Mindenki, akit megvisel a front, NAGYON VIGYÁZZON MAGÁRA!! Azt tudtam, hogy a frontok hatnak a babáinkra, de hogy a mi szervezetünkre is így??? Ha ágynyugalmat ír elő a doki, akkor feküdni ám! Na ez az amitől félek egy kicsit vásárlással kapcsolatban... ha ágynyugalom, akkor apa választ babakocsit?
Szeder: Örülök, hogy minden O.K. Adél babával. Mi is megyünk 4D-re pár héten belül, de már felkészültem: nem biztos, hogy megmutatja a pofikáját!! Igaz, jó lenne látni, de az a lényeg, hogy egészséges! És már jó nagy baba!!!
Kistigrincs: Látom Neked is megvan a taktikád "Baba-mocorgatásra!"
Roni: Babakocsi ügyben a csajok már korábban nekem is segítettek. Bár az én kérdésem főleg arra irányult, hogy nem lehet-e megúszni egy babakocsival, ami mondjuk drágább, de mindent tud. A válasz az volt: NEM! Minden esetre babakocsi vásárlásnál én sem tudtam mire kell figyelni, de a tesóm profi a kérdésben, úgyhogy őt fogom magammal elvinni... ha eljön velem. Szerintem az a legfontosabb, hogy ha elmész vásárolni: ne szégyeldd, amelyik tetszik: szedd szét, csukd össze, nyisd ki, tologasd, kanyarodj...stb. Mert Te fogod a legtöbbet használni, és ha még pl. az összecsukása is nehézséget okoz, akkor semmiképpen ne vedd meg, hiába tetszik. Aztán nekem pl. fontos szempont az is, hogy a babámat szemből is tudjam tolni, és az autóba beférjen a kocsi. Állítható karja és jó fordulékonysága legyen a kocsinak. Nekem nagyjából ennyi jut most eszembe. Lista ügyben pedig nézd meg a linkes topicot, ott van mindenféle lista (abbcenter.com-on)
Lányok! Előteje mindenkinek van? Mert nekem nem szivárog semmi. AZ baj?
És egyébként energiával hogy álltok? Én az első trimeszterben azt hittem, hogy egy kínszenvedés lesz a babavárásom, állandóan itt fájt-ott fájt, este émelyegtem- bár sose hánytam- , állandóan csak feküdni bírtam. Most pedig mintha engem jelöltek volna ki, hogy megváltsam a világot!!! Állandóan csinálnék valamit... (főleg a takarítással vagyok így, de nagyobb projektekbe is belefogok) jövök-megyek, nem fáradok el. Ti is tele vagytok energiával? Bírnám, ha a harmadik trimeszter is így telne...