Szia Nektek Lányok!
Noss megjártam mindenkit

Védőnéni, dokibácsi, mindenki tündér volt ma

jah és jól eláztam, plussz nem aludtam szinte semmit.
Szóval... Először is hatalmas és legnagyobb boldogságom, befordult a baba menet irányba

sőt ha jól vettem ki dokibácsi szavait, akkor már be is illeszkedett

Jupi (egy dinnyével meg is ünnepeltem

)
Kérdezte, hogy mennyit híztam, mondom nem egész 10 kilót, erre ránéz a lábamra, nem dagadt meg egy kicsit??? mondom én nem vettem észre, aszongya, szerinte mégiscsak, szóval lábpolc plussz séti, na meg sok almus és körte. Megadta a telcsiszámot, ahol időpontot kell kérni a ctg-re, mondta, hogy már akár holnaptól hívogathatom

Jah és csak hogy megint eltérjen a doki meg a védőnő véleménye: mindkettő adott beutalót vérképre, kicsit mást írt rá a védőnő, mert plusszban még vasat is nézet. De védőnéni szerint holnap vetessem le a vért, dokibácsi szerint meg két hét múlva, és a friss eredményekkel száguldjak vissza hozzá

édi, rámbizzák a döntést
Védőnő megkérdezte, hogy a vas tartalmam alacsony e... mondom eddig nem volt ilyesmiről szó, aszongya, akkor igyak ilyen hipp natural csodaságot. Tök jó, minek kérdi, hogy vashiányos vagyok e, ha egyszer úgyis belém akar tukmálni valami vasas löttyöt ?!
Na és kinél mizujság még???
Hubcsa, tök jó, hogy már otthonról is jöhetsz

Gratulálok az UH eredményhez, na meg a tuti kiscsajhoz is

Ne izgulj nekem múltkor egy héttel idősebbnek mondták Krisztiánt, de egyáltalán nem bizti, hogy úgy is van
Magdolnam, téged is várunk az "élménybeszámolóval"
Dittke, veled miujs?
pusszantásos mindannyiótoknak.
Jah és utó iratként, megvannak a gyűrűink, tökcépek

majd csinálok képecskét