Sziasztok!
Én is be szoktam nézni, de sokáig az enyém volt az utolsó, azt hittem végleg eltűnt mindenki!
Én sem tudok semmit a meddőségi központról, sőt eddig azt sem tudtam, hogy van ott ilyen.
Lent voltunk Badacsonyban, de pont a felvonulást nem láttuk. Előtte nap lagziban voltunk, így későn is keltünk, de nem emiatt csúsztunk le. Éppen odaértünk volna, de elterletek minket a 71-esről. Fogalmam sincs hogy miért, megkérdezhették volna hová megyünk. Így a Hegyi úton(azt hiszem így híják a fenti tördemici utat), ahol marha nagy forgalom volt. Lépésben lehetett menni, aztán meguntuk, kiszálltunk és gyalogoltunk. Ez egyszerűen borzasztó, hogy ennyire nem bírják a közlekedést megszervezni! A nővéremék mondták, hogy a felvonulásra mennek, tovább is hajtottak, bár tőlük sem kérdezték. Ők csinálták jól, mert kiderült, hogy a benzinkút melletti parkoló tele volt üres hellyel. Miért? Mert mindenkit eltereltek onnan, aztán a felső úton meg nem lehetett haladni. Mindegy, végülis már kidühöngtem magam, az egészen, meghogy lemaradtunk. A vásár is régen sokkal jobb volt. Most néhány pofátlanul drága sátor volt. Kitty voltatok? Nektek hogy tetszett?
Be is fejezem, írjatok!!!!
Andisz

(