Üdv. köztünk Nici!!!
Hova megy apa, hogy nem tartasz vele? Én mikor Olivérrel voltam terhes ennyi idősen mentem vele horvátországba. Nagyon jó volt. Ja és autóval mentünk.
Mióta vagytok együtt apával?
Az én apukám is Szigethalmon lakik,( meg az exem is).
Na ma én vagyok frászban, mert Levente nem mozog valami sokat. Talán ma ha 1-2 megmozdulása volt. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi leszek hogy van a méhszájam. Ja és, hogy mikor kell mennem uh-ra mert nem voltam a 31. hét óta. Ja és a laboreredményemre vagyok nagyon kíváncsi.
Bencuri: te ma mikor mész hozzá? Milyen lett a laborod? Kaptál időpontot ctg-re jövő hét hétfőre?
Andi: én drukkolok, hogy minél hanarabb mehess!!!!!
Wera : nagyon szép pocid van és látszik, hogy mennyire lement már. Már én is idegbajt kapok amikor úton útfélen megkérdezik, hogy te még egybenvagy? Á nem húzom addig. Nagyon lent van a hasad. Mindenórás vagy? ......
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ja és amikor percenként valaki megkérdezi: Hogy vagy? Hogy bírod? Pedig szerintem a fejemre van írva.
Ami: te is nagyon csini voltál és VAGY!!!! Én sulis koromban 10 éve sem voltam ilyen vékony. Én állandóan a súlyommal küszködök. Ha depis vagyok ennem kell és csak hízom. A párom már ettől van kiakadva.
Képzeljétek tegnap a pedikűrössel meg egy két csajjal beszélgettünk és a pedikűrös elkezdett tenyérből jósolgatni. Nekem azt mondta, hogy el fogok válni és lesz még két pasim meg, hogy nehéz életem lesz. Hát gondolhatjátok hogy érzem magam. Én NEM AKAROK ELVÁLNI és nem kell más pasi!!!!
Mondjuk nem úgy állunk mint aki örök életére szeretni fogják egymást, de én akkor sem akarok elválni. Tök hülye vagyok!!!!Bocsi, hogy ezzel fárasztalak titeket!!!