A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Kép
Hát látom rengeteg dolog történt tegnap dél óta, amióta nem vagyok.
Sziszus Kép
bár írtad, hogy nem olvasol, de összeszorult a szívem a hír hallatán. Rettentő nagy erőt kívánok és hogy szeressétek egymást a férjeddel nagyon, mert ilyenkor úgy gondolom, az tud igazán nagy segítség lenni.
Virág Kép
Én pont tegnap este fürdés közben gondolkoztam, ha egyszer lombikra jutna sor, valószínű optimistán csak 2 petécskét rakatnék vissza, nehogy a 3-as terhesség veszélye alakuljon ki. És akkor most olvasom, hogy "csak" 2, aztán meg hogy 4. Akkor maradsz a 3-nál? Nagyon-nagyon szorítok.
Alice Kép
Káposztás tészta? Kép
Próbálj meg higgadt lenni. Én ha vita van, mindig értékelem magamban mennyit jelent a másik és mit jelentene ha elveszíteném és akkor teljesen máshogy tudok viselkedni és nem spanolom magam. Mert szerintem igaz a mondás, hogy a hülyeségeken veszekszenek az emberek az igazán nagy, fontos és jelentőségteljes dolgokat pedig megbeszélik. Vagy csak nekem van szerencsém ebben?
Tényleg nem tudjuk mi volt a gond, de el kell fogadni, hogy a palik másképp működnék (ők a Marsról, mi a Vénuszról). lehet, hogy csak elvonulási ingere volt meg ilyenek.
Nade nem okoskodok, megoldjátok ti ezt privátban és akkor nem a mélabús, hanem a megszokott "bolond" Alice lesz nekünk itt továbbra is.
Milli Kép
Nekem tetszik az ötlet Kép De vannak itt nálam okosabbak is, úgyhogy nem kontárkodok bele az elején.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Mi most kezdtük annak a meddőségi vizsgálatokat? A nőgyógyász E vitamint írt fel, és még egy gyógyszert, amit a menstruáció 5. napjától a 10. napjáig kell szednem. 2 menstruáción át. Utána mondta, hogy csinálnak egy átjárhatósági vizsgálatot. Ennek ez a menete? Mire számíthatok még?
A férjemet elküldte az orvos andrológushoz. Jó sokan lehetnek ilyen cipőben mert több mint egy hónapra rá kapott időpontot. Na mindegy. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de most vagyunk elősször ilyen helyzetben. A férjemnek mondták, hogy mielőtt a vizsgálatra megy 5 napig ne szeretkezzünk. Az orvosnál kell neki megtölteni egy kis üveget spermával???? Van ott olyan hely ahol ezt meg tudja tenni??? Vagy netalán vinni kellene??? Kérek valakit válaszoljon. Köszi.

Ági
Ági

Ági Kép
Végre.
Kb. három helyen írtam neked, hogy gyere ide, itt segítünk. Sőt az üzenetd fölött, Orsi már válaszolt is, úgy látszik ő is irányítgatott.
Szóval üdv közöttünk, aztán ahogy az újaknak szoktuk mondani, ne maradj itt sokáig, hanem nyomás a friss kismamák közé minél előbb.
Kérdezz nyugodtan bármit. megpróbálunk válaszolni.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Anna!Kép

Írtam neked e-mailt, de visszajött, él még az az e-mail cím, ami a profilodba van, vagy megtelt?

bnemethm
bnemethm

Hát a 2. mestruációm után amikor beszedtem a 2. adag gyógyszert akkor kell visszamennem a dokihoz, akkor csinál ultrahangot. Azt mondta erre azért van szükség mert előfordulhat, hogy kialakul ciszta.
A párom a 10. kerületi egészségházba kapott 1 hónap múlva időpontot, mert én a Bajcsy Zs kórház egyik nőgyógyászához járok.
Nagyon kezdő vagyok még ebben a témában, most kértünk meddőségi vizsgálatot, mert már 1 éve próbálkozunk és sajnos nem jött össze a baba.
Adjatok ötletet, tanácsot hogy mennek ezek a dolgok. Min kell még átesnem?
Ági

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

Sziszus nem tudom ilyenkor mi esik jól, de tudd mi itt mind együtt érzünk veled és ha már van erőd gyere el újra hozzánk!!

Alice! Azt akartam írni még az elején, mármint tegnap, hogy ha gáz van a kapcsolatoddal, vagyis, szóval nekem az bejött, hogy végiggondoltzam, hogy mi vezetett ide. Mit rontottam el és ő mit rontott el. Mifájhat neki és mi nekem és, ami elég szar, de mi lesz ha folytatjuk és mi lesz ha szétmegyünk. Ez olyan mint egy nagy öntisztulás. Szánj rá időt és akkor amire jutsz azt ozd meg vele és valahogy onnan haladjatok közösen tovább! Na ezt jól leírtam, de remélem segített. Meg hát kívűlről okos az ember, de ne rágjátok széte egymást apró cafatokra. Na, tényleg nagy fröcsi volt, de abszolút segíteni szertnék!!!Kép

Virág! Nagy megtapadok drukk megy, vagy tapadjunk meg mind vagy ilyesmi!!!Kép

Évici! BArbara! (Meg Alice, de te tudod)Én is itt dolgozom a Pacsirtamezőbe.. Nem kajálunk együtt valamelyik nap?

Orsi! Én nem értem amit a tesztről írtákl Gittának. Én kb annyit csináltam már, hogy dunát lehet vele rekeszetni( régebben azért imátkoztam, hogy csak egy csík legyen, most meg ugye......) de még soha nem csíkosodott be egy óra után. És nem csak akkor van hcg a szervezetben, ha terhes az ember?

Mindenkinek szia Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

ÁgiKép
A barnázás lehet baktériumtól, és hormongondtól is. Mindkét oldalt célszerű kivizsgálni.
Én addig nem gyógyszereznélek téged, amíg a párod ereménye nincs meg. A Krió Rt-nél azonnal megcsinálják a spermaanalízist, csak fizetni kell érte. A www.krio.hu-n van telcsiszám bejelentkezni. A HSG szerintem még ráérne. 2 hónap sikertelen próbálkozás még nem a világvége.

EditKép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült a HSG-d. Ahogy olvastam, elkezdett remegni a gyomrom. Nekem szerencsére laparoszkópiám volt altatásban, de ezek után el sem mennék HSG-re. Tök begyulladtam.

MilliKép
Hozok a bmc-ből egy listát mert azon rajta vannak a vizsgálatok.

Cat

Cat
Kép
cateye

RékacsKép
A tüszőt is HCG tartalmú injekcióval repesztik meg. Ha túl korán tesztel az ember lánya, akkor még lehet HCG a szervezetében, és adhat tévesen pozitív eredményt. Ezért nem véletlen, hogy azt ajánlják, hogy csak a kimaradt mensi után teszteljünk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Ági Kép
nem riogatni akarlak, de a "min kell még átesnem" kérdésedről az jutott eszembe, hogy az ember lánya legrosszabb álmaiban sem gondolná, hogy ilyeneken is keresztül kell menni (és itt most alapvetően nem a fizikai megpróbáltatásokra gondolok, bár van az is elég).
Szerintem a legjobb, ha a párod elmegy egy analízisre, és ha minden OK, téged csak akkor gyógyszerezzenek, mert amíg ő nincsen rendben addig felesleges téged hormonokkal tömni, mert a kisfickók nem érnek célba. Ha vele minden OK, akkor javasolt egy teljes hormontükör (vérvétel a ciklusod kb. 3, 14, 20, 22, 24 napján, azért kb. mert ezek a napok attól függnek, hogy milyen hosszú a ciklusod illetve mikor van peteérésed). A hormonvizsgálatból jól látszik, ha valamilyen eltérés van, és akkor azt a megfelelő gyógyszerrel valószínűleg jól lehet kezelni.

Summa summárum. Így hormonvizsgálat nélkül nem látom értelmét a gyógyszer szedésének, mert nem biztos, hogy az a bajod, amit a doktorúr gondol. A párod vizsgálata legyen az első! Utána lehet tovább lépni.
A Krio intézetet mi is csak javasolni tudjuk, már szinte bérletünk van oda Kép 5 nap szünet, és helyben produkált "anyag" kell. Andrológus is van, aki manuálisan vizsgálja majd meg a párod.
Ha van még kérdés, akkor írj nyugodtan! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
Már apró darabokra elemeztük ezt a szerencsétlen HSG-met, de biztos csak én vagyok ilyen pechman (woman). Azért így 2 nap távlatából azt mondom, ha valakinek muszáj elmenni, hát menjen (bár én még mindig vérzek egy picit és nem szivesen feküdnék oda megint).

Milli Kép
Úgy látom senki nem hajlandó megkezdeni a vizsgálatok sorát, akkor majd én elkezdem, aztán legalább lesz mit kiegészíteni, módosítani.

Szóval:
- általános nőgyógyászati vizsgálat (citológia, chlamydia, fertőzések)
- nőnél hormonszint vizsgálat (vérvétel)
- mindkét félnél labor (hepatitis, HIV, vércsoport)
- férfi spermaanalízis (5 nap pihi után)
- nőnél ultrahangos peteérés nyomonkövetés
Aztán:
Postcoitalis teszt, immunológia, HSG.....

Én ennyire gondolok alapban. Aztán, ha közben kiderül ez vagy az, akkor másképp és mások. Szép kis dagadt folymatábra lehet ebből.
Ha majd a végén elkészül, dobd fel a hasznosba.

Edit
Kép

Kép
reditke

Szijja Rékacs Kép
Köszönöm neked is a hozzászólástKép persze természetesen én benne vagyok a kajcsiban MIKOR ??? és HOL??? Kép
Minitali mindíg szerencsés nézzétek meg +Szöszi+ tKép velem talizottKép

Akkkkkkor is Salice Kép
malice

ÁgiKép

Nem kis üvegbe, hanem műanyag tejfölös pohárbaKép
Ja, és nálunk a szoba száma, ahová menni kell: 69KépKépKép

Milli
milli

Gitta ?????????????? te meg mellettem ültélKép

Salice
malice

Ági!

Ha nem akartok fizetni érte, akkor meg hívjátok föl sorba az andrológiákat, hogy hol tudják nektek megcsinálni hamarabb. Nekünk is igy volt, elöször valamelyik 1 hónappal késöbbi idöt akart adni, de továbbtelefonálgattunk, és volt, aki a következö hét keddjére már fogadni tudott (ez volt csütörtökön).
Ha meg fizettek érte, akkor tényleg Krió (róluk akkor én még nem hallotam, azért nem öket választottuk).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cat
Csak annyit a Hsg-rol, hogy Edit is írta ez nem igazi Hsg, mert Uh-gal kovetik és az anyag is ezáltal más. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a valodi Hsg lehet inkább fájdalmasabb, meg abban jod is van-de ez nem biztos. A lényeg nekem is csináltak ugyanott és ugyanaz a doki ugyanolyan átjárhatoságit mint Editnek egy éve , minden uggyanígy és picit sem fájt, semmi vérzés.

Pedig én aztán félos is vagyok, meg a fájdalmat sem tûrom, az inszem nekem jobban fájt pl.
Tehát, lehet, hogy most az egyszer tényleg rátapintott a doki és endo, vagy valami fertozés mit tom én mi miatt volt a fájdalom. De ez normál esetben nem egy fájdalmas beavatkozás, mások szerint sem. Az viszont érdekes, hogy meg sem nézte Editnek elore hogy van-e fertozése. Ugyhogy nagyon is kellenek azok az antibiotikumok, szerintem.

Cat, végul is nem engedted a kuretet, ugye?
Mikor kezded szedni a gyogyikat? A december már nagyon kozel van.

Bella
bella2

Bella Kép
Ebben az UH-s HSG-ben tuti van jód, mert háromszor is rákérdeztek előtte, hogy tudok-e jód érzékenységről.

Antibiotikumokat szedem ezerrel Kép

Ui: ugye, ha ugyanaz a dokink és most megint ugyanahhoz megyek, akihez te mentél a mostanim után, akkor az azt jelenti, hogy én is hamarosan kismama leszek Kép

kisnaívEdit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Örűjjjé csak, ugyanaz lesz a dokink!!! Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!KépOrsi!Kép

Akkor én is örülök! Kép

bnemethm
bnemethm

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ujjjjjjjjjjjéééééééééééé!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Csutka!
Nem adom fel! Kép

Virág!
Megmondtam! Kép Kép Kép De jó, hogy már négyen vannak! Tuti ikrek! Kép

Egcsi!
Ez Tb-i szinvonal! Erre mit mondjak többet?! Ezért járok Pestre! Ott mindig a miómám volt az első, amit kiszúrtak, és csak utána a többit! Itt meg sem látják! Ez van, ezt kellene elfogadni, csak én nem fogadom el!

Szöszi!
Mi volt a dokinál? Drukk! Kép

Milli!
Nem tudom, sárgatestet nem talált, de lehet, hogy az általa nem látott petefészkemben volt.

Alice!
Kép Sajnálom! Kitartás, hátha lesz ez még jobb is! Kép Biztos vagyok benne!

Sziszus!
Annyira, de annyira sajnálom! Kép Írj nyugodtan, írd ki magadból a bánatod, jobban fogod érezni magad!

Alena!
Nekem 10 napig napi 1-et kellett szednem egyszer, máskor pedig 5 napig napi 2-őt. Egyénfüggő. Az abbahagyása után 2-4 nappal jön meg a menzi. De inkább hívd fel a dokid, hallgass rá!

Alice!
Finom is a káposztástészta! Kép Drukk!

Cateye!
Biztos, (már ha jól látta), hogy nem sárgatest volt! Egyébként meg ma megjött! Kép Legalább nem kell rá heteket várnom! Kép
A hőm meg mástól ment fel! Kép

Orsi!
10 nap???? Nekem még a 6 hét is rövidnek tűnik! Én a Szabolcs utcában 2!!! hónap után szoktam eredményt kapni!!!

Kitty!
Köszönöm a bíztatást, de hiába! Megjött! Kép Majd mindjárt írom, miért magas a hőm!

Alice!
Ma nem megy a tablicsku, itthon vagyok, kivettem egy szabadnapot, rosszul vagyok! Kép

Ági!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Sajnos, ezekben nem tudok neked segíteni!

Lányok!
Itt vagyok, nem tüntem el! Kép Tegnap délelött kicsit rosszul esett, hogy mégsem vagyok babás! Este viszont hálaimákat rebegtem, hogy mégsem vagyok babás! (mindenesetre nagyon remélem!)
Kiderült, mitől magas a hőm, mitől van hányingerem, mitől van a rosszullétem!
Délután már olyan rosszul voltam, hogy munka után egyből az orvosi ügyeletre mentem. Miért ne legyen egyszerű, korán érkeztem. Gondoltam várok. 1 órai várakozás után feltünt, hogy ki sem nyitottak. Közben meg majd elájultam, annyira rosszul lettem. Párocskám dolgozott, nem tudott eljönni értem. Telefon. Kinyomoztam, hogy elköltözött az ügyelet. Szerencsére pont jött valaki, aki szintén az ügyeletet kereste, így megkönyörült rajtam, és elvitt kocsival. Nem szokásom idegenek mellé beülni, de gondoltam a beteg kisfiával csak nem fognak elrabolni! Kép
Kiderült, hogy vírusos gyomor és bélgyulladásom van! Kép Iszonyú görcsökkel jár. A tegnap délelött volt a bevezetője és du. 4-re tetőzött.
Szerencsére pont végzett a párom, mire kész lettem a dokinál, így még elvitt a patikába és haza is. Ma nem dolgozom, de holnap már muszály mennem. Kép
Nem kívánom az ellenségeimnek sem! Kép Kegyetlenül fáj. Ráadásul, ha bármit eszem, 10 perc múlva rohanás... ...inkább nem részletezem.

Hát így jártam. Mikor jön nekem valami egyszer össze? Vagy inkább Valaki! Kép
Most már jobb a kedvem is! Így, hogy tudom, milyen beteg lettem, inkább csak hálás lehetek, hogy eddig nem jött meg és nem volt baba a pocimban! Így 1 hét alatt helyrejöhetek és a maradék idő alatt talán megreped az a tüsző is!
De vissza vagyok hívva 2 hét múlva kontroll UH-ra, pont középidőben leszek. Kíváncsi vagyok, fog-e valamit látni a doki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Barbara, Alice, Rékacs!
Én benne vagyok az ebédben, majd egyeztethetünk. Nagyjából rugalmasan el tudok jönni, de max. 1 órára, tehát valahol itt kéne a Kolosy tér környékén.
Ma megyek a házidokimhoz beutalóért rubeola tesztre, szal valszeg 3 hónapot csúszik a dolog, mert Anyukám szerint nem volt rubeolás, de hát ki tudja..
Lányok!
A párom egy házeladásból kapott egy kis pénzt családon belül, és pedzegeti a május 8-at, mikor is a szülei is egybekeltek....... Kép Nem is merem elhinni.
És meg sem vagyok keresztelve, a babaprojektet meg akkor hogy időzitsuk....de imádom és hozzámegyek, ő meg olyan nyugodt és "mindenre" azt mondja, hogy majd kialakul, majd mindig az adott helyzetet megoldjuk. Kép
Évici

Éva
Évici

ÉviciKép
Sok boldogságot !!!!!!!KépKépKépKép Az ilyen lánykérést nem szabad visszautasítani!

BellaKép
Nem engedtem a küretet, de nem is erőltette többet. Az idő is engem igazolt, hogy amiatt vérezgettem, mert előtte hónapom stimulált volt, és hirtelen leálltam minden gyógyszerrel. Azóta hipp-hopp nem vérzem, csak amikor kell a mensi alattKépKépKép December végén kezdik leállítani a petefészkemet, és aztán januárban indul a stimuláció. Te hogy vagy ? Mikorra vagy kiírva ?

GittaKép
Sajnálom, hogy bélgyulladásod van! Jobbulást Neked !
A januári clostyzásról jutott eszembe, hogy csak akkor kezdjetek bele, ha ráérsz sűrűn feljárni Pestre ellenőrzésre, mert ha ilyen sűrűn van túlélő tüsződ akkor nagyon hajlamos leszel cisztásodásra.

LányokKép
VirágKép üzent, hogy négy kisjankót vagy kisjulcsát kapott vissza. Ott fekszik még a bmc-ben. Küldjetek babatapasztó energiákat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cat

Cat
Kép
cateye

Évici Kép május 8 gyönyörű nap Kép akkor van a szülinapm Kép

Gitta Kép
10 nap az Istvánban. Érdekes, hogy a Szabolcs utca ilyen lassú, a párom hormoneredményei is 10 nap alatt lettek meg, pedig teljes hormontükröt csináltak nála a Szabolcs utcában az andrológián. Olyan hosszú volt a papír, hogy 3 hétig fűtöttünk vele Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Küldöm Virágnak minden erőmmel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edit
Kép

Kép
reditke

Küldöm Virágnak minden erőmmel tapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapaszta pasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapa sztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasz tapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasztapasz

Edit
Kép

Kép
reditke

Gitta Kép
Én 2 hét alatt kaptam meg a Szabolcs utcában a hormonokat.
Biztos attól függ, mennyire vannak leterhelve.

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat Kép
hogyhogy négyet??? Úgy tudtam 3 a maximum, amit visszaültetnek.
Mennek a babatapasztó enegiák ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lehet, hogy együtt megyünk lombikra??? (persze nem ugyanoda, csak majdnem egy időben, ha minden ok Kép A párom tenyésztése negatív, az enyém is az lett talán 2 hónappal ezelőtt, remélem ez nem fog gondot okozni. Már "csak" azt kell elintézni, hogy mehessünk műtét nélkül Kép

(tudom, hogy gonosz gondolat, de bocsássátok meg nekem - ezért zárójeles. Eszembe jutott, hogy ha a mamámat megkérném (aki orvos, és sok a nőgyógyász ismerőse), biztosan tudna nekem egy hsg eredményt szerezni, és ha el van minden záródva, akkor... na jó, bele se gondolok... meg én még sosem kértem sehol protekciót....)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Én már annyi jót és rugalmasságot hallottam a jövendőbeli orvosunkról, hogy bízz abban, hogy párod leletei meg a nagyon erős szándékotok elég lesz a lombikhoz.
Ha meg nem, én egyáltalán nem ítélem el a protekciót (ez meg ráadásul nem is az a fajta, hogy másnak ártasz vele Kép )

Edit
Kép

Kép
reditke

De hülye vagyok!!!
Nem "jövendőbeli" Kép
Bár úgy hallottam nagyon jóképű is.
Bnemethm ???

Edit
Kép

Kép
reditke

OK Kép
Holnap jön anyuci Pestre Kép Most bizti ketten leszünk, íííígy elmondom neki, hogy mióta dolgozunk az unokán Kép kíváncsi vagyok, mit fog szólni Kép
Tisztára bezizzent az agyam, itt mosolygok, mint a vadalma, és a kolleganőim is teljesen meggártyultak Kép csak a főnökasszony nehogy bejöjjön Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi a tanácsokat.
Had kérdezzem meg, hogy amit írtatok a Krio intézetet.
Megnézem majd mindenképpen a honlapját. Anyagi kérdésem lenne, hogy mennyi az amennyit elkérnek egy ilyen vizsgálatért.
Ági

A Krióban 7000 Ft vizsgálattal, és teljes anylízissel. Azt hiszem, de a holnapon fenn vannak az árak is Kép
Szakmailag ők ma a legjobbak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
4-et kapott vissza pedig. Biztos nem hivatalosan ment, mert én is a 3-as szabályt ismerem. Tudod a petesejt adományozás is tilos ma Mo-n, mégis születtek már így babák, szerencsére.

Valóban együtt lombikolunk majd majdnem. Kb. január vége nekem a punkció. Legalább nem lesz nagy korkülönbség a lurkók közöttKépKép

Szerintem sem kell neked ám izgulni. A párod eredményére simán küldenek lombikra Benneteket.
Sok szerencsét holnap Neked a mami beszéddel. Biztos önti majd a lelket beléd vödörrelKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lanyok!Kép
Mindenkinek koszonom a sok drukkot!Megjottem az orvostol.Szerinte teljesen vilagosan latszik a beagyazodott baba(en egy foltot lattam-a vilag legszebb foltjaKép),12 mm-es petezsak,koranak megfelel,jo helyen van.Kép

Viragnak TUTTTI hogy ikrei lesznek.Tovabbi drukkhegyek!Kép

+szoszi+
szoszi

Sziasztok LanyokKép

Draga SziszusKépKépKép
Legyszi, legyszi ne tunj el! Gyere vissza kozenk!

SorayaKép

Megkaptad a levelem? Tegnap este kuldtemKép
Ha nem, a lenyeg: holnap delutan, miutan vegeztel a munkaddal, Helsinki, Cafe Kappeli az Esplanadin? Ird meg legyszi pontosan mikor lenne jo Neked! Kép

SzosziKép
Gratula a 12mm-es babocadhozKépKép
Galuska

KépKép
galuska

Vali: Radvanyi Krisztinanal szultem, nala keszult a baba isKép Es nemcsak az enyem, eleg sok regi topikose, ugyhogy csak jo szivvel tudom ot ajanlani barkinekKép

Miert nem akarod elobb megirni az orvosod nevet?Kép

Virag: mennek a sugarakKép

orsoly
orsoly

kisnaivEdit és Orsi,
lehet benne vmi, azonos dokik, majd azonos státusz! Ez is egyfajta protokoll, mért ne?

Cat, azért emlékeztem, hogy dec.-ben lesz a lombikod, mert nekem meg a Nagy Találkozás várhato, már kevesebb mint egy honap vagy épp annyi, mit lehet tudni? Be vagyok sz...

Virág,
jo sok kismukit kapott vissza. Én csak kettore valo tapasztot kuldok, az csak elég lesz , nem?

Bella
bella2

Bella Kép
remélem igazad lesz Kép mi is szeretnénk már besz...va lenni, mert csak 1 hónap van hátra Kép Drukkolok, hogy minden rendben menjen, és gyors könnyű szülésed legyen! Kép
1 hónap múlva ilyenkor már egy kis bömbölő lurkó fog mellett alukálni Kép Kép Kép Kép de jó!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Még azt szerettem volna tőletek megkérdezni, hogy írtátok többen, hogy a Krio intézet a legjobb. Miben tudnak ők többet, mint bárhol máshol?
Ági

Ági Kép
ott vannak a legmodernebb analizáló gépek. A sejtszámot a hagyományos módszerrel és számítógéppel is számolják, így sokkal megbízhatóbb adatot kapsz a végén a kezedbe. De úgy gondolom, ha nem akarsz ennyit kiadni, akkor első vizsgálatnál még nem olyan fontos, hogy ennyire profi helyre menjetek. Ha esetleg kiderülne, hogy valami gond van, akkor jobb itt folytatni a vizsgálatokat és felkeresni egy jó andrológust.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Tegnap voltam dokinal, nagyon feltem mert allatira faj a szemeremcsontom, de meg nem nyilok ki. Januartol viszont barmi lesz is, be kell fekudnom, vegig. Tegnap elfelejtettem mondani neki, a baba nemet ne arulja el, teljesen rosszul lettem, amikor kerdezte, hogy ugye mar letisztaztuk a baba nemet? egyszerre kiabaltuk hirtelen a férjemmel hogy nem akarjuk tudni. Meg jo hogy o a normalisabb, mert masoktol hallom, van aki elore nem kerdi meg, ha nem szolsz elarulja rogton.
Csak olyan izgatott voltam, kiment a fejemtol most. BPD 69mm. Amugy febr.6-ra vagyok kiirva.

Lestem most van-e ujabb kismama, lehet én nem láttam, kissé elkeseritett.

Bella! én is könnyü szülést kivánok!!

Virág,Orsi! Nektek meg nagy drukk!!! +++

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
de jó, hogy jól vagytok Kép február meg nincs már messze Kép
Újabb kismama? Rengeteg van Kép a múltkor teljes áradat volt (talán múlt hét hétfőn Kép)
Köszi a drukkot, de most Virágnak menjen az összes, mi még nem tartunk annyira előre Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Karmen!Kép
De örülök hogy Nektek is sikerült! Ezt sem tudtam eddig! Gratulálok, és sok boldogságot!

Virág!Kép
Neked tényleg csak ++++++++++++++++++++erre van szükséged!Kép

+szöszi+Kép
Kép Nektek is sok boldogságot!KépN_em nagyon vagyok még képben, nektek spontán sikerül, vagy volt valami segítség?

Ez a jó, csak jó hírek!

Csajszik!
Mennyire fontos a matyivizsgálat előtti 4 nap szünet? Három nem elég? Tegnap kellett volna akciózni, hogy meglegyen a 4 nap, de este "fasirtban" voltunk és elmaradt...Ha ma nem csinálunk semmit az meg 6 nap lesz hétfőre. Melyik a jobb?Köszi

Csutka
csutka

Jo reggelt!Kép

OrsiKép,ma koran keltel.Kicsi szorgalmas vagy!

Szerintetek ViragKép hogy all?Mar benntvannak a babocakezdemenyek a helyukon???Ugy izgulok...

Alice!KépMeselj!Volt kaposztasteszta?Es utana...?

Csajok!Ma delelott meg vagyok,aztan legkozelebb csak hetfon este,addig elutazunk a noveremhez szulinapozni.Lesz nagy bejelentes.Addig is legyetek jok,mig megjovok!De most meg vagyok par orat...
+szoszi+
szoszi

BellaKép
Akkor nektek szép babás karácsonyotok lesz!!!! Remélem könnyű szülésed lesz. Nevet már választottatok ? (de kis kíváncsi vagyok)
A mi lánynevünket BogárKép már ellőtte, de a páromnak az nem is tetszett annyira, és Ő örül neki, hogy nem Eszter lesz.

KarmenKép
De jó, hogy minden rendben van. Nem semmi, hogy min mentek keresztül a piciért. Titeket aztán próbára tett az élet. Biztos nagyon sok örömetek lesz a picurban. Nevek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kép
Szöszi Kép Cat írta, hogy 4 babát kapott vissza Kép lemaradtál ezek szerint róla? te kis figyelmetlen Kép
Sok sikert a bejelentéshez Kép

Csutka Kép
inkább 3 nap, mint 6 Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit!Kép

A "jövendőbeli"Kép, hát kinek mi az esete, mint doki nagyon jó fej, de mint pasit nem néztem meg!Kép
Kérdeznék egyet a HSG-vel kapcsolatban. Az fájt, amikor a katétert tették fel vagy amikor már a kontrasztanyagot rakták fel?? Nekem "röntgeneset" fognak csinálni!

Virágnak Kép megy a drukk!

Szöszi!Kép
Gyönyörű lehetett az a foltocska!Kép Vigyázz magatokra!Kép

bnemethm
bnemethm

Csutka!Kép
Koszonom.Spontan baba,masfel ev probalkozas utan.
Szerintem inkabb 3 mint 6 nap,nekunk legalabbis azt mondtak,mert kulonben sok lesz a mar halott kisficko...A 3 sem keves,attol fugg milyen mennyisege szokott lenni a ferjednek.Szerintem...
+szoszi+
szoszi

CsutkaKép
Nem fontos a 4 napot betartani, főleg ha a párodnál nem volt korábban probléma. Mi még nem nagyon tartottuk be egyszer sem, és nem lett rossz eredmény.

SzösziKép
Tegnap este visszakapta a Virág a 4 babót, így most otthon fekszik mint egy hasáb faKépKépKép

Én feltétlenül egy notebook-ot be fogok addigra szerezni, hogy az ágyból is szemmel tarthassalak TiteketKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: