A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrum - babás topik"

Sziasztok,

Csak egy villám-bekukk.

Voltam ma a hőtérképes vizsgálaton. És a leleten az szerepel, hogy idült torok-, orrmelléküreg-gyulladás gyanúja.
Nyaki nyirokcsomó duzzanat baloldalt. Légcsőhurut gyógyuló folyamata.

Ezekből csak az eleje a lényeg, mert a nyirokcsomót okozhatja a csontosodási folyamat a fogműtétet követően, a légcsőhurut meg egy kisebb meghülésből ered.

Szóval a doktornő szerint szerencsére nincs más góc :D Ami jó, bár őszinte leszek meglepő is egyben... valahogy nem erre számítottam :)

Hétfőn megyek a gégészetre újra, kíváncsi leszek, mint mond rá a doktornő..

Holnap jövök és visszaolvasok. :wink:

Puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Elan,
Oksa, remélem kihúzzuk addig! Nagyon szép formás pocód van! :wink:

Witch,
Mikor taliztunk? Csak nem a múlt héten? Kint ültetek a padon, és beszéltünk is pár szót?
Én barnáztam a 10-ik hétig, szóval kellett pihennem, de nem vittem azért annyira túlzásba. Én is elmentem vásárolni, meg ilyesmi, csak szépen lightosan. Az első 2 hónapban voltam otthon, aztán én dolgoztam. A melóhelyem nem stresszes, könnyű, irodai meló, és megbeszéltük a dokival, hogy talán jobb is ha megyek, mert nem agyalok folyton a babákon. :wink: Szerintem az a lényeg, hogy kíméld magad, csak azt csináld ami jólesik.

Jucy,
Köszi! :D

Zsókuci,
Örülök, hogy jó lett az eredményed! És kíváncsi leszek mit mondanak a gégészeten, jó lenne ha kiderülne mi is okozza a gyulladást.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Rosszul alvós babához tartozó anyukák:

Ha valaki azt hitte volna, hogy feketén-fehéren csak a “sírni hagyós” ún. Ferber módszerrel és az együttalvással lehet célt érni a baba alvászavarainak megoldásában, akkor most álljon itt egy egész sor ezektől teljesen eltérő kreatív módszer, amivel próbálkozni lehet!

Nagyon fontos, hogy bármelyik módszert próbálod ki, ne elégedj meg egyetlen alkalommal. Legalább 3-4 napig próbálkozzatok, mert általában elsőre nem működnek ezek a megoldások (tisztelet a kivételnek)

1. Máshova teszed az ágyat
Néha beválik, hogy egyszerűen átköltözteted a babát máshova. Ha veletek alszik, akkor a saját szobájába (vagy másik szobába), ha egyedül alszik, akkor beköltözhet hozzátok. De néha az is elég, ha átrendezed a gyerekszobát és máshova kerül a kiságy. Olyan ezoterikus megközelítést is olvastam, mely szerint a kiságy rossz erőtérben áll vagy a Feng Shui szabályainak nem megfelelő helyen, és ezért alszik rosszul a baba. Egy próbát mindenképpen megér!

2. Ki a kiságyból!
Általában 1 éves kor után szokott elkövetkezni egy olyan korszak (de néha már korábban is), amikor a baba egyszerűen megutálja a kiságyat és bárhol szívesebben alszik, mint ott. Kaphat kisheverőt legurulásgátlóval, egy matracot a földön, egy kis sátrat, ahova bekuckózhat a macijaival aludni, bármelyik megoldást jelenthet.

3. Már nagyfiú (nagylány) vagyok!
Ha gyermeked már csak inni kel fel éjjel, elmesélheted neki, hogy ő már nagyfiú/nagylány, és ezentúl, ha szomjas, az éjjeliszekrényen találja a vizét. Lehet, hogy annyira megtetszik neki ez a fajta önállóság, hogy ezentúl magától iszik majd, ha megszomjazik és nem titeket zaklat vele. Az én fiam 14 hónaposan vette a lapot.

4. A mindentudó borostyánlánc
Sokan esküsznek rá, tőlünk nyugatabbra pedig a gyermekorvosok is ajánlják: ha borostyánláncot teszel a kicsi nyakába, az nemcsak a fogzás ellen jó, de az alvászavarok megoldásában is segíthet. Már több olyan tapasztalatot is olvastam, mely szerint már a következő éjjel jobban alud a baba. Talán placebó, talán nem, de van, akinek beválik.

5. Kabalaállatka
A szeparációs szorongás időszakában vagy azon túl is meg lehet próbálni, hogy kap a baba egy alvótársat egy macit, babát, puha figurát, aki ezentúl az álmára vigyáz, akit ölelgethet, akihez hozzábújhat. Érdemes elmondani neki hozzá a mesét is, hogy miért érkezett ez a kis társ és hogy ezentúl ő vigyázza majd a kicsi álmát.

6. Agykontroll
Volt szerencsém beszélgetni néhány agykontrollos anyukával, akik állították, hogy “programozással” rá tudták venni a babát az alvásra. Amikor este lefektették, valamint napközben pár alkalommal az ölükbe vették és akkor “programozták” bele, hogy jól aludjon. Aki nem hiszi, járjon utána…

7. Anya párnája
Sok baba, kisgyermek megnyugszik attól, ha anya párnájával, vagy pólójával (!) aludhatnak együtt. Ez a módszer akkor is beválik, ha valami miatt nem tudsz otthon aludni, az anyahiányos gyereket ilyenkor anya párnájával meg lehet nyugtatni, hiszen annak “anyaszaga” van.

8. Schüssler-sók
A Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler-féle 12 életsó tulajdonképpen 12-féle homeopátiás szert takar, amelyeket alkatilag írnak fel, ebből kettő olyan van, amit ő alvászavarokra ajánl. A Calcium phosphoricum D6 azoknak a kicsiknek a szere, akik kezdettől fogva rosszul alszanak, akiket megviselt a születés, a Magnesium phosphoricum D6 pedig a nehézkes fájdalmas fogzásra és a szeparációs szorongás miatti félelmekre való.

Forrás: kismamablog.hu

Judit

jucicuki

Juci, nagyon érdekes tippek :) Az "anyapárnát" én is aláírom, élénken emlékszem rá, mennyire imádtam az anyukám "anyuszagú" cuccait, legyen az ruhadarab, vagy kispárna... én is sokszor aludtam velük, ha ő elutazott. Meg máskor is.

Zsókuci, tényleg nagyon jó lenne, ha csak ez lenne a probléma, ezeket könnyen ki lehet kezelni! Hajrá, szorítok!

Köszönöm a képdicséretet, kivételesen normális alakja volt a hasamnak, általában Gábor erőteljesen eltolja jobboldali irányba :D

Kép
elan

Elan,
csütörtökön nekem is azt mondta a doki, h méhszáj zárt, minden rendben, aztán vasárnap Máté megszületett. :roll: :wink:

Zsókám,
ha mondhatom ezt, én sem ezt az eredményt vártam. :wink: AKkor most egy újabb vérkép, hátha jó lesz :?:

Juci,
érdekes megközelítései a dolognak, és szerintem nem légből kapott okoskodás. Ahol semmi nem válik be, és érezhető az alvás körüli zűr, érdemes kipróbálni.

Máté megint beteg. :cry: :cry: Pénteken fogyott el az antibiotikum, tegnap már kezdte a másikat. :cry: Egész nap 39 fölött volt a láza, hűtő-fürdő, kúp, szirup, semmi nem használt. Hajnalban kicsit jobban lett, még mindig alszik. :shock: Immunerősítővel próbálkozunk, remélem, beválik majd. Nekem használt a "lactiv", terhes lettem. :wink:

Kép
Kép
share

Rebe!

Igen, akkor taliztunk.
Mondjuk én itthon dolgozok, tehát ha akarok ha nem dolgozni kell...
Amúgy anya és apa nem nagyon hagynak mocorogni, szerintük, többet feküdjek, de már nagyon unom :oops:
witch26
Budapest X. kerület

Share, éljen!!! Akkor reménykedem tovább a péntekben :D

Kép
elan

CSajok!

Gabiról van valami hír? Nem lehet, hogy már szül?
Jelentkezz, ha még otthon vagy!

Kép
Kép
zuzmó

Csak nem... már írt volna sms-t gilnek, vagy, szerintem, nekem is. Megdumáltuk, hogy jelezzük egymásnak, ha bevonultunk. Mondjuk ha _éppen most_ szül, akkor kisebb dolga is nagyobb ennél :D

Kép
elan

Lányok!!!!!!

Ezt írta Gabi :

Megérkezett Botond ma reggel 9.30-kor! 3700 grammal és 55 centivel. Jól vagyunk!

Isten éltesse sokáig Botondot!!!!! Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Atyaisten! :D Ennyit a megérzéseimről :D Hatalmas gratulahegyek Gabiéknak, Isten hozta Botondot!

Kép
elan

Na jól ráéreztetek lányok itt a jó hírre! :lol:

Gabi

NAGYON -NAGY GRATULA,JÓ EGÉSZSÉGET, SOK-SOK TEJECSKÉT!

Share

sajnálom hogy Máté már megint beteg :cry: Szegénykém.

Elan

nagyon szép karcsú kismami vagy :D

Zsókuci drága

hát igen tök szupi hogy nincs semmi baj de akkor most mi van már ezzel a vérképpel??? :(

Ágnese

nagyon édes Milán,kis zsivány :D

Juci

Édesek a csajok mint mindig :D

Nika

Nagyon szép a kis UH képed!!! :lol: :lol:

Lanett

de jó hogy megint jelentkeztél :D Kemény lehet most a melóval összeegyeztetni a dolgokat,de majd kialakul :D

Rebe

olyan ügyesen kihúztad és nagyon csini vagy :D

Witch

Üdv itt végre :D nagyon szorítok :D

Napcsi már megint eltűnt. :)

Kép
lukrécia

Te jó ég, milyen hírek! :D :D :D Annyit járt ma Gabi a fejemben!

Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek. Anyaszív, apaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman. Sok boldogságot és egészséget kívánok Botond megszületéséhez!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi tiszta szívből gratulálok Nektek Botond születéséhez

Sajnos nincs időm jönni mostanság,dolgozom,háztartás plusz még én intézem a bölcsis gondozónénik,dadusok ajándékát is!

Mindenkinek millió puszi!
Lippa

lippa

Annyira tudtam!!!

Éljen, éljen! :D :D :D

Hatalamas gratula nekik! Jó egészséget és sok tejcit kívánok.

Elan, Rebe ! 3-an maradttunk! Ti elvileg tudjátok előre mikor lesz a nagy nap, én meg várakozom. Igazság szerint én is a jövő hetet néztem ki magamnak. Amikor Jázmin született akkor is egymás után jöttünk sorba többen, akkor csak Share volt már utánam.
Kíváncsi vagyok , most hogy lesz?! Én már nagyon szeretnék szülni!
Kristóf is készen áll, és remélem Ő is legalább annyira szeretne már velem találkozni mint én vele. Úgyhogy győzködöm, hogy már ne maradjon túl soká.
Legközelebb jövőhét szerdán megyek ctg-re, akkor vizsgálat is lesz, remélem akkor már lesznek előjelek.

Mégegyszer nagy gratula Gabiéknak!!!! Hát elkezdődött...... Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Gabicsibe!

Hatalmas gratula ehhez a nagy fiúhoz!!!

Luki!
Mi újság a vizsgálatokkal?Mit kajcsiztok most?

Bibarka!remélem már teljesen meggyógyultatok mindketten!Hát anyám bele sem merek gondolni mi lenne ha közelebb laknánk egymáshoz:))))

motné!
Nagyon helyes Krisztike!

Juci!
Jók a képek a csajokról!Te mindenben biót adsz nekik?Gratulálok a felüléshez!

Ballagyó!
Én csak vizet adok nekik,ha nem akarja elfogadni sokszor próbálkozz vele.Jobb,mint az üdítő,mert az nem biztos,hogy mindig kéznél van,viszont víz mindenütt található!Krumplit én az alma után adtam nekik rögtön!Szegény hogy sírhatott a tornán én is felvettem volna.Grat a fejemeléshez!

Share!
Kemény lehet a rohangálás Máté után babásan!Hányinger?Jobbulást a kis prücsöknek!

Elan!
Szép nagy pocak!Hajrá!

Rebe!
Kitartás,mindjárt vége!Nekem ilyenkor még zárt volt a méhszáj!Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan!Haskötőt ne felejts el vinni!
Hatalmas a pocakod!

Fiona!
Én körtét és birsalmát is adtam már nekik,meg amit üvegesben lehet kapni málna-almát is a felsorolt gyümiken kívül,amit írtál!
Hisztileszoktatás!Tudni kell miért sír a bab!Ha csak úgy,akkor én mindig lenn vagyok velük a földön és terelem a figyelmüket énekkel,bábozással,mindennel,ami eszembe jut és nincsenek a kezembe.Mondjuk meg is hülyülnék tőle!Csak akkor veszem fel őket,ha sírnak,ha nyüszögnek,akkor nem!

Zsókuci!
De jó,hogy megvana góc!

Lucia!
Már most kötöm a gatyámat!Képeket!!!!!Hogy bírjék a bölcsit?

Nika!
Grat a szívhanghoz és jó a fotó!

Witch!
Gratulálok sorstárs!Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.Írhatsz priviben is,mert nem mindig van időm visszaolvasni!

Zuzmo!
Anyám,mekkora has!

Lanett!
Meló,gyerek,lakás,apa,hát kitartást!

Jezsoerika!
Ne aggódj,jók a méretek és a gép is tévedhet!

Lippa drága hol vagy??????????????

Ja és mindenkinek köszönöm a kölkeim dícséretét!
Jövök még!
Vendég

Drága Gabi!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK BOTOND BABÁHOZ!!!!

Zuzmó, Rebe, Elan
,
beindult a gépezet: TI JÖTTÖK!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

GabiTyúkanyó!!!! Gratulálok a nagyfiú megérkezéséhez!!!! :D
süni76

GABI :lol: :lol: :lol:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK, ISTEN HOZTA BOTONDOT!
LEGYEN EGÉSZSÉGES, BOLDOG EMBER!

Drága Luki, mingig számon tartasz, ha eltűnök :lol: :lol:

Annyira izgalmas, hogy jönnek sorban megint a babák :D
És szerencsére odaát is beindult végre a babaeső :D
Ideje volt.

Witch, ezúton gartulálok én is neked a pindúrokhoz! Szép várandósságot!

Sünike, te is jössz, hamarosan :wink:

Benszi, csodásak vagytok! Annyira kedvet kaptam én is a karikához :wink:

Elan, nagyon csinos vagy! Bizony, neked is itt lesz mindjárt a nagy nap!

Rebe, micsoda nagy poci :shock: 8) És milyen csinos maradtál, te is!
Kitartás a vizesedéshez!

Lanett, nem irigyellek. Nehéz lehet most nagyon, de talán később könnyebb lesz, mikor kicsit nagyobb már, és nem kell a világ végére járni dolgozni. Ott leszel helyben.

Lucia, milyen a visszatérés a munka világába? Jól esik már kicsit, vagy csak kényszer?
Végülis a heti két nap ideális, nem?

Zsókuci, kíváncsi vagyok, mit mondanak a gégészeten.
Várlak a hírekkel!

Bibarci, rég láttam képet Olivérről.
Kihevertétek már a betegséget?

Share, sajnálom Mátét :(
Olyan kis elesettek ilyenkor, hogy az ember szíve megszakad.

Lippa, azért jó, hogy néha jelt adsz :wink:

Sharon, Dóri nagyon édes hajasbaba még mindig! :wink:

Vicuska, Rami mászik már?
Nóri még nem. Bár egyre többet emelgeti a popóját, amikor hason fekszik, de ennyi.
Ha el akar érni valamit, akkor valahogy odaküzdi magát, vagy szimplán csak nyüszög, hogy adjam oda :shock:
Lányok, van olyan, akinél kimaradt a mászás?
Nem örülnék neki...

Voltunk hosszúhétvégézni barátokkal, no meg Nórival :lol:
Nagyon jól viselte a kiruccanást a lánykám. Még strandoltunk is.
Szuper volt :D

Jajj Istenem, Úgy örülök Gabiéknak!

Jajj, ki ne hagyjam : Juci, gratulálok Dorka felüléséhez!! :lol:

KépKép
naposoldal

Zuzmó, szurkolok, hogy Kristóf hallgasson az anyukájára, és jövő héten kibújjon! :wink:
Jázmin mennyit érzékel a történésekből?

KépKép
naposoldal

Gica, ha olvasol minket, jelentkezz! Mi újság veletek?

KépKép
naposoldal

Azért ne feledkezzünk meg Toldikrisztáról sem, ő is akkortájra van ám kiírva, mint mi.

Hát bizony, csajok, jövő héten szerintem lebabázunk mindannyian, csak győzzétek olvasni a hírhozásokat :D Most, hogy meglett Botond, tudatosult bennem, hogy TE JÓ ÉG!!! Jövő héten ilyenkor már Gábor is kint csápol, és nyekereg :)

Kép
elan

GABI
TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLUNK BOTOND BABÁHOZ! :D :D :D JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT!

Kép

Kép
motné

Gabi
Sok boldogságot kívánunk a Botonddal kibővült kis családnak!
Jó egészséget nektek!

Puszi!

Meiszterék

Benszi, nem mindenből, de igyekszem.

Judit

jucicuki

Sziasztok!
De jó elkezdődött a babaeső! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Elan
Nagyon csini vagy a képen! Bizony a jövő héten már Te is anyuka leszel! Nagyon közel van már a 11-e! :D

Rebe
Hát nem semmi gigapocid van! :D Annyira izgi, jövő héten Te is anyuka leszel ám! :D

Zuzmó
Hát nem semmi pocid volt már 1 hónapja is. El tudom képzelni most mekkora! :D Kíváncsi vagyok pici fiad hogyan dönt az érkezésével kapcsolatban! :D

Jerika
Ti is már a végét tapossátok! :D A mértek miatt no para, ezek a gépek nem 100%-osak!

Nika
Annyira örülök, hogy minden rendben volt az uh-án és dobogott a szívecske! Már most nagyon édi! :D :D :D

Witch
Gratula az ikrekhez! De jó, hogy beindult a babaeső a másik topikban is! :D :D :D

Vicuska
Nekem az első három piri olyan volt, mint terhesség előtt. De most a negyedik nekem is furcsa volt. Először pár napig barnázás, majd semmi és rá 10 napra meg normálisan lezajlott. Azt hiszem meg kellene mutatnom magamat a dokimnak.

Bibar
Remélem már meggyógyultatok!

Zsókuci
De jó, hogy megvan és nincs nagy baj! :D Én is kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd a gégészeten. :shock:

Jucicuki
Nagy gratula Dorka felüléséhez, nagyon ügyi! :D

Lucia
Jó volt hallani rólatok! Kérjük a képeket! :D :wink:

Share
Sajnálom, hogy Máté megint beteg! :( Mennek a gyógypuszik neki!

Sharon
Dóri gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ágnese
Szép a vonalzód! :D Milán annyira helyes kisfiú és milyen kis csibészke! :D

Benszi
A gyerkőcök, mint mindig zabálnivalóak! Nagyon szépek vagytok hárman! :D

Lanett
De jó, hogy jelentkeztél! :D Hát nem lehet semmi időszak, de majd belerázódtok mindannyian. Kitartás!
Mi az ugráló lovacskát Érden egy játékboltban vettük, 5500 Ft-ba került. De nekem is ajánlották, hogy hipermarketekben - pl.: Spar, Cora stb. - szokott lenni és ott jóval olcsóbb. Remélem sikerül vennetek olcsóban, ahol Jucicuki ajánlotta. :wink:

Kép

Kép
motné

Köszönöm a gratulációkat, annyira kedvesek vagytok, megint el bőgtem magam....

Gabicsibe hatalmas gratula itt is... :) :) :) :) :) :)

Benszi!

Nagyon szépek a manócskák :) persze ezen is sírtam... :oops:
witch26
Budapest X. kerület

witch, csak bőgjél nyugodtan, ez teljesen normális :lol: :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Gabinak és családjának gratulálunk!

ÍGy szokott ez lenni. Hónapokig semmi, aztán jönnek csapatostól a babák és a kismamák. Majd decemberben és januárban is lesz egy roham, ahogy a csatlakozó kismamikat számlálgatom. :wink:

Köszönöm a jókívánságokat, átadom a kis betegemnek.

Kép
Kép
share

Witch
Nyugodtan pityeregj, én is ezt csináltam! :D Sőt, végig a szoptatás alatt is. Ezek a hormonok... :lol: És persze amióta anyuka vagyok, minden gyerkőccel kapcsolatos dolgon képes vagyok sírdogálni. :oops:

Kép

Kép
motné

Sziasztok!
[b]
Isten Hozta Botondot!! Gratulálok Gabinak!![/b]

Na, úgy néz ki elindult a babaeső! Annyira szuper!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Naposoldal!

Köszi! remélem igazad lesz! Jázi egyenlőre annyit tapasztal, hogy baba van anya pocakjában. Időnként felhúzza a pólómat, rámnéz és közli, hogy " baba". Az már sokkal viccesebb, hogy mindenki más pocakjában is babát keres, legyen az nagyapa, a mama vagy apa. Úgyhogy szerintem még nem nagyon érti mi a helyzet. Szoktuk neki mondogatni, hogy nemsokára kijön a baba és itt lesz velünk, de fogalmam sincs ebből mennyit ért meg. Mindenesetre reméljük, hogy Ő is örömmel fogadja majd. Eddig minden változást sokkal jobban kezelt, mint vártam , úgyhogy remélem most is így lesz.

Kép
Kép
zuzmó

Zsókuci, akkor végül is jó híreket kaptál! Kivi vagyok, hétfőn mot mond a gégész! Küldöm a gyógyító öleléseket!

Benszi, mennyit változtak a tali óta az ikrek! Dóri tiszta férjed, jól látom? Annyira édesek és látom bejött a karika! 8)

Mamm, olvasom ám a blogod és már szerettem volna írni, hogy nagyon ügyes már Zsófi baba, ahogy fogja a lábikóját! A Te lányod is eszméletlen szép és cukifej! Talin ajánlom, hogy lássalak Benneteket!

Share, gyógytávpuszi Mátékának!

Lányok, nincs valami ötletetek allergiára? Nagyon kínoz, állandóan hapcizok és viszket a torkom, de így szopi mellett nem hiszem, hogy gyógyszert kellene szedni rá. Éjjel a tüszikkel felébresztem Ramikát..a férjemről meg ne is beszéljünk.. :?

Kép

vicuska2007

Napcsi, jaj Neked nem is válaszoltam. Szóval Ramika inkább úgy mondanám, hogy "tolat". Hátrafele. És erősen próbál 4kézlábra állni. Mindenesetre ha lerakom egy helyre 5 perc múlva már a szőnyeg másik végén van. Nagyon élvezi, amint lerakom hasra vágja magát és gyakorol. És szépen ül magától de felülni még nem tud.
Dobhatnál képeket!!

Kép

vicuska2007

Sterimar orrspray az orr nyálkahártyájának "öblítésére".

Homeopátia:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&category_id=4

Kép
Kép
share

Ja, Vica, ezt neked szántam. :lol: :oops: :wink:

Kép
Kép
share

jikwse bv dx a

Kép
Kép
share

A fentieket pedig Máté üzeni mindenkinek. :wink:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Egy kicsit, vagy is nagyon eltüntem. Néha azért olvasgatom amiket írtok, de írni nem nagyon volt lelkierőm. Sajnos történtek a családban rossz dolgok, így nem nagyon volt időm, meg kedvem írogatni.
Sajnos apukámnak levágták a bal lábáról a lábujjakat, és azóta szinten minden kedden vissza kell vinni a kórházba, mert azóta is tisztitják, és segítségre szórul. Anyukámnál pedig vese daganatot diagnosztizáltak, vele is rohantunk orvostól orvosig, így is csak június 12-re kapott időpontot műtétre. Ami talán jó, hogy nagyon korai szakaszban van, és így talán nem lesz rosszindulatu. Szegény teljesen ki van borulva, hogy én is most fogok szülni, és nem tud majd segíteni, de hát majd megoldjuk valahogy, a műtétet nem lehetett húzni.
Mi szerencsére jól vagyunk, most már egyre nehezebben bírom, sajnos nekem vizesedik a lábam, így estére néha úgy néz ki mint egy elefánté. Köszi Elán hogy gondoltál rám.
Ja és a lényeg gratulálok én is Gabiéknak, jó egészséget kívánok nekik. Most egy kicsit irigy vagyok hogy túl van rajta, én egy kicsit parázok, nem tudom Elán, Rebe Ti hogy vagytok ezzel?
Pénteken megyünk ismét CTG-re és ultrahangra, kiváncsi leszek mit mondanak.
Mindenkinek jó egészséget kívánok, a babák egyre szebbek. Megpróbálok jönni még szülésig. Elnézést, hogy nem írtam egyenként mindenkihez, de sokat nem tudok a gép előtt ülni.
toldikrisztina

Share,
Jobbulást Máténak!

Luki,
Hogy álltok a kivizsgálással?

Benszi,
Köszi a felajánlást, ha lesz kérdésem írok! :D Gyönyörűek a gyerekeid! Annyira jó az a kép amin együtt vagytok!

Zuzmó,
Akkor drukkolok nektek a jövő héthez! :wink:

Kriszta,
De jó, hogy jelentkeztél! Gondoltam ám én is rád valamelyik nap, amikor visszakerestem a táblát! Meg ott van még Gyna is, bár ő szinte soha nem is írt, de már lehet hogy babázik. Aztán meg jön Vikkata és Erika! Jó sok baba lesz mostanában! :D
Sajnálom apud, meg anyud is, hű nagyon nehéz időszak ez most nektek! Kitartás!
Nyugi én is parázok ezerrel! Főleg, meg hogy a császár időpont is megvan. Na de aztán elindulhat még magától is, ki tudja, nagyon izgalmas hét ez már.

Bibar,
De eltűntél! Minden okés?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Toldikriszta, nagyon sajnálom a családi gondokat.
Sok kitartást kívánok neked, és szívből remélem, hogy hamarosan jobbra fordulnak a dolgok!
Légy erős! És kitartás az utolsó napokhoz! Nemsokára a kezedben lesz :wink:

KépKép
naposoldal

Gabicsibe! Gratulálunk a kis Botondhoz!!! Gombacsalád

Ballagyo! Mi is járunk most Dévényre és Benedek is nagyon szokott már sírni a végén. A múltkor én is sírtam, nem akartam, de egyszercsak elkezdtek potyogni a könnyeim. A mi tornászunk nagyon aranyos és pont úgy gondolkozik mint mi. Ha nagyon sír mindig ideadja, meg néha ő is felveszi és megszeretgeti. Tudom, hogy jót teszünk vele, ezért próbálom tartani magam, és látom azt is, hogy ahogy abbahagyja a tornát rögtön eláll a sírás is, szóval nem hiszem, hogy annyira fájna neki, azt mondják inkább a macerát nem csípik a babák. Meddig kell járnotok?
gombahölgy

Toldikriszta, jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a sok bajt :( Gondolj arra, hogy az unoka nagyon sok erőt fog adni a szüleid gyógyulásához, még akkor is, ha átmenetileg nagyon nehéz lesz Neked. Pénteken ugorj be, meséld el, mi volt a dokinál! A szülésre nekem is megvan a fix időpont, én nem parázok annyira. Izgulok, persze, de azt hiszem, ez egyelőre inkább kellemes izgalom. Bár, hangulat válogatja, valamikor átmegy negatívba, olyankor gyorsan elhessegetem. 1 hét múlva már igazi anyuka leszek, ez a lényeg :)

Kép
elan

Sziasztok!

Gabicsibe

Gratulálunk Botond megérkezéséhez. Jó egészséget és sok tejcsit kivánunk. Kép

Rebe, Elan Csinos kismamik vagytok.
Rebe Hatalmas pocakod van. Igaz ketten vannak benne. Kitartás jövőhétig nektek.

Elan Én is szedek vasat, most a védőnő azt mondta, hogy napi kettőt szedjek.

Zsókuci Jó, hogy meg van a baj okozója. Remélem ez a "jelentéktelen" gyuladás gyorsan gyógyul. Jobbulást.

Share Jobbulást Máténak.

Witch Gratulálok az ikrekhez. Próbálj nem idegeskedni. Tényleg pihenj, feküdj sokat. Legalább is az első 12 hétben. Enged magad "kényeztetni".

Zuzmó Kivánom, hogy Kristóf jövőhéten a kezedben legyen, ahogy tervezed.

Benszi, Elan, Rebe, Motné Köszönöm a biztatást. Tény, hogy nem szeretnék 4 kg feletti gyereket, csak egészséges legyen. Majd meghizik ittkint. Én végig ezért parázok, hogy minden rendben legyen vele.

Toldikrisztina Sajnálom. Jobbulást kivánok a szüleidnek. Nehéz időszak. Az unoka gyorsabban gyógyitja Őket. Vigyázz magatokra.

Vikkata Hol vagy? Rég jelentkeztél?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gabicsibe sok sok boldogságot.
:lol: Várunk a születéstörivel :)

chesti

Gabicsibe
hurráááá :P :P :P gratulálok,jaj de várom már a képeket :P :P

Rebe
itt vagyok :wink: :wink: nagyon szép nagy pocakod van hallod-e,jó lehet cipelni :wink: :wink: és nagyon ügyes vagy,már mindjárt 38-ik hét :wink: :wink: szuper csajszi vagy :wink: :wink:

Benszikém
már jól vagyunk :wink: a képek megint gyönyörüek,és te is annyira szép vagy :wink: :wink:

Napcsi,Motné
köszönöm kérdéseteket már jól vagyunk,Olivérnek még picit piros a torka de ez már semmi :wink: :wink:

Zsókuci drága
nagyon kiváncsi vagyok mint mond a gégész majd,és örülök hogy máshol nincs gyulladás :wink: :wink:

képzeljétek a betegségem miatt a tejem a felére csökkent :cry: :cry: most próbálom helyrerázni de nagyon nem akar még szaporodni :cry:

viszont Olivér ma reggel elöször hátról hasra fordult :P :P a kezecskéje bennt maradt a teste alatt de már alakul :lol:

Lukikám
hivlak majd :wink:

bibar

Toldikriszta, hú a terhességed végére mennyi minden gond-baj ért! Kívánom, hogy apukád gyorsan felépüljön és gyorsan alkalmazkodjon az új helyzethez, anyukádnak pedig, hogy sikeres legyen a műtét és tuti, hogy még időben elkapták a kórt!
A babádnak az a legjobb minél többet a pocidban van, de hidd el már nem tart sokáig! :lol:

Bibar, nagyon ügyes Olivér és már milyen igazi nagyfiú! Nagyon édes!

Kép

vicuska2007

Bibarci :lol: jajj, de pasi :lol: :lol:
Gratula a forduláshoz!

KépKép
naposoldal

Vicuska, Rami is szundizik? :lol:

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: