A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 10:03-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Manka, Kriszta Gratulálok mindkettőtöknek! Jó egészséget kívánok!

Kép
csipisz

HÉKÁS,MANKABI,KRISZTA! HATALMAS GRATULA MINDHÁRMOTOKNAK A BABÁHOZ KITARTÁST ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!!

Nagyon ügyesek voltatok!

Zolinak és Gyulának is természetesen hatalmas gratula és nagyon köszönjük a híreket!!!!! :wink:

Blue! Nagyon édesek a képek!
Irigy-irigy!!!

Én lassan készülődök,8-ra megyek ctg-re+utána dr-hez,de gondolom ugyanaz lesz ami minden héten!
bla-bla-bla...........................

Kép

Kép
ibm

Gratulálok Krisztának És Mankának

Azért terheseknek is szabad itt még panaszkodni nyüglődni :( ?
Vendég

Gigi ha Timi és Peti engedi csinálsz táblát...olyan érdekes lenne
Vendég

Sziasztok!

Manka,Kriszta gratula!Jó egészséget és sok tejcsit!

Márti,Hékás nagyon szép babák!Ami persze természetes. :lol:

Nagyon ügyesek vagytok csajok!Mondtam én,hogy rohamosan fogynak a kismamik.

Kép
melike

Ma megyek NST-re és a dokinő is megvizsgál ma.Kíváncsi leszek.
Most is nagyon rosszul aludtam,reggel meg a derekam majd le szakadt.
Valami történhetne már.Unom és irigy vagyok a babákra!

Kép
melike

[quote="bárány"]G írta:bárányigi ha Timi és Peti engedi csinálsz táblát...olyan érdekes lenne

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma már belenéztem a bugyiba... nem tünt el az éjszaka folyamán a pöszike... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tábla... mindjárt lesz....
Vendég

Manka, Kriszta
Kép

GRATULÁLOK!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Gigi bocsi az o meg az i túl közel van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a táblát,nagyon jó nem semmi ez a sok fiú...
Szerintem azok közül is van már baba akik nem jelentkeznek!!!
Vendég

Manka, Kriszta: Gratulálok!!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Kriszta! Manka! Gratulálok a bébikhez!

Úgy látom inkább a fiúk igyekeznek kifelé, a lányok türelmesen várakoznak. :lol:

Hékás! Nagyon szép kisfiad van! Remélem jól mennek a dolgok a kórházban!

Gigi! Kipróbáltam az általad leírt módszert az esti etetésekhez és úgy néz ki, hogy bejött. Nem kapcsoltam villanyt, nem pelusoztam át, nem gagyarásztam neki, amikor felébredt, szó nélkül mellretettem, szopizás után szó nélkül vissza az ágyba és az én egész éjjel dünnyögő kisfiam azonnal visszaaludt. :lol: :lol: Mondjuk így is kétszer etettem, de legalább két etetés között alvás volt. Nehéz mondjuk megállni, hogy ne beszéljek hozzá meg ne babusgassam éjszaka, de ha ez az ára a nyugodt alvásnak. :roll: Majd bepótolom napközben. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:16-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:16-kor.
pironya

.......
pironya

Sziasztok :)

Hű, micsoda események történtek, amíg én aludtam!

Kriszta, Manka, gratulálok én is a babákhoz, nagyon ügyesek voltatok! :)

Nekem (lekopogom) egész jó éjszakám volt. Mondjuk 5-kor ébredtem, de legalább ma éjjel nem fájt semmim. Délután megyek NST-re meg dokihoz...

Pironya, lesz még itt túlhordás is szerintem, végülis még csak 3-a van, ez meg a júniusi topic ;)

Kép
elan

Montana
:lol: :lol: :lol: :lol:
Valahogy ezeknek a picuroknak is meg kell tanulniuk, hogy más a nappal és más az éjszaka... :wink:

Vannak elveszett báránykák :cry:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Oppá..... :oops:

Kép
Vendég

Lehet hogy Andóca megszült... azt hiszem hogy ő már benne volt javában a 39.hétben. :)
csipisz

Kép

tegnapi pocis kép... :oops:

És uh eredmény: BPD 95 mm, TAD 96mm, és kb 3300 gramm. :shock: :shock: :shock:
csipisz

Manka, Kriszta hatalmas gratula nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!!
bluebox

MANKA KRISZTA GRATULA!!!

HÉKÁS GIGI MÁRTI TÜNEMÉNYESEK A BABÁK, BÁRCSAK MÁR ÉN IS A KEZEMBEN TARTHATNÁM

Kép
Kép
eyi

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:42-kor.
hékás

Sziasztok!

Micsoda babaeső!!!! :lol: :shock:

Hékás, Manka, Kriszta, óriási gratula!!!
Voltam ma NST-n, meg dokinál is.

NST-n alig mozgott Zsombor, enyhe méh-összehúzódásokat mért a gép, de hát ez kutyafüle volt az éjszakai
jóslókhoz képest...

Méhszájam változatlanul 1 ujjnyi külső, zárt belső, puha. Ennyi.

Türelmemnek csak a morzsái maradtak. Semmire nem tudok figyelni, nem köt le semmi.
Olvasok, és 20 oldal után azt sem tom mit olvastam eddig... rémes.

Kép
zmimi

Ja, a vonalzómat az utsó mensi szerint módosítottam, eddig a vélt PÉ szerint volt, de most a finish-ben pszichésen jót tesz a 2 nap előny... :twisted:

Kép
zmimi

Sziasztok!
megjöttem én is a dr-től,ctg-n volt 2 elég jó kis jósló,így péntekre kér mégegyet a dr.
Mészszáj ugyanúgy 1-1 ujjnyira van nyitva viszont kezd felpuhulni!!!
Magne b6 ma meg holnap még marad 3X2,utánna 3X1 és pénteken találkozunk!
Azt mondta itt vagy ott de találkozunk!!! :shock:
De jó lenne ha inkább ott találkoznánk!!!! :wink:
Aztmondta addig alvás-alvás-alvás,mert szükség lesz az energiára!!!
Ja! Ha tudnék!!!!

Kép

Kép
ibm

Hékás! Marcibaba nagyon cuki!
Sajna nálunk még mindig nincs hang festés óta,gondolom úgy az igazi!
Ma ha Apa hazajön szólok,hogy mostmár csinálja meg!!!!!!!!!
És akkor újra megnézem! :wink:

Kép

Kép
ibm

[b]Manka, Kriszta Gratula a fiúkhoz![/b]

Hékás! Marci tündéri baba!
Vendég

Sziasztok!

Hékás ez nem ér!Fájdítod a szívemet ezzel a gyönyörű babucival!Én is akarok!

Gigi,de ari ez a Tomi!Olyan nagynak látom.

Csipisz:te milyen vékony vagy!Csak hasad van.

Kép
melike

Megvoltak a vizsgálatok.
NST-n volt egy óra csúszás,még jó,hogy volt ismerős és tudtam beszélgetni.Nagyon nem akart mozogni a drágám,de másnak sem.Jól megbökdöstük a hasamat és így produkált valamit.
Aztán megvizsgált az orvosom és 1 ujjnyira nyitva vagyok!Azt mondja szépen haladunk,meglesz 16.a előtt.(Meg is kell lennie,mert 17-től szabadságra megy!)
Még pénteken mennem kell egy UH.ra.Aztán remélem pár nap múlva szülök.Mert AKAROK!

Kép
melike

Sziasztok!

Ma voltam CTG-n, aztán megvizsgált a doki. Kis manó szépen mozgott, rendszertelen jóslófájások is voltak bőven. Aztán megvizsgált a doki: 1 ujjnyira ki vagyok nyílva. A gyerek teljesen beállt a szülőcsatornába. A doki épp csak felnyúlt, és közölte, hogy ott a gyerek feje, épp azt fogja :shock:

Megnézte a magzatvizet, szép tiszta. Szerinte a héten meglesz a drága. Nagyon izgi!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mai pocak kép:

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi neked is csak hasad van!

Mindenki szülni akar?Ilyet?!

Kép
melike

De jó, gyarapodik a topik :D
Nem tudom tartani a tempót, így a friss anyukáknak gratulálok!

Írtam Andócának, kivi vagyok, hogy most hogy vannak. Vajon már megszült vagy még 2 in 1? Tényleg nagyon finisben volt/van ő is...

Bogi: Neked tényleg csak pocid van :D Nem kell majd a súlyfelesleg leadásával szenvedned ;) Szép formás a pocid, az biztos ;)

Kép

Kép
bettica

Köszi!

Aranyosak vagytok! A vizsgálat óta vérezgetek, doki szerint, ha nem múlik és görcsölni kezdek, induljak be. Elvileg csak a vizsgálat miatt van, de azt mondja, iléyen érett méhszájnál a tágulás jele is lehet. Meglátjuk...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is megjöttem :)

Az CTG teljesen klassz volt, méhösszehúzódás egy szál sem. Méhszáj betonkemény, zárt, a méhnyak van megrövidülve kicsit, de ennyi. Az én dokim azt mondta, tuti nem szülök a jövő heti program császár előtt, pedig én úgy hajtottam arra, hogy magától beindul... azt is mondta, ha nem lenne meg a császár, még túl is hordanám. Nekem, aki végig a koraszüléstől paráztam... :D

Kép
elan

Bogi: Húha Te is közeledsz a kiírt időponthoz!!! Azta, ilyenkor furcsa érzés belegondolni, hogy nem rég, még azon paráztunk, hogy az AFP eredmény jó lett-e ;)

Elan: Hát akkor neked is gratula... A lényeg, hogy minden rendben van ;)

Kép

Kép
bettica

Pocakfotó 38hét+1nap :)

Kép

Kép
elan

Sziasztok!
Megjöttem én is a dokitól! Már több, mint 1 ujjnyira nyitva van a külső és a belső is!!!!! :lol: :lol: :lol: Méhszáj felpuhulva, rövidülve és nálunk is megfogta a fejecskéjét a doki, annyira lent van már! :lol: Persze ez Patriknak nem nagyon tetszett, jó nagyot rugott. :lol:
Holnap ctg és UH. Már nagyon várom!

Gyönyörű babaképeket raktatok fel!

almaani
Kép
almaani

Manka, Kriszta:
nagy-nagy gratula!! Sok boldogságot a kis jövevényhez!

Hékás:
nagyon kis édes Marci! :)

Gigi:
annyira édes Tomi ahogy így hason alszik. :) Zabálni való!

Lányok én már nem hiszek abban, hogy a doki jósolgat mikor fog születni a gyerek, mert nekem annó Milánnál már a 36. héten azt mondta bármikor szülhetünk erre gyönyörűen megvárta a 40. hetet! Most próbálom Törpillát szugerálni, hogy csütörtökön hajnalban szüljünk háát nem tudom mi lesz belőle.
Ctg-ra holnap reggel megyek.

Kép

Kép
éca

Én sem tudom, hogy mi igaz az előre jósolgatásból és mi nem! :roll:

Tegnap este volt nálam egy kicsi para, másképp éreztem a kicsit mint eddig. (olyan feszkó volt a pocimban ő is). Reggel mentem vérvételre.
Én csüt-ön megyek CTG-re, kiváncsi vagyok már most. Multkor azt írta be a doki a kiskönyvembe, hogy CTG: 10, aztán hogy ez mit jelent, nem tudom, annyit fűzött hozzá, hogy JÓ.
Nekem nem néztek méhtevékenységet, remélem most fognak. Ma megvettem a Tena betétet, és holnap össze is rakom a kórházi pakkom...... Így már minden hozzá kellő dolog megvan.

Bogi, Elan: szép pocik! (helyesek :lol: :lol: :lol: )
A babák tündériek egytől egyig!

Ma is nagy a csendesség. :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Nagy a pangás :roll: :cry:

BARIKA?????
Vendég

Én itt vagyok olvasó kép néző,és kisvideó néző üzemmódban :lol:

Tomi továbbra is gyönyörő és egyre NAGYOBB :shock:

Marci is gyönyörű a kisvideón(megnéztem mind hármat)

És kismamák csinosak és VÉKONYAK :twisted:

Azon gondolkodom,hogy mit vigyek a koriba a kicsinek!!
Régen semmit nem kelett...hát most inkább fizetnék napi 1000-1500 forintot ha adnának mindent...
Pólyát is vinni kell vajon??Mert az nincs is :oops:
Vendég

Plusz a nap folyamán megállapítottam,hogy az eddig született fiúk közül 3 MARCELL VAN.
Levontam a konzekvenciát:a Marcell név valószínüleg divatos :lol:
Húúúú de qrva okos vagyok,és mennyire uncsizok :lol:
Vendég

Amúgy az utónévkönyv szerint a Dávid is divatos volt nagyon még a 90-es években.
Vendég

Bogi, Elan! Nagyon csinik a pocik!

Csupa gyönyörű baba van a képeken! :D
Vendég

Jó reggelt!

Bari nálunk is egy csomó mindent vinni kell a babának a koriba (pelus,krém.popsitörlő,ruha stb.)

Ma még elballagok a pedikűröshöz,szerencsére nincs olyan messze és talán ma már nem lesz annyira meleg.

Kép
melike

Ma ki szül???

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: