A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ráérsz... :D :D
Nekem is összekéne dobni egy kicsit a lakást, mert jönnek vigyázni Bencére még elmegyek ctg-re ,de semmi kedvem! Úgyis szétdobál mindent két perc alatt! 8)
bencuri

Patti!
Látom nálatok úgy szép az élet, ha zajlik!

Miket szoktatok bográcsolni?
20150601134430

a....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.07 10:42-kor.
bencuri

Viki, igen, és nálunk mindig zajlik!
Általában pörköltet, vagy paprikáskrumplit, de két hét múlva az esküvőn pl. babgulyás lesz :lol: Jó kis esküvői menü! :lol:

Megyek pedikűröshöz, mert már nem is látom a lábamat, nem hogy elérjem! Bár ha nem látom, azt sem látom legalább, hogy milyen ronda! Majd úgy csinálok mint a gyerekek, hogy amit nem látok, az nincs is!

Kép
Kép
patr

Patr- mi grilleztünk! Bence is nagyon élvezte! Sőt neki még mendecéje is volt! Irigyeltem is!
bencuri

Viki!
Nagyon helyes Legényke!!!!

Patti!
2 hét múlva eski? Hurrá!
20150601134430

Köszi, Viki! 8)
bencuri

Na megyek vasalni..... :cry:
20150601134430

Jó vasalást, ha gondolod nálunk is van egy adag! Sajna! De én fél óra múlva indulok, igy itthagyom a vasalnivalót fájó szivel.... :wink:
bencuri

Bencuri: ma nem megyek, mert szerdán megyek a dokihoz 9-re és 9.30-ra meg ctg-re. Megbeszéltem a dokival, azt mondta nem baj. Pedig a hétvégén nagyon gondolkodtam rajta, hogy mégis ma megyek. Most is le kellett egy kicsit feküdnöm, mert kezdtem egy kicsit görcsölgetni.
Most indulok is a dm-be, meg pedikűröst keresni a környéken, mert már nem sok időm van szerintem, bár nincs tapasztalatom, mi a folyamat. Rosszabb vagyik mint aki első gyerekes.

Na majd jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bencuri: majd megnézem te jövő hét hétfőn mikor mész és próbálok akkor menni. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Oké, Titi! Most nem hiszem, h beiratom magam, csak ha holnap voltam a dokinál, én se akarok, külön-külön szaladgálni, hátha jövöhéten is kell menni hozzá is! :wink:
bencuri

remélem találsz pediküröst!
bencuri

Sziasztok!

Látom, hétvégén ti is szabadidős programot csináltatok, és nem szültetek :)

Orsinak és pici lányának sok boldogságot!

Timi - nagyon szép lett a szobácska!
Kike - látom, teljes volt a családi idill! Kristi is jól van? Szép a pocakod :)
Patr - mmmm, milyen finomakat bogtácsoztatok!
Marcsi - nem pici felhőcskét fogtatok ki a Balatonon! Édes kicsi fiú volt a kezedben!
Anyjuk - örülök a szakácstehetségednek :) ügyes fészekrakók vagytok!
Babuli - Szabi tényleg óriásinak tűnik az uh alapján... Örülök, h minden rendben!
Wera - mi volt az nst-n?
Bencuri - Bence nagyon édes!

Mi voltunk az oviban gyereknapon. Ilyennek képzelem az igazi gyereknapot, tényleg minden a kicsikről szólt! Volt egy csomó ügyességi játék (motorozás, kapura lövés, pecázás, célbadobás), amiken babszemeket lehetett gyűjteni. És mindenki kapott legalább 1 babszemet, akkor is, ha épp nem volt olyan ügyes. A babokért lehetett a bazárban sok játékot venni, a büfében finomakat enni. Aztán volt még ugrálóvár, lovagolni is lehetett - bár ezek Ottót nem érdekelték, a motoros akadálypálya annál inkább :)
Aztán voltunk az unokatesóimnál bulin, ahol volt egy 14 hónapos meg egy 5 hónapos kislányka is, nagyon édesek voltak :)
Megmutatom nektek, milyen terüljasztalkámnál tömtük a fejünket, és utána hogy néztünk ki a tesómmal :D
Kép Kép

Kép
Kép
bondi

véletlenül egy hintában punnyadós képet is föltettem, de itt a másik, a tesómmal: Kép

Kép
Kép
bondi

Hát csajok! Nem irigylem a most útrakelőket!
valami iszonyat meleg van kinnt!!!
Hazaértem le is engedtem a redőnyőket csak az a baj,hogy levegő nem sok van!

Wera! Találkoztam az utcán "okos nénikkel" és azt mondták lassan mehetek mert már fel van puffadva az arcom!! :lol:
Úgyhogy nem csak te vagy puffadt fejű ha ez vígasztal!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor érsz már haza??????????????

Bencuri! Bence nagyon édes! Én is szívesen vigyáznék rá!! :wink:

Viki! Nekem is lenne pár vasalnivalóm! Küldhetem??????

Titi! Pedikűrös nekem sem ártana,de asszem mostmár megvár engem!
Itt a környéken nincs semmi normális!

Vigyázz azokkal a görcsökkel és pihenj amennyit tudsz!!!

Patr.! Nem vagy semmi,hogy így bírod!
Én mára felénél kidőltem volna!
Szerencsés terhességed van!

Megyek én is összedobom a lakást,megpróbálok addig még egy kis levegőt beengedni,aztán zuhany és pihi ezerrel!
Úgyhogy utánna jövök!!!!!!

Kép

Kép
ibm

hali lányok!

látom azért vannak koránkelők ma is.

tita!
biztos akad pedikűrös a közelben. nálunk 10 perc sétára van minimum 4-5. gondolom nálatok is ez a helyzet, csak mivel eddig nem volt rá szükség nem tünt fel.

patti!
drukk az eskihez! már nem sok van hátra :D

viki!
nem irigyellek a vasalás miatt. itt dög meleg van. már reggel 7-kor az volt. és még a vasaló is...

Kép

wera!
igen, a régi öregek mondták, hogy ha kicsit felpuffad az arcod, meg kiszélesedik az orrod és a szád, akkor hamarosan mész szülni.

már én is fent vagyok egy ideje... de hát elég kinkeserves dolgot csináltam.
gondoltam kicsit rendbekapom magam. a lábammal még nem is volt gond... nah de máshol... a hasamtól már nem látok semmit se!!!!!
:shock: :shock: :shock:
kb 1 órát szenvedtem vele!!!
meg is irtam nyusziapunak hogy többet én nem csinálom. vagy nem látom vagy ha jobban meg akarok hajolni akkor meg bence jön ki a két cicim között mivel annyira fent van az én egyetlen bubusom.
persze nyusziapu közölte hogy akkor ideje korán gátmetszés lesz :twisted: :twisted:
szép kilátások. vagy hagyom őserdősödni, vagy nem is tudom mi lesz ?!?!? :roll:
és még hajat is akartam mosni. de azt most egyenlőre elnapoltam. még azért is hajoljak. szó sem lehet róla.

Kép

Kép
timi1982

Köszi Csajok, de elég volt az a pár póló is, kidöglöttem.

Bondikám!

Nagyon jók képek! Kicsi fiadnak milyen jó a sérója! A tesóddal készült kép nagyon jó, pocisok egymás közt!

Ami!
A vénasszonyok naná,hogy mindent meglátnak!
20150601134430

A vasalással kapcs. elfelejtettem: ha ráfanyalodom, akkor is ülve vasalok már, szépen bevackolom magam a tévé elé, deszkát a legalacsonyabbra állítva :)
Viki, hajrá!

Kép
Kép
bondi

Én is ülve vasalok :lol:
20150601134430

szep napot mindenkinek!
LAtom vege a hetvegenek maris mennyi minden olvasnivalo van:)

Leszek majd a nap folyaman, bar delelott sajna bank, posta, bolt, delutan meg ANYOOOSSSSSSSSSSSSS! :twisted: :cry: :oops: :? :shock: Nem akarom! Es mindenzt ugy hogy ferjem nem lesz itthon.
Ha nem zakkanok meg teljesen akkor este is leszek, mert parocskam delutanos lesz ket hetig:(

A meleg kicsit tonkre tesz, tegnap este is kimentunk ismerosokkel kicsit a varosba es habar csak uldogeltunk, es papucs volt rajtam, ugy feldagadt a labam, hogy feszult az egesz:(
Meg ilyenkor a kezemen sem mosognak az ujjaim....
Legszivesebben egesz nap hideg vizbe logatnam magam:)

A tevekenykedoknak kitartast! orvoshoz menoknek csak jo hireket!

Babank lesz ma?
Vendég

amikor vasalok- nem szoktam soha,de a gyerkoz dolgait kivasaltam- en is ulve teszem, mert nincs vasalodeszkank, igy mindenflel innovativ otlettel megoldva kell vasalnom.
Majd taln karira kapok vasalot is deszkat is:)
Vendég

Én nem tudom sokáig ellébucolni a vasalást, mert az ember munkábajárós pólóit, ingeit nem lehet hanyagolni.
20150601134430

viki!

nálunk is ez a helyzet... sajnos az ingeket muszáj vagyok kivasalni. és ugyebár az heti 5 ing. plusz a pólók amik még vannak.
meg persze nekem is van néhány rucidarabom amit kénytelen vagyok vasalni. sőt amig munkába jártam én is, ugy vasaltam hogy reggel korábban keltem és akkor mindig frissen vasalt inget kapott a drágám.
most mivel nem kelek korán igy egyszerre kivasalom neki.

Kép

Kép
timi1982

potyka:::::
nem tudom hol laktok apa épületasztalos és ács.mi paksiak vagyunk

wera kitartás-nincs sok hátra már-tényleg mi van szilvivel????????????
és csilla?????????
aki tudja a számukat irjon nekik-hogy vannak

itt is nagyon meleg van.kitergetek.
és köretet kell csinálnom
ma meg lesz a laborom-
fel kell majd hini a dokit kivi vagyok mit mond........

Képimg][/url]
Kép
ronix

mindjá 33 hetes leszek ......................

és 50 nap alatti..............

hurrrrrrrráááááááááááá

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patr! Örülök jó kis hétvégétek volt! Akkor most hogy lesz az esküvő?

Viki! Hajrá! Képzeld én meg ma már befejeztem a konyhát, csempét, ugyhogy tényleg jól haladunk, már csak Adél szoba szépítgetés van hátra!

Ami! Örülök, hogy nem vagy nagyon rosszul! Ha meg igaza lenne a vénasszonyoknak és szűlsz, akkor nagyon drukkolunk! :)

Csilla
! Milyen aranyosak vagytok a tesóddal! Én is alig várom a ikertesómat, bár ilyen képet nem fogunk tudni összehozni asszem :D

Bencuri! Milyen cuki Bence! Zabálnivaló!

Patti! akkor hogy lesz ez az esküvő?

Én ma megyek CTG-re először!!! Kiváncsi vagyok, fog-e a kisasszony mozogni!

Kép
andkata

Ronix látod, hogy rohan az idő!!!!!

Vasalással ugyanez a helyzet nálunk is, sajna férjecske ingben jár...

Figyeljetek van fent a receptesben gyors pizzatészta? Vagy tud valaki?

Kép
andkata

AKAta!
Ügyi vagy!
Nekem a konyha és a hütő kiglancolása holnapra tervezett feladat.
20150601134430

mielőtt valamennyire visszaolvasnék, tegnap elszállt a net otthon és nem tudtam már képet felrakni. remélem mire hazaérek már lesz. Most a férjem munkahelyén vagyok, és 15 perc múlva indulok KRESZ VIZSGÁRA... Tessék szorítani! :) Aztám most visszaolvasok ami belefér.

KépKép
muffin

Hajrá Muffin!!!

Kép
andkata

szorítok Muffin, bár aki a saját kocsijával megy vizsgázni, annak úgy is sikerül :lol:
magdolnam

Muffin! ++++++ Szorítunk!

Betöltöttem a 37. hetet! Azért voltak e felől kétségeim a 22. héttől, mikor kiderült, hogy nyitva vagyok!
De mostmár azon szurkolok, hogy várjon még egy hetet, aztán jöhet!

Kép
szly27

MUFFIN!

+++++++++

Kép

Kép

Kép
timi1982

na sikerült nagyjából, aztán indulok is. Vera, szerintem akkor tényleg készülj...

Tök jók a képek amiket felraktatok. Majd este én is teszek fel otthonról ha már megy a net...

potyka, nekem az unokatesóm asztalos. (pesti) ha kell majd átküldöm a számát püben.

Most rohanok. Majd beszámolok hogy sikerült. :) Köszi a drukkokat. :)

KépKép
muffin

Sziasztok

Borzasztó lusta vagyok ma! Még írni sincs kedvem :cry: . Épp csak visszaolvastam.
Muffin szorítunk!
Viki hozzánk is jöhetnél vasalni!

Kép
dittke

Szly! Gratula a 37. héthez!!!

Ronix! Neked a 33.-hoz!!

Babu! Hol jársz?
Minden rendben volt a költözésnél?
Milyen az új lak????

Nálunk szerencsére Apa melósruhában jár,nem kell vasalni,bár régen volt,hogy azt is kivasaltam!
Nyári ruhákat nekemis mind vasalni kell,de most az úgysem jön rám,megúsztam!
Amíg melóztam a kórházi ruháimat ugye mindig kellett,aztán egy nagy meleg után eldurrant az agyam és leadtam a központi mosodába,így azt is megúsztam!!! :wink:
Babaruhákat kivasaltam,de az más!
Nekem van deszkám,de nem használom!
Az ebédlőasztalhoz szoktam csüccsenni,ott kényelmesen elférek!

Rendetraktam,kicsit feltöröltem a követ,mosogattam,nemis értem honnan jött ez az energia!
Megvárom míg lejár a mosógép aztán beugrok a zuhany alá és megkísérlek még egy uccsó teljes generált!! :lol:

ISZONYAT MELEG VAN!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Mamikák!

Orsi gratula a kisoicurhoz :wink: [color=indigo]
[/color]

Jók a képek amiket vissza olvasásnál láttam , a kisfiúk is helyesek 8) Marcsi kezében lévő babó jöhet hozzánk is eldajkálnám :wink: .

Muffin
egy kalappal a vizsgához és tényleg mázli a rokonságnak, hogy így megúszták a balesetet

Babuli
Szép nagy lesz a babód, én csütörtökön megyek a dokihoz de tegnap majdnam bevittek mert elájultam kicsit aztán jobb lett azóta is imátkozunk minnél előbb legyen csütörtök...Gratula a 38-hoz :wink:

Kike
örülök, hogy jobban van a fiacskád . Ne legyen eleliismeret furdalásod mert nem lehetsz ott minden percben 2 helyen ez mindanyian tudjuk akinek több gyerkőce van , hogy lehetetlen a kisebb bakik beleférnek nem lehet azt mondani, hogy ettől valamelyest is rosszabb szülők vagyunk butaság.

Bocs most megyek mert megint foltosodik a szememmmmee
tappancs28

Na megjöttem végre!

A nővérke szerint bazi-kemény már a hasam, úgyhogy jó lenne ha mennék szülni, de az nst szerint Nóri köszöni szépen, de remekül érzi magát odabenn. Esze ágában sincs kibújni... pedig én már úúúúúúgy mennééééék!
És tényleg! Egyszámjegyes lettem! Aztaaa! Lehet hogy leszek még negatív számos is?!?!? :?

Bence nagyon cuki-muki!!!!! :D

Bondi - pont akartam kérni Otiról is egy képet, mert olyan rég csodáltam már meg, de látom megelőztél! Kis drága!!! El tudom képzelni hogy élvezte a gyereknapi rendezvényt! :lol:
Ti pedig nagyon csinik vagytok a tesóddal! Tökjó hogy együtt kismamiskodtok! :wink:

Vasalás: nem is értem hogy lehet ülve vasalni :shock: . De akkor is föl kéne pattognom összehajtani meg félretenni a készeket, nem? Vagy nem is értem! :lol: Én szinte mindent vasalok, úgyhogy ha pár napot kihagyok - mint ahogy tettem azt most is - nagyon el vagyok havazva! De van hiperszuper extra-magas-széles deszkám, így egész elviselhető. Már amikor nincs 50 fok... :roll:
Vendég

Szaisztok Kismamik!

Bocsi de nem olvasok vissza!

Ibm! A költözés megvolt! Az új lak még szokatlan ezért nem is aludtam túl jól! Remélem megszokom! Van net de nagyon lassú agyvérzést kapok tőle! :evil:

Tappancs! Én pénteken megyek CTG-re ha sikerül időpontot kérnem mert a telefont nem akarják felvenni! :evil:

Muffin! Remélem a kresz vizsgád sikerül! DRUKK!!! :D

Vigyázzatok Magatokra és a Babókra!
Puszilok Mindenkit!
Vendég

Találtam pedikűröst, fél 2-re megyek hozzá, addig jön egy barátnőm és vigyázza Olivér álmát. Most értam haza, de már indulhatok is Olivérért. UUUUUUUUUUUUUUUtálom ezt a meleget!!!!!!!!!!!!!!
Mire hazaértem jól elkezdett keményedni és görcsölgetni a hasam. Most kicsit leültem és mindjárt indulok is.
Szerdán este elvisszük Olivért a párom keresztanyukájához akinél a hétvégén is voltunk és ott lesz hétvégéig. Kicsit tudok pihizni. Nagyon fog hiányozni, de Leventének is kell egy kis pihi.
Ja és csütörtöktől jön egy kis lehűlés esővel!!!!!! Jupijéééééééé!

Na indulok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami - örülök hogy neked is dagad a fejed :twisted: :lol: :lol:
Hányingered nincs mostanában? Én ma azzal is küzdök. A fagyin kívül semmit sem kívánok. Most megpróbálkozom egy kis rendes kajával, nem tudom sikerül-e...
Vendég

Wera! Dr-hez nem kellett menni??
Örülök,hogy Nóri baba jól van,de azért drukkolok,hogy lassan elinduljon kifelé!!! :wink:
Hogy bírtad ezt a meleget?
Nagyon hosszú az út?
Vasalás: Nagyon király ülve! Igen kicsit szar mikor fel kell pattani,de én úgy szoktam,hogy egyik széken van a gyűrött ruha,középen és és a 3.-ra teszem a vasaltat,így nem kell addig felállni!
Végén állva hajtogatom össze!
Sajna az én derekam nem terhesen sem bírta a sok állást,hát még most!

Babu! Remélem sikerül hamar megszoknod az új helyet!
Drukkolok!
Tesód hogy viseli,hogy nincs macsek?
Végülis végleg vitték el?
Bocsi :oops: Már biztos írtad,dehát ilyen feledékeny vagyok!

És milyen ügyetlen!
Tényleg amit összeleht törni azt összetöröm stb.
Tegnap is olyanokat csináltam,hogy Apa azt mondta inkább üljek le,mostmár ne romboljak tovább!
Hozok egy kis hamát,aztán megpróbálom a generált! :lol:

Kép

Kép
ibm

Bencuri! Bence nagyon ari a kis pelenkájában! Imádom őket pelusban, olyan csinosak! Én sem nagyon szoktam összepakolni a játékokat, mert Roli rögötn szétdobálja. Az a pár óra meg amíg alszik, nem éri már meg nekem a hajolgatást, meg a négykézláb mászást, mert máshogy nem megy.

Kép
szly27

Sziasztok!
Én már meg is jöttem a pedikűröstől. Meg már a postát is megjártam.

Kata, meg aki még kérdezte :lol: úgy lesz az esküvő, hogy jövő héten szombaton lesz a szülinapom, amire már hívtunk egy rakás vendéget, mert mióta itt lakunk (tíz éve) mindig tartunk kerti bulit. Ugyanis ráadásul, általában a tanítás végét is jelenti a szülinapom. Idén is az első nyári szüneti nap. Szóval a vendégsereg már meg van hívva, és idejön a kertbe az anyakönyvvezető és itt lesz az esküvő. Nem lesz nagy felhajtás, ha összeadott minket, utána kezdjük főzni a babgulyást bográcsban. Még nem is tudják a vendégek, hogy esküvő is lesz. Kiöltözés nuku, bár az egyik kolleganőm felajánlotta, hogy fon a hajamba koszorút! :lol:
És az összes leány gyerek koszorús lány akar lenni! :lol:
Mondtam nekik, hogy lehetnek, de fátyol nem lesz! Azt mondták, akkor majd rózsaszirmot szórnak.

Mondjuk azt nem tudom, hogy szerencsés-e, hogy majd pont a szülinapomon lesz a házassági évfordulónk, de ez most már így alakult. Még gyűrűt kell venni, ami mondjuk eléggé nem várt kiadás.

Kép
Kép
patr

Wera! De szokott lenni hányingerem is,nem olyan vészes,de tegnap este egész komolyan jelentkezett!!!
Olyan szép szüléstörténetet olvastam az április-májusiban,hogy még most is folyik a könnyem!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Én zokogni fogok ha végre meglátom ezt a pirinnyó kis embert aki itt bennt bulizik!!!!! :wink:
Na tényleg hozok valami hammot!
Vettem kakaóscsigát!!!
Nyammmmiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
ibm

Csak gyors bekukk, mert rohangálós napom van!

Wera :D
Nekem szombaton lett vastag orrom, és szám, vasárnap éjjel pedig már szültem :wink: Lehet benne valami!

Lányok :D
Ma tudtam meg, hogy a Szent Imrében nem adnak hálóinget a szüléshez, így vinnem kellene. A ruhatáramban nem találtam megfelelőt, veszek valószínűleg egyet a kínaiban. Ujjatlanra gondoltam... Akinek van, rakjon fel légyszi képet, hogy segítsen a döntésben!
Köszi!!!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Csak úgy nagyjából olvastam vissza, pedig ahhoz képest hogy hétköznap délben jöttem , nem is írtatok sokat!

Bencuri: Bence nagyon édes!

Bondi: tök jók a fotók!

Engem lehet ma megkövezni mert: tök jól aludtam és a férjem mára kivett szabadnapot (miután pénteken és vasárnap is ügyelt és szombaton egész nap a tesóméknál szerelte a lakást meg a bútórt)
és ma együtt tök sokat aludtunk. Most is itthon van, úgyhogy lehet ma nem írok sokat, hogy vele is tudjak foglalkozni! :D :D :D :D :D
Vendég

Áhhhá, már értem az ülve-vasalás titkát! :wink: :lol:

Dr-hoz holnap fél 5-re megyek a magánba.
A kórházba az út: 10 perc séta a hév-ig, 3 +álló a Boráros térig, onnan 4-6 vilivel 8 +álló az Oktogonig, majd földalattival újabb 4 +álló és újabb 10-15 perc séta a kórházig. Hát, nem mondom hogy nem döglöttem ki... A meleggel nem is lenne bajom ha nem dagadna meg zsibbadna tőle a lábam! :?
Vendég

Patr: szerintem tök jó lesz ez az esküvő! Nekem az eljegyzésem volt a szülinapomon! Szerintem nem gond ha a házasságifordulót is akkor ünneplitek (legalább nem felejti el a férjed! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ma azért is van jó napom mert Dórikám annyit mozog, maj d kiugrik a hasamból és én ezt nagyon szeretem! :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: