A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szöszi Kép A te férjed olyan mint az enyém Kép Sosem féltékenykedik..
Drukk holnapra, kérjél majd képet!!! Kép

Virág Kép Hát ez szuper!!!!!! KépKépKép Pihenj sokat Kép

Egcsi Kép Hol találtál ilyen statisztikát?
soraya

SorayaKép
Valamelyik angol weboldalon, a hasznosban fent is van egy-két fordítás. Azon alapszik, hogy ov előtt mennyivel voltak együtt a párok.

E.
egcsi

Virág!Kép

Ugye-ugye! De nem kell neked az a sok! Van ott 1 tuti befutó! Már gyűjtöm neked a többi topicban hol lehet olcsóbban kismamanadrágot venni, én úgysem megyek semmire a budapesti címekkel. De neked februárban oda kell majd menni vásárolni!

Üdv az éjszakai műszaknak!Kép

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Csak egyedül kukorékolok itt, a többiek elporoltak!Kép Lassan én is megyek haza, mert még nem vacsiztam. Jó legyél!

Egcsi
egcsi

Sziasztok lanyokKép
SorayaKép
Pentek delutan lenne kedved egy kapuccsinohoz?

Galuska

KépKép
galuska

En meg itt vagyok!
Leone!Kép
Esetleg en is kaphatok a cimekbol?Nekem a debreceniek is johetnek...
+szoszi+
szoszi

Egcsi Kép
Majd megnézegetem a hasznosban, köszi! Kép

Leone Kép mesélj néha, hogy vagyTOK? Kép

Galuska Kép péntek ok eddig, írj mailt hogy hol, mikor? Kép

Jóéjt!!!!!

Soraya
soraya

Szöszi!Kép
Hát persze! Bp-en vannak helyek, ahol 5 ezer körül is lehet venni, ilyen nincs Debrecenben. Itt csak 3-4 ilyen bolt van + a multik, de az nem az igazi.

Soraya!Kép
Jól, köszönöm. Írogatok ide néha. Most az UH óta nincs újabb hírem. Majd lecserélem a képet a profilomban, szólok, ha érdemes megnézni.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

+szöszi+Kép

Sok sikert mára, kívánom a legjobbakat!

VirágKép

Ez nagyon jó! Mondhatni ezzel megduplázódtak az esélekKép!!!!

LeoneKép
Mint írtam régen jártam erre, de jól olvasom, hogy babó van a pociban?Kép Te is nagyon rég vártál már erre, igaz? Mennyi idő is volt a várakozás?

Csutka
csutka

Jo reggelt!Kép
Ujra a munka mezejen...de rosszul tud esni!
Ma nagy kozos Drukkolas megy ViragnakKép,ok?
Alice!Kép
Remelem jobb a hangulatod ma reggel...kicsit enyhult a helyzet?
CatKép-el mi a helyzet?Hova tunt?
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!Kép

Virág, ez nagggggyon jó hír! Akkor most kicsit később teszik vissza őket? Szorítok Nektek nagyon, hogy minden rendben legyen. De jó Neked!Kép

Alice, milyen volt a tegnap este?

+Szöszi+, akkor ma mozizás+bőgés?Kép Kérjük a beszámolót!Kép

Gitta, az uh-s doki nincs a topon, szerintem. Vagy nagyon laza volt... Akkor most még megrepedhet a tüsződ? Lehet, hogy ebben a ciklusban kettő érett, vagy ez hülyeség?

Lajos utcai triumvirátus! Elképzeltem, ahogy kiálltok az ablakotokba és hevesen integettek egymás felé.Kép

Milli
milli

Sziasztok Lányok!

Virág Kép

Júj de jóóóóóóóóó nagyon drukkolok én is ámKép

Milli
Kép

A tegnap estémet nemszivesen irnám le maradjunk annyiban hogy 1,30 -ig veszekedtünk és most itt ülök bedagadt szemekkel.
Tele van a f....m mindennel elegem van nemtudom hogy mit csináljakKép
Majd csak jobb lessz valaha...

Alice
malice

Alice!
Engem azért érdekelne... csak jobb kiirni magadból.
Te szeretnéd folytatni vagy csak ő inogott meg?
Hirtelen döntést azért ne hozzatok!
Puszi
Évici

Éva
Évici

Évici

Én nagyon szeretem,ennyi asziszem elég.
malice

Elvesztettem a kisbabámat ...

Lányok ide ne válaszoljatok nekem mert a babanetet nem fogom mostanában olvasni, de levélben el lehet érni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Jezusom Sziszus!
Nem is lehet erre mit mondani...Kép Sok-sok erot kivanok,hogy bele tudjatok nyugodni a megvaltoztathatatlanba!
szoszi
szoszi

Sziasztok,

Jaj, Sziszus!Kép Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon sajnálom.

Virágnak Kép megy a megadrukk!!++++++++++++++++

Alice Kép
hátha rendbe jönnek a dolgok. Drukkolok nektek.

Lányok,
nem tudja valaki, hogy kell a Norculutot szedni? Felírt nekem az orvos napi 2x1-et, hogy meghozzuk a mensimet. Azt viszont elfelejtettük megbeszélni, hogy hány napig kell szedni. Nem tudja valaki?

Alena
alena

Sziszus

Nagyon sajnálom,sajna erre nem lehet mit mondani.Nagyon sok erőt és mielőbbi felépülést kívánok neked.

Alena

Nemtudom....az előbb felhívott hogy "Csinálsz nekem káposztástésztát" ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Alice
malice

Alice!Kép
Sinen vannak a dolgok akkor...a kaposztastesztatol csak egy ugras az agy!Kép
Alena!Kép
Nekem is hoztak meg vele.En 5 napig szedtem 2*1-et.Par napra ra megjott.
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Az volna a kérdésem, hogy a cickafarkfű teát mennyi ideig szabad folyamatosan inni? (a menzit remekül beállította)

A másik: most küldtek el hormonvizsgálatra a menzesz előtti barnázás miatt. Már két szúráson vagyok túl. Közben eddig ittam a teát minden nap. Befolyásolhatja szerintetetek a kapott eredményt a cickafark, mert úgy tudom tartalmaz női hormonhoz hasonló anyagot?
Még két vérvételem lesz. Ne igyan a teát?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Vali
Névtelen

AlenaKép
Fel vagyok háborodva a cisztádon. Ezért magánba írok levelet.KépKép

GittaKép
Ha nem repedt meg a tüsződ, akkor mitől ment fel a hőd ? Nem sárgatest volt amit a doki látott ? Azért kérdezem, mert nekem is volt olyan, hogy nem repedt meg, és átalakult sárgatestté, és felment a hő szépen. Ha nem alakul át, akkor elöregszik a tüsző, és abból lesz a ciszta, de akkor nincs progi termelés, nem megy fel a hő.

SziszusKép
Ez borzalmas!!!! Nagyon sok erőt kívánok feldolgozni.KépKépKépKép

SzösziKép
Itt vagyok, csak sokat dolgoztam. Hogy vagy ?

VirágKép ma kapja vissza az embrikéket, beszéltem az orvosával reggelKépKépKép
Ugyanis én is voltam tenyésztésre. Már hétfőre meg is van az eredmény. Egyébként boldog vagyok, mert a 10.cn-en van egy 16mm-es tüszőm a bal ováriumban, mindenféle gyógyszer nélkül. És még nekem mondták, hogy nehezen vagyok stimulálhatóKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

+Szöszi+
Kép Kép Kép ammég odébb van azééé

Vali

Sajna én nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz,de a lányok biztosan tudnak segíteni.

Alice vagy SaliceKép
malice

Vali!
Ne idd a teát, tényleg hormont tartalmaz!!!
Névtelen

CatKép

Látod látod miket nem mondanak néha a dokikKép még az is lehet hogy jön egy véletlenKép

Alice
malice

Kedves Névtelen!

Köszi a választ a teával kapcsolatban. Sajnos tegnapig ittam a cickafarkfű teát.
Hétfőn (minden hormont néztek)szerdán (progi) voltam vizsgálaton.
Pénteken és jövő hét hétfőn kell menjek ismét vérvételre (progi).
Szerinted elrontottam: valótlan eredményeket fogok kapni?
Most kissé meg vagyok ijedve, mert kb. 6 hét mire kész ennek az eredménye, és ha újabb vizsgálatot kell végezni a következő ciklusban, akkor csak kb. február elején sikerülne valamit is intézni a dokimnál hormon ügyben.Kép Kép

Vali
Névtelen

Kedves Vali!:-)
Nem szeretnélek megrémíteni, mert nem is tudom milyen régóta iszod a teát...Ha már TÖBB hónapja folyamatosan akkor lehet, hogy téves eredményt kapsz, pontosabban nem azt az eredményt amit tea nélkül kaptál volna...Mindenképpen kérdezz rá az orvosodnál!!!
Névtelen

VAli Kép
Hol csináltatod a vizsgálatot? Max 10 napig kellene tartania, míg megjönnek az eredmények. Nem 6 hétiig!!!! Kérdezz erre rá, vagy keress másik orvost. Ha így a tea mellett is barnázol, akkor teljesen mindegy, mert valószínűleg így is alacsony lesz a progid. Az meg nem olyan fontos, hogy mennyival alacsonyabb, ha van tüszőrepedlsed, és normális a tüszőérésed.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Névtelen Kép

köszi a választ.

Orsi Kép

A Sote II-nél csinálják a vizsgálatot. A dokim azt mondta két hét alatt meg szokott lenni az eredmény. Az asszisztensnő, aki levette a vért, viszont azt mondta 6 hét. (Én is elszőrnyedtem!) Azért majd megpróbálok sűrűn érdeklődni. Az agyukra fogok menni Kép Kép
A dokim teljesen oké. Még csak most találtam rá egy ismerősöm segítségével. De már most látszik mennyivel jobb az eddigieknél!

Köszönöm a válaszotokat!

Vali
Névtelen

Vali!:-)
De ugye nem Siklósi prof???
Névtelen

Gitta!

Azért még nincs veszve minden. Nekem is megállapította az orvos, hogy van egy szép nagy tüszőm, ami 2 nap múlva még nagyobb lett, és Profasival megrepesztette. Utólag derült ki, hogy én már akkor babás voltam. Állítólag a meglévő tüsző még egy ideig nő tovább. És akkor még a baba nyomát sem látta. Viszont rá 2 hétre, amikor mentem BHCG vérvételre, rögtön mondták, hogy magas az értékem, ez a baba nem a megrepesztett tüszőből lett, már előtte min 1, de lehet,hogy 2 héttel megfogant. És ezt az utána lévő UH-kon is megerősítették. Pont amikor meg kellett volna jönnie(amikor a vért is vették) megnéztek UH-n és már dobogott a szíve. ( Persze én már akkor a ciklus 36. napján voltam) Szóval lehet, hogy látott szép nagy tüszőt a doki, de lehet, hogy nem láthatta még a lényeget. És a hőd sem semmi. Szerintem tesztelj pár nap múlva.

Kitty
(28+2)
kitty123

Vali Kép
Nekem ugyanezt a homrontükröt az Istvánban csinálták, és 10 nap alatt jöttek meg az eredmények. Szerintem a SOTEban nagyon lassúak! Az mindenképpen pozitív, hogy többszöri vérvételre küldött, és nem egy nap eredménye alapján próbál bármilyen következtetést levonni. De én nagyon sokallom ezt a 6 hetet. Különösen azért, mert, ha bármilyen gyógyi kell, akkor ugye kontroll is kell, hogy használ-e, akkor annak megint csak 6 hét múlva lesz eredménye... tehát mindig 6 hetes ciklusokban kell majd gondolkoznod, ami hosszú idő.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
HOlnap kiderül mekkorák az érleltjeim . Hétfőn, a 10.napon több is volt az egyik oldalon, a másikon csak egy.
Azt mondta a dokim, (bnemethm Kép én is a Lollokhoz járok, végre! Miért írod, hogy: Jártam..., már nem hozzá jársz? MIért?
Legyetek jók , Puzssz!

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Orsi! A 10 nap hosszú? Én általában egy teljes hónapot várok a hormoneredményeimre... Most ráadásul az uramét is meg kell várni ahhoz, hogy okosabbak legyünk. még két hónapot stimulálunk aztán inszem....

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kép persze nem Kép a 6 hetet tartottam hosszúnak, de javítottam, tényleg rossz volt a mondat Kép

Miért vártok még 2 hónapot az inszemmel?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Névtelen Kép

Nem, nem Siklósi prof. Miért, ő nem jó?

Orsi! Kép

Korábban máshol csináltak már hormonvizsgálatot, de csak 1 nap. Amiből, mint kiderült, nem mindig lehet meglátni a valót. Az Uzsokiban pl. 4 (!) hét volt. Hogy mi tart ilyen sokáig!?
Névtelen

Sziasztok!

SziszusKép

Ez borzalmas, nem könnyű egy ilyet feldolgozni, de kívánom a legjobbakat, hogy sikerlüljön!

A vérvételekről csak annyit, hogy szerintem is max 2 hét alatt meg kell lennie! Még egy nem magán "SZTK" nőgyogyónál is!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Ha már így előkerült a cickafarkos téma, egy picit hasonló kérdésem lenne a Maca Vibe-vel. Az is befolyásolhatja a hormonszinteket? Még van két vérvételem a jövő héten addig inkább ne kezdjem el? Köszi!

Remélem nem haragszotok meg, de hallottam egy viccet, és nem bírom ki, hogy ne írjam le Nektek!
Kép
Miről lehet megismerni a rövidlátó nőgyogyászt?
Nedves az orra!Kép
Kép

Csutka
csutka

Csutka

KépKépKép te olyan kis izé vagyKép

Gitta

Hol vagy, gyere meséljKép Mi van veled? Csináltál másik tesztet?szerintem is érdemes lenne ha még mindíg fent van a hőd én továbbra is drukkolok neked elhiszed.
Pusz
Alice
malice

Igaz is!

Gitta!Kép
Tessék tesztelni, látod még mindíg lehet akármi a dologból!

Alice!Kép
Bocsi, de nem tudtam kihagyni...

Csutka
csutka

Csutka

Legalább jobb kedvem lett Kép úgyis olyan búvalba..ott vagyokKép

Barbara
Nem integetsz nekem egy kicsit?Kép
Alice
malice

Kedves Vali!
Biztos van akinek tud segíteni Siklósi prof, de engem majdnem tönkretett lelkileg, testileg és anyagilag is de erről nem szeretnék beszélni! Mindenesetre örülök, hogy nem ő az orvosod! És sok sikert kívánok a vérvételhez és az új dokidhoz!
Névtelen

Rékacs!
Már megint nem dolgozol? Hó vagy?

Gitta

Dobnál egy táblicskut,csak hogy tudjak valakiért még izgulniKép

Alice
malice

Évici!
Kedves szomszédKép
Nállad mi a szitu? Te sem integetsz nekem? Kép
Engem senki se szeretKép

Kép

Alice
malice

Haliho!

Vali, en is a Sote2-re jartam, ott is szultemKép Tuti hogy nem kell ennyit varni, a teljes hormonra nem emlekszem, de max 2 het, a progi 1 het alatt megvan! Telefonalj ra neha a laborra, kesz van-e....Ja es megirod nekem maganban, hogy ki a dokid?Kép

orsoly

ps: hajra Virag!
ps2: sziszusKép
orsoly

AliceKép Én nagyon-nagyon szeretlek!Kép

M.
milli

Lányok!

Tegnap beszélgettünk a párommal, hogy mi lesz ha most sem...Kép Hogy aztán mi vár ránk, meg ilyesmi. Nem tudnánk összeszedni egy folyamatábra-félébeKép, hogy hogyan kell gyereket csinálni?Kép Tudom, ez így elég morbid, de csak arra az esetre vonatkozik, ha valakiknek nem sikerül spontán. Milyen vizsgálatok, módszerek jönnek sorba. Lécci segítsetek, én majd koordinálok. Jó?

Hú, de régen ettem káposztástésztát!Kép

Virágnak +++++++++++++++++++++ és xxxxxxxxxxxxxxx

Milli
milli

Milli

Köszönöm Kép

Alice
malice

Kedves Névtelen! Kép

Szinte hallottam, hogy felsikoltasz, amikor megkérdezted, hogy a Siklósi e a dokim.
Nagyon sajnálom!!! Remélem most már jó kezekben vagy!!!

Orsoly Kép
Meg fogom írni. Kép De előbb megvárom az eredményem és hogy mit fog mondani a doki.
Te elárulod kinél szültél?

Vali
Névtelen

Alice!

Ha te tudnád mi hányszor összeveszünk ilyen hülyeségkeken!
Szerintem féltékenyebb mindenkinél az én pasim. Legutóbb tegnap is. Történt ugyanis, hogy már korábban szóbakerült egy esetleges másodállás nekem, beleférne az időmbe. Veszett tiltakozás, hogy akkor mi lesz otthon vele meg stb.... Aztán tegnap megint beszéltünk róla, van egy hely ahova akkor meg talán most is mehetnék, erre közli, hogy biztos van ott valami pasi ismerősöm, hogy ennyire akarom azt a munkát. Szóval ilyenek vagyunk. De nagyon szeretem így is már 11 éve! Nem mondom hogy oké, de talán jobb mintha le sem sz..na... Gondolj erre!
Na ennyit erről, szerintem ha igazán szereted fogadd el ilyennek, sajnos ezen nem lehet változtatni! Pasiból van!
Puszi
Csutka
csutka

Milli Kép nem értettem pontosan. Te most egy listát szeretnél az ajánlott vizsgálatokról?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági Kép
Remélem áttaláltál ide Kép
Először egy kérdés: a dokid minden vizsgálat nálkül írta fel a gyógszert neked (valószínűsítem clostíbegit vagy serophene)? És 2 hónapig még UH-ra sem kell menned? Ha igen, akkor egy kontár!!! ha érdekel részletezem miért.
Milyen andrológusnál kaptatok 1 hónap múlva időpontot? A legjobbakhoz is be lehet kerülni egy hét alatt, a spermavizsgálatot meg bámelyik nap megcsinálják, ha nem gond neketek, hogy fizessetek érte, vagy olyan helyet is tudok, ahol ingyen is. Az anyagról Kép van ahova vinni kell, van, ahol helyben kell "produkálni". Azért jobb helyben, mert akkor meg tudják nézni az elfolyósodási időt, ami egy fontos faktor.
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: