Potyka: a zenét biztos ki lehet kapcsoltatni, viszont csak az első 15 perc után volt idegesítő, akkor meg mégsem téphetem ki Fruzska szájából a cickót, amikor végre eszik. Komolyan elgondolkodtam, hogy kimegyek, és kinn az asztaloknál etetem meg a lyányt.
Kvaszeva: nagyon szépen köszi a köszöntést! Mi (Fruzsi és én) meg pedig Botondnak kívánunk minden jót a hófordulón (így két napos csúszással)
Marla: tele van egy csomó szép pillanattal a gyermekeinkkel töltött idő. Ilyenkor én is azt érzem, hogy érdemes volt, és tényleg nincs ennél jobb érzés a világon!
0bea0: úgy látom a te szülésed sem volt egyszerű. Köszi, hogy leírtad!
Mni: jó látni a nosztalgia-képet! Mikor megyünk a Trófeába?
Marla, 0bea0: Kiszazsu vezeti a fényképes blogunkat, ott megnézhettek mindenkit, és a babókat (mármint, aki rakott fel képet)
Marla: tegyél fel képet Hannáról! Kíváncsi vagyok a hasonlóságra!
Judit18: durva ez a történet! Törtem volna be én is rögtön az ablakot...
Játszótér: háááát, nem lesz csendes a gyerekszobátok.
Tegnap, meg vasárnap jól kiakadtam: vasárnap reggel Fruzsó felébredt reggel, evett, és raktam vissza aludni. 9-kor (VASÁRNAP!!!!) az alattunk lévő üzlet alatt pinceablakot csináltak: elkezdték vésni a ház falát. Szóltunk nekik, hogy hát mégis... Vagy legalább írják ki, hogy mi várható. Erre a válasz: írjuk ki mi is, mit csinálunk vasárnap. Brrrrrrrrrrr És erre tegnap délután, végre újból aludni akart Fruzsó (persze közte éjszaka aludt, meg evett, meg ébren is volt
Petramama: én is így voltam, úgyhogy még a múlt heti „babazsúr” előtt elugrottam a kozmetikushoz. Tegnap este meg fodrásznál voltam: csutkára vágattam a hajam – kezdem jobban érezni magam
Milyen jó ez a pocakos kép!
Jim: Azért csak visszatértél!
A képek szuperek! Jó csaj vagy, no! Leszel te még ilyen! A dokim nekem azt mondta a hasamra, mikor panaszkodtam neki a 6 hetesen, hogy okés, hogy idáig is nagy volt a hasam, de legalább nem lógott, hogy kb annyi idő, míg visszaáll, mint a terhesség... Gondolom, evvel nem nyugtattalak meg, de a dokim szerint ez az igazság... Viszont az azt jelenti, hogy már csak fél év... Ez se hangzik valami biztatóan... Na jó abbahagytam a nyugtatást, mert rosszul jövök ki belőle
A sörrel tényleg óvatosan! Én csak napi egyet iszom, max 2-őt (habár mostanában egyet sem, pedig van a hűtőben vagy 8 dobozzal). Rohadtul hízlal, puffaszt.
A „tegnap hétfő”-n elgondolkodtam, de a múlt hét hétfővel behelyettesítettem pár másodperc gondolkodás után
Kölyök: milyen volt a túrórudi? Most már tényleg előbányászom a kismamákat, megkeresem a tanácsadónő írásait...
Milyen figyelmesek nálatok a kórházban!!! És ez nem akkora pénz! Tehát nem (csak) pénz kérdése, hogy jó legyen az ellátás..
Helyes a copfos kép rólad!!! Úgy nézel ki, mint egy vagány kamaszlány
Pati: a hétvégén többször eszembe jutottál, meg a kisebbik fiad... Fruzsó óránként evett
Fifikásak ezek a kiskrambok (babók): Fruzska, mikor észreveszi, hogy fényképezném, mindig elkomolyodik, és koncentrál a gépre
Nagyon ügyes Norton!
Fruzskának van ilyen figurás rongyija – ajándékba kapta, de szívesebben eljátszik a pellussal...
Potyka: lássuk azt a csodát! Mielőbb! (de azért ne rohangássz, gondolom van elég dolgod)
Juditkecskemet: Fruzska is „elromlott” eddig 2-4 órát aludt délelőtt, most már csak fél-1 órát. És délután sem pótolja be... csak félórákat alszik... Meleg van szerintem nekik. És, mint írtam már, ő is állandóan csak enne. Ma megpróbálom a vizet, hátha az csillapítja kicsit a szomját. Mert van, hogy csak 5 percet szopizik, vagyis valszeg csak szomjas... No meg nap közben is megfürdetem, vagy lezuhanyozom – nagyon hálás érte!
Szilvánusz: az már rég volt, hogy nem bírta a hideget... Most kimondottan hálás érte...
Mni: hagyd a fenébe!!!!
Tcis: hm, Fruzsó lassan egy hónapja csinálja ezt a hisztit a kajálásnál... És nem jött meg a menzeszem (a védőnő is ezt kérdezte legelőször)
Marla: jó a pocakos kép! (jó a zoknid
Utazóágy: köszi a tippeket! Elalszik Fruzsó a kocsijában is, csak már annyit mozog alvás közben, hogy félő, hogy felébredne. Meg hát 3 hete már hozzá van szokva, hogy az ágyában alszik, ahol van hely, ezért gondoltam, hogy jobb lenne neki egy utazóágy a kocsija helyett. Habár, ha nem találunk megfelelőt, akkor az marad...

Kristóf a babakocsiban várja a szentelt olajat
Balról jobbra: kresztapu, keresztanyu Kristóffal, Bea, Tomi