A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hékás drukkolok és várom a hireket
Vendég

[b]HÉKÁS!!!! DRUKK NEKED IS!!!!!!!!!!![/b]

Jaj de izgalmas!!! Hány babánk lesz ma???????
És most hogy vagy?

Kép

Kép
ibm

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:34-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:34-kor.
hékás

xxx
hékás

Na én ilyenkor nem értem az orvosokat!
Egy kismama a 40.hétben,miért nem segítenek rá a fájásokra valamivel és had jöjjön a baba
Vendég

Buci, Hékás
Hajrá!!!!
Vendég

Orsi

Kép
Vendég

[quote="bárány"]N írta:báránya én ilyenkor nem értem az orvosokat!
Egy kismama a 40.hétben,miért nem segítenek rá a fájásokra valamivel és had jöjjön a baba

Jön majd az a baba magától... miért kellene rásegíteni, ha nincs vészhelyzet? :roll:

Nálunk nem volt semmi siettetés, mégis mekkora pukli lett Tomi fején!
Vendég

Anya Drágasága :lol:

Kép

Kép
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:21-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:22-kor.
Vendég

Hékás! DRUKK!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:22-kor.
Vendég

Sziasztok!

Orsi szívből gratulálok a kislányotokhoz!

Buci - megy a drukk nektek, csak ügyesen!+++++++++++++

Hékás - akkor pihenj sokat, kell az energia és szorítok nektek is!+++++++++

Mi jól megvagyunk, bár néha Zoló fájdalmasan bekeményít és már nagyon lent érzem az egész hasam. Az esküvő nagyon jó volt ( a főnökömén voltunk), újra találkozhattam a kollégákkal, ami jól esett és júl éreztük magunkat csak az ülés volt nehézkes, de így is kb. 23.30ig maradtunk.

Mindenkinek szép napot!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tomi gyönyörű...és valahogy olyan óriásbaba!

Csak azért gondoltam rásegíteni mert olyan fáradt lesz szegény mire szülni fog
Vendég

Hihetetlen, Bucival egy idős terhesek vagyunk.......... :lol:

Nagyon édes Tomi baba!

Bari -sajnálom, hogy ilyen sok nehézséget kell átélned a babával kapcsolatban, de már nincs sok hátra, kb. annyi lehet neked az időpontig, mint nekünk. Ezt már fél lábbal is kibírjuk! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vendég

Hékás! Aludt ki magad aztán hajrá!
És végül mi lett a kocsival???

Kriszta! Okés!
Én tegnap küldtem Apát ép tankolni,aztmondta:majd! Még negyedig van!!!!!
De mondtam nem érdekel TELE legyen!
Úgyhogy kórházi csomag készen,két autó teletankolva.........
Valameliyk csak bevisz!
Bár nálunk akkora dugó szokott lenni,hogy ha mondjuk reggel 6-kor kell menni akkor mentő,de majd meglátom hogy alakul!
Apával akarok kocsival!!!!

Gigi! Tomi nagyon édi!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Kriszta
Puklisfejű... a jobb oldali falcsont felett van egy hematóma... kicsit megnyomódott szülés közben... de szerencsére az csak a csont és a bőr között van. Még a klinikán megnézték, hogy belül nincs-e gond... voltunk koponya-UH-n... és holnap is megyünk...

Barika
Hát nem éppen minikének született a 3,86-jával... 3,76-tal jöttünk haza... és azóta meg eszik-eszik-eszik... némelyik 56-os ruci már kicsi :roll:

Rásegítés nélkül még lehet valamennyit pihenni... :wink:
Vendég

"Tudni kell, hogy mindenféle számítás csak statisztikai valószínűséggel adja meg a szülés várható terminusát. A kiszámított napon a szülések 10%-a zajlik le, +/- 14 napon belül további 70-75%. A fennmaradó 15-20% közel fele koraszülés, kisebb része túlhordás."

A mi babáink nagyon ügyesek... senkinek nem lett olyan igazi koraszülött babája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta - jótékony hatást nem érzek, egész este produkálta magát, így volt látványosság! :lol: Egyébként csak nagyon húz le a poci és egészen lent feszít, ennyi.......már sehogy sem jó! Fél óránként pozíciót váltok, mert se az ülés, se az állás, se a fekvés nem jó. Jön a hidegfront! SzerinteteK? Legalábbis itt az előbb dörgött egyet!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Orsinak gratulálok a babához!

Bucinak drukk, de talán már a karjában tartja akicsit.

Hékás! Neked is szorítok! Írj, ha van valami! Pár jó tanácsa kórházhoz: kérjél nyugodtan segítséget a szoptatáshoz,nagyon rendesek az újszülöttesek. Nekem volt, hogy egy éjszaka többször is ültem ott náluk, mert Marci nem akart enni és nem zavartak el, hanem mindig segítettek helyesen mellretenni.

Márti! Hogy bírod a másfél óránkénti szoptatást? :shock: Én "csak" három óránként szoptatok, de már így is teljesen kivagyok a kialvatlanságtól. Nagyon ügyes a kisfiad, hogy így megküzdött a tejért. Nálunk pont fordítva volt: én küzdöttem meg azért, hogy Marci szopizzon. :roll: Kicsi fiam ugyanis úgy gondolta, hogy ha dolgozni kell a kajáért, akkor ő inkább nem is eszik. :roll: Most szerencsére jó sok tejci van. Remélem a későbbiekben nem marad meg ez a temperamentuma, mert anya nem harcolhat ki mindent neki. :?

Azért jó sok májusi baba lett a júniusi topikban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 19:02-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Orsi: Gratulálok!!!

Buci: szorítok Nektek nagyon!!! ++++++++++++++++

Hékás: Próbálj meg pihenni még :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Csak gyors bekukk.
Ezerrel drukkolok Bucinak és Hékásnak is!Szépen haladunk!

Bari:nem volt meg a telód már du. sem mikor írtam?

Itt nagyon meleg van.
Vigyázzatok magatokra és a gyönyörű babáitokra!

Majd jövök este.

Kép
melike

Melike délután még nem kerestem...csak este felé kezdtem....de fogy a remény,mert már minden lehetséges helyet átnéztünk...millió telefonszámom volt :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pénteken 6kor láttam utoljára... :cry:
Vendég

Monti nagyon édes és a mostani haja semmit nem befolyásol a jövőre nézve :wink:
Vendég

Te jó ég, mostmár tényleg minden napra jut 1-2 baba. De jó :)

Pocsék éjszakáim vannak, félálomban szoktam érezni, hogy fáj a derekam, szúr a hasam, ami azért fura, mert egész nap semmi bajom nincs :roll: Ezek ilyen éjszakára szakosodott jóslók lennének? A fene tudja.

Amúgy meg rémesen unatkozom, kínomban Vészhelyzet DVD-t nézek, pont a tegnap látott részek egyikében halt meg valaki császármetszés után kicsivel, nagyon megnyugtatott, mondhatom :D De hát úgy kell nekem, néznék inkább mesevideót :)

Kép
elan

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:19-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:20-kor.
pironya

Megvan A TELEFONOM
Vendég

Valaki adjon nekem légyszi tanácsot! Még nem régóta, de 15 percenként érzek egy furcsa eddig ismeretlen érzést vagy fájást, nem is tudom. Nem olyan mint a menszeszgörcs, hanem egy nagy feszítő érzés végig a hasamon egészen teljesen a szeméremcsontig és elég fájdalmas, de nem tart nagyon hosszan, szerintem még egy percig se. Valakinek ismerős amit leírtam? Mert én eddig azt hittem a fájások (jósló vagy igazi, olyanok, mint a menszigörcsök). Szóval szerintetek mi lehet ez?

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:20-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:21-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:21-kor.
pironya

Monti - a kisfiad tényleg nagyon édes!

Várjuk egyébként továbbra is a szüléstörténeteket!

Pironya - a kilókkal én is így vagyok, azt hittem már nem jön több, de mégis mindig meglep a mérleg, most +16kgnál járok. :shock:

Manka

Kép

Kép
mankabi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:35-kor.
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:22-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:35-kor.
hékás

Pironya örülök,hogy az én számomat mentetted el és azonnal ki is fogom írni az üzenetedet..tegnap orsiét a kis ziccer miatt nem írtam ki :oops: :oops: :oops:

Én sem halottam még ezt a fehér bőrű kék szemű dolgot...de ha így van akkor külön örülök,hogy császároznak...én olyan kisebbség vagyok inkább ....legalábbis ránézésre
Vendég

Hékás, érdekes teória :) Én nagyon fehérbőrű vagyok, de pont nem lenne annyira jó, ha gyorsan zajlanának a dolgok... még be kell trombitálni a dokimat, előkészíteni a műtőt, stb...

Bari, hol volt a telefonod?

Kép
elan

Felpróbáltam egy oldal zsebes nyári gatyát még pénteken...de nagyon szoritott viszont amíg rajtam volt beletettem a zsbébe a telefonomat...mikor rájöttem,hogy úgy szorít,hogy szenvedek benne akkor visszaraktam a szekrénybe...telefonostul :twisted:
Vendég

Mankabi! Szüléstörténetet, azért nem írtam eddig, mert az enyémben semmi magasztos nincs, csak inkább megijednétek tőle. :? De mivel már többen kérdeztétek, ám legyen. Címszavakban: szerdán kórház magasvérnyomás miatt, csütörtökön, pénteken mindenféle vizsgálat, melynek eredménye: toxémia. Vérnyomás magas, ödéma, vese- és májműködésben zavarok. Péntek estére a ctg teljesen beszűkült, magzatmozgások ritkultak, így a baba érdekében császármetszés mellett döntöttek. A műtét nem volt vészes, nem éreztem semmit, gyorsan mobilizálódtam, műtét másnapján a vérnyomásom lecsökkent, vese- és májfunkcióim helyreálltak, kb. 10 nap után kipisiltem az összes vizesedést is. Legbelül kicsit csalódott vagyok, hogy nem tudtam normálisan szülni, de abszolút beláttam, hogy nem úgy reagál a szervezetem a terhességre, hogy várni lehessen a szülés megindulásáig. Hát, ennyi. Ennél szebb történetek is lesznek. :wink:

Kép Kép
montana

Montana, nincs számomra szebb annál, hogy nem volt vészes a császármetszés ;)

Bari, engem vígasztal a tudat, hogy nem csak én váltam szenilissé :) A lényeg, hogy megvan a teló, mostmár kösd a nyakadba! ;)

Kép
elan

Elan :lol: :lol:

Szerintetek az normális,hogy nekem már semmit nem nő a hasam?
Már kb2 hete ugyan akkora..lehet,hogy a gyerek sem nő?
Vendég

Nekem is volt tegnap olyan "beszűkült" rész a ctg-n de nekem azt mondták hogy olyankor alszik :shock:
Vendég

És szerintem aki császárral szül az is normálisan szül...ilyenért Monti ne legyél csalódott
Vendég

Bari! Pont miattad nem akartam írni eddig ilyeneket. :wink: Szóval nálam akkor már egész nap fennállt ez a beszűkült ctg. Pénteket szinte egész nap gépen voltam, de sehogy nem sikerült aktivizálni a babát, szinte egyáltalán nem mozgott. Nálad szerencsére azért más a helyzet.

Kép Kép
montana

Orsi:
Hatalmas gratula a pici lányhoz!! Még nem is hallottam ezt a nevet, az biztos, hogy nem lesz tucat név a környezeteben. :)

Buci:
gyors és szép szülést kívánok neked!!

Hékás:
Jó pihenést, utána pedig gyors szülést! Apás szülés lesz? - mert akkor neki is pihennie kellene hogy tudjon ugrálni körülötted! :wink:

Bari:
a szenilitás tipikus kismama jelenség :)

Montana, Gigi: nagyon kis édesek a babák!

Fehér bőr, kék szem stimmel, csak épp barna hajú vagyok és ha az első fájástól számított 5 óra szülés gyorsnak számít, akkor van benne valami. :D Remélem a mostani szülésem is ilyen gyors lesz! Fájásaim nekem is vannak hébe-hóba, de még mindig nem rendszeresek, és a magzatvíz sem folyt el. Törpilla még jól érzi magát a pocakomban.

Kép

Kép
éca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: