin. Szerintem szimplán elfárad napközben és feszültség-levezetésre csinálja a sirást. Spock doktor szerint ilyenkor hagyni kell kicsit sirni (max 5-10 percet)..

Kép Domi mosoly

KépKép
andee73

Marla!
Akkor velünk szembe laktok! A mi házunk bejárata a pékséggel szembe van.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bosek! Gyere gyakran! Írtam korábban, hogy St. Tropezban Harley találkozó és fesztivál volt. Gondoltam Rád! :wink: Blanka még mindig annnnyira tünemény! :D

Melinda! Mi is szoktunk Dunaújvárosba járni. A férjemnek van ott börtönben egy ügyfele, akihez rendszeresen jár beszélőre, illetve a Boro pékség tulajdonosa is az Ő ügyfelei közé tartozik. Ma reggel is ott kezdte a napot. Beszélő, majd a pékség. Hozott nekem onnan nagyon fincsi pogit! :wink: :lol: Majd, ha megyünk legközelebb, akkor szólok. Küldjél telefonszámot priviben.

Petramama! Azt tegnap nem írtam, hogy nem Anyukám főz. Ott csak az asztalokat kell megteríteni. Minden italt és ételt az ismerősünk étterméből hoznak. Eszünk ágában nem volt ekkora feladatot adni Neki. :shock: :D

Judit! Nálunk is ez van Botonddal vasárnap óta. :shock: Napközben 4 óránként eszik, akkor is alig, viszont az éjszakákat végigalussza. Nem értem mi lehet ez. Holnap megyünk oltásra, majd megkérdezem a dokit, hátha mond valami okosat. :roll:

Andi! Merre laktok Belgiumban? Előtte hol éltetek Mo-n?

Évi

KépKép
kvaszeva

Tényleg Beus, megnéztem én is az utvonalterven. Fodrászat van az aljában, igaz?
Majd ha lesz egy napod, amibe beleférünk, akkor összefuthatnánk:)

Kép
marla singer

Tündérmanó és Márti! Jövő héten még nem tudom melyik nap, de megyek Miskolcra. A férjemnek lesz kihallgatása és mondta, hogy utána jó idő esetén elmehetnénk Tapolcára strandolni. Amíg Ő a kihallgatáson van, addig én ráérek. Kb. 1,5-2 óra. Van kedvetek talizni?

Évi

KépKép
kvaszeva

Marla!
Igen egy fodrászat és egy fopgtechnika van a ház aljába. Én sokat szoktam a környéken mászkálni. És te? Van még a házatokban egy kismama, azt hiszem Eszternek hívják a kislányát, ha jól emlékszem kb. 1,5 hónapos lehet. Mikor szoktatok lemenni sétálni?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Köszi lányok, jelentem Marci sokkal jobban van, de azért az álomkór még rajta van, mert tök nagyokat alszik. Láza nincs, kedve jó, szóval nyugodt vagyok, de azért 10percenként megyek be hozzá megnézni :lol:
Tündérmanó: jobbulást nektek és kitartást.
Bosek: de jó hogy előkerültél, ha visszaolvásnál látnád, mennyire hiányoltunk. Fúú, mekkora ez a Blankalány, úgy néz ki, mint egy 6 hónapos.
Beuska: nem semmi egy ilyen nap, én tényleg nem tudom, hogy lehet ezt bírni, de biztos edződik hozzá az ember.
Judit18: mostanában egyre több helyről hallottam ilyet, hogy valakinek hónapokig átaludta az éjszakát a gyerkőc, aztán egyszer csak 3-4 hónap körül újból ébredt szinte mindig. Na persze nem biztos, hogy nálatok is így lesz, szóval nyugi. Marci már egy ideje gyűr mindent a szájába, nagyon bírom, bármivel közeledek felé azt rögtön tömi. Tegnap le akartam fényképezni, mert volt a szájában egy csörgős elefánt, egy lánc meg vagy három ujja egyszer.
Melinda: nem semmi a megfordulás. Nálunk körbejárni nem tud a kiságyban, de 180fokokat már ő is régóta csinál, és a héten elkezdte a hasról oldalra fordulást, igaz mindig csak a bal oldalára.
Linocs: tükör, fényképezőgép dettó. Van is egy videófelvételünk a géppel erről, ahogy beszélget meg gagyorászik nekem, majd balra kiszúrja az apja kezáben lévő fényképezőt és onnantól kezdve fókusz, fapofa és egy moccanás se.
Ja és tükörrel elbújósat szoktunk játszani. Ő nem magát (illetve a másik babát) fedezi fel benne, hanem minket, olyankor mosolyog sikít egyet, majd elbújás gyanánt belebújik a mellkasunkba nevetve. Hát ennivalóság olyankor is.
Kvaszéva, Judit18: miért baj az, ha csak 4 óránként eszik? Spock bácsinál még úgy volt, hogy 5 kiló felett márcsak 4 óránként "etessük" őket. :wink: Ez az etessük őket egy vicc, ugye Linocs, Pumperka és többi 1 óráig etetős??? :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pumperka,
Csenge mit fog szerepelni? Áron a tanulmányi eredményéért kap díjat? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak érdekel. :wink:

Bosek,
Blanka nagyon édes kis husi, mennyi haja van! :)

Beus,
oké, nyugodtan szólj, hogyha jöttök, mert szívesen taliznék Veletek! :) Ha esetleg most hétvégén jönnétek, az nem lenne jó (talizás szempontjából persze :) ), mert anyuéknál leszünk.

Judit18,
Dóri még a kóstolgatást nem csinálja. Egyedül a lepedőjét szokta szopizni. Ari lehet Eszter, ahogy mindenbe beleharapna. :)

Andee73,
újabb babás kép, de jó! Ari, ahogy Domi mosolyog! :)

Évi,
örülök, hogy szoktatok felénk járni! Oké, küldöm priviben a számomat és majd csörizz, ha jöttök! :)

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz,
de megnézném azt a videót Marciról!
Ide nem lehet feltölteni?

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz! Örülök, hogy Marci jobban van! Mi holnap megyünk. :( Előre félek. Múltkor is annyira sikítva sírt szegény. Akkor legalább ott volt Apa, hogy lefogja a gyereket, de most nem lesz, mert tárgyal, így nekem kell. Mondjuk láza nem volt. Hátha most is megússzuk. :roll:
Nem az a baj, hogy 4 óránként eszik, hanem az, hogy akkor is keveset. Most alszik. Bementem hozzá, mit látok, hallok? Álmában csuklóig a szájában a keze, hatalmas cuppogások kíséretében. Szerintem azzal nem lakik jól!? :shock: :? :roll: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Melinda! Köszi, mentettem! Hívlak, ha megyünk!

Évi

KépKép
kvaszeva

Melinda, kívánságod parancs:
Marci és a fényképezőgép.
www.equinoxconsulting.hu/downloads/Marci.avi

Kvaszévi:
na aggódj, biztos nem lesz semmi baja, a szuri utáni sírás meg inkább az ijedségtől van sztem, semmint a fájdalomtól. Persze az ember szíve megszakad közben. Nekem már tegnapi is, mert amikor feltettem a kúpot utána mindig sírt szegénykém.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, KÉÉÉÉSSSZ VAGYOK! Nagyon édes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Beuska! Én sem unatkozom a három gyerek mellett, na de amit te csinálsz.... Honnan van ennyi energiád?

Bosek! Nagyon jók képek. Milyen nagy már Blanka! És mennyi haja van! Egyébként mi is motorozunk ám! Mondjuk én még csak apa mögött... Na, meg most nem is nagyon tudunk. Két hét múlva jön anyukám, akkor tervezünk egy kisebb gurulást.

Pumperka! Köszi az infot. Azt tudod, hogy Földváron merre van? Mennyire van közel a vasút?

Judit18! Boróka éppen most kezd rendes gyerek lenni és aludni éjszakánként. Ma is 5-kor kelt, aztán utána még 8-ig aludt. csak most el ne kiabáljam... Rossz lehet éjszaka tápit gyártani. És gondolom az idő alatt rendesen magához is tér Eszter.
Játszótér az ablak alatt? Hm... Nem jó. De legalább közel lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: És mi lesz a macskával? Még nagyobb balhé lesz, ha a játszóteret is célba veszi...

Andee! Boróka is sír fürdés után. Fürdeni imád, de az öltöztetés végére már mindig sír. Utána alig tudum megetetni. Egy csomó idő mire rendesen cicire tudom tenni. Ráadásul a sírással benyel egy csomó levegőt, amitől meg fáj a hasa. Így a fél 9-es fürdetés után 10 óra előtt nem nagyon alszik el.

Kvaszéva! Így már azért más. Mi is gondolkodtunk ezen a variáción. Lehet, hogy mi sem megyünk étterembe. Borókának is csak nyugisabb lenne itthon.
Szurihoz megy az energy++++++++++++++++++++++++++++

Szilvánusz! örülök, hogy Marci jobban van. Szerintem ma már semmi baja sem lesz. A több alvás leht, hogy a kúp hatása. De legalább avn időd netezni. :lol: :lol: :lol:

Melinda! nem találtalak meg az iwiw-en! Adj némi támpontot légyszi.

Kép
Kép
Kép
petramama

Csúcs ez a videó! És Marci is csuklik "beszéd" közben. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Beuska!

Ismerős :wink: van hogy nálam is így néz ki egy nap...csak még tarkítva egy kis(nagy :? )kertészkedéssel...
Az a jó ,hogy a héten végetérnek a nagyfaim különórái és az ovi után jöhetünk egyből haza...egy darabig ,mert nemsoká indul neki az úszótábor,lovas tábor,rajztábor...ahova szintén nekem kell vinni-hozni...
Én is úgy érzem sokszor, hogy a 24 óra nem elég egy napra...
De valahogy mégis mindig mertíek erőt és csinálom :wink:

Olika van hogy egy nap csak 5x eszik,de akkor jó sokat...és nagyon hamar lezavarja már ő is az evést...van úgy hogy csak 10 perc és tele is a pocak.

Szilvánusz!

Alapjában véve önmagában a láz"jó"dolog mert azt jelzi hogy a szervezet elkezd dolgozni valami ellen...Természetesen ha nagyon magas a láz akkor csillapítani kell,de 38,5 alatt semmiképp, mert akkor a szervezet öngyógyító,ellenálló mechanizmusát gátoljuk meg.Ezt nem én találtam ki :wink: Szakemberektől hallottam,olvastam.A mi dokink is mindig azt mondja ,hogy csakis 38,5 fellett csillapítsam,az alatt ne mert akkor nem hagyom a szervezetet működni,ellenananyagot termelni.
Csak tanács volt :wink: :wink: :wink:

Kép
Egyeske és hármaska együtt :wink:
Kép
Kép
Olika röhög :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok, az oltás után van homeos nosoda. Sztem mindre. Érdemes beadni, nálunk döntő különbség volt a sima verzióval szemben. :P

potyka

Sziasztok csajok!

Fúúúúúúúú! Alig bírtam visszaolvasni! Mi ebből a tanulság,
hogy nem szabad ennyi napot kihagyni! :D
Mi nagyon szuperül vagyunk, csak annyi volt, hogy Bence 2
napja nem nagyon akart enni!
De immár visszaállt a 140-150 gr-ra! :lol:
Sajnos Marcinak arcüreg gyulladása van! :( De jó a közérzete szerencsére!

