Sziasztok!
kuku: Örülök, hogy neked jók a tapasztalataid a dokikkal, ezt tényleg neked kell érezni, senki más nem "mondhatja meg", mi a legjobb neked.

Te mikorra vagy kiírva?
hébe: Köszi a sok infót! Ezek szerint összességében jó tapasztalataid voltak, ezt örömmel hallom. Bár az tényleg furcsa, hogy cumit adnak a babák szájába, amikor egy csomó helyen azt lehet olvasni, hogy ha lehet, egy hónapos korig ne adjunk a babának cumit.

De még jó, hogy te szerencsés vagy,és a babácskád jól szopik!
Mondjuk én személy szerint a tápszerrel is úgy vagyok, hogy az első napokban lehet, kevés a tej (helyesebben kolosztrum), de teljesen más összetételű, mint később, és elég a babának addig, amíg be nem indul a tejtermelődés. Az anyatermészet nem hiába tervezte így a dolgokat, pont az a lényeg, hogy a kisbabák erős szopizása indítja be az anyukáknál a tejtermelődést. A babák addig sem halnak éhen könyörgöm, ezért nem kellene egyből tápszerrel tömni őket. Ugyanakkor meg ódákat zengenek minden kórházban a szoptatás fontosságáról, no comment.

De persze ez csak az én személyes véleményem.
Te hány napot voltál bent a kórházban? Milyen volt a kaja? Mennyit volt veled, melletted a baba? Látogatóknak csak megmutatták a babákat, vagy oda is adták a kezükbe? (Tudom, ez elég hülye kérdés, de engem ez is érdekelne, mert nem akarom, hogy összefogdossák a babócámat.

)