A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari - nem semmi a lábad! Polcold fel sokat!

Csiri - nagyon édes a kis Zoé, még apa is dicsérte és milyen kis picuri a papa kezéhez képest, meg kell zabálni!

Szilvi - nem semmi túrákra vállalkozol! Azért csak óvatosan.

Ancsika
- gratulálok Marci babához, nagyon édes!

Kriszta - 10 perces fájások? Nem semmi! :shock: Akkor mire mi megyünk már bent lesztek és a doki és szülésznő is! :wink: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

no mentem jó éjt
Vendég

Buci:
Nagy gratula Andrishoz! Sok örömet a kis csöppséghez! :)

Ancsika:
neked is gratulálok! Nagyon kis helyes Marcell!

Bari:
azért nem semmi a lábad, ilyet én még nem láttam! Kíváncsi leszek a dokid mit mond rá, lehet többet kellene pihenned és felpócolnod a lábad.

Hékás:
mi helyzet? Hogy alakulnak a fájások? Az a jó ha sétálgatsz, akkor a gravitáció is segít és hamarabb kint van a baba!

Kriszta:
húha a végén még te is megszülsz ma éjszaka? Nem hívtad fel a dokid, hogy bemenjetek-e a kórházba (vagy a szülésznőt)? Nekem a dokim azt mondta 10 perces fájásoknál menjek a kórházba.

Kép

Kép
éca

Gigi:
a kép feliratoknál Mia-snow-nak Milánnak hívják a kisfiát - ez lemaradt.

Kép

Kép
éca

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:13-kor.
Vendég

Oszman: Barit tudom csak ismételni!!!
Én is másnak képzeltelek el.
NAGYON CSINI VAGY!!! :lol: :lol: :lol:

Manka, Melike: vissza veszek már. Apa ma közölte, hogy még egy napra szedjem össze magam, hát :roll: :roll: :roll: . De érte mindenre képes vagyok, nekem is látnom kell a dolgokat.
Komolyan úgy beszél erről a témáról, mintha én ott meghalnék, és egyedül magára hagyva maradna.... Pedig nem!!!!! És nem is 1-2 hét kell ennek a témának! Jó, ha szeptemberre meglesz a ház :? :? :?

Én is megyek aludni, jó éjt nektek!!!
bszilvi25

Kriszta:
csak jóslók vannak, kb. 3 perce volt az utolsó.

Kép

Kép
éca

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:14-kor.
Vendég

Kriszta - lehet még éjjel bemegyünk ha ez így folytatódik.....Rendszeres 10 perces fájások, zuhanyzással sem múltak el, ramatyul vagyok, hánytam többször és megy a hasam. A fájás még oké lenne, de hányást nem akarok, mert az nagyon legyengít. Hatott a bor neked?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

--

Csaba

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Nem sokat aludtam az éjjel! Most 5 perces fájásaim vannak, de még várunk, hogy elviselhetetlenek legyenek. Most is nagyon erős és sokáig tart, de közel lakunk, még belefér.

Kriszta - veled mizujs?

Stella - nagyon édes ez a fotó! gratulálok, remélem ma már mi is karunkba foghatjuk!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!

Mindent bele és szorítumk, hogy gyors és könnyű szülésed legyen !
Te már ma a kezedben tarthatod a babádat! :lol:

Kriszta? Hékás? Veletek mi van?

Stella! Nagyon szép a babátok! Gratula!

Kép

Edina
edied78

Jó reggelt!

Oszman:nagyon csini vagy!És van poci rendesen. :lol:

Stella:nagyon tündérke a babucid!

Csajok ne szenvedjetek,menjetek szülni!

Annyira szarul aludtam! :evil: Fájogatott a hasam és minden megfordulásnál azt hittem be..arok.

Kép
melike

Jó reggelt!
Ritka pocsékul aludtam... Gyermekem "szétverte" a berendezésemet... :lol: :lol: :lol: még sosem volt ilyen kis fürge.

Ancsikának gratulálok és jó egészséget kívánok.
Kép
csipisz

Érezhető,hogy egyre többen babáznak és nem annyira érnek rá.Fogyunk...
De ez nem baj!

Kép
melike

Én még itt vagyok Melike!!
Igaz,hogy romjaimban...nagyon fáj a derekam a lábam a forgóim,alig tudok járni...hát eggyik terhességemmel sem voltam ilyen rozzant :?
Vendég

Melike, már ez a pár nap/hét nekünk is gyorsan el fog telni. :) :) :)
csipisz

Tudom,hogy itt vagy Bari és még egy páran,de már annyira irigykedem a babázókra!
Aztán,hogy utána is így gondolom-e,hulla fáradtan? :lol:

Kép
melike

Csipisz.inkább nap legyen,mint hét!

Kép
melike

Sziasztok!

Ma én is megint nagyon sz@rul aludtam,úgy fáj a csípőm meg a vállam ha rajtafekszem!

Bari! Hogy van a lábad? Tegnap nekem is extra méreteket öltött,de már nem volt energiám fotózni!
Most is pufi,mi lesz estére?

Hékás,Manka hajrá!!!!
Drukkolunk!

Ancsika! Gratula!!

Most iwiweztem,Mianál vannak új fotók,annyira cuki a kis Milán!
Mia pedig láthatóan nagggggggggggyon boldog!!!!
Ami persze érthető!!!

Többiek???????????

Hékás????????

Stella! Köszönjük,nagyon helyes baba!!

Kép

Kép
ibm

Én is láttam Mia fotóit!Cuki!

Kép
melike

Stella
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Barika
Ilyen korban már választhatna... de amíg a homokozóban tölti a nap nagy részét...
:wink:
Homokozás után nálunk Peti egyből a fürdőkádban landol... úgy, hogy a teraszon vetkőztetjük le...

Melike
Én babázás közben is itt vagyok :wink:
És nem feltétlenül kell fáradtnak lennie egy maminak... rajtad múlik, hogy mennyire tudsz pihenni... hogy hogyan szervezed meg a napjaidat...

Manka???

Mi nagyon jól aludtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majmocska evett 11 körül, utána 3 körül (akkor apa etetett)... és utána 7-kor keltettem fel... én kb. éjféltől aludtam 1/4 7-ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ibm: köszi, hogy írtad, én is megnéztem gyorsan a kis Milánról a képeket. Nagyon CUKI!!!!

Szerintetek az normális, hogy mindenen sírok???
bszilvi25

Csaba
Nagyon köszönjük a képeket!
Nagyon szép a pici fiatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi:ügyi vagy!Ennyi alvás ekkora gyerek mellett tök jó szerintem!

Szilvi:szerintem teljesen normális!Bár nem tudom mi az a minden?A babákon és szüléseken én is könnyezek,de amúgy nem sírtam a terhességem alatt csak egyszer hülyeségen.

Kép
melike

Szilvi! Szívesen!
Olyan gyorsan megy az idő,tök furi,hogy már jönnek is haza!!!
Irigy-irigy!
Nekem is vannak olyan napjaim mikor mindenen sírok és a terhességem alatt sok ilyen nap volt!!

Gigi! Nagyon jól megvan szervezve az életetek! :wink:
Nekem még ki sem jött Áron baba de most sem tudok ennyit aludni!!!

Kép

Kép
ibm

[quote="melike"]S írta:melikezilvi:szerintem teljesen normális!Bár nem tudom mi az a minden?A babákon és szüléseken én is könnyezek,de amúgy nem sírtam a terhességem alatt csak egyszer hülyeségen.

Hát ja, igaz! Ezeken szoktam én is. De ha már arra gondolok, hogy mi lesz ha én leszek ilyen szituban, már akkor is elkezdek könnyezgetni. Én a terhességem alatt már hisztiztem egy jó párszor. De terhesség nélkül is sokszor eltört nálam a mécses. :roll: :roll:
Majdcsak megnyugszik a kis lelkem....
bszilvi25

Melike
Én már megtanultam, hogy az is nagyon fontos, hogy a mami kipihenje magát!

Azon is lehet szipogni, mikor az ember nézi az alvó gyerekét... :oops: :wink:

Megyünk doktorhoz. Tomit visszük UH-ra, mérésre... én meg kiszedetem a felszívódó varrataimat... nagyon böknek már...
Vendég

Sziasztok!

Ancsika! Sok boldogságot kívánok nektek!

Milyen szép neve van a gyereknek! :lol: És lesz majd még egy Marcell! Lehet, hogy már van is, Hékás régen jelentkezett. :wink:

Hát, én bizony fáradt vagyok! :cry: Talán a meleg miatt, de Marcim percre pontosan betartja a 3 óránkénti evéseket, éjszaka is. Egyszer próbáltam lefejt tejet adni neki cumisüvegből, azzal a hátsó szándékkal, hogy majd apát is bevonom ebbe, de annyira összezavarta a gyereket, hogy utána állandóan cici kellett neki, alig tudtam visszaállítani a helyes napirendbe. :roll: A baj az, hogy szopizások közben sem alszik mindig, ilyenkor elvan a kiságyban, de magyaráz, méltatlankodik, hogy senki nem foglakozik vele. Napközben ez nem is baj, mert teszek-veszek mellette, de éjszaka mindig felébredek rá és óhatatlanul azt figyelem, hogy nem sír-e. Na, ettől vagyok igazán fáradt, hogy az a pár óra, amit alvással tölthetnék, azt is félálomban töltöm. De még az a szerencse, hogy nem kell ölben ringatni, hogy aludjon, vagy csendben legyen. 8)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Kép

Kép
Vendég

És a prototípus... :lol: :wink:

Kép
Kép

Alvás
Szerintem nagyon fontos, hogy a mami is kialudja magát!
A kialvatlan, fáradt mami nyűgös, türelmetlen.... és az a babán, apukán csapódik le...
És a gyerekekben hatalmas érzelmi radar van... átveszik a te idegállapotodat!
Vendég

Teljesen egyetértek Gigi,az anyukám is ezt mondja.Csak sikerüljön megvalósítani.Azon leszek. :lol:

Kép
melike

Húúú,nagyon meleg van!Csak kiteregettem és kész vagyok. :shock:

Kaptunk tegnap mamától szép rucit.Ha megszáradt lefotózom.

Kép
melike

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:15-kor.
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:22-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:23-kor.
pironya

Manka,Kriszta:Hajrá!Megy a drukk!Ügyesek legyetek!!!

Ma is lesz 2 babánk,ha minden igaz.De jó!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:23-kor.
pironya

Jóreggelt :)

Látom, ma is babaeső várható, Manka, Kriszta, mennek a drukkok!

Gigi, nagyon ügyes vagy, igyekszem a nyomdokaidba lépni. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy éjjel ne ébresszük fel a srácot enni, ha nyugiban alszik, majd nyávog, ha éhes. Persze, ez csak addig működik, amíg nem vesszük észre, hogy fogyna, vagy ilyesmi. Szóval megpróbálom majd így csinálni.

Én borzasztóan alszom most már minden éjjel... ahányszor fordulok, nyillal, hajnali wc-zés után meg felébredt a baba, és elkezdte rugdosni a gerincemet, meg fejelgetni a hólyagomat, nagyon fájt; hihetetlen, milyen erő van már benne.

Szerencse, hogy délután legalább még tudok aludni, nem tudom, mi lenne velem a sziesztám nélkül :)

Kép
elan

Manka, Kriszta: drukk ++++++++++++++++
bszilvi25

Lepihenek egy kicsit.
Irjatok sokat!

Kép
melike

MANKA,KRISZTA DRUKK+++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!
[size

=24][/size]

BARI?????????????????????

Kép

Kép
ibm

Aztaaa megint 2 baba lesz..el sem hiszem!!!

Piri az én lányom már már kórosan sovány volt kiskorában...mi most úgy látjuk,hogy jó húsban van(magához képest :? )

Mia,képeire kiváncsi vagyok de a hülye felyemmel elfelejtettem a nevét...úgyhogy egy kis idő lesz mire megtalálom a 426 ismerősöm között

Gigi Tomi gyönyörű fejlett baba...de a prototipus képed vak sötét

Jó ménőségű képeket kérek :twisted: :twisted:
Vendég

Kép

ÁÁÁÁÁ ez javíthatatlan,ablakkal szemben :twisted: :twisted:
Vendég

Ennyi volt a pihi,de jó volt.

Bari megtaláltad Miát?

Kép
melike

kutya meleg van kinn... Végre hazaértem a védőnőtől és beszereztem a hiányzó dolgokat. Most már összekészítem a "batyumat", ha esetleg menni kell, akkor kéznél legyen.
Már nagyon mennék... De még Peti nem nagyon jelzi, hogy szeretne megérkezni... :lol:

De jó lehet ma is lesz 2 baba? Kriszta, Manka drukkolok nektek! :) Kép
csipisz

Manka, Kriszta:
drukkolok!!! Kezdek irigykedni, hogy mindenki már lassan babázik, Törpilla meg nagyon jól elvan még a pocakomban. Bár megmondtam neki, ha jönni akar, akkor csak este vagy hétvégén teheti meg! :)

Gigi:
érdekelne hogyan szoptatsz, pontosabban az hogy minden szopi után fejni is szoktál? Mert ugye azt mondják a nagyokosok hogy fejni nem kell az igény szerint szoptatott gyerekeknél - bár én nem igény szerint szeretnék szoptatni hanem szépen rendszerben 2-3 óránként. Úgy vettem észre, hogy nálad is rendszer van ezért lennék kíváncsi hogyan is csinálod?

Kimostam Törpilla ágyneműjét, a matrac még szárad. Apa kivasalta tegnap azt a ruháját amiben szülni jön, úgyhogy fel vagyunk készülve a fogadására. :D

Kép

Kép
éca

Jól beebédeltem...
Most bezabálok egy kiló őszit,sajnos a tisztán gyümi nap nem megy :oops: :oops: Igénylem a szénhidrártot :oops: látszik is rajtam :oops:
Nem sokára doki :twisted: :evil: :twisted:
Minden barátnőm azt kérdezgeti,hogy miért nem fektetnek be...háát nem szeretnék :twisted: de előferdülhet

Itt vannak a tetőfedők...debrecenből(ezt giginek írtam :lol: )
Vendég

Szóval itt a ruci.Még nincs kivasalva.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: