A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Vidokata! Neked is már nagy pocakod van a vonalzón! :D
Vendég

Babu!
Pihenj is!

Belaktátok a szobát?

VKata!
Gyógysimi neked!

Én ma csinálok gyrostálat (jöhettek ;)), meg a konyhában kéne suvickolni, de egyelőre nem sok ihletem van hozzá.
20150601134430

Tényleg Babu de jó!
Kike: nekem is ma jelent me a nagypocak!!!!!!!! Gratula neked is!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Egész jól aludtam :)
Végre!

Viki, mai program, jegygyűrűvásárlás. Egész jó program, nem?
Délután meg munka. :cry: De talán ma már nem lesz dög meleg.

Lányok ti választotok szülésznőt?
Mi pénteken megyünk megnézni a szülőszobát! Meg találkozunk a szülésznővel.

Kép
Kép
patr

Viki! Igen belaktuk! Tegnap Anyu áthozta a Szabi ruhákat ami Náluk volt! Hamarosan rakok képet is csak el kell kérnünk a fényképezőt, hogy tudjak fotózni Nektek!

Délben ott vagyok Nálad! :D :D :D
Vendég

Patr! Örülök, hogy jól aludtál! Én nem választottam szülésznőt!
Vendég

Hát Viki: mi a program? Nekem van mára elég!
Ha végre megjön ma a fizu, akkor posta, patika, bérletvásárlás, meg némi kaja is kellene. 13 óra után meg várom a mosógépszerelőt!
Szerintetek ha garanciális még és megcsinálja, adjak azért neki pénzt? És ha igen, mennyit? Én az ilyenekben roppant béna vagyok, ezt a férjem szokta intézni!
Vendég

Patr: bizony az jó kis program!
Mi nem választottunk szülésznőt!(lehet, hogy kéne) de már nincs rá mani!
Vendég

Kata, szerintem ha garanciális, kiszállási díjat akkor is kér. És akkor úgy adj neki, hogy felkerekíted az összeget.

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Gyönyörű program!!!

Babu!
Gyere!!!!

VKata!

Ha garanciális én nem adnék...... Elvileg ezért garanciális....
20150601134430

Megyek, viszem a csajt suliba, már ő is nagyon nehezen bírja!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt sziasztok!

Sziszka
Köszönöm :)

Babu
Sajnálom :( pedig jó lett volna de majd legközelebb.

Úgy látom mindenkinek jó kis programja lesz ma, hát nekem is össze kéne kapni a lakást mert egy kicsit kezd futni amiben persze a kölkök keze is benne van, de hát ez van.

wera, Andi nincs még jele a bébiknek?
Ami neked nem mondta a doki, hogy előbb jöhet a picuri ez a sok görcs szerintem törpike előjele.

Nálam Dávid akar kijönni az oldalamon, úgy ülök mint aki karót nyelt, de ez se elég neki és feszít szét hosszában így vagy a lábait dugja ki előbb utóbb a kijáraton, vagy a torkomat fogja vakarni a hajacskája... :lol: csajok iszonyúan ég a gyomrom és sok a savam kész vagyok.No nem panaszkodom megyek öntözni a rózsáimat míg árnyékban vannak.Később jövök szép napot mindenkinek!
tappancs28

Sziasztok!

Kata! Javulást a derekadnak! Nekem még nem jött meg a táppénz! Kezdek aggódni...
Szerintem kérdezd mega szerelőt, hogy mivel tartozol...

Viki! Én is!

Patr! Az jó program! De a sulinak már vége lehetne...

Babu! Szerintem jó program lenne pl. szülni menni! :)

Én ma megyek a szonográfushoz a Klinikán, de igy már könnyű, nyugodt vagyok. 3 nap alatt 3 ultrahang...na ilyen se volt még!

Este jövök!

Mindenkinek szépet és jót!

Kép
andkata

Tappancs! Én is sajnálom de bízom benne, hogy egyszer sikerül összehozni!
Vendég

AKata!
Gyertek!
Sajnos, hogy kellett ez a 3 uhu, de most hogy minden rendben van nyugodtan élvrzhetitek az Adél mozit!
20150601134430

Andkata! Még várnék egy pár napot hátha hüvősebb lesz! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk ömlik az eső!

Hmmm, jegygyűrű-vásárlás. Én is kipróbálnám. :oops: :wink:

Én ma mosok, főzök. :roll:

Hát az én diétámat inkább hanyagoljuk, mert már szinte csak papíron létezik. :oops: :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Esőt zavard el! Legalább jobb a levegő vagy jó fülledt?
Vendég

IBM, WERA! Hol vagytok?
Vendég

Jó reggelt!

Lányok! Ilyenkor már Wera itt szokott lenni, nem? Szerintetek?

Helyzetjelentés: Rettentő szar éjszakám volt. Kb. fél óránként(Nem túlzok) jártam pisilni. Mindig bekeményedett a hasam egy kicsit fájt is, és menni kellett, különben odapisiltem volna. Nagyon rossz volt!
De persze az én drága babám nem hajlandó előjönni. Beragadt.

Program mára: Kitakarítok és jön a koleganőm, megnézi a babaszobát. Tőle kaptuk a kiságyat! Meg kapok híreket a melóhelyről. Na csak nő vagyok, rájöttem. Hiányoznak a benti pletykák. :lol:

Na megyek gyorsan rendbevágom a lakást, mert nemsokára itt lesz.

Wera!!Most akkor mi is van? 8)

Marcsika! Nagyon szép a lányod! Tök jó neked, hogy ilyen dolgokat is meg tudsz varrni. Ha majd az én manóm kéri, hogy farsangra csináljak neki valami királylányos ruhát, csak nézek majd!

Majd jövök még!

sz.andi

Levegő friss, és majdnem hogy csak hideg van. :shock:
Egy kicsit még eshet, aztán elzavarom, mikor indulnom kell. Kéri esetleg valaki? :lol:

Tényleg! Wera! Talán neked is bejött a vizsgálat? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta! Azt mondják, hogy az eső is meghozhatja a babákat. Akkor légyszi zavard ide! Nem mondtak erre esőt, akkor tegyél már róla, hogy mégis csak jöjjön! Persze, csak akkor, ha neked már nem kell! :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Szisztok!!
Már megint sokat irtatok reggel óta! :) Kivételesen elég jól aludtam... mától már nem járok suliba!! :lol: De most felébredtem, mert nagyon éhes voltam.... most sült ki a bagettem. Asszem májkrémes lesz...meg eszem hozzá paradicsomot, és iszom egy kakaot!

Hú, nekem előbb tökre vérzett az orrom.... azt hittem folyik, megfújom a zsepibe, az meg tiszta vér lett!! De szerencsére hamar elállt.

Wera!
Nagyon el vagy tűnve! Csak nem megtette a hatását az a vizsgálat???

Kike, V.Kata!
Gratula a kiirt szöveghez!! :)

Én ma asszem tojásos nokedlit csinálok ubisalival.... az olyan kis könnyű kaja.... ugyis megint olyan meleg van!

10-kor meg elugrom a piacra. Ugyis régen voltam. Mert egy hónapban csak egyszer van...hónap első szerdáján, de akkor mindig suliban voltam ebben az időpontban!

d.dodó

Kriszti! Ha frissiti itt is a levegőt akkor küldheted! :D
Vendég

Oké Andi! Tiéd a felhő, de mivel messze vagy, lehet csak délutánra ér oda. :oops: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi! Sajnálom, hogy rosszul telt az éjszakád! nem kimél a kiscsaj! :D

Dodó! Jó étvágyat kívánok és jó piacozást! :D
Vendég

Kriszti!
Ide küldheted az esőt!
20150601134430

Útközben beugrik Pestre is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

A husit már bepácoltam, csak erőt kéne magamon venni, hogy a sali alapanyagokért lemenjek a zöldségeshez. De olyan nehéz megmozdulnom.....
20150601134430

Szép jó reggelt!

Hogy ti milyen korán keltek? :roll:

Este elég sokat gondolkodtam azon, h jó lenne ha kibújna az én kislányom 21-e előtt mielőtt elutazik a doki! Nem szeretnék másnál szülni! :(

Kike, V.Kata: "anyának már nagy pocakja van" hurrá :D :D

Andi, nekem is esőbe indult el az első szülésem, küldje Kriszti neked egy próbát megér!

Viki, én is mennék ebédre akkor, bár a dokim azt mondta h már ne nagyon hizak! :? :shock:

Dodó, friss bagetet én is kérek! Ablak nyitva! :D
bencuri

De lassú most a babanet! :evil:

Úristen, nincs már két hónapom! :shock: És még sehol nem tartok! :shock: :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Nyugalom, megvagyok, fogjuk rá hogy jól vagyok. Semmi fájás, görcs, ilyesmi. Ez a gyerek jól bebetonozta magát! :twisted:
A vizsgálat helye még mindig fáj. Na és lábaim?!? :x

Ma tuti nem megyek sehova. Vasalok meg pihizek.
Vendég

Viki! Hívd fel a zöldségest hátha vállal házhoz szállítást! :wink:

Kriszti! Türelmesen kívárom míg ideér!
Vendég

Bencuri Viki!
Akkor Te salival fogod enni. ;)

Wera!
Mi már pedig elküldtünk szülni :roll:
20150601134430

Wera!
Betöltött 39. hét! Azta!
20150601134430

bencuri!
Repül a bagett!! :) Amugy majdnem minden reggel ezt eszem..... szoktunk venni ilyen 12-es csomagulásu félkész bagettet, berakom a fagyasztóba, és erggel csak berakok kettőt a sütöbe.... igy legalább ropogós, és friss..

d.dodó

Sziasztok!

Itt hajnalban esett az eső, de az én babukám továbbra is jól érzi magát bent... :roll:
Éjszaka elég rosszul aludtam, mert baromi fülledt volt a levegő, de most végre felfrissült.

Bencuri szép nagy baba lesz Szonja! :shock: :lol:
Ami sajnálom a szörnyű éjszakát! Te tényleg jól megszenvedsz! :? :(

Nem tudom, hogy még kinek mit akartam reagálni... :oops:

Ma én sem tervezek túl sok dolgot. Egy kis vasalás, délután meg megyek dokihoz.

Kép
sziszka82

oké Viki! :D

köszi dodó! Tök jó, h friss és még le se kell menni érte! 8)

Szerintem itt is mindjárt leszakad az ég, pedig az előbb még sütött a nap!
bencuri

Na Wera! Mi van a csajosokkal? Nem akarnak kijönni. Lehet, Amival és Veled megyek egyszerre szülni?

Kriszta! Akkor a ma délutánban megegyezhetünk. Ha addigra ideér, akkor van esély rá, hogy még ma megszülessen manó. Köszi előre is! :lol: :lol:

sz.andi

Sziszka, igen csak nagy lesz ha bejön a becslés! Még Bencét is lepipálja, nekem még a 3650 is nagy volt elsőre!
Mostmár muszáj lesz kibújnia már csak 3 napja van! Ezek szerint rá nem hatott az eső! :roll:
bencuri

Látom minden mami bejelentkezett ,akiért izgulnunk kell. :D
20150601134430

Ja! Sziszka! Te hogy állsz? Neked sincs semmi jele, hogy mehess szülni? :lol: Mi van ezekkel a csajokkal? Nagyon lusták! :lol: :lol:

sz.andi

Sziszka! Sajnálom a rossz éjszakát! DRUKK az orvoshoz!

Lassan megyek mert Apa hamarosan jön! Délután jövök újra! Addig jók legyetek!
Vendég

Jó reggelt!

Bencuri! Szerintem meglesz a baba 21-e előtt, pláne ha a doki is úgy akarja. Azért tudnak tenni érte, ha akarnak.

Wera! Már tényleg azt hittük, hogy megszületett a baba. Na de majd később.

Gyomorsavra nekem bejött a Rennie!

Potyka! Ezt az ambuláns szülést úgy érted, hogy bemész, megszülöd és már mész is haza? Lehet így is?

Vettem tegnap Tena Lady betétet. Mondom a nőnek adjon a legnagyobb nedvszívójúból. Mutatja mekkkora, hát akkor a volt, mint Roli Maxi pelenkája. :shock: Hú mondom, akkor azt nem kérem, úgyhogy végül normált vettem. Ti melyiket vettétek?

Itt ma sem lesz eső. Ma is hétágra süt a nap.

Ma nyugis napom lesz. Főzés, vásárlás, játszótér.

Kép
szly27

Nici írta:
[quote]S írta:zenvedek az allergiától,valaki nem sorstárs?És nem tudna ajánlani valami homeopatás dolgot?Megfázásos tünetes.
Én sorstárs vagyok! :? Egyelőre nem szedek rá semmit, mert nekem a parlagfű és a feketeüröm a leggázosabb, ami még nincs, de azért már most is fújom az orrom rendesen. Viszont a barátnőmnek is azt a hystamin-os homeos bogyeszt adták a patikában mint amit Potyesz is ajánlott!

Andkata - gratulálok a szép estéhez! Örülök neki h ilyen jól sikerült! :wink:

Bondi
- nagyon jól leépítetted az öreglányt!! :lol:

Hene - várjuk a szüléstörténetet, az új Gergő fotókat (ha lehet anyával együtt! :D ) és aktuális lenne egy vonalzót is beújítani! :lol: :wink:

Ami - ez a rohadványos derékfájás! :evil: Tudom milyen és nagyon sajnállak! Drukkolok Áron babának h minél előbb szabadítson meg ettől a kínszenvedéstől!

Hű, csajok! Ezt a záport ami nálunk volt az előbb :shock:. Olyan zajjal volt, hogy percekig nem tudtam mi a franc az... De már vége :)

Viki írta:
[quote]W írta:era!
Mi már pedig elküldtünk szülni
Vettem észre! :lol: De nem vmi szófogadó a gyerekem... :twisted:
Vendég

Andi, Sziszka, Wera! Menjetek szülni csajunk még úgysincs! :D :D :D DRUKK!!!+++++++++++++++++++
Vendég

Szly! Tena LAdy Extra és akkora mint az éjszakai betét!
Vendég

Jaj, valakit mindig elfelejtek kivastagítani... :oops:

Szly - én is a normált vettem. Jó lesz az! :wink:
Vendég

Köszi Babuli! Én már normált vettem, de szerintem ez is elég lesz.

Kép
szly27

szly!
Én betétből csak a Libress Good Night-ot vettem.... meg egy zacsi szima azaz közép erős vérzéshez való Libresst..... de mi a korházi napokban kapunk bent. Amugy Tenából itt csak minit lehet kapni...szóval ugyanott vagyok ha valamilyen éjszakait veszek!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: