[quote="felsoa"]
írta:felsoa
Ercsi merre jársz?
Andi
Itt vagyok ragyogok!

köszönöm a hiányolást, nagyon jól esett!
Olvasgatok serényen, csak itt volt Anyusom két hétig (jajj, olyan jó volt! Még csak tegnap ment haza, de úgy hiányzik!

), és nem akartam Bababettel rabolni az időt. Jó nagyokat sétáltunk, finomakat főzött, nem szólt bele semmibe, szóval tényleg jó volt!
Szomorúan olvasom, hogy milyen sokan küzködtök a szopival

Nem nagyon tudok tanácsolni semmit, csak azt, hogy ne adjátok fel, és ne depizzetek rajta! Próbáljatok mindent lazán felfogni!

Nálam bejön a lazaság...

Ha meg mégse megy, na bumm... Én is felnőttem tápszeren, és köszönöm jól vagyok!
Mi jól megvagyunk pénteken voltunk először dokinál, minden rendben van Lillussal, 3700gramm (2880-al született, 2850-el jöttünk haza). Olyan tündér-kedves volt a doki, hogy majdnem azon bőgtem...
Mi nem kaptunk BCG oltást...

azt mondta a doki, hogy elavult, hisz régóta nincs európában tuberkolózis... csak 8 hetesen kapunk oltást.
Lányok, megérezheti a baba, hogy Apája elutazott? tegnap ment haza M.o-ra, nagyon nyűgös délutánunk volt... a ma délelőtt se volt leányálom... most végre alszik... (kopp-kopp!)
a cumisüveg bezavarhat úgy, hogy amiatt bukik? Lehet hülyeség, de egészen addig soha nem bukott, míg egyszer nem etettem cumisüvegből... Vagy mitől lehet az, hogy egyik napról a másikra bukik? Minél öregebb a lányom, annál "bénábban" szopik?

Mostanában néha rángatja a fejét közben... Alig talál vissza a cicimre...
a 6 hetes kontrollra csak akkor lehet menni, ha már nem vérzek?? Péntekre van időpontom (aznap lesz Lill 6 hetes), de nem tudom, hogy abbahegyom-e addigra... hol több, hol kevesebb... Már nagyon unom, hogy ez megy 6 hete...
Képek:
Olyan kis Bucibaba lett aranyom!

Végre a pöttyei kezdenek eltűnni!
Írta vki (sorry, nem emléxem...), hogy a babája olvasgatja a biztonsági figyelmeztetést a hordozón.

Lillus is betéve tudja már, spanyolul, olaszul, törökül...stb-ül...
Na, jó hosszú lettem...