Jim!
Elmondanám, hogy az a sör csak növeszti a hasat!
Tudod mekkora lett nekem is. Én is megittam belőle 4-5-öt!
Most már csak 1-et!
Csini vagy nagyon a képeken, még talán egy év, és ismét az leszel!
Tényleg csinálod a Leg Magic-et!
Mert én nem!!!! :oops: :oops: :oops:
Párom mindig kérdezi na csináltad???? Én meg hát persze! Ne hogy azt mondja, hogy ezért kikönyöröghettem! :oops: :D

Talisok!
Nagyon aranyosak vagytok ám a képen!!!!!!!!!!

Tcis!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!

Kvaszeva!
Azt a mindenit!
Nagyon irigykedem én is! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Judit18!
Te tök csini vagy!!!!!! Hol vagy ta dundi???

Petramama!
Sikerült eljutnod a kozmiba? Nekem se ártanna mennem!
Ja és nagyon jó a pocis képed!!!

Zsu!
Nagyon aranyos a kis családod! Nagyon csinos vagy!
Mint aki nem is szült!

Cicuka!
Örülök, hogy rendben van minden Kristóffal!

Bea!
Üdv itt köztünk!!!
Tetszett a szüléstörténeted!! Nagyon szépek vagytok!

Szilvánusz!
Videó :lol: :lol: :lol:
Ja és nagyon irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Tök csini vagy! Ja és hol kell keresem a hasad, amit a sör növesztett????????????????????

Kölyök!
:lol: :lol: :lol: Édi vagy!!!!!!!! 14 talán????????
Ja és sör van a kezedbe??????

Potyka!
Látod legalább a lábdagadásnak is vannak előnyei!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marla!
Nem látszik a 86 kg! Csini mami voltál!!!!!!!!
Nagyon édi Hanna!

Mni!
Mérleg??????????
Az mi???????????

Pumperka!
Nagyon édi Zsombi ahogy szopizza az újját!!!!!!
Milyen kis vaskos kicsi keze van! Édi!!!!!!!!!!!!!
Hány kilók vagytok már??

Tündérmanó!
Sziaaaaaaaaaaaaa!!!!
Már hiányoltalak! Remélem minél hamarabb meggyógyulsz te is és Ádi is!
Pü megy majd!

Meli!
Nagyon ügyes ez a Dóri!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor nagyon örültél! :D :D :D

Bosek!
Jaj de édi Blanka!!!!!!!!!!!!!!
Ez hogy van egyszer göndör a haja egyszer nem!
Fürcsi után göndör neki is, mint Lillának?

Na mindjárt rakok én is képeket!
Vendég

Panny!

Nagyon aranyos egyeske is és hármaska is!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Kvaszévi!

Zsombor is az ujjával akar jóllakni. Remélem rájönnek, hogy ez butaság. Viszont ettől le is csökkent a tejem, mert később etetem, akkor meg ki tudja mióta várja az ujjától a tejet.
Most is ellenőriztem, hogy alszik-e még, vagy cuclizik már. De még alszik. A 150 nm-es házban nem lehetek mindig a közelében.

Melinda!
Fogalmam sincs miért kap Áron oklevelet. Talán a sportversenyeken való szuper szerepléseiért.
Csenge pedig egy zenés-táncos számban vesz részt, a végén.

Pétéék voltak nálunk kb 3 órát. Jól éreztükmagunkat. Livike tündéri volt, még el is aludt Zsombor játszóján. Igyekszem képet feltenni.
:wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na akkor egy pár kép!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Potyka! Mi ez a homeós nosoda? Ez a neve? Ilyet én nem találtam... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

sziasztok :)

Jim, én segítek megkötni a kendőt :lol: hogy milyet érdemes venni? nekem a dydimos nagyon bevált, de olyat csak akkor érdemes, ha használod is ;) szval állítólag a nandu jobb a kismamásnál, de megtanulni a kismamáson is meglehet. viccet félretéve júliusban télleg szívesen megmutatom én hogy csinálom ;)
és csodaszép vagy a képen ;)
és én is iszom de én 2x3.33ad sört naponta. többet nem merek, pocak miatt is meg azért igy is látni kéne az üvegeket... ugyanis itt szelektiven gyűjtik a hulladékot és még nem jutottam el odáig hogy kidobjam.... gondolhatjátok, napi 2sörösüveg lassan 2 hónapja :lol:
de asszem nálam nem csak a sör játszik szerepet a súlystagnálásban.... fiam egy városban született a Lindt csokigyárral... :lol: szomszéd város ;).... 5 perc kocsival.... :roll: szval a vétkezésben élen járok ;) :roll: :lol:

na megyek megnézem a krumplit....
készen is van, szval most közben eszem ;)

köszi mindenkinek a hajas dícséretet :) magam sem tudom eldönteni melyiket szeretem jobban, igazából a hosszú hajat sokféleképp lehet hordani, csak dögmeleg.... (sötétbarna és sok.. ;) ) viszont most a férjemnek ez jobban tetszik. meg most ezt egyszerűbb. amúgy már beszereztem 3 hajpántot (kéket pirososat és zöldeset) és azzal meg a borzolással nem fiús... :lol:

Judit18 milyen dúrva ez a kocsis sztori. nekem is eszembejutott már hogy ez tök dúrva lehet... tuti én is beütöttem volna azonnal.... :?

asszem a súly-centi témát hanyagolhatnánk.... :? nem?

Bea,mindjárt válaszolok a privire :) aranyosak vagytok a képeken!

milyen vicces már, hogy Beuska és Marla egymással szembe lakik :)
valaki nem lakik még közületek Adliswilbe...? ;) najó... :lol: ha nem, hát nem... :lol: csak gondoltam hátha... ;)

Linocs, tök jó ötlet a tükör! korábban már próbáltam, de nem volt semmi különös, de most :) kicsit nyüzüge volt, kézben sétáltam vele, és hát gondoltam miért, ne? és ott vigyorgott, hol magára hol rám a tükörben :D nagyon édes volt ;)
köszi a kérdést, TúróRudi nagyon fincsi. még van :) ilyenkor kérünk vagy 15-20at és ami nem áll el addig azt lefagyasztjuk :) és fogyasztás előtt 1 nappal átrakom a rendes hűtőbe. amúgy vicces, mert otthon nem engedte enni az uram, mert van benne módositott növényi zsiradék.... inkább csinált házit ;) de most nem tud mit tenni :)
ez a zajolás elég zavaró.... :?

nálunk is nagy a zaj most az utcában pont itt bontják az aszfaltot, viszont nem vészes, mert irtó jól szigetel az ablak.... sajnos nem csak hangot, hanem levegőt is... ezért mondjuk iszonyú párás a levegő, amúgy is itt párásabb, mint otthon. ami jó, de nem győzők szellőztetni... csajok, ha penészedik a fal, mit lehet vele csinálni???

lemaradtam, lesz trófeás tali? ;)
tök vicces, innen szervezem a 10éves érettségi találkozót, pont trófeába ;)

Beus, Panny, nem semmi amit egy nap csináltok!!!! :shock:
minden hszeteket mégjobban értékeljük!!!

Pumperka tök aranyos és jó ötlet ez a kispancsoló!!! erre még nem is gondoltam.. mikor mentek a Balatonra? lehet hogy írtad, csak nem találom...

én pont tegnap vettem ilyen lenyomatkészítő szettet, holnap megcsinálom, Máté ajándéka az apjának ;) 30éves lesz nemsoká az uram... ;)

Éva, mindenképp szólj ha Svájcban vagy! és persze ez mindenkinek szól ;)

Szilvánusz :( szegény Marci...

ügynöknő, alias Eszterxx tessék megszólalni, hiányzol!!!!

Tündérmanó remélem jobban lesz mostmár Ádám... :?

Melinda!!! WOW!!! ügyes kislánykád van!!!!

ja igen, nálunk a szopizás mármár hihetetlen hosszú... én közben szerintem egy annakarerinát is kiolvasnék...(ha nem kaptam volna most otthonról kismamaanyáklapjababamagazint :) ) de nem izgatom magam, csak mondjuk az aggaszt, hogy mikor pl megyünk majd haza akkor 3óránként 1 órára meg kell állni, az a min 10 órás utat 13-14 órássá "varázsolja"... ;) deaddig még egy hónap van,bármi lehet. meg volt olyan időszak az elmúlt héten, hogy napokig csak 4 óránként evett... ;)

Bosek!!! tündéri kiscsajod van! jóhúsban van :) és micsoda haja van!!!!

Andi, Dominik is tündérien mosolyog :)

Márti, jobbulást Marcinak! ;) anyóspajtást sikerült hárítani?
az a hátracsapott sapkás kép nagyon vagány!!!!
vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Judit, míg alszanak előkeresem őket, és akkor referálok, jó? Nekünk pl. a bcg-re hozta maghával a gyerekorvos. Na de embertelen jó dokink van. :lol:

Márti, meg a többiek, tisztára kedvet kapok a babázáshoz. Pedig van még idő... Azért tegnap a nagy nyomás hatására vásároltam 4 darab hálóinget a kínainál. Ott még pamutnak tűnt. Mire hazaértünk kiugrott belőle a 10% nylon. Hogy én azt mennyire utálom.... Mondjuk a kórházi időben talán elviselem majd, beviszem dugiba a rongyinak használhatókat, és ha senki nem várható, lecserélem. :lol: És most nem mondogatom Nektek sem, hogy én úgyis hazajövök. Ha jól érzem magam, tuti nem bírok maradni, de az egész család azt zengi, hogy meglesznek nélkülem, én csak pihenjek. Nem tudom miért, de ezt nehezen tudom elképzelni... esetleg éhen, vagy szomjan halnak, vagy elfelejtenek lefeküdni, vagy, vagy, vagy... Ezt hogy dolgoztátok fel? Mondjuk Négyeske szombat este hétkor született, és én hétfőn reggel már nyargaltam hazafelé, de akkor őt ugye elvitték PICre, hát senki nem tartóztatott.

potyka

Na akkor a képek:

Kép Kép

És egy idill a gyermekeimről! :wink:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocs kétszer uazt a képet tettem fel. :oops: :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ez egy új, de tényleg:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ezek a képek a nagyok trambulinján készült, azért látszanak rugók, nem azért mert ez egy különleges edzőpad babáknak. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti és Pumperka! Szépek a gyermekek! :D

Pumperka! Sajnálom a tejcsit. :( Te is megküzdesz érte érte rendesen. Szorítok Nektek, hogy visszatérjen Zsombi szopikedve, meg észrevegye, hogy a keze mégsem megfelelő táplálék. :roll: :( :wink:

Potyka! Mi adjuk a nosodát, meg kaptunk Ledum 15ch-t oltás előtt egy nappal, utána egy nappal pedig Hypericum 15 ch-t. Egy-egy golyót kell Neki adni. A két hósnál bevált, remélem most is segít majd. :roll: :wink:

MZX! Már korábban is kérni akartam, hogy nekem is küldd el légyszíves a hozzátáplálásos táblázatodat a kvaszeva@gmail.com címre. Köszönöm szépen.

Évi

KépKép
kvaszeva

Beus,
változó, h. mikor megyünk le. Ha nagyon meleg van, akkor csak 4-5 óra után. Inkább a Ferenc téren szoktam üldögélni, nem pedig a Lenhossék parkban.

Bosek,
mekkora haja van Blankának!!! Nálunk még a kopaszodás zajlik. :D

Kép
marla singer

Kvaszeva: Belgium előtt budapesti voltam, Brüsszelbe jöttem dolgozni már 4 éve, Domi apukája belga. Én magyarul beszélek a babához ő meg franciául.

Infacol kérdés: Lányok! Ha valaki használ Infacol-t, okozott már több napig tartó hasmenést nálatok? Nem tudom, hogy adjam-e vagy inkább várjam amig elmúlik a probléma..(Állitólag nincs mellékhatása a készitménynek..)

Gyönyörűek a babák a képeken :D

Andi

KépKép
andee73

Kölyök!
Egyenlőre anyóspajtás mégcsak kívánkozik jönni!
Sajnos hárítani nem tudom!
De majd lesz valahogy!!!!

Pumperka!
Nagyon édesek!!!!!!!!!!!!

Potyka!
Már csak 55 nap! :lol: :lol: :lol:
Én nem féltem, hogy éhen halnak, csak a többitől, suli, lefekvés meg ilyenek!
De szerencsére pont suli szünet volt, mert húsvét első napján született Bence! :lol:
Vendég

Pumperka, látom Zsombi már be is csajozott :lol: :lol:
nagyon édesek a képen! (Pété ez Neked is szól, a te kicsi lányod már pasizik??? ;) :lol: :lol: )
és a gyermekeid együtt.... na szeretnék én is egy ilyen képet... ;)

én is pont néztem, hogy Potyka reméljük már csak félszáz nap ;) (drukkolok a hamarabbjövésnek... elvégre márciusi topikban augusztusi gyermek... :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Márti!
Ti is nagyon szépek vagytok.
Én is a suli miatt örültem,hogy nagypénteken szültem. Jött a szünet.
Alig bírtam felkelteni Zsomkbort,aztán lepisilt, meg magát. Most szopi,de nem érünk oda a rendezvényre. :evil: :evil: :evil:
ezt úgy utálom.Világéletemben rüheltem késni.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

persze nyámnyog a drága! :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

BMárti : sajna én is anyósproblémával állok szemben..Mindig akkorra jelentkezik be amikorra éppen nem a legjobb, amikor meg szükség lenne rá van fontosabb dolga :x
A legrosszabb a mi esetünkben, hogy állandóan az ő lányával és unokájával példálózik és kéretlen 'tanácsokat' ad amikor baba-kérdés kerül szóba :roll:

Dehát mondjanak amit akarnak, úgyis úgy lesz ahogy mi akarjuk :D

Andi

KépKép
andee73

Szilvánusz,
minden kívánságom így sikerüljön! :D :lol: Cuki Marci, ahogy beszélget! Bírtam, ahogy meglátta a fényképezőt, egyből az érdekelte! Tényleg nyithatnál bölcsit vagy ovit. Olyan ovónénis kedves hangod van. :)

Petramama,
megtaláltalak az iwiw-en! :)

Panni,
hú, Neked is igen gyorsan elmegy a nap...
Szépek a fiúk! :)

Márti,
Marcinak jobbulást!!! Páromnak többször kiújul az arcüreggyulladása, úgyhogy sajna tudom, milyen ramaty érzés lehet neki. :(
De ari Bence, tetszik, ahogy fintorog! :)

Kölyök,
falpenészesedés eltüntetésére sajna csak egy módszert tudok, az átfestést. :( Remélem a többieknek jobb ötlete van!

Potyka,
Mi az a PIC?

Pumperka, Pété,
szépségesek a bébik! :)

Melinda

Kép
melinda80

Kvaszeva!
Az nagyon jó lenne! Tapolca itt van tőlünk 5 percre!
Pü-ben küldöm a számom, és te is küldd el!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!
Hát igen akkor jönnek, mikor nem kell!
Nekem Decembertől itt volt, és még csak 4 hete ment el, de már megint jönni akar!
Csak sajnos nekem szarabb a helyzet, mert itt lesz szerintem egész nyáron!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Melinda, sose kelljen vele szembesülnöd, perinatális intenzív centrum, afféle intenzív babáknak.

potyka

Sziasztok!

Mi is ma voltunk a 3 hós oltáson, szerencsére Lilla nagyon jól viselte, szinte egy mukkot sem szólt. :) Remélem nem lesz semmi gond vele. Most éppen alszik. :)
Hazafelé beugrottunk pár étterembe árakat kérdezni a keresztelő utáni ebédre... kb. 20-an leszünk, de egy kisebb vagyon. :( Na mind1, 1x van az életben keresztelő. :)

Bosek, de jó, hogy írtál! Már nem egyszer hiányoltunk!!! Blanka is jó húsban van, nagyon cuki, a frizkója meg csúcsszuper! :)
Beuska, ha ilyen szinte minden napotok, akkor nem csoda, hogy nem tudsz jönni! Nem lehet egyszerű! :(
A Pampersnél 10. lett Lilla, ami jó, mert az első 15 kerül majd be a Kismama újságba, a Babavilágon pedig az 5., de itt csak az első kap ajándékot. :) Köszi Mindenkinek a szavazatokat! :)
Tűzoltó utca ismerős! :) Ott voltunk egy éjszakát két hete... :( Majd megyünk is vissza június 19-én kontrollra. :)
Marla és Beus, tök jó, hogy szinte szomszédok vagytok!!! Hurrááá! Mik derülnek itt ki! :)
Melinda, tök jó, hogy Dóri már átfordul. Lilla hason is üvölt! Nem tudok vele mit kezdeni, hogy úgymaradjon. :(
Judit, lehet, hogy csak a meleg miatt ébredt Eszter. Lilla is mintha nyugtalanabbul aludna... pl. egyik nap 1-kor nyüszögött, de a szájába raktam a cumit és utána csöndben volt. Ma viszont én voltam ébren 2-3-ig és csak az járt a fejemben, hogy miért nem tudok visszaaludni? 3x is átmentem megnézni Lillát, de édesen alukált. Utána fél 5-kor megint felkeltem, mert már nagyon fájt a cicim, le kellett fejnem belőle, Lilla meg csak 6.10-kor kelt. :D
Andee, örülök, hogy ismét írtál! Milyen édesen vigyorog Domi! :)
Szilvánusz, örülök, hogy már jobban van Marci! :) Szuper a videó, nekünk is van egy valahol, mindjárt megkérdezem Ferit, hogy hova rakta... :)
Kvaszeva, újabban Lilla is a kezét eszi. Főleg álmában, de szintén csuklóig a szájába tömi és ráadásul keresztbe!
Csajok, én nem is gondoltam, hogy ilyen alkeszek vagytok! :) Ennyi sört meginni egy nap??? (még szerencse, hogy alkoholmenetes) Nem semmi!!! Én bevallom, egy sört ittam eddig életemben, azt a Karlmalz nevezetűt. De az sem ízlett! :( Szóval nekem nem a sörtől van hasam... :( Ja, és most öntöttem ki 2 üveg sört, mert megromlott! :) Hallottatok már ilyet? ;)
Márti, nagyon cuki Bence, jól állnak neki ezek a vagány sapik! :)
Kölyök, hogy fér el a lakásban ennyi üres üveg? Mi is szelektíven gyűjtjük a műanyag üvegeket. Elárulom a trükkömet: mindig a bevásárló kosaramba rakom az üres üvegeket, így mielőtt bemegyek a boltba kidobom mellette a konténerbe. :)
A szüleim mennek majd Svájcba valami táncos fesztiválra. :) Jó nekik, irigykedem is! :)
Nyugi, szerintem mire hazajöttök rövidülni fog a szoptatási idő! :)
Pumperka, nagyon jók a képek! Hogy van Pété? Rég írt nekünk!

KépKép
KépKép
mni

Ezen nincs semmi extra, csak a játszószönyegen fekszik Lilla :)
http://www.youtube.com/user/nmarlok79

KépKép
KépKép
mni

Potyka,
sejtettem, hogy valami rosszat jelent. :( Sajnálom!

Niki,
hát nagyon ügyes Lilla, hogy egy hang nélkül kibírta az oltást, gratula! :)
Édes Lilla, ahogy nézegeti a játékait, tetszhetnek neki, ahogy rúgdos, meg a kezeit emelgeti. :)

Melinda

Kép
melinda80

Niki, a szüleid melyik csoportban táncolnak?

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: