Sziasztok,
Itt az eltűnt bárányka

Bocsi, hogy így eltűntem, de nem sok időm van mostanság. Sokat dolgozom, a tanfolyam is sok időmet elveszi, na meg a tanulás sem kevés, és ez csak a kevés szabadidőm rovására megy...
Köszönöm a részvét nyilvánításokat a kollégám miatt... nagyon megvisel(t) ez az egész, kedden volt a temetése Nagykanizsán. Nagyon megható volt, rengetegen voltunk...
A vérképemmel kapcsolatosan... hogyan tovább? Kedden megyek az Ormos Intézetbe egy ún. Termográfiás (hőtérképes) vizsgálatra, ami elvileg kimutatja, hogy hol van a gyulladás... majd kiderül...

De nem akarom az egész góckutatást elölről kezdeni, mert már nagyon-nagyon unom ezt az egészet...
Hű, most visszaolvasok, és megpróbálok reagálni mindenre...
Bonya drága,
Utólagosan is Boldog Szülinapot!
Teljesen megértem én is, hogy közelebbi intézménybe mész... nem mindegy... csak ne tűnj el, jó?
Noki,
Nagyon-nagyon boldog Házas Éveket és bőséges gyermekáldást kívánok Nektek!

Ez a gólya-dolog CSAK jót jelenthet!
Az esküvői képek gyönyörűek!

:D
Vic drága,
Ne hari, hogy még a vonalzó-ügyben nem léptem, és most sem tudok, mert dolgozom, és az otthoni e-mail címemet nem tudom innen megnézni, de ígérem, hamarosan felteszem. Ha gondolod, e-mailben küldhetsz hozzá még adatokat, vagy változásokat

Tényleg bocsi!!!
Szemed remélem már teljesen jól van!
Madrin,
Elvileg fogászatilag már teljesen rendben vagyok. Igaz lassan már fogam sincs, de sebaj... egy gonddal kevesebb

Nődokihoz meg lassan mennem kéne, kb. 1 éve voltam úgyis rákszűrésen, azóta egyszer voltam október körül, úgyhogy lassan menni fogok. De nem hiszem, hogy ott van gond.
Sajnálom apud barátját
Örülök, hogy minden rendben volt a konrollon!
Vucuska,
Nem, ha minden rendben lett volna sem kezdtünk volna most, hanem csak ősszel.
Vuki,
Igen, egy idős, beteg ember elvesztését az ember „jobban” el tudja fogadni... egy korunkbeliét nagyon nehezen. Előtte volt az egész élet...
Kellemes nyaralást, így utólag is

Remélem, kapunk majd képeket
Orsiborsi,
Rettentően, és szívből sajnálom ami történt.

Annyira írnék valami okosat, bölcset, de nem tudok... ez borzalmas...

Köszönöm az együtt érző soraidat a tavaly történtekkel kapcsolatosan... igen, ez iszonyú. És nagyon nehéz (volt)...

De nem adom fel, ezt megfogadtam...
Csibe,
Nem kaptam meg a prividet
Lukrécia, Fiona,
Kirázott a hideg ahogy olvastam a soraitokat. Olyan aranyosak vagytok!

Pedig tudtam ezeket a régi, rossz emlékeiteket, de most visszaolvasva... libabőrös lettem...
Nika,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!

:D:D
Kira,
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!
Edóra,
Örülök, hogy írtál, és annak még jobban, hogy hétfőn inszem!

Iszonyatosan fogok drukkolni nektek!
Dnorsi,
Hű, sajnálom, hogy Te is átéltél egy tragédiát...
És a petefészkes-dolgot is nagyon sajnálom

A francba...
Akire,
Atyaég, ez nagyon durva...

Ez aztán tényleg „remek”, hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet...

Jobbulást kívánok!!!!
A barátnődnek gratulálok a kisfiához!

:D
Sajnálom ezt a fránya cisztát, ez nagyon nem jó
Köszönjük a szépséges táblát, nagyon ügyi vagy

A táblába az ok: nincs p.é.+kevés katona
Ildi,
Üdv a csapatban
Sajnálom, hogy 3 babát elveszítettél... ez iszonyú

De majd mi, illetve a BMC meghozzuk a várva várt bébikét, meglátod
Anett,
Nagyon ütős ez a történet, amit leírtál... nem is tudok rá mit írni. Nem lennék szegények helyében, ez iszonyú...
Nellike,
Naná, hogy ismerünk még
TubiKriszta drága,
Sok-sok puszi! És ha bármiben segíthetek (kérdésed van, stb), nyugodtan hívj ám!
Brumi,
Sajnálom, hogy nem vagy jól. Bár remélem, azóta már jól vagy! Mi volt a BMC-ben?
Kérdésedre válaszolva a süllyedésem is magas és a CRP-m is. A süllyedésem 46, a CRP-m pedig 35
Witch drága,
Gratulálok a babákhoz!

:D:D:D Vigyi magatokra!
Sok puszi mindenkinek, ezer bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos