A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap du. strandoltunk egyet,mármint a fiúk én csak álmodoztam a hüvös vizről a medence széléről! Bence nagyon élvezte!

Lányok, nagyon csinik vagytok Wera, Anyjuk! Én fénykoromba se voltam ilyen vékony soha. shock:

Azt hittem lesz baba reggelre!? Gondoltam ha nem jövök este, bizti történik valami! 8)

Magdi, ne idegeskedj!
bencuri

magdi: segelyek teren kb 3-4szeres:) de ez az alanyi jogon jaro:) Plussz lakas tamogatas, ado kedvezmeny, ferjnek szabadsag( nem 5 nap)....Es ez a gyerekek szamaval no!
es szerintemnevetsegesen olcson lehet ruhakat kapni!
Vendég

Potyka, most olvastam, h te is a kútvölgyibe fogsz szülni! Mi is Titivel! Te kinél?
bencuri

elegtek a zsemlek :twisted: :evil: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :cry: :oops: Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEdig ugy szerettem volna ha azt reggelizunkmire ferjem felebred!
Vendég

Anyjuk gratula a hétfordulodhoz! :D
bencuri

Te sütöted? Vagy csak túl piritotad?
bencuri

en akartam sutni! Pedig olyan jol siekrult a tesztaja.
Ott rontottam el, hogy becsuktam a konyha ajtot. Igy nem erzhettem hogy mar illatozik-e. Igy csak akkor neztememg mikor eszembe jutott! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Mi tegnap rossz híreket kaptunk...

A CTG még rendben volt, méhszáj 1 ujjnyira nyitva, Streptococcus tenyésztés levéve.

Este mentünk a férjecskémmel mozizni, megnézni milyen a súlya, kicsit megkukkolni, mert hát ugye 8 hete nem láttuk. Nevetgélve fekszek fel a vizsgálóasztalra- ugye az embert már semmi újdonság nem érheti a a 36. héten...Az elején minden szépnek és jónak tűnt, súly 3100 g körül, szép nagy feje van :shock: , édes az arca mert azt is lehetett látni.
És a vizsgálat végén- a nőgyógyógyászom nézi a jobb vesét, kitartóan jobbról balról, felülről alulról és 4-5 jól látható ( sajnos számomra is) ciszta van benne....
Egyből hívta a legtapasztaltabb szonográfust, hogy mikor is tud megnézni....Szerda 9 óra, ugyhogy addig marad a bizonytalanság... Hát hideg zuhany....

Szóval nem tudjuk mitől van ez az egész, hívtam a Heim Pálban dolgozó nephrológust még az este ( milyen könnyebbség azért ha az embernek ilyen hátországa van...) aki egyből azt mondta, hogy ha ez még 8 hete nem látszott, akkor valószínűleg ezek nem ciszták, hanem valami elakadás van a húgyvezetékben és a kitágult kelyhekben látható a vizelet, ami nem tud elfolyni. És akkor egy apró műtét és minden megoldódik...És legvégső esetben egy vesével is lehet élni....

Persze lányok, én tudom, hogy ennél sokkal nagyobb problémák és betegségek vannak és hogy kicsi Eliotnak például majd sokkal több mindenen kell átmennie... de úgy megkíméltem volna a kislányunkat ettől...
Ma sokat fogok beszélgetni vele, elmondom neki, hogy erősnek kell lennünk...

Kép
andkata

Ja, és ma van a megismerkedésünk 4. évfordulója....

Kép
andkata

Kata, sajnálom, remélem szerdán minnél jobb hireket kaptok! Szoritok Adélnak!

és azért Boldog évfordulot!
bencuri

Anyjuk de ügyi vagy zsemlét sütsz, nagyon kis szorgos vagy! :)
bencuri

Olyan igazságtalan az élet ezek a picik semmi rosszat neem követek el és mégis ilyen történek velük! :cry:
bencuri

AKAta!
Nyugi! Ha a nefrológus azt mondta, hogy nem vszínű a ciszta, akkor higyjünk neki! Adél fantörpi csaj! Ügyes lesz holnap!!!
20150601134430

hú szegénykém, gondolom milyen hidegzuhi lehetett. Sajnálom. És akkor mit csináltok, csinálnak? Pocakban akarják műteni? [/u]
magdolnam

Szisztok!
Hú milyen soklat tudtok igy korán reggel irni!! Ma egy kicsit tovább aludtam, mert fél 11-re megyek szóbelizni!! Hát fosok rendesen.... már attól is hogy esetleg olyant kérdeznek, hogy a kérdést sem fogom megérteni!!

A.kata!
Sajnálom hogy rossz híreket kaptatok..... remélem azért helyrejön. De gratulálok az évfordulótokhoz!!

Anyjuk!
Gratula a hétfordulóhoz!!

Én ma töltöttem a 35. hetet..... és pénteki mérés szerint +15 kilo van rajtam!! :evil: És én is tudom és látom, hogy hol..... egy rövidnadrágom nem jön fel sajnos még a combomon sem!!! :evil:

sz.andi!
Nagyon aranyosak azok a törpék!!

d.dodó

Sziasztok!

Tegnap megint medencéztünk,elég fárasztó két gyerkőccel egyedül,mert Apa délutános.Ma még nem tudom mi lessz,mintha nem lenne olyan jó idő mint tegnap volt.
Augusztus 11-én nyit majd az ovi,de azt hiszem majd csak szept.elejével viszem őket,mert egy hónaposan a kicsit nem igazán akarom fél négykor tologatni a babakocsiban a gyerekekért,olyankos még nagyon meleg van.Szerintetek?És ráadásul sötét a babakocsi is,még a Kristié volt.

Ma elég fulladós napom van-ezt utálom.Éjszaka meg rémálmaim voltak,nem aludtam jól.

Kata:szorítok hogy jó híreket kapjál!
Az évfordulóhoz gratulálok! :wink:

Én már meg se merem magam mérni-inkább elkerülöm a mérleget :)

Kristit holnap viszi Apa vssza a dokihoz,én meg holnap megyek dokimhoz.Jövőhét szerdán meg UH.

Fáradt vagyok ma,nagyon.

Kép
Kép
Kép
kike

Most csütörtökön meg évzáró ünnepély.Egyik ovónő mondta hogy nem baj ha nem megy a Kristi,úgyis csak a közösben szerepel,másik meg mondja hogy reméli mehet a gyerek oviba.Ha mehet,akkor kell neki vennem rövidújú inget,mert csak hosszú van neki.Hónap végével zár az ovoda.

Kép
Kép
Kép
kike

Hoztam egy mai 35 hetes pociképet!

Kép

d.dodó

Andkata :(
Sajnálom. Amikor a gyerekünkről van szó, a legkisebb rosszat is iszonyúnak érezzük. Plána, ha olyanról van szó, hogy műtét, és egyéb KH-i kezeléssel kapcsolatos dolgok. Megértelek. Adélban viszont nagyon bízom! Jó helyen van, és lesz, a problémát pedig közösen megoldjátok!!!
Holnapra drukkolok!

Bencuri :D
Most látom, hogy már te is a 37. betöltött hétnél tartasz, és én tegnap nem is soroltalak a finisben járókhoz :oops: Bocsi!!!

Szly :D
Viszont téged odasoroltalak, pedig aztán eszembe jutott, hogy neked még nem szabad szülni, amíg Rolcsi szülinapján nem vagytok túl. Úgyhogy neked még szűk 1 hét 2in1 állapotot kívánok :wink:

Véda
Vendég

csajok, hogy ti milyen vékonyak voltatok. tizenéves koromban lehettem ilyen utoljára.

viki! mi nagyo együtt haladunk. sulyban is egyformák voltunk, és szerintem most is ugy állhatunk. nah és hogy már a hetek számáról ne is beszéljek :D jól összehoztuk!

magdi! ne idegeskedj. attól hogy erről beszéltünk, nem mindenkinél lesz igy az eltorzulás szülés előtt. és te még egyáltalán ne akarj szülni!!!!!! nyugodj meg! nem tesz jót. ilyen hülyeségeken ne rágódj.

írország: én ugy terveztem, hogy kimegyünk a párommal, és ott ujitjuk be a gyereket... nah kb. ennyi a különbség anyagilag :D
de hát ő nem akart kimenni. mostmár néha szerintem bánja :D :D :D

akata!
szorítok adélnak. reméljük hogy nem ciszta és szerdán megnyugtatnak legalább egy kicsit.
+++++++++

Kép

Kép
timi1982

Na, én most lépek!!!
Indulok vizsgázni, majd utána jövök!!!

d.dodó

Andkata! Sajnálom a rossz híreket. Szorítok, hogy meg lehessen oldani a dolgot.

Muffin! Ha simán fogsz szülni, akkor minek indítják meg a 37. héten? Nem lenne neki még jobb bent fejlődni egy kicsit?

Voltam védőnőnél. 130/80 lett a vérnyomim. Még nem volt ilyen magas. De nem dagadok, vizelet negatív, uh. nem számít. Úgyis mérik délután is NSTn. A kiskönyvemben a kiinduló súlyom 61 kg. Most 74-et mért. Az összesen 13 kg. Tök jól hangzik, csak sajna nem hiteles. 60-ról indultam és most 75 vagyok. De voltam 76 is, csak ebben a melegben nem kell a kaja, így fogytam.

Wera! Ami! Szép nagy pocakok!

Nekem is fényképeznem kéne már, csak mindig ilyenkor jut eszembe és lusta vagyok felállni, felöltözni stb.

Kike! Én a helyedben nem vinném el Kristit. Így ing sem kell neki.

Kép
szly27

nah megyek kicsit összekapom a lakást. délután jönnek anyáék szobavizitre :D
remélem valami gyümit hoznak... mondjuk epret. a fél kert azzal van beültetve, és már érik.

nem kicsi kert :D :D szerintem jutna bőven az összes pingvinnek :)
tavaly már nem fért a mélyhűtőbe, már mi is torkig voltunk vele. ugyhogy jutott az egész szomszédságnak is bőven.

Kép

Kép
timi1982

Véda! Bizony, még szombaton szülinap, vasárnap meg szalonnasütés nálunk a barátokkal Azt még szeretném 2in1-ben, de utána jöhet!

Dodó! Szép nagy pocak! Egy kalappal a vizsgára!

Kép
szly27

Dodo :D
Nagyon szép gömbölyű poci :D

Ami :D
Most néztm a tegnapi fotódat: hááááááát...... :shock: Nem csodálom, szegénykém, hogy már szenvedsz a fájdalomtól. Ezt a pocit cipelni nem semmi teljesítmény :roll: Valami óóóóóóriási. Tényleg megszugerállak: szülés megindul+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wera :D
Nagyon csini vagy ebben a fürdőruciban. Vicces, de szinte látom benned Nórit, ahogy ott összegömbölyödve rötyög a kintieken, hogy mikor jön már :lol: Nem semmi kiscsaj lesz, az biztos!

Véda
Vendég

jaj lányok!

nem fogjátok elhinni. reggelre a szám mind két oldalán kijött a herpesz... ezer éve nem volt.
mit kenjek rá??!?!?!?!?!

Kép

Kép
timi1982

Dodó, szép nagy poci, az enyimééé is ilyen.
Már lehiggadtam jelentem!
Herpesz :shock: ó. Régen a barátnőm azt csinlta, hogy fogkrémet nyomott rá é hagyta hogy megszáradjon. Nekem sosem volt, nem tudom...
magdolnam

sziasztok

csak egy gyors bekukk.....
nem sokára megyünk dokihoz kiváncsi vagyok mit mond lesz uh megint..........

kata megy a drukkkkkkkk most már tartsatok ki

dodo neked drukkkkkk a vizsgához

hamar oda rakatam kis sárgaborso fözit meg rántok husit mellé

Képimg][/url]
Kép
ronix

Véda, igen elégé a vége felé járok én is4 De egyáltalán nem haragszom, h kifelejtettél a sorból, én még szeretnék 2 hetet egyben! Van még mit elintézni! 8)
bencuri

Sziasztok!

Megjöttem,de még lesz egy köröm! :cry:
Ctg rendben,2 gyönyörű joslóm volt,Áronnak felszaladt tőle a kis szive,de mindjárt szépen vissza is állt,úgyhogy köszöni szépen még jól elvan odabenn!
Védőnő mondta,hogy úristen milyen vizes a lábam!!
Gondoltam látnád este!!

Megjött az új bankkártyám azt sikerült átvennem,viszont a bababolt zárva volt,majd felhívom,hogy van e?
Dr. meg szűlni van,úgyhogy majd akkor átugrom ha már kiért!
Alig vártam,hogy hazaérjek,iszonyat meleg van!

Magdi! Nem csoda,hogy beparáztál,és tudom,hogy tudod hogy nem kellett volna,de olyankor megszűnik a józan ész!
Nem lesz semmi baj! De ezt úgyis tudod!

Kike!Jó nehéz lehet neked most,2 gyerekkel+nagy hassal!
Szerintem is jobb ha Krisi otthon marad!
Nekem is fulladós napom van ma!

Kata! Sajnálom a rossz híreket!
nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

Wera??????? Strandon van?????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Herpesz: Zovirax kenőcs vagy más Aciclovir hatóanyagú krém (bár mikor már telejesen kijött nagyon sokat ez sem segít de szerintem azért érdemes kenni, ne terjedjen tovább)
Vendég

sz.andi, szerintem nagyon jók lesznek a törpék. Igazi profi munka! :)

vidokata, müller a ferihegy market centralban van, meg még láttam azt hiszem várpalotán. :) GOndolom hogy van belőle több is, de mi a reptér mellé járunk, mert az van közel. És amúgy az egyik legjobb hely. Egy csomó külföldi cucc van és nagyon olcsón lehet venni egy csomó mindent. MEg van egy csomó olyan dolog is, amit itthon nem is lehet kapni. Vettem pl. tegnap pelenkázóra ilyen eldobható betétet (olyasmi mint a pelus csak egy nagy lap) és a 10 db volt 839 Ft. És az elég vagy két hétig, mert azért szerencsére nem minden nap lesz pisis. :) Meg vinni bárhova a legegyszerűbb. :) Meg vettem alu grilltálcát 215 Ft-ért 5 db-ot, ami a mellette lévő tescoban 550 Ft... Szóval ilyesmi. Nagyon szeretem. :)

Eliot úgy be van indulva ma, egy fél percre sem állt még meg. Annyira édi. :)

andkata, most olvastam és talán mint a legavatottabb azt tudom neked mondani, hogy az a legjobb amit csinálsz! Beszélgess vele és legyél nagyon erős! Tudom hogy egy világ omlik össze ilyenkor az emberben, de nagyon jó orvosok vannak! Nem lesz semmi gond még ha lesznek is nehézségek!

szly, azért indítják be, mert méhen belül semmit nem tudnak megmondani a kilátásokról és én nem tudok még három hetet várni arra hogy mi lesz. A 37. héten már nem számít koraszülésnek és már így is három kiló fölött lesz bőven. Úgyhogy ezért. Mert csak akkor tudják megvizsgálni ha kint van. Addig nem tudják megmondani hogy mik az esélyek...

Szombaton ugye elkezdtük feltölteni a medencét. Már félig volt, amikor észrevettük, hogy majdnem az aljánál folyik... Úgyhogy le kellett engedni... Vasárnap sehol nem kaptunk ragasztót, úgyhogy tegnap lett belőle. Este elkezdtük megint tölteni dehát az egy jópár óra... Úgyhogy nem lett befejezve. Ma reggel mondom amíg órám van rányitom a vizet és addig is töltődik. Erre amikor vége volt az órámnak, akkor vettem észre, hogy a stopos vége volt a slagon és egy csöpp víz nem folyt addig bele... Pedig már olyan jó lett volna a lelkemnek látni egy kicsit hogy alakul... Na sebaj. Talán mire a hidegfront ideér, addigra megleszünk... :)

Hát csajok, tényleg jó vékonyak voltatok... Nekem a legvékonyabb időszakom, amikor nagyon jól is éreztem magam, az 62 volt... Végülis, csak 30 kilóra vagyok tőle. :) :) :)

Szülés... A jelenlegi állás szerint úgy volt, hogy talán 06.16. Erre felhívtak az autósiskolából, hogy 06.17-re kaptam időpontot gyakorlati vizsgára. Szerintetek? Nagyon vicces, de úgy néz ki, hogy akkor a vezetés miatt eltoljuk két nappal a szülést. Nem tudok mit csinálni. Nem merem szülés utánra hagyni mert fogalmunk sincs mire számíthatunk majd és augusztus mindjárt itt van. Aztán ha közben lejár a jogsim, akkor már nem is vizsgázhatok... Úgyhogy elég vicces helyzet állt elő...

Na most megyek egy kicsit a kertbe. Aztán egyre kell menni ctg-re és mindent ma beszélünk meg a dokival hogy hogy legyen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani!

Nektek éjjel lejjebb megy a lábatokon a duzzanat? Mert nekem egy hangyányit sem... És eleve így kezdeni a napot...

Tegnap dél körül elkezdett fájni a fejem de gondoltam én már nem veszek be semmilyen gyógyszert. De aztán egész éjjel fájt és reggelre már nem tudtam magammal mit kezdeni úgyhogy bevettem egy fél algopyrint. Remélem nem ártottam vele a bébinek, de különben nem tudom hogy bírtam volna elviselni a fejfájást...

(Ja, tegnap elkezdődött a gátmasszázs... Hát csajok... Elképzelni nem tudom hogy fog kiférni a feje... REmélem ez a masszázs tényleg segít majd valamit, mert ez így katasztrófa...)

Ja, azt nem is tudom meséltem-e de tegnap a gyógyszertárban is megkérdeztem, hogy van-e gátmasszázsolaj. És egy olyan 70-es évekből itt maradt de 20 évesnek gondolja magát nő állt velem szemben és olyan megbotránkozóan válaszolta, hogy mi ilyeneket nem tartunk, hogy szerintem fogalma nem volt róla hogy az micsoda és azt gondolta hogy én valami szexuális kiegészítőt keresek... :) vicces volt a feje.

Na eldugulok egy kicsit, hagylak titeket is szóhoz jutni. :)

KépKép
muffin

Végra kaptam porzsákot a porszívóba. Bár lehet nem jó bele, majd mindjárt kiderül. Lassan két hete nem porszívóztam. Egy hétig kölcsön volt adva, aztán meg nem kaptam bele porzsákot. Gondolhatjátok hogy nézhet ki a szőnyeg egy kétéves mellett. Na szóvalmost kihasználom, hogy Rolkó mamánál van és kiporszívózok mindent! Csak előtte össze kell dobálni a játékokat. Ez jobban kikészít mint a porszívózás.

Kép
szly27

Timi!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Herpeszre asszem Zovirax jó. De inkább a gyógyszertárban kérdezd meg.

Dodó!
Kína össztermését Neked!
20150601134430

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, hogy mi újság van, látom még senki sem ment el szülni.

Tegnap én is nagyon megijedtem.
Délután le kellett feküdnöm, annyira görcsölt a hasam. Nagyon betojtam, hogy akkor most mi lesz?!
Rendszeresen ismérlődtek 7 percenként... :?

aztán bedobtam + 2 magnesiumot, és hamarosan jobban lettem...
De ennek fele sem volt tréfa, remélem, nem nyíltam tovább.

bízom benne, hogy a már várható jósló fájások voltak, semmi komolyabbra nem kell számítanom még.

Szombatra újra van színházjegyem, szeretnék elmenni. (Csak nem tudom, mit vegyek fel!!! Ruhám sincs, a cipőről meg ne is beszéljünk... Papucsban pedig mégsem mehetek..!!! :shock: )
Még egyikünk sincs készen a szülésre. Sem Emma, sem én.

AKata!
Nagyon drukkolok nektek! Remélem, nem lesz semmi gond!

Magdi!
Mi pedig még nem megyünk szülni!!!

Jajj a szeméremcsontom is fáj...
Most volt itt az egyik ismerősöm, és ő mondta, hogy biztosan a kor miatt... :twisted:
Nehezemre esett nem küldeni melegebb éghajlatra...

Hatalmas pocakokat láttam! :shock:

Ami!
Elhiszem, hogy mindenhol fáj. Nem lehet egyszerű ekkora pocakot cipelni...

Most megyek, megpakolom a mosógépet!
Ma még benézek! Addíg is vigyázzatok magatokra!
Vendég

Andi? mizus? Csak nem?
bencuri

Marcsi!
Az ismerősöd be....ja!

Sziszka! Andi! Huúúúúúúúúúúúúúúúú!

Kriszti!
Te is igazolatlan hiányzó vagy! CSak nem a diabon kezdtél ma is?
20150601134430

Nem találom a tavalyi nyaralásos fotókat,úgyhogy nemtudok fürdőrucisat feltenni,csak egy ilyet találtam.
valamennyi azért remélem látszik belőle,de majd Apa hazajön megkérdem hova varázsolta el őket!
Kép

Kép

Kép
ibm

Szép napot mindenkinek!

Hát több, mint egy órámba tellet, hogy visszaolvassak!
Látom nincs újabb babánk. Viszont csupa nagyon csini pocakokat láttam!

Andkata! Sajnálom a rossz hírt! Remélem a következő kukkoláson kiderül, hogy tévedés!

Herpeszre nakem a Vectavir a jó.

Levi baba mindjárt kipattan az oldalamon! Szegénykém örül ő is, hogy anyának jobb kedve van.

Tegnap ugye fél hatra volt időpontom a fogdokihoz, hogy megkapjam a végleges tömést. Mikor kipattintotta a az ideiglenest, kiderült, hogy fúrni kell még, mert múlkor annyira véreztem, hogy nem látta hogy kell még. Kaptam szurit, de fájt ahogy fúrt, hát kaptam még egyet, úgy jobb volt, de megint felnyögtem. Kiderült, gyökérkezelni kell, hát megkaptam a harmadik szurit is, úgy éreztem magam mint egy hörcsög, még az alsó szemhélyam is el volt zsibbadva. Beszélni már nem is nagyon tudtam.
Akkor nekiállt kigyilkolni az idegeket a fogamban, egy csomó tűt szurkodott bele. És a három szuri sem ért semmit! Mindent éreztem, egy acéllapot el tudtam volna tépni, úgy fájt a könnyeim is potyogtak, meg egész testemben reszkettem.
Így megint ideiglenes tömést kaptam, jövő héten gyökértömés, utánna héten meg végre megkapom remélem a véglegeset!
És mindezért még 12ezret kellett perkáznom!
Senkinek sem kívánom!

Bocsi a hosszú panaszáradatért!
Ma nem mentem diabra sem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Megjártam a piacot, vettem rakás gyümölcsöt - mmmmm, milyen finom a meggy! Gyümisaláta a hűtőben figyel :)

Andkata! Sajnálom a vese-híreket! De talán a szonográfus holnap megnyugtat téged! Ha tágulata van Adélnak, az még magától is elmúlhat. Nálunk is extra nagy volt, de visszahúzódott, csak a reflux maradt meg. A műtéttel már két éve fenyegetőznek, de eddig még mindig javult kicsit Oti állapota. Remélem, nálatok is hamar javulás lesz! Adél stramm kislány :D
És boldog évfordulót nektek!

Muffin, jó kis türelemjáték lesz nektek június közepe...
Nagyon csinos vagy!
Andi, nagyon édesek lesznek a törpék!
Dodó, jó nagy már a pocakod! Kéz- és lábtörést!
Anyjuk, Wera, nem ér kilógó bordákat mutogatni :wink: nekem alapállapotomban sem lógnak ki :oops: amúgy csak irigykedem, nagyon csinosak vagytok "alapállapototokban" is!

Anyjuk, sajnálom a zsömléket! Legközelebb ne csukd be a konyhaajtót :)

Magdi, micsoda változásokon mész keresztül :shock:

Én meg amiatt vagyok szomorú, hogy Apa tegnap egész este morcos volt, ma reggel is, a kitüntető szeretetet és mosolyokat csak Oti kapta meg. És nem volt hajlandó egy szóval sem beszélni róla, mi a fenétől ilyen búval b....tt. Ráhagytam, főjön csak a levében, ha nem akarja, hogy meghallgassam vagy segítsek, de azt persze észre sem veszi, hogy egész nap - az ovis mamikon kívül - ő az egyetlen nagykorú, akivel beszélhetnék... :?
Komolyan, ez jobban megvisel, mint az, hogy húzódik a hasam, meg fáj a derekam :roll:

Kép
Kép
bondi

nah a mai ténykedésem is megvolt.

az előszobában kinyirtam az egyik lámpát. a porszivó meg tulmelegedett. nem sziv egyáltalán. de én eröltettem hogy márpedig felszeded a szöszöket... erre megadta magát. lekapcsolt és most vissza se kapcsol :D biztos az önoldó oldott ki a tulmelegedés miatt... legalábbis remélem :oops:

nyusziapu hazajön lesz dolga :D meg kell nézni mind a két esetet és orvosolni.

jah és még megyek mosogatni :D :D kivi leszek mit hozok ki belőle

Kép

Kép
timi1982

Kriszta :(
Te szegény!!! Az ilyen "élmény" mindig rossz, hátmég kismamaként. (Én ezért inkább szülés utánra raktam át a fogorvost :roll: )

Ami :D
Szép karcsú voltál, és jó barna. De a napbarnított színed most is megvan 8)

Muffin :D és a többi először szülő anyuci :D
Tegnap beszélgettünk a szülésznőmmel a gátvédelemről, és csupa olyat mondott, ami neketk jó hír :D (Nekem annyira nem :roll: )
Szóval a gátvédelem szerinte legjobban az először szülőknél válik be, ill. azoknál, akiknél még nem volt sosem gátmetszés. A gát ugyanis gyönyörűen tud nyúlni, lazulni a masszázstól, viszont, ha van egy régebbi heg, az egy merev szövet az nem nagyon tud alkalmazkodni, és ha van repedés, akkor általában ott van, ahol a régi metszés. Tehát neketek igazán érdemes masszírozni :D Nekem/nekünk g.metszésen átesetteknek is lehet, de igazából kétesélyes a dolog. Minden az előző hegtől függ, és persze a babától :roll: Így azért én is masszírozok naponta-kétnaponta, és bizakodom, valamint Vera is gátvédelmes szülésre készül. Ha mégis repedek az előző helyén, nem bánom, inkább az legyen, mint egy mély vágás. A repedés könnyebben is gyógyul. (Mondják, akik már repedtek.)

Véda
Vendég

kriszta!
sajnálom a fogorvost... de reméljük szépen rendbeteszi és nem lesz vele több gondod.

bondi!
nem lehet hogy apát is a meleg borítja ki? az enyém nehezen viseli és egy kicsit morcibb a kelleténél.

Kép

Kép
timi1982

Kriszti!
Sajnálom, hogy a doki ennyire megkínzott!

Bondi!

Apát tessék fejbe kólintani!
20150601134430

Sikerült elérnem a rendelőt,dr. megérkezett,úgyhogy lépek!

És nincs a bababoltban szopipárna!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

majd jövök!

Jók legyetek!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Timi!
Látom ma gyilkolod az elektronikát.....

Én kidzsuváztam a hütőt..., volt mit. Ki is selejteztem jó pár dolgot.
20150601134430

Ami!
Párnát rendelj a netről!!! Óccsóbbbbbbbbbbbb is!
20150601134430

Muffin, a dm-es eladó nem semmi :shock: :)

Kriszti, sajnálom, hogy ennyit szenvedsz a fogaddal! A babavárás miatt van, vagy régebb óta húzódik az ügy?
Nekem hál'Istennek semmi problémám nincs most, pedig felkészítettem Natit, hogy rettenetes lesz a fúró hangja... Azért is örülök, mert tavaly, Oti után 12 fogamat tömték :shock:

Marcsi, ha még nem álltok készen, akkor nem is fogtok még szülni! Pihenj sokat!
Ismerősöd :x

Ibm, köszi, hogy te nem mutogattad a bordáidat :) bár sejtem, hogy tavaly nyáron látszottak :wink:

Szly, én se porszívóztam már régen, és én még csak nem is foghatom a porzsákra :oops: :D

Timi, herpeszre jó még az aloe lips szőlőzsír, vagy lehet fújkálni aloe firsttel - ha vannak otthon.

nst-khez, uh-khoz drukk!!!

Kép
Kép
bondi

Most jött ki az hogy érzékeny az az egy a hidegre, hát volt rajta egy bazi lyuk. Meg kiderült, hogy van még néhány amiken van picike. Azt hiszem azokra majd később visszatérünk. De azt sem akarom sokáig húzni, nehogy ez legyen belőlük is...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert sok dolgom van, ne haragudjatok, ha nem reagálok.

Egyben vagyunk még sajnos, de már mennék nagyon. Tegnap is meg ma is annyian kerestek, hogy mi van már. Hát én sem tudom. Péntekre vagyok kiírva, de azért nem bánnám, ha nem várnánk meg.

Na mindegy, megyek vásárolni. Ha valami van, úgyis szólok!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: