Hello!
Jokat rotyogok Rajtatok, bocsi!
Fanni: kakas

szomszede? Nem lehet Vele beszelni? Tokeletesen megertelek, engem otthon a hulye kutya nem hagyott aludni

itt meg a hulye szomszed, hogy en hany ejszakat bogtem vegig amig meg nem vettem a fuldugomat!

Azota jol alszom, na jo, egesz jol! A jotol meg egy kicsit messze vagyunk.
Zsuzska: hulye madarat lodd fejbe!

Milyen madar, papagaj? En az enyemek akkor adtam el amikor a nagyobbik fiam olyan 7-8 honapos lehetett mert egyfolytaban rikacsolt!

Doki pedig feeeeeeeerfiiiiiiiiiii, hulye, mit beszel azt se tudja mi az a szoptatas!

Ha a ferfiaknak kellene gyereket nevelni ....

Gyogyulast a bebiknek!!!
Banika: elhiszem hogy nagyon nehez, ne sajnald a ferjed hiszen nem csak a Te gyerekeid, nem egyedul vallaltad, O is tudta hogy ez mivel jar! En biza cseppet sem sajnalom az enyemet sot sokszor folkeltem ejjel ha sir az egyik hogy menjen.

Dolgozzatok ossze!
Labasv: HP hat ez jo! Mintha valami betegseg lenne!

Hat igen, sajna hozzam a kutya se jar illetve egy szem baratnom van csak ritkan tud jonni mert allandoan dolgozik.
Viszont mahoz egy honapra megyunk haza, mar nagyon varom!!! Megyunk a balcsira, tenyleg
TUD VALAKI VALAMI JO ES OLCSO SZALLAST A BALCSIN 4 NAPRA JULIUSBAN?
Babyteve: igen van otletem sot lehetosegem is, van a kozelben egy suli ahol belsoepiteszetet lehet tanulni, az nagyon erdekelne. Majd 2 es fel ev mulva.

Koltozes

viszont en is szivesen koltoznek mar innen!!!
Tundi: gratula a cuminelkuliseghez, megertek ra a Lanyok, nagyon ugyesen csinaltad!!! A nagyfiammal nalunk is ilyen szuperul ment. Mindjart szulinap!!!
Lanyane: lehet leszallt a hasad?

Pihizz sokat nehogy megszulj, meg nagyon korai!
Jucicuki: en nem tudom miert gondoljak hogy a lombik babak kulonboznek a spontan babaktol, bar az az igaszsag hogy egy lombikbabat ismerek es hat az a baba tenyleg furin nez ki

nagyon le van maradva es hatalmas feje van 15 honaposan. De nem hiszem hogy ez amiatt lenne hogy lombikos